Lööööördag tack!

Skrivet: 2014-07-23 Kl. 06:07:07
Jag längtarBröllopsfin

Skrivet: 2014-07-21 Kl. 23:55:09
Idag här jag gjort fransar för första gången i mitt liv. Och jag är så nöjd. Och kommer att fortsätta med det. <3 tackar frida för det.Sommarpojkar

Skrivet: 2014-07-21 Kl. 15:47:33
Dessa två badpojkar. <3
Spännande vecka.

Skrivet: 2014-07-21 Kl. 07:22:52
Jag är så nervös när jag går och lägger mig, mer nervös när jag vaknar. Snart är dagen med stort D som vi har väntat på. Om jag är såhär nervös undrar hur nervös isabelle är då? De finns nog ett par tusen nervösa fjärilar i hennes magen genomfört med min mage. Och efter den stora dagen så är de en helvecka till som jag har längtat efter. Herregud så allt kommer på samma gång. Tror jag måste köpa lite nya magkattarr tabletter, annars kommer jag nog ligga med magsår snart, pga av stress och nervösitet! Haha.

Underbar dag morgon på jobbet och tre timmar kvar innan jag går hem för dagen. En spännande dag inväntas.

/kn


Lampan i köket.

Skrivet: 2014-07-18 Kl. 23:23:22
Ojoj jag försvann visst!
Men min lampa, fina, svindyra lampa som jag bara fejk handlade KOM HEM PÅ POSTEN sitter nu uppe.
Jag älskar den och ångrade inte alla att jag råkade klicka hem beställningen. 

Älskade älskade lampa. <3
/knMammas

Skrivet: 2014-07-08 Kl. 11:21:32
Så söta bilder på Walle som Tina ha skickat :)Badprins

Skrivet: 2014-07-08 Kl. 11:18:52
Utemys innan jobb för mamman.


FUCK PEOPLE!

Skrivet: 2014-07-07 Kl. 22:52:30
Så jävla less på allt och alla känns det som. En människa har tagit mitt förflutna liv, låt mina kompisar vara, låt mitt försluta vara och dra bara långt pt helvete med dig. Jag hatar dig. Ja hårt ord, i know! Men menar det till varje bokstav.

En annan nära vän har totalt glömt bort mig, jag hör av mig, hör av mig och hör av mig. Och sa åt dig sist att höra av dig då du har tid för mig, men nä. Har inte hört ett skit än. Bara att du umgås med andra. Kul för mig att bli bortglömd.

Sen finns de så sjukt många andra som bara skiter i mig nu förtiden. Det känns sjukt jobbigt iallafall och jag känner mig jävligt ensam nu förtiden. 

Tack godegud att jag har Walter, mitt ljus i allt mörker. Min fina kille, du får mig att känna mig behövd och lycklig. 

/kn


Älskade dag! Ta aldrig slut!

Skrivet: 2014-07-06 Kl. 21:12:58
Otrolig mysig idag.
Varit hos anna, Tobbe och lillaaffe och lekt, åkte vidare till mamma på middag. Åkte hem och myste med lillhjärtat. Han har blivit så mysig nu för tiden. Jag älskar det.  Nu sitter jag ute med ljusen tända och bara vill att tiden ska rinna iväg så min andra halva komma hem någongång. Jag saknar ju honom, så mycket. <3

/kn

Badprinsen

Skrivet: 2014-07-05 Kl. 19:54:15
Idag har jag och Walle varit och bada på dyket tillsammans med min mamma, min syster och hennes barn. Man får passa på då tiden finns och då solen är framme. De har varit fantastiskt mysigt. Och jag har tydligen en badprins till son, de visste jag inte. Men de har jag. Mammas älskade!!

Vi åkte till moster helen senare i bergafjärden och käkade glass och fikade lite. Gosade med hennes lilla valp Ozzy.

När vi väl kom hem så somnade jag och Walle i sängen, vaknade upp och gjorde nudlar till kvällsfika och myste lite i sängen innan han fick gå och lägga sig igen.

Jag ska snart plocka ur disk och tvättmaskin :)

/kn
Morgonmys
Gladkillen till frukost

Tankar bara

Skrivet: 2014-07-05 Kl. 19:49:12
Tänk att det är så viktig för ett viss folkslag att påpeka för allmänheten om hur duktiga de är medans andra är sämre, och hur dålig folk i deras omgivning är och att dem själv alltid gör ett bättre jobb. Om hur bra deras relationer är och påpekar snabbt om hur dåliga andras är. 

Alltså, vad är det man vill få ut av något sånt? Självklart är det bra att man tror på sig själv osv. Men sedan då? Att nedvärdera annat folk, OM allt, precis allt. Och bara negativa saker och kan aldrig berömma någon annan. Snacka om tråkigt liv känner jag.

Jag älskar att berömma andra, säger vad de ha gjort bra, hur fina de är osv. Men sån är jag. 

/kn

Blommor

Skrivet: 2014-07-03 Kl. 11:39:07
Åh Benjamin 11år kom med blommor till mig och isabelle idag. <3
En ynka bild på hallen

Skrivet: 2014-07-01 Kl. 21:23:28
Idag har Tina och barnen varit här, kom hit med frukost och jag kokade kaffe. Vi satte oss ute på bron och myste i solen, ja och drack kaffe så klart :) vidare drog vi till ängomstjärn, rikke, isa och spanjukkerna + barnen kom dit också. De skulle fiska, vi andra fikade, myste i solen och lekte med barnen så klart. När vi blev less så åkte vi hem till mig för de ville kolla in ny huset, mamma kom också.

Jag har bara en bild på huset än så länge. Och det är lillhallen, men har även grejer där som ska göras. Ny hatthylla, mer förvaring, upp med tavlan på vägen, den stora ljuslyckan ska flyttas och andra små ljuslyckor ska flytta dit.. Ja mycket som ska göras sagt. Har plockat mycket idag, men de är långt ifrån klart.. Känns som att de aldrig tar slut.

/kn

Lillhallen.


RSS 2.0