Little boy

Skrivet: 2013-05-31 Kl. 14:59:28

Då väger prinsen 5100g idag! Mammas killen växer så de knakar! Och lång har han blivit så de ska bli spännande när dom mäter honom hur lång han har blivit.

Jag får panik av värmen, jag springer till skuggan och sitter där. För i lägenheten så är det kokande varmt också.. Åh herregud! Jag ska verkligen inte klaga då regnet kommer i veckan.

/kn


Grattis till er

Skrivet: 2013-05-31 Kl. 12:09:00

Nu sitter jag i skuggan och dricker mitt kaffe, 23 grader i skuggan. 14.15 blir det dax för BVC med lillen. Alltid lika spännande.

Och inatt fick Walter en flickvän. Hon föddes inatt och heter Edit! Ett stort grattis till josefine och Linus!

/kn


Toppendag

Skrivet: 2013-05-30 Kl. 20:31:06

Blev frukostkaffe med marie idag, vidare till birsta + att vi mötte upp jossan. Blev lite nytt till W samt att jag köpte lite till r också.

Vidare till kovland för lite mer tatueringar.

Nu, mys med bebis och sambo.
/kn


Hjälmmössan

Skrivet: 2013-05-29 Kl. 10:14:06

Godmorgon!
Börjar dagen med två goda surdegs hårdbröd och lite mjölk sen var de någon som ville ha min uppmärksamhet, men jag snodde med mig en kopp kaffe <3 så nu har jag tryckt på Walter en såndär hjälm mössa och jag garvar ihjäl mig. Så ful dom är! Hahaha. Så nu ligger han i mitt knä och tuttar på godtutten med en rolig mössa! Haha!

Efter han har ätit runt 11 så ska vi åka vidare mot min mor i bergsåker och träffa systerrikke med hennes familj. Samt att jag hade tänkt att tvätta biljäveln ut och invändigt. Min kille fattar inte hur man håller en bil ren invändigt.. Svårt de där, men jag får väl skylla mig själv när jag ha skämt bort honom på den fronten.

/kn


Lycko-dag

Skrivet: 2013-05-28 Kl. 23:23:11

Idag är Walter 5 fina underbara veckor. <3 ville bara dela med mig av den fina informationen. Vilken toppen dag! min familj blir hel när syster med familj kommer hem och min som blir 5 veckor.<3


Dagen D!

Skrivet: 2013-05-28 Kl. 06:57:26

Idag är dagen D här!
Dagen då min syster ifrån Barcelona med familj flyttar hem. Det känns fantastiskt. <3 och att dom ska få träffa Walter för första gången. Runt 18 skulle vi hämta dom på stationen. Mina fina.

Igår så umgicks jag bara med mamma och flängde runt på birsta, köpte lite nytt till Walter då han har vuxit ut 56! Så 5 strumpor, 3 byxor,3 bodys (kortärmade) och 2 pyjamaser.
Sen åkte vi till willys och sedan hem. Hem för att käka och en prommis till min mormor för att mamma skulle fira morsdag. Fina mormor.

Nu, blöjbyte på lillaw.
/kn


Morsdag

Skrivet: 2013-05-26 Kl. 15:35:14

Bröllopet igår var helt fantastiskt, alla var så fina och bruden var helt otroligt vacker. Och platsen där festen skulle hålla till var helt sagolik. Superfint och allt gick jättebra. Walter sov igenom heeela dagen och vaknade bara då det var dax för käk sen somnade han igen. Helt underbart skönt. När vi åkte hem så bytte vi kläder och drog vidare till josefine och Linus där hanna och Jonas var, surrade lite skit och fotboll på tvn bakgrunden.

Idag, morsdag. Jag fick en blomma av robin och Walter, frukost på säng och en extrem lång sovmorgon. Robin tog Walter imorse med mjölk jag hade pumpat ut! Snacka om perfekt! Så jag önskade jag kunde säga att jag är utvilad vilket jag inte är. Är as trött och ont i skallen. Ska väl hinka lite mer kaffe och kolla om de vill bota!! Funderar på att ta en prommis senare idag, om jag orkar, vore ju mysigt att få lite friskluft :)

/kn


Bröllop

Skrivet: 2013-05-25 Kl. 11:14:11

Idag ska vi på bröllop, då Robins kusin erika ska gifta sig. Spännande då jag kommer få träffa jätte många nya människor ifrån Robins släkt. Och det blir många nya människor för lillaw att träffa. :)

Lillaw är nybadad och just nu ligger och tutta på tutten i bara blöja och mamma ha nyss käkat frukost och halsat kaffe. Min tur att göra mig klar nu. Dusch, smink och håret iallafall.

/kn


snart kommer tanterna.

Skrivet: 2013-05-23 Kl. 13:47:21
Gårdagen gick jättebra, nu är Robin pappa på papperet. Efter vi hade varit där så åkte vi till Jossan på fyndlagret för de var en fiskebutik på alnö som hade lagt ner som fyndlagret hade köpt upp, så Robin kom hem med massa fiskesaker, och jag kom hem med en fin hjärtform i chabby som jag har ställt ut på ballen med ljus i! hell YEAH!
Sen åkte Robin på jobbet, jag och Walter drog ner till Josefine och surrade lite. Hon hade typ 100 bullar att bjuda på men svårflörtad som man är så tackade jag nej. ;)
 
Nu sitter jag och väntar på att favvotanterna ska dyka upp, Elin och Jossan. Dom kommer med en fotölj och ett nytt vardagsrumsbord till mig. Snääääällt. Jossan ska ju flytta och då passade jag på att ta hand om de istället för att dom skulle få åka till soperna! 
 
Igår var Walter världens snällaste unge. När vi kom hem så la jag honom under babygymmet, och där låg han bra länge, så jag hann med och städa och plocka här hemma, och efter de så fick han lite käk sen somnade han. Hur underbart som helst. Idag är han lite mindre snäll, haha! Han har väl lite ont i magen, för han är gnällig och har lite svårt för att somna. Så han måste somna på mig innan jag kan lägga honom i sängen. Mammas lillprinsen. <3
 
/kn.
 
 
 

<3 <3 <3

Skrivet: 2013-05-22 Kl. 22:26:00
återigen folket!!
www.fotografmahuldan.se

Jag kan ju inte än annat vara världens stoltaste mamma åt världens finaste Walter.
 

Första gången under babygymmet

Skrivet: 2013-05-22 Kl. 00:00:13

Lillstjärten fick vädra snorren och lillstjärten under babygymmet för första gången. Och himla spännande under gymmet. Fanns mycket att kolla på och många färger. Han bajsade och kissade BARA två gånger under tiden av 15 minuter. Haha. Mammas pojken.

Själv blev jag as snygg med nya fräscha toppar och en god sallad på Max blev de till middag också. Helt sjukt god. Idag har det varit en händelserik dag för både mig och Walter. Tror båda kommer sova som stockar. Eller jag hoppas på de då jag klev upp runt 8 idag. Dumt av mammsen. Kommer ju att vara död inatt.

Imorgon ska vi till stan igen, för vi ska skriva faderskaps grejs. Så både jag och robin har vårdnad om killen, för just nu är det bara jag eftersom vi inte är gifta. Bökigt de där. Men men. God natt folket!

/kn


Nervös inför läkarbesök

Skrivet: 2013-05-21 Kl. 10:43:38

Ny äten och nöjd Walter, och om 20min ska vi göra oss klar inför läkarbesöket. Spännande då jag inte har någon aning egentligen vad dom ska göra, jag tog ju bara föregivet att de är för havandeskapsförgiftningen .. Efter de så ska vi hem till mamma, ta en sväng med elton sen kommer moster helen på besök också. Spännande.

Nu blöjbyte! ;)
/kn


4 veckor

Skrivet: 2013-05-21 Kl. 07:55:36

Idag är Walter 4 underbara hela veckor och ingen är stoltare än mig. Att få vakna upp och få snosa och goda på världens vackraste varjedag. Att få trösta dig när du gråter, att du känner din trygghet hos mig. Det gör så att jag orkar.

Mamma älskar dig little W.<3
/kn


Vad tycks om min nya design?

Skrivet: 2013-05-20 Kl. 23:01:00

Fetaste bloggdesignen everrrr!!! Och det tackar vi Matilda för. Kika in på hennes hemsida vettja! Www.fotografmahuldan.se !! Ett tips till er som är gravida eller nyss ha fått barn, för det är det hon pysslar på mest. Sjukt grym på det hon gör.

Idag så åkte jag och lilla W till birsta, mötte upp syster t och hennes barn samt morsan. Köpte jeans, en solhatt, en kofta & två pyjamaser till lillen <3 inget till mig själv. Sen drog vi vidare till mor och fick middag. Spansk god kyckling, pärer, sallad och såser! Fy tusan va gott. Sen när Tinas familj hade gått så gick jag och mamma på en kortare prommis med elton sen blev det tv för hela slanten.

Imorgon så ska jag till läkaren 11.30 och det har väl förmodligen med havandeskapsförgiftningen att göra, kolla blodtryck och de. Sen ska jag hem till manna då elin och hennes mamma Carina kommer på besök, första gången för Carina att träffa Walter :) Carina blir ju lite av en lossas mormor åt lilla W då familjen jonsson är min andra familj :) ska bli roligt. Och efter dom har varit på besök ska jag vidare till Jenny och få mitt kråkbo klippt! De förtjänar jag. Att få nya fräscha toppar på håret. Måste ju leva upp till mitt nya smeknamn.. Nämligen MILF ;) haha.

Ha en bra kväll vänner!
/kn


Hur kunde jag glömma kaffet?!

Skrivet: 2013-05-19 Kl. 13:10:19

Vilken varm och underbar dag. Och här sitter min familj inne, folk måste ju tro att vi är rädd för solen. Men robin tog och vilade då han va upp imorse och tog hand om en liten walter som var tjurig som en nilsson och inte ville somna och efter det så åkte han på skjuttävlning(?) säger man så? Man skjuter på fejk älgar, björnar och kalvar typ. Är man tillsammans med en stödebo så är man.. Jag som kommer ifrån stan fattar ju ingenting med skjut och jakt grejer.

Men idag har vi inget planerat. Men jag vill ut i solen!! Helvete kaffe(!!!!!) det är därför jag ha ont i skallen, springer och kokar kaffe nuja!

/kn


Vilken dag

Skrivet: 2013-05-18 Kl. 15:58:19

Inatt har vi sovit hos mamma då robin har varit och fiskat, och det gick otroligt bra.

Sen idag har vi varit på 18års firande då Walters faster Hanna fyllde år igår. Otroligt mysigt då vi satt ute och Walter sov gott i vagnen :)

For hem, Walter åt och nu kollar vi på hockey medans papparobin sover efter att ha varit vaken hela natten. Och än så länge går de ju bra för Sverige. Hoppas på vinst.

Blir kött till middag serverad med sallad. Och ikväll blir det mello, hoppas självklart för vinst där också. Men de känns ju en på miljonen.

/kn


Igår var jag en stolt svensk

Skrivet: 2013-05-17 Kl. 12:00:06

Kaffe kaffe KAFFEEE!!!
Känner mig som Rudolf i Sunes sommar. Men oj så gott det är med första kaffekoppen. Sitter på ballen nu i väntan på att bebis ska vakna så han kan få lite käk och bli av med pyjamasen.

Idag blir det stan med robin för att spana efter kläder till ett bröllop vi är bjuden till. Kan bli som svårt de! Få man ha svart på ett bröllop? För ni som känner mig, skulle ni seriöst kunna se mig i en färg? Så länge de inte är mörkgrönt eller marinblått.. Dödamä!

Igår hade jag ju främmande av idebring familj och senare på kvällen så kom marie mattias och lille Alvin! Superkul. Surrade massa skit och jag såg på hockeyn!

VILKEN JÄVLA MATCH!!
Älskar att svensk just igår.

/kn


Främmande

Skrivet: 2013-05-16 Kl. 11:11:23

Idag kommer som sagt Josefin och hennes mamma på besök och de ska bli så mysigt :) men först ska vi göra oss klar innan dom kommer. På med lite kläder och frukost för mamma.

Vettetusan vad lillen har börjat med nu, men efter jag har ammat honom runt 06-07 då ska han vara vaken fram till 9? Hur snällt är dedå? Jag är ju helt förstörd av sömnbrist!

Menmen, göra oss klara var de ja.

/kn


Storpojk

Skrivet: 2013-05-15 Kl. 20:06:06

Idag har BVC varit här, och gossen väger nu 4220gram <3 nog ha mamma grädde i tissarn. Efter de så drog jag och Walle ner till josefine och fikade där. Den lilla bullmamman hade bakat så fina bullar men jag nöjde mig med kaffe då fikabröd inte är min grej.

Blev hemgjord pizza till middag, mums. Och nu blir de till att chilla då jag har sovit dåligt inatt. Har haft så svårt att somna då jag har vaknat av lillen. Hoppas på mer sömn inatt, eller lättare insomnande..

Imorgon blir det stadsfrämmande av Josefin och hennes mamma! Mysigt. Alltid lika kul när mina kompisar ifrån stan tittar in till mig. Det är inte varje dag.

Fisketuren igår blev av, ingen fisk och lillen sov i vagnen hela kvällen. Så mysigt att få vara med hela familjen sådär. <3

/kn


Hoppas vädret tillåter

Skrivet: 2013-05-14 Kl. 13:36:38

Tisdag, regniga tisdag.
Idag är Walter hela 3 veckor gammal! Har inte tiden gått fort så säg? Han ligger på soffan och sprattlar och jag sitter bredvid och halsar mitt morgon kaffe! Inne på andra koppen nu.

Ikväll ska vi iväg och fiska om vädret tillåter. Robin va sugen på att fiska lite öring, och jag vill självklart hänga på. Årets första fiske för mig isånnafall. Årets första för lillen också. <3

Imorgon kommer BVC och jag är så nervös! Jag vill veta hur mycket han har växt! Mammas lilltjockis.

/kn


En miljon tack

Skrivet: 2013-05-13 Kl. 22:27:16

Måndag och en väldigt lat en måndag.
Jag och lillkillen har suttit på samma ställe i soffan hela dagen tror jag. Sprungit mellan skötbordet för att byta blöja och tillbaka till soffan. Robin kom hem och sov lite, vaknade och gjorde middag till mig.

Sen runt 20.00 så gick jag ut och satte mig i kvällsstolen i väntan på att lillkillen skulle vakna och ha kvällskäk. Robin satt och fixade med fiskespöna, knöt fast nya drag på nya linor. Sen fick jag lite egen tid efter lillen hade ätit. Jag tog och diskade och gick med soperna. Haha! ;)

Har kollat igenom massa viktiga papper och inser att jag måste ragga förvarings lådor/pärmar till de. Samt att jag har skrivit upp på papper eller mer en lista på vad som behövs göras och köpas hit till lägenheten. Lite spännande, en miljonvinst på triss skulle passa perfekt just nu :)

/kn


Härliga söndag

Skrivet: 2013-05-13 Kl. 13:14:37

Härliga söndag.
Simon kom hit innan fotbollen och hängde, julias lag vann med 3-2 mot matfors. Dom följde med hem en sväng på en kopp kaffe och vips kom mamma, Tina, tommy och barnen på fika också :) sen blev vi bjuden på middag hos Hanna och Jonas, grillat blev det! Så himla gott. Sen åkte vi hem, kollade lite på tv och hoppade ner i sängen sedan.

Idag är inget planerat och lillen ligger och sover och jag halsar kaffe, som vanligt. :)

/kn


Tar inte vara på timmarna som finns

Skrivet: 2013-05-12 Kl. 08:42:15

Lillen har varit helt fantastisk inatt! Käkade 12,04.30,8,30 men då passade min kropp och hjärna på att jävlas. Så jag har haft skit svårt att somna. Varit orolig för lillen, legat obekvämt och snurrat runt. Hoppas dom kommande nätterna bli bättre.

Fotboll klockan 12 står på schemat. Min minsta kusin spelar match i stöde. Spännande och hoppas på vinst :) lillgumman.

/kn


Fotbolls tittande

Skrivet: 2013-05-11 Kl. 17:57:06

Inte kunde jag somna om inte!
Upp och göra oss klar, och iväg för att kolla på fotboll. Stöde herr vann med 3-1. Min lilla familj stod med josefine :) Walter tyckte inte de var lika spännande med fotboll, han sov från och med sen vi gick tills vi kom hem (+en timme till.)

Nu ska vi iväg till några av Robins släktingar en sväng. Jag tror de va någon som hade fyllt år, inte riktigt säker..

Jag blir så less att jag inte kan lägga upp bilder!!! De står att de inte går. Skitblogg.se

/kn


Tröttmoooorsa

Skrivet: 2013-05-11 Kl. 08:21:47

Igår blev det inget spel men en helt fantastisk kväll iallafall. Elin och jossan kom en sväng också :) runt 12 var jag och min familj hemma, så de va bara att ge lillkorven käk och tvätta av sig sminket och borsta tanden - hoppade ner i sängen. Så mysigt.

Lillen äter nu och hoppas han somnar fort sen, för helvete va trött jag är! Blir till att sova länge innan jag kliver upp. Det är ju sånt skitväder samt att vi har inget in planerat förens 19.00 ändå.

/kn


Spelkväll

Skrivet: 2013-05-10 Kl. 13:32:15

Idag blir det tacomys hos elin Jimmy och Manfred :) tror vi även skulle spela något spel. Men nu är det halsning av kaffe som behövs för min del. Huvudvärken finns där i bakgrunden.

/kn


Lyxnatt

Skrivet: 2013-05-10 Kl. 11:33:45

Idag ska vi umgås hela familjen då robin är ledig. Något vi inte ha gjort på hela veckan. Känns helt underbart. Men vad vi ska göra vet jag inte. Synd att de är skit väder.

Inatt fick lillkorven käk runt 12 och nästa gång var klockan 4.30 och snacka vad jag blev chockad att de hade gått 4 1/2 timme i mellan, sen 7,30 och 11.00. Jag har de nog bra skönt ja.:) nu ska vi byta blöja och ta på dagens kläder, själv ska jag duscha om han somnar. För pappan sover fortfarande :)

/kn


Lillkorv och prommisskor

Skrivet: 2013-05-09 Kl. 19:27:18

Hemma efter en dag på alnö på kalas. Innan kalaset så drog vi till mamma för att träffa Tea och tim som skulle på hattparaden. Men efter kalaset så åkte jag mamma och lillkorven till xxl och Ica maxi. Blev äntligen prommisskor <3

Nu ligger lillkorven och pruppar på mig, han pruppar som att han vore en stor man. Stora höga pruppar. Lillkorven verkar ha lite ont i magen.:(

Sitter i soffan BA och väntar på hockeyn, samt att robin ska bli klar med maten. Eheheh. Min köksslav.<3

/kn

https://cdn1.cdnme.se/349034/6-3/pic_518bdbf7e087c309ce786d30.jpg" class="image">


Regn suger

Skrivet: 2013-05-09 Kl. 09:18:28

Upp och hoppa. Mot stan!!
Fast detta tar ju sin tid, käk till lillen och mig, dusch, byta kläder, byta blöja, på med ytterkläder, kanske måste äta igen(?), in i bilen och sen 35 minuter senare va vi framme..

Inge impuls här inte. Haha :) men få se vilken tid jag är hos mamma. Skulle verkligen behöva nya skor, ska ju vara hos ylva klockan två så KANSKE hinner.

/kn


Dagen

Skrivet: 2013-05-08 Kl. 22:35:40

Blev birsta istället för stan idag men lika mysigt är väl de:) träffade ganska många som jag kände, och det är väl alltid trevligt. De jag hann med att köpa va trådbackarna till robin, hann inte ned de andra grejerna jag hade tänkt.

Efter birsta så drog jag till mamma, käkade kycklingsallad med keso (y) sen tog vi en liten prommis till min mormor och morfar och drack kaffe och visade upp Walterhjärtat.

Stan imorgon igen för att fira moster min som fyller år idag, så efter de kanske jag hinner med att kolla på prommis skor och nappflaska :) NU HOCKEY!

/kn


Första turen ensamma

Skrivet: 2013-05-08 Kl. 12:21:23

Idag ska jag och lillstjärten åka till stan alldeles själva i bilen. Gissa vem som kommer vara en nervös mamma?! Men de kommer nog gå bra. Ska åka till stan och gå på stan med Vickan (tror jag då inget är bestämt) och sen ska jag nog till Ikea och köpa en trådback till, denna är till Robins garderob :)

Efter de ska jag nog till min mamma och hälsa på. Robin slutar ju 01.00 inatt så jag vill göra bort med dagen fort. Istället för att sitta ensam här hemma :)

Imorgon ska vi till stan igen, eller till alnö rättare sagt, min moster fyller ju år :)

/kn


Storpojken

Skrivet: 2013-05-07 Kl. 16:52:30

Idag har kusinvickan varit här på besök och åkte nyss. Supermysigt. Hon följde även med till BVC som blev akuttid just för att det är röd dag i veckan. Men lillprinsen vägde nu 3850g. Vägde dock aldrig men stolt mamma som har en växande son. <3

Nu blir de rester till middag (tacosallad) och sen kanske jag ska dammsuga och plocka lite. Få se vad jag orkar :)

/kn


Vilken dag

Skrivet: 2013-05-06 Kl. 20:36:15

Fantastiska dag!
Vackert väder, suttit på ballen, gått min prommis, varit med josefine och elin, ätit god mat och suttit på ballen nu ikväll. Sovande son och nu mys vid tvn. Synd att robin jobbar till 00.00 ikväll.

Imorgon kommer kusinvickan på besök, blir nog en prommis också om mina skavsår är bättre då :)

/kn


Lapar sol och hälsar kaffe

Skrivet: 2013-05-06 Kl. 12:04:11

Sitter på balkongen och lapar sol halsar lite kaffe och lillkillen fick följa med ut han med. Han är lite gnällig idag och va det igår också. Få se om de går över med dagen idag. Men han är så snäll så klart grabben ska få gnälla lite :)

I eftermiddag ska jag vara med josefine, så nu har jag diskat och duschat kroppen. Ska se till att gå på en prommis när lillen har fått i sig lite käk och hoppas på att han somnar denna gång i vagnen då :)

Helvete vilket väder, känns som sommar nästan. En kall bira och en (läs flera) snus på de här så. Men de få väntas med det :)

/kn


Dagen med storm

Skrivet: 2013-05-06 Kl. 07:50:03

Appen blogg.se har varit lite konstig tycker jag, kan inte lägga ut bilder som jag vill, samt att de går lite sådär att skriva, ibland tar inte de när jag skriver (de händer bara på blogg.se). Men ska prova lägga ut bilder idag igen.

Idag få dagen ta mig med storm, jag har inget planerat och få helt enkelt se vad jag ska göra, ring och smsa.. Va med mig och Walter :)

Ne gick inte att lägga ut bilder nu heller:(
/kn


Första riktiga prommis

Skrivet: 2013-05-05 Kl. 21:55:36

Nu till kvällen tog jag och robin en prommis med vagnen, första riktiga prommisen också. Helt okej lång och helt okej jobbig. Svettig som fan nu men jag kan ju skylla på att jag ammar (ja man svettas mycket då). Lillkillen fattade inte att han skulle sova, så han var vaken hela promenaden istället för en skön sömn. Trodde alla barn älskade att sova ute i vagn? Men de kommer kanske :)

Och vilket väder de blev nu på kvällen, hur skönt som helst, blåste ju inte heller så mycket. Och när vi ha gått halva vägen så kommer Hanna och Jonas springandes med en varsin hund också. Haha vad är oddsen på de? Fast de va många som va ute och gick ikväll :)

Ska nog på en prommis imorgon också :) nu ska fettet bort :)

/kn


Fika främmande

Skrivet: 2013-05-05 Kl. 19:00:52

Idag fick vi främmande av bröderna Lindh och Maria. Drack kaffe, fikade och surrade massa strunt (läs fiske). Jag och Maria fick en pratstund en sväng när grabbarna gick ut en sväng då de skröt om sina spön och grejer.

Nu gör robin middag medans jag sitter med lillen som har lite svårt för att somna då den förbaskade tutten bara åker ut ur munnen hela tiden + lite magont tror jag. Mammas lillkille.

Imorgon ska robin börja jobba igen, kommer gå jätte bra för mig men lite tråkigt dock då jag blir ensam. Men de ska vi nog kunna lösa :) jag få ta och städa lite så tiden går undan. Haha :)

/kn


Skriver ut känslor.

Skrivet: 2013-05-04 Kl. 23:13:46

Jag kommer försvara dig, ta ditt parti vad som än händer i ditt liv. Jag kommer alltid att välja dig, först och före allt och alla. När de gäller dig kommer min röst att vara starkast och jag kommer ta till med alla muskler som finns i min kropp för att försvara dig, Walter. Mammas lillkille. Och jag älskar dig. Älskar dig över allt annat. Ni som tror att ni älskar någon kommer att inse när ni fått barn vad älska egentligen är.

Nu när jag har tusen hormoner i kroppen och jag kanske tänker lite fel ibland och inser nu att jag är fan ensam. Jävligt och ganska ensam, så känns det skönt att se på dig och veta att du är min och så kommer det alltid att vara. Att få se på dig och lukta på dig så är vi åtminstone två. Två är alltid starkare än en. Och ensam är aldrig stark. Två är bättre än en. Återigen, mamma älskar dig Walter. Det gör ont i min kropp när jag inser hur djupt jag älskar dig och vad du betyder för mig. Och ändå har du inte börjat pratat, krypit eller gått än. Inte fått din första tand eller ditt första riktiga leende.

/kn

https://cdn1.cdnme.se/349034/6-3/pic_51856cc2e087c33111c7d153.jpg">https://cdn3.cdnme.se/349034/6-3/pic_51856cc2e087c33111c7d153.jpg">https://cdn1.cdnme.se/349034/6-3/pic_51856cc2e087c33111c7d153.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/349034/6-3/pic_51856cc2e087c33111c7d153.jpg" class="image">


Inte bara en brandman utan två!

Skrivet: 2013-05-04 Kl. 04:50:26

11 dagar sedan lillkillen kom till världen, helt ofattbart vad dom 11 dagarna gått fort. Bara sprang förbi. Nu ligger han och hickar och bajsar i vagnen sin efter att ha käkat lite. De bara smäller i lillrumpan. <3

Ska ta och somna om snart igen när lillen också ha somnat och nästa gång vi vaknar ska vi göra oss klar inför att åka till stan då robin ska fiska i bergeforsen och då passar jag och lillkillen på att åka till mamma min och hälsa på. <3

Och igår så kom de inte bara en brandman utan två. Jonas och hans tjej Hanna kom och hälsade på samtidigt som josefine och Linus var här. Supermysigt och lillkillen fick jätte fina kläder utav dom också. :) samt att vi smyggtittade lite på hockeyn som va.

Spana in min lillgroda alltså. Så himla söt!
/kn


Två armar fria, vad gör man då?

Skrivet: 2013-05-03 Kl. 14:35:38

Så där ja! Då har vickan varit här och hälsat på, 1/2 besök för idag avklarat! Bara att ladda om inför nästa som kommer efter middagen och de är josefine och Linus :) mysigt.

Min lillkille ligger just nu i vagnen och sover och här sitter jag som en hök och längtar tills han ska vakna igen. Känns konstigt att ha armarna fria och mina bröst börjar bli full nu. Haha. Jävla tjat om mina bröst här i bloggen nu. Varje gång jag träffar någon kompis som läser bloggen frågar "hur går det med brösten?" Haha så roligt.

Ska plocka lite i sovrummet tror jag och dammsuga toan kanske. OM jag orkar. Ehehe.
/kn


Lite främmande

Skrivet: 2013-05-02 Kl. 20:15:56

Klev upp tidigt idag just för att Robins farmor skulle ju komma runt 10. Så runt klockan 8 va jag uppe för då hade jag ammat klart och lillen och jag kunde inte somna om.

Jag gav honom till robin och sedan hoppade jag in i duschen, efter Robins farmor hade varit här så kom Matilda hit och hälsade på och knäppte kort på lilleman bland annat.

Nu kollar jag på tv och väntar på att klockan ska gå så jag kan hoppa ner i sängen, jag är as trött redan nu:) haha.

/kn


andra maj

Skrivet: 2013-05-02 Kl. 08:07:19

Idag är dagen här som jag och robin har väntat på sedan 1/9. Dagen då lilleman var beräknad till att komma till världen. Känns lite konstigt att dagen D är här men att du redan är ute och älskad. Men du kom inte en dag förtidigt i mina ögon, både du och jag har de bättre nu.

Tur att de är bröstmjölk jag har i brösten och inte en macka eller något. För gud så glupsk han kan vara, glömmer svälja, sväljer fel och ja. Mammas glupsker <3

Robins farmor skulle komma runt 10-11 tiden tyckte jag han nämnde.. Få se om jag är vaken för han få då inte väcka mig efter en vaken natt.
/kn


en heldag hos mor och far.

Skrivet: 2013-05-01 Kl. 20:26:38
ojoj, idag sov både jag och lillen bra länge, jobbig natt för oss båda :) Vi vaknade runt 12, jag vaknade lite innan så jag hann med mig att käka frukost och sedan vaknade lillen. Bjuppade han på frulle sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar, gjorde lillen klar och sen for vi, min lilla familj till mamma och pappa. Josefin och Andreas kom och hälsade på också. Sen kom Tina, Tommy, Tea och Tim. Blev grillat till middag, vi käkade ute för första gången. Lite kallt, men när solen var framme så var det ju super mysigt att sitta ute.
 
Nu sitter jag och väntar på att lillen ska vakna, och vaknar han inom en timme så hade jag tänkt att han ska få bada för första gången i sit liv. Annars blir det nog imorgon. Han är så torr på benen och på magen så jag tänkte att lite vatten med babyolja måste ju göra susen mot de. :)
 
Imorgon så kommer Matilda på besök också. Spännande, få se om hon lyckas hitta hit också :) Sen har jag inget inplanerat mer under dagen. Få helt enkelt se vad som händer och fötter :)
/kn
 

Pappsen fick ta över.

Skrivet: 2013-05-01 Kl. 08:34:59

Inatt har lillen varit lite hopplös så jag väckte robin så fick han ta honom. Hade kanske lite ont i magen och ville inte sova sedan och jag var vråltrött. Men de gick ju bra iallafall.

Nu sitter han och käkar så hoppas han somnar efter de så jag få sova vidare, tjäna in timmen som försvann när han var vaken.

Ska till mamma och pappa senare idag. Dom ville ha hjälp med något, samt bjussa på grillat <3

/kn


RSS 2.0