åhnej!

Skrivet: 2007-11-17 Kl. 17:08:15
igår blev det inte som vi hade tänkt oss, kvällen slutade med fylla, och inte så mkt för hussen och alldeles för mycket för emelie, och mycket för mej också. men mina taghis gick sönder igår, ramlade ju i en trapp som var full i is, så jag flög rakt ner och gjorde illa mig!kommer inte håg så mycket av senare på kvällen, men puss på den kvällen ;) och nu sitter man här och är bakis FORTFARANDE! har börjat packat, men fick damp! har ju inge kläder, så jag fattar inte varför jag ska packa om jag inte ha nå kläder? ;o och sen så sa jag till mamma att jag inte ska följa med, ringde till tina och sa att hon fick ta min biljett, men de ville hon inte! men mamma lär väl tvinga mig och åka ändå till spanien!!!! men jag vill ju åka,men jag vill inte packa, tänker inte låta mamma packa min väska heller, för då får jag ju verkligen ingenting jag vill ha med mig, + att hon lär väl bara packa ner massa fult som jag inte vill använda!! idag när mamma hämntade mej hos emelie, så åkte vi till ikea för att köpa nya taghis till mig eftersom mina gick sönder igår! snygg var man också, morgon frilla, sminket sen gårdagen och helt tärd! åhfyyyfan säger jag bara, ganska pinsamt och jag mådde/mår inte bra!!

jag vetinte vad jag ska skriva! menmen, vi hörs antigen imrn, eller så är jag i spanien! hejdå!
massa kärlek till mina älskade änglar, kommer sakna er så himla mycket!<3 jag älskar er<3

små stjärnor, längtan!

Skrivet: 2007-11-15 Kl. 22:25:55
små stjärnor i mitt mörkaste mörker har jag nu börjat sätt.
mer och mer lycka för varje dag, men det blir snabbt mörkt igen när jag kommer på tanken vart ni mina änglar har tagit vägen, borta ur mitt liv, och försvunna från mitt hjärta. kasnke det är så hära jag får fortskätta mitt liv med, eller så ornar allt sig och blir som vanligt igen! och imrn ska det bli tjej middag för hela slantar, men mina underbara vänner som finns kvar vid min sida, hussen issa och jag ska hem till emelie snuttan och käka tacos och bara mysa på! senare på kvällen så ska vi bege oss ut i den kalla vintern och träffa niklas troja! han ville träffa mig ett tag innan jag åker till syster, och nu älskade du är det inte länge kvar tills vi ses! åh, längtar så himla mycket för att få träffa dig, det var ju ett tag sen! lilla stora du!<3 massa kärlek och saknad till dig!<3

idag har jag dömt dm i volleyboll för 8;or och 9;or (tjejer) kulkul!  och imrn äre killarnas tur att spela, ska dömma för dom också! ska bli himla kul, kommer troligen bli mycket mer spel också,efter som tjejerna var inte spec duktig på att spela ;) mwhihi! efter vi hade dömmt klart och städat klart så var jag med kussen(vickan) gick hem till henne och fikade lite,snackade på och myste på..:D såg på tv och busade lite med simon, hennes storebror, så de ä ju min kusin också då :D massa kärlek till er också.<3efter de så kom lill mamma och hämntade mig, käkade lite och sen så satt jag mamma och pappa som klister framför tv, de var ju för gudskull hockey, timrå - hv71 men fucking jävla timrå vann ju dethära, och mamma var mallig som tusan då ! :P själv så hatar man ju timrå, menmen, modo vann ju sin match också<3 bra där pojkar! men nu måste ja hoppa ner i lopp lådan, ska ju upp tidigt imrn och vara på skolan i tid eftersom vi ska ju dömma lite då :D eller lite och lite, det håller ju på ett bra tag! har lite ont i bena eftersom jag har ju dömmt ganska mycket idag, och  alla matcherna jag fick dömma så blev det alltid 3 sett! hahaha! otur! :D men dåså, godnatt på er! pusspuss

massa kärlek till mina älskade änglar! ni vet vilka ni är<3

 jadu, lillan bjuppar på gammbild nurå ;) jag vet att ni gillaren :D

ensam och världelös!

Skrivet: 2007-11-14 Kl. 22:14:37
idag gick jag hem ifrån skolan för jag orkar inte att det ska vara såhära.
men kasnke det är meningen att jag ska må såhära, jag kasnke aldrig ska få vara riktigt lycklig?
jag vetinte vad jag ska säga, men en sak är klart iaf, jag ska aldrig mer lita på en människa igen iaf!
aldrig i livet!

ensam och världelös!
äcklig och störade!
ta mycket platts är bara i vägen.
vill alltid synas och höras.
pratar för mycket, skrattat för mycket.
mår dårligt hela tiden, deppig ofta?


aja, vetinte vad jag ska säga mer.. hari nte så mkt att säga mer än att ett liv kan försöras bara genom ord.
jag har två vägar allt välja! och dom håller jag nog hemligt!

älskar min familj!saknar dig rikke<3 snart kommer jag till dig, på söndag<3

ångest,tårar och krossad

Skrivet: 2007-11-11 Kl. 19:50:08
hej, jag vetinte vad jag ska säga eller göra.
en utav mina vänner har tagit livet av sig, farfar dog ju inte för så längre sen.
och nu har det blivit trubbel mellan dom två jag älskade mest på denna jord.
mina allra bästa kompisar:'(
vetinte vad jag ska göra..
och min ångest gör väl inte saken bättre, den blir allt bara större och större,
och tårarna bara rinner allt mer och mer.
och dom som känner mig vet hur jag mår och hur dårligt jag kan mår och vet att det inte är nå fjortis fasoner.
känner mig så otroligt ensam och misslyckad nu så ni kan inte förstå!
tack issa hussen filip och ni som stöttade mig igår kväll! tack för att ni fick mig på andra tankar och fick känna mig lite älskad :)<3 men nu när dom två älskade vännerna som har lämnat mig så vet jag inte vad jag ska göra!
har inte så mycket lust att gå till skolan imrn heller. men mamma lär väl tvinga mig att gå ändå, som vanligt.
hon fattar visst inte hur det känns att må dårligt och inte ha någon ork i kroppen! och jag saknar min älskade syster som är i spanien och jobbar. saknar dig så otroligt mycket, men snart syns vi, det är bara 7dagar kvar, på söndag slipper man äckliga fucking sundsvall nåra dagar! och gud vad jag ska umgås med min älskade syster och familj =) synd att tina och tommy inte har råd och åka med. men nu får hälsa på en annan gång :) jag vetinte vad jag ska göra:( jag var verkligen på toppen för ett tag sen, och nu är jag nere i helvetet igen, men jag vetinte riktigt hur jag ska bete mig när jag är verkligen jätte glad och mår verkligen toppen! jag vetinte hur man gör och hur man beter sig ;O kasnke låter lite kosntigt ,men så äre.. det är ju inte speciellt kul att vara nere i helvetet heller, men då är jag mig själv, då kan jag vara i min egna lilla värld och vara i min egna lilla bubbla, och jag vet hur jag ska hantera mig där nere i mörkrett.. men nu ska jag inte sitta och babbla på hur dårligt jag mår. men idag har jag inte gjort så mycket, har kollat på nåra filmer och tv, har gått ut med elvis (hunden) och svängde förbi hos tina och tommy, älskade syrran och tommy;)  så här sitter vi och kolla på bingolottot, och dom sitter och käka i sig massa snacks medans jag sitter här och dricker lite dricka, vill inte han något i magen idag!  har bara ätit 2 macker idag, men ah, jag lever ju och inte är hungrig! och sen ska jag väl hem och dricka lite cola och snacka med niklas i telefon. och GRATTIS VICTOR på 15 års dagen! hoppas du har haft dig en bra dag idag :)


ge mej inga falska kort, jag vill åt sanningen, spelar ingen roll om det är tråkigt eller något glatt, men sanningen vill jag åt, sanningen vill jag höra..inge mer falska spel!!

älskar dig tina, tack för att du finns!<3 du värmer i den kalla vintern!<3image14

RSS 2.0