Nyår och lite gravidklagomål

Skrivet: 2013-01-01 Kl. 22:41:56
Vad härligt att det är fler som har hittat hit till min blogg, hoppas det blir fler :)
 
Nyårsmorgonen var ju inte som jag hade tänkt, Robin hade ont i magen och sov mest hela morgonen och dagen fram tills timmen innan vi skulle åka, då gjorde han sig klar och kände sig lite bättre. Som tur blev han piggare efter middagen så det var ingen sjukdom som spökade. Trerätters middag blev det, skaldjurs soppa till förrätt, fläskfilé och potatisgratäng till varmrätt och någon god kak/glass grej som var super god. Efter de så blev det lite spel och lek i par så klart, även tjejerna mot killarna. Sen kom de lite fler folk och gruppen som var enig blev delad i två grupper.. De var väl de enda som var dåligt under kvällen. Alla var endå städad kan jag tycka och kvällen blev mysig.
 
Idag blev det en låååång sovmorgon för mig som brukar bli väckt av lilleman i magen runt 9, men idag så sov både jag och Robin till 12. Snacka om att jag hade panik när Robin sa att jag skulle vakna och att klockan var 12. Herregud, 12 tänkte jag 12 mitt på dagen !!!!!!! Vi har kastat bort hela dagen, men sen tänkte jag efter att gud vad härligt att få sova så länge för en gångs skull. Käkade pizza till frukost och åkte senare till Elin och Jimmy för att hälsa på lille Manfred som är 6 dagar. Så himla vacker.

Idag har jag en sådan smärta i mina fogar.. Hoppas självklart att jag mår bättre tills imorgon då jag ska jobba. Men nu måste jag söka hjälp igen. Jag kan inte ta på min skona själv (stå på ett ben), ligga på sidan, ta mig ur bilen och kan inte gå fort. Samt mina sammandragningar som blir allt fler och fler, de känns inte heller så
speciellt bra. :( Här kommer lite bilder sen nyår :)
Innan nyårs firandet v23 (22+3)
v23 (22+3)

Morgonmage v23(22+3)
V23 (22+3)
Jonas och Hanna
Väntan på förrätten

Grabbsidan

Tjej sidan
Min älskade

Linus och Josefine
Skål ifrån min älskling
HAPPY-BJÖRN

Anna

Linus och Jonas laddar för spel

Hanna mumsar på vindruvor
Med andra ord

PUSS
 
Snyggvän

Började blöda näsblod! <3
 
 
Fotbolls spel och en hoppande lycklig Hanna
 
 
 

Kommentarer
2 KOMMENTARER


» Jossan

Du är så vacker:)

Tidpunk: 2013-01-02 @ 09:31:32
» Amanda Båsk

Du är så sjukt fin Kajsa, och gud vad magen har blivit stor och fin! :)

Tidpunk: 2013-01-02 @ 11:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0