Fredag

Skrivet: 2015-02-27 Kl. 21:15:57
Fredag, äntligen fredag.
Idag har vi haft friluftsdag med skolan, vi var nämligen på sidajön och åkte längskidor. Barnen hade så kul, de åkte skidor, hoppade i hoppen, lekte, tappade tänder, fikade och gud vet vad. Otroligt mysigt med synd på snön som kom.

Hämtade pojkarna och åkte hem och inväntade Teodor och sen drog vi till molle och hälsade på. Och vindare hem för att ha tacomys, glass till efterrätt. Jag och Walle tog oss ett varmt bad och nu ska grabbarna gå och sova lite. För imorgon sla vi till naggen på nå skotergrejs. Blir nog bra de. Walle och Teodor blir ju nöjd iallafall! Haha. Sen på kvällen tror jag att Teodor ska på lite fest och jag blir hemma med walle. Kanske lite mellomys <3

/kn



Vad händer?

Skrivet: 2015-02-25 Kl. 21:11:19
Alltså vad har hänt med utseendet på min blogg?
Ser ni också den som bara grå och svart? Inga bilder eller så..

Ledsen knils motherfucker 
/kn


Malligast i stan

Skrivet: 2015-02-25 Kl. 20:23:48
Idag har det varit jobb för min del, på östero skola. Underbart jobb, och jag trivs med allt som har med jobbet att göra. Och det bästa är ju att jag har raster 🙊 jag har väl aldrig haft en rast i hela mitt liv förut. Men 9-17 var jag där. Vidare hem för att käka middag med grabbarna. 

Sen kom mamma och pappa hit på besök också för omväxlingenskull. Elton va med också. Så en nöjd och glad Walter. <3 

Nu innan Walle skulle somna så provade jag att sätta Walle på toan, han har kissat på toan en gång tidigare med mig men både kissa och bajsa flera gånger med Teodor. Men nu så satte jag han på toan och han både kissade och bajsade. Wooohoooo!! Gissa om mammsikajsa blev lyckligaste och malligaste mammsssiiin i stan? 😂😂

Nu ska jag och Teodor mysa ner oss i soffan innan han ska iväg på kvällsjobb.. Man få passa på med de få minuterna vi har i lag. 

/kn

Fick ett fint hjärta här om dagen på skolan<3


Måndag

Skrivet: 2015-02-23 Kl. 20:46:59
Åh herregud vilken dag.
Egentligen har jag inte så mycket och skriva, fast jag har gjort så mycket saker och lärt mig massa nya saker.

Men jag har jobbat som personlig assistent idag, andra dagen som jag inskolas 7.30-17! Sen åkte jag hem och pussade på grabbarna lite. For vidare till ede.

Där jag va på jobbintervju som personlig assistent. Som kändes helt fantastiskt bra alltså. Hela kroppen bara ropade JAAA HÄR SKA DU VARA. Så redan efter 3 minuter så kände jag mig "hemma". Men det var endast extra vid behov och ett sommarvik.. Fast samtidigt, det är ju en början. :) vem vet, vad som helst kan hända. Någon som blir sjukskriven, gravid eller vad som helst. För där var det sån fin stämning.

Nu är jag hemma igen. Jag hann med att natta pojkarna. Sen drog Teodor iväg på sitt jobb igen. Så här ligger jag i soffan, utslagen och nöjd. Nöjd av livet och vad det har att erbjuda. Jag är så lycklig.

Nu är det ordning och reda på torpet och det är jag som bestämmer där.

/kn



Söndag

Skrivet: 2015-02-22 Kl. 15:59:06
Idag blev det en ute dag. 
Eldade skräp i alla olika slag.
Vi åkte snowracer en sväng och vi bar ved så det står härliga till. 

Skönt med en utesöndag❤️❤️

/kn






Mr gray

Skrivet: 2015-02-22 Kl. 10:36:48
Hallon.
Igår blev det middag hos polly och Emelie, vi började käka sen kom resten av gänget och åt lite senare. Men det va mysigt i vilket fall.
Jag och Emelie såg fifty shades of grey. Och det filmen tyckte ju jag va hur bra som helst, längtar så in i helvete till tvåan nu. Gossä

Sen drog vi vidare till udda för att ta en öl, sen drog vi till Oscar. Vi hörde att grabbarna va där, så varför inte?
Vi drog då alla kon. 0.30 åkte vi hem. Så himla skönt, hem och snutta myskudden.

Idag skulle vi ju pimpla? Tror vi avvaktar ett tag och se om vädret ändras. Hoppas det. Så mysigt att vara ute ju.

/kn



Utedag

Skrivet: 2015-02-21 Kl. 15:33:59
Idag skulle vi pimpla, men det blev inte så. Gick bli en otroligt kort skotertur och där satt vi och grillade korv, Gordon lekte och grabbarna drog iväg och körde lite.

Nu sitter vi här och ska snart gå och duscha allesammans. Middag hos polly och Emlan. Sen ska jag och Emlan gå på bio ikväll. woopwoop! Ska bli kul, som jag har längtat.

Imorgon blir det till att pimpla iallafall! Ska bli mysigt de.

/kn
Taggade






Fredag!

Skrivet: 2015-02-20 Kl. 22:01:34
Teodor kom hem ifrån jobbet då kag stod i duschen och hade precis blivit klar. Jag hade rakat hela kroppen och till och med skrubbat hela kroppen. Jävlar vad jag kämpade på med att få mitt yttre att matcha mitt inre, för tro mig. Jag har mått som en prinsessa idag.

Vi gjorde oss klar och åkte mot stan, blev ett stopp på terrängmaskiner först för att säga hej till molle som inte ens va där. Men Rasmus bland annat va där så vi stannade kvar och surrade lite. Vidare och tvätta teodors bil, och vidare till gordons dagis för att hämta honom.

Sen blev det ett stopp på Coop för att handla lite mat, blev pizza till middag i bergsåker och ett stopp hos mor och far  på kaffe och lite mys. Vidare hem igen. Tv och soffamys.

Inorgon blir det nog lite pimpling om vädret tillåter. Vore ju mysigt iallafall. Annars blir det nog en prommis för min del. Nu jävlar ska kroppen bli fit! ;) 

/kn



FrökenLÖKEN med energi

Skrivet: 2015-02-20 Kl. 12:53:05
Underbar dag.
Den började med att facketkillen ringer och gratta mig för att jag har sagt upp mig, pratade länge. Men önskade mig all lycka i livet.

Nästa samtal.
Rektor.
Han frågade mig hur nästa vecka ser ut, de vill att jag ska jobba måndag-fredag. Jag tackade och bokade men det blir tisdag-fredag istället.

Måndag och tisdag ska jag nämligen skolasklart som personligassistent. Så de känns ju toppenkul.

I all lycka så flög jag ur sängen, drack kaffet och åt hårdbrödmackan, slet på mig träningskläderna och hoppade ut i Matforsvägarna. En lång solig prommis. Så här sitter jag nu, i solen och dricker mitt kaffe och ska snart gå in och duscha. Men jag kan inte slita mig ifrån solen. Underbart fredagsväder. 

Min lycka + solen + fredag = helt sjukt mycket energi och lycka!

Nu längtar jag efter Teodor! Jag vill bara pussa ihjäl han och dansa lite! Haha!

Skämtade lite med brillorna..

En fin dag

Skrivet: 2015-02-19 Kl. 16:11:25
Igår sa jag upp mig ifrån Pressbyrån och det fick även bli min sista dag också. Blir bäst så. Jag har ju inte alla mått nå bra på den sista tiden. Och stor del av mitt mående har varit som det har varit var pga av jobbet. Jobbrelaterat helt enkelt. Mer än så behöver jag nog inte säga. Jag har haft en fintid på Pressbyrån och det har gett mig mycket. Otroligt finbutik som jag kommer att sakna, verkligen! 

Men livet går vidare, även jag och även på jobbfronten. Så idag har jag varit på inskolning som personlig assistent. Och det var ju helt fantastiskt. Att jag inte ha provat på det tidigare! 🙊 men så nu för vi se vart min resa leder inom det.

Jag älskar ju verkligen att jobba med människor, på alla plan. Men att hjälpa och att finnas där är de bästa. Jag är en social människa som älskar att hjälpa till. Så ja, nu kör vi! Så det ryker!
Idag har jag jobbat 7.30-15 och jag känner mig lika yr som bilden talar!;) 

/kn



💪

Skrivet: 2015-02-18 Kl. 10:41:06



Tröttmössa

Skrivet: 2015-02-18 Kl. 10:08:34
Igår hämtade jag Gordon på dagis, pizzan va klar då vi kom hem. Myste i soffan, drack kaffe och spelade apel på gordons platta. 

Sen skulle vi se på frost tyckte Gordon. Ja förfan, vi kör på de, idag igen. Sen kände jag hur trött jag va i kroppen. Så klockan 20.30 då låg jag i sängen och va redo för att somna. Vips så sov jag också och vaknade runt 9 igen. Haha!

Va visst lite trött ja😅
/kn

De vänder

Skrivet: 2015-02-18 Kl. 10:06:14
En lyckligt samtal idag.
Nya äventyr, kanske en ny trygghet eller tulle? Vad vet jag, men jag håller mina tummar.

Men idag ska jag släppa bomben. Idag är det dax. Jag orkar inte mer men sen efter idag kommer de att bli så bra.
Jag ska fråga om jag få gå tidigare för kvar vill jag inte vara. 
Nu kör vi, så det ryker alltså.

Heja mig!

/kn

❤️

Skrivet: 2015-02-17 Kl. 20:16:42
Jag har haft en underbar dag.
Jag behöver inte säga mer än så.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3

/kn


Främmande på främmande.

Skrivet: 2015-02-16 Kl. 20:11:57
Då va även denna dag förbi.
Dagen började med frukost med grabbarna, Josefine och Edit. De va här och pratade och busade i några timmar. Sen kom Elin, Josefin och Sigge på besök när Josefine och Edit hade åkt. Fick en liten blomma och två fina lycktor av dom. <3 fina tjejerna.

Sen när dom drog så kom walles faster Hanna och hennes pojkvän och hämtade Walter. Så nu är han på pappavecka. :( tänk att mamma hjärtat brister varjegång! Det är tufft. Jag som önskas vara med honom varjedag, varje vecka.

Nu sitter jag i gordons säng och väntar på att han ska somna, tror han dock redan sover. <3 så då är det dax för mig att hoppa in i duschen.

Och imorgon inväntas det ett äventyr för mig, en ny start. 

/kn
Morgonmys 

Och frost-mys<3


dampe Nilsson.

Skrivet: 2015-02-15 Kl. 22:50:57
Teodor åkte iväg till Gnarp för att åka lite cross, Anna och Alfred kom till oss och myste på.

Men kan börja dagen med att Gordon kom hem igen, och ingen blev gladare än Walter, som han ha saknar Gordon alltså. Sen kom Anna och Affe, massa bus och stoj, lunch, bamse, snowracer utflykt i Matfors, lekte på kullarna, in på kakfika och kaffe. Sen drog Anna, Teodor kom hem. Blev lite tv och middag. Sen fick grabbarna hoppa ner i badkaret och bli ren. Myspojkarna vettu <3 sen fick dom minsann sova.

Äntligen va det min tur att få varva ner.. Trodde jag ja! Men inte då. Fick damp ja! Började plocka i köket, vidare på toan sen jävlar tog jag hallen uppe, samt att jag rensade kläderna nere. Så nu har jag en tom byrå med mina kläder, och jävla massa saker som ska slängas. Så imorgon ska jag minsann göra upp en brasa på gården. Här ska de eldas upp massa skit 🙊

Varför är jag såhär? Allt eller inget. Varför kan jag inte bara plocka undan de som störs och sitta och vila lite efter dagen som varit. Nejnej. Här ska de rensas, städas. Hänga tvätten, vila tvätten, dampa hit och dampa dit! Allt eller inget, ja de är nog mitt motto de. Tur pojkarna sover som stockar då dom väl sover!😅
/kn





Alla❤️

Skrivet: 2015-02-14 Kl. 19:08:23
Alla ❤️dag spenderade hos mormor för att fira hennes 77års dag, min älskade fina mormor.


Moooormor❤️😂

Vidare till Anna och Tobbe medans vi ändå va i krokarna. Kaffe och barnbus.

Vidare hem och inväntar middagsgäster. Impuls-alla-hjärtans-middag. Tur va väl de. Annars hade väl vi ätit pulvermos och korv typ! Haha!






/kn


😷😷

Skrivet: 2015-02-13 Kl. 09:15:08
Fredagen den 13:onde!
Japp de känns av.
Blev väckt av Teodor - kliv upp. Sotarn kommer när som helst.
Happ, bara att kliva upp då. 
Walle va vaken, tog upp honom.
Heeela han i bajs, stinker bajs hela huset, sotarn lär väl tro att de va jag 😂

Sen skulle vi äta frukost, Walle ramlar av stolen och slår huvudet i golvet....
Men vafan!

Klockan är nu 9.14, vad händer sen?
/kn


☕️

Skrivet: 2015-02-12 Kl. 13:39:58
Oj oj oj.
Jag skriver på datorn så fingrarna blöder. Tog en paus nu och skriver blogg via telefonen i stället. Jävlar så kall man blir om fingrarna då man smattrar på vid tangenterna.

Idag står tvätta på schemat. Har tvättat som fan nu då jag är sjukskriven. Men det är ju bra. Att jag har ork till någonting då jag mår som jag gör.

Har inte så mycket mer att säga om idag. Walle är på dagis ett tag. Ska hänta han vid tre. Kommer nog hämta lillhjärtat innan. Saknar han ju. ❤️❤️ men nu, hänga tvätt!

/kn


En mysig dag med Elin ❤️

Skrivet: 2015-02-11 Kl. 20:15:38
Idag åkte jag och Walter till Elin på alnö. Vi åt och drack och lättade våra hjärtan. Det är så skönt att få vara med Elin tycker jag, hon bara är där, låter mig prata om jag känner för de, tvingar inte ur mig något utan bara lyssnar vad jg har att säga. Hon känner mig utan och innan. Hon ser på flera milsavstånd hur jag egentligen mår, sånt ser och känner hon av ganska fort. Spelar ingenroll hur mycket jag låssas så ser hon se iallafall. Helt enkelt, hon ser mitt inre.

Vi åkte hem, sov lite. Jag gick ner och gjorde lite middag, väckte Walle och Teodor kom hem och åt. Vi kollade på racing på tvn och Walter satt som ett ljus, som vanligt då de är motorer de handlar om. Walter tog sig en dusch och Teodor åkte vidare till jobbet. Och här sitter jag, i soffan.. Och bara är. Ska snart gå och hänga tvätten och plocka lite här hemma. Så sugen på frukt, men jag har ingen.

/kn



Walle visade hans "raggningsknep" de gick hem även hos henne.



Fyller på med energi. ❤️

Skrivet: 2015-02-10 Kl. 13:19:56














Sidsjön

Skrivet: 2015-02-10 Kl. 08:42:54
Upp och hoppa lillkillen och jag.
Mot mormor, äta frulle där och vidare till sidsjön för att åka lite pulka :)


/kn

..

Skrivet: 2015-02-09 Kl. 20:50:51
Jag har gjort mitt val, ett egoistiskt val.
Ett val som ska göra min dimmiga vardag till klarare.
Ett val som även är det tuffaste och jobbigaste valet jag någonsin har tagit.
Att ta avstånd ifrån en som står mitt hjärta så nära.
En som säger det jag redan tänker.
En som är den som jag vill vara men inte kan vara.
Och en som älskar mig precis som jag är.

Men sen lever den här personen en helt annat liv än jag. Det livet jag vill leva men inte kan. Och den här personen vill leva mitt liv men som inte är där.
Och det är det som krockar.

Det är därför jag tar avstånd.
Och jag gråter, ett par gånger varje dag.
Det är så jobbigt att det är jag själv som ha valt de här.
Men de kanske kan bli bättre sen?
Säg att de blir det.

Vi är ju så lika, vi tänker likadant, och vi hör ju ihop... Fast inte nu? De är fel tidpunkt. De måste vara så...

Jag vill vara hemma med min familj. Jag vill göra saker med dom. Jag vill inte festa mer. Men jag blir lockad varje gång. Jag vill vara hemma på kvällarna men ändå är det annat som lockar mig ut. Och det är så lätt att göra sånt med en person som inte har de jag har. Åh de är så svårt att förklara.

Jag dömmer ingen. Jag har en egen vilja och tar mina egna beslut. Men ändå blir det fel.

/kn


Jag kvävs.

Skrivet: 2015-02-09 Kl. 19:53:57
jag har haft en plats, där ångesten och alla demoner har flytt rum, då alla mina problem har varit borta. Då den platsen förstörs och förvandlas till ett mörker. Då jag inte har en plats att fly till. Vad händer då? 
Då varjedag innerbär ångest. Då alla dagar kväver mig. Då jag trycker bort alla i min närhet. Då jag själv ska försöka klistra och limma ihop ett trasigt inre. 
De är tufft.
Det är jobbigt.
Och jag orkar inte.

Men jag kliver upp, jag gör mig klar och försöker hitta ett nytt "tulle", en ny fristad och framför allt en ny vardag. Där jag kan släppa allt och bara göra det jag ska. Åh så jag längtar.
Då jag kan andas igen, ta tillbaka de jag skjutit ifrån, då limmet och klistret jag knåpat ihop kanske håller lite mer än bara en dag. 

Det är jobbigt nu. Jag har det jobbigt nu. Jag hoppas att en vacker dag att den vackra dagen börja närma sig nu. För jag vill bara bort, bort ifrån allt. Ta med min barnen och sambon och bara dra. Mot ljusare tider. Gömma mig tills allt är bra. 

Varför ska jag alltid gå igenom de mörkaste haven tills jag når ett litet ljus?

/kn
Jag är tacksam för att jag har min son. Som lyser upp de mörkaste.<3


Fullt ös

Skrivet: 2015-02-09 Kl. 14:43:48
Har inte haft tid att skriva under helgen. Min svåger Tommy har fyllt 30år iallafall. Stort grattis till honom.


Imorse kom lillhjärtat hem igen. Otroligt mysigt. Han ha åkt spark och kollat på traktorer med mormor en sväng i fin vädret. 

Sen idag har jag varit på ett möte också. Håller mina tummar för de bästa.

/kn



Idag

Skrivet: 2015-02-06 Kl. 10:23:28
Idag blev det morgonkaffe hos Isabelle på Pressbyrån köpmangatan. Så himla mysig butik de där alltså.

Ska nog dit sen efter jag har varit här på vc. Jag själv börjar ju jobba 13.30 idag, då hon slutar.. Så ja! Jag kanske spenderar min förmiddag på en annan Pressbyrå.

Eller så bör det helt enkelt en lunch med lillie. Jag vet inte. Jag är så svettig och nervös nu så, ja herregud. Vet knappt vad jag heter. 😂

/kn



Tankar

Skrivet: 2015-02-06 Kl. 10:19:50
Får panik av att sitta i väntrum på sjukhus och vårdcentralen. Känns som att jag ska bli dödssjuk, hiv eller så. Sjukt ologiskt, men jag blir rädd. Rädd för att andas, rädd för bakterier osv.

Men ny sitter jag här, inväntar dommen. Livrädd att avslöja min hemlighet. Men rädd för att jag kommer att känna mig naken fast jag ska ha alla kläder på. Men det kommer nog gå bra. Jag har väntat tok förlänge för detta besked. Ut med alla korten på bordet. Nu får de vara nog.

/kn

Misslyckande

Skrivet: 2015-02-05 Kl. 22:02:01
Fan. Jag misslyckades idag igen.
Jag har varit med Rikke hela förmiddagen.
Käkade middag hos Lillie.
Drack kvällskaffet hos bonden.
Och nu kl22 är jag hemma och ligger i sängen.

Fuck.
En ny dag imorgon.
Läkarbesök 10.30 (Alnö).
Kvällsjobb.
= inget städande eller tvättande.

/kn



Hur kan man vara så egoistisk?

Skrivet: 2015-02-05 Kl. 06:32:04
Jag blir så trött på mig själv, att jag tror att alla människor har stort hjärta och håller de dom lovar. Och framför allt om jag säger att jag vill att de jag säger ska stanna mellan oss så hoppas jag ju på det.

Men en "vän" i mina ögon, visar sig vara tvärt emot. En riktig jävla rövslickare och framförallt en människa som inte står för vad den säger. Ljuger och gör allt för att skydda sig själv, skiter i andra. Som över hugger mig i ryggen. Inte bara en gång heller. Skillnaden på dig och mig är att jag väljer att alla andra ska ha det bättre än mig, eller åtminstående lika bra. Medans du själv är så jävla egoistisk och bara tänker på dig själv i alla lägen. Och vad tjänar du på det? Ja nog har du det du vill, men inte fan har du kompisar, du kanske ha en, två. Men tror mig, det varar inte länge till. För vitt vad jag vet så har vi några gemensamt och dom tycker samma sak som mig. 

Medans jag skrattar mig lycklig över att människor visa sig vara falska, opålitliga och egoistiska så vet jag sanningen i allt, vad du ha sagt och säger. Men lugn sockertoppen, de stannar hos mig! Du kommer långt av att vara egoistisk, men hugg aldrig dina vänner i ryggen för att komma först i kön. Du tjänar inte på det. Göllet!

/kn

Första dagen

Skrivet: 2015-02-05 Kl. 05:27:46
Första dagen på jobbet sen operationen. Känns väl sådär, känns trött! 😂 har ju levt lyxliv med sovmorgon och legat kvar i sängen och dragit mig under täcket, läääänge. Men idag var de andra bullar, upp och hoppa klockan 4.00, gjorde mig klar och drog till jobbet. Och baka.. Morgonkaffet satt som ett smäck dock! 

Sedan slutar jag 10.30, ska nog iväg en sväng till en människa och se vad han tycker och tänker med saker och ting, nej det är inte facket för er som vet. Utan en annan människa, vis människa. Som kanske kan ordna ett och annat för mig. Men vi få se om jag får någon tid idag.
Sen hade jag tänkt att åka till mamma för att hämta lite papper. Sen ska kag nog hem. Även om jag hemskt gärna skulle vilja åka och hälsa på någon. Men huset städar visst inte sig självt. Även tvätten tvättar inte sig självt heller. Tråkigt nog. Men huset ska lukta gott och se rent ut, kan jag tycka.

Teodor, min underbara sambo har verkligen inte tid med sånt, speciellt inte nu. Då han jobbar från tidiga morgonar till sena kvällen för att jobba in massvis med timmar för att kunna åka iväg på brandmnskurs. Utan att ta ut semester. Vilket underbart jobb då man kan göra så🙊 vart hittar man ett sådant? 

/kn


🚜

Skrivet: 2015-02-04 Kl. 13:39:15
Idag vaknade jag 12.35! Japp, härligt. Fick lite panik men det gick ju bra. Medans jag har legat kvar i sängen så har jag pratat med facket och en annan hög person. Gossä så mycket saker de finns att prata om nu för tiden.

Nåja! Idag har jag ingen aning vad som händer. Kanske bara blir till att slappa i soffan, eller så blir det nog till att städa? Plocka ut och i diskmaskinen blir det åtminstående. 🙊

Ha en trevlig dag.
/kn


☕️

Skrivet: 2015-02-04 Kl. 13:36:12
Det bubblar upp mer och mer sanning till ytan nu. Det ska bli spännande att se hur det går för hen i framtiden. Sanningen är ju sanningen, synd att du inte vågar stå för sen själv, lilla hjärtat. Men du behöver inte oroa dig, jag säger precis som du har sagt, i detalj, så du kan fortsätta att svamla på med dina lögner.

Igår var jag minsann och hälsa på Isabelle på Köpmansgatan, Pressbyrån så klart. Tog en kaffe och surrade på. En fin butik den där minsann!
Efter jag hade varit där så åkte jag till Lillie och vi firade med tacos, eftersom hon blivit produktionschef nu. Så det var ju roligt för henne. <3 va där och drack kaffe och surrade lite skit. Sen åkte jag hem, hem till Teodor min fina. <3




Birsta

Skrivet: 2015-02-03 Kl. 14:21:39
Idag blev jag minsann väckt av min mamma, hon ringde till mig och tyckte att jag borde komma till henne så vi kunde åka till Birsta. Jahapp, tänkte väl jag då. Jag gör väl de.

Sen har vi varit överallt, Birsta, bolaget, Willys, rusta och på burgerking. Nu så är vi tack godegud hemma hos henne och pappa. 

Jag sitter på mitt gamla flickrum nu och ska ringa en viktigt samtal och hoppas att det går vägen. Vore ju superkul.

Sen kanske jag ska förbi Isabelle sen, snacka lite allvar och skit! Men sen blir det nog raka vägen hem. Städa och plocka lite behövs nog. Elda framför allt :)

/kn
Får nya fransar och gosa vovve😍




Härlig dag! <3

Skrivet: 2015-02-02 Kl. 17:36:19
Idag har dagen bestått av möte, påhälsning på bergsåker skolan och nu mys med hemma hos mamma och pappa och här är Tea och Tim också. Vi har lekt kurregömma och ätit god middag.

Det var så roligt att gå till skolan och hälsa på, ungdomarna blev nog mest glad att se mig, även mina förra arbetskamrater också så klart! Så himla mysigt ställe och de jobbet saknar jag som tusan. De gav mig så mycket energi. <3 fick en stooorkram av en av de "coolaste" killen i skolan. Åh, så roligt! 

Nu ikväll ska jag åka och göra mina fransar också. Ska bli skönt att fylla på dom igen.

/kn



Skottning

Skrivet: 2015-02-01 Kl. 20:21:07
Jävlar anaka va skönt det va med en lugn och fin lördagkväll ensam. Synd att jag inte hade något gott att tugga på, men wtf? det är väl lika bra de.

Sen idag skulle vi åka till mamma min, men så fort jag öppnade dörren så insåg jag ganska fort att jag kan inte åka någonstans alls utan att ha skotta. Och att skotta med lille Walle va ju inte de lättaste. Så fick ringa till mamma och säga att vi fick bli hemma.

Teodor, Zandra och Jens kom mitt i skottningen tack gode Gud. Så då var de bara att gå in och koka på lite kaffe, eller Teodor kokade kaffet. Jag satt inne och vilade. Haha! Helvete va jobbigt de är att skotta. Sen mitt i allt så kom vi på att vi va hungriga, så då drog vi till luddes och käkade lite. Walle pratade mest med alla andra som va där och åt. Socialaste ungen i stan, jajjemen. De är min unge de! ☺️

Nu sover Teodor i soffan och jag kollar på tv, gött de. Walle sover han med! ❤️

/kn



RSS 2.0