Idag försvann mitt kaffe

Skrivet: 2015-07-20 Kl. 09:51:05
Idag ska jag rymma hemifrån, fast jag har redan berättat de för teodor. Men de känns ju lite mer spännande om jag lurar mig själv att jag är på rymmen.

Robin kommer snart och hämtar Walle, Gordon kom nyss hit också, ska vara här tills hans mamma Lena ha slutat jobba, och Teodor ha jour 6-18.00.  Sen är de min tur att rymma.

Jag rymmer till Elin, vi ska käka grillat hos hennes pappa Håkan, sen ska vi mysa hela kvällen hos Elin. Ska till och med sova där. Så spännande 🙈🙈

Semesterrymning på g. Hon är min energikälla osv.. ❤️

/kn

Lillprinsen

Skrivet: 2015-07-19 Kl. 21:09:43
Lillhjärtat ha inte varit allt för pigg att somna om kvällarna nu. De som ha gått så bra i säkert ett år nu. Men igår somnade han endast 23.20, ville inte sova. Idag ville han heller inte sova, men "mamma sitta på sängen, Walter inte sova" efter att ha smygit därifrån då han somnat och han vaknat 63727 gånger så verkar han sova nu. Mammaskillen. Vill vara vaken med mig han, nära.

Jag känner mig så värdelös som mamma när jag "tvingar" han att somna, men jag vet ju att han blir vaken hela natten annars. Och det vill jag ju inte. Jag måste ju. Och ensam på de, Teodor lyssnar Walter på engång på. Spelar ingenroll vad det gäller. Men inte mig. Mammas prinsen. Men Teodor är ju borta som vanligt nu förtiden. Fiska va tydligen viktigare än mig idag.. Igen.. Man börjar ju bli smått less nu. Men men! Sånt är livet!

/kn


SEMESTER

Skrivet: 2015-07-18 Kl. 18:47:34
Regn regn och regn.
Vi drog på en kaffe hos Isabelle och Tyson (Bell och tiison som Walle säger.) måste lite med Elsa också, fick inte de för Walle så fick ta mina chanser. 😂

Walle och Gordon åt upp alla torrbullar och klappade katten Pia som va superkul tydligen. 

Sen drog vi hem, jag blev tvungen och vila då jag inte kunde koncentrera min blick.. Super läbbigt, men efter vilan blev det bättre. Lite käk och mys i soffan.

/kn
Törnrosa är vaken nu.
Tonåringsmamman med finnar...


Snabb energi påvägen ut till Bell.

Semesterölen I åskan
bowling på paddan!


Yes!

Skrivet: 2015-07-17 Kl. 08:45:20
Sådär ja! Då är man på jobbet och dricker lite kaffe till att börja med. Hungrig redan och har bara en matlåda med mig. Bra jobbat knilsan, bra där!

Ställer min klocka alltid en timme innan jag ska gå, för de tar typ en timme för mig att bli klar. Så klockan ställt på 7.00, och jag vaknade 8.30(??!!) jag fick panik!! Slängde i allt i väskan, håret i en fläta sen drog jag. Så jag hann ju hit, de visste jag ju. Men allt mitt fix fick man ju glömma. Tur som fan att de är min granne jag jobbat åt, så de tar ju 1min för mig att gå hit! Men ändå. Att starta dagen med stress är inte kul. 

Annars då? Jo men man håller väl leendet vid liv,  tankarna är i fullrullians och kroppen börjar ge upp nu. Jag orkar ingenting, ingen motivation till något. Jag vill bara ha lönen in på kontot nu så kanske de känns lite bättre. Jag har ju jobbat som en galning.

Men nu är det bara den här dagen och morgonen kvar, sen ledig söndag sen jävlar har jag TVÅ veckor OBETALD semester. Känns ju fantastisk. Undra vad man ska hitta på.
Vi tänkte ju Rättvik v31, men vi har ingenstans att bo.. Så det känns ju inte så kul. Jag vägrar ju bo i bilen. Men vafan, jag känner ju många som är där. Frågan är, ska man vara lite wild and crazy och ba fara ner, så får man se vart man hamnar liksom! Nä äsch, tror jag skippar de å.

Men v30 då? Vad ska vi göra då? Teodor fyller år på onsdag, Walle kommer onsdag-söndag, mer då? Umgås med min underbara familj? Åka iväg på nå bad kanske? Walle ha ju nyss varit på ett zoo med Robin så de känns ju dumt att ta med honom på ett ytligare zoo? Ja jag vet inte! Kom med idéer om ni har!

Vad ska ni göra med era barn?
Om du hade haft barn, vad skulle ni ha gjort?

/kn

Trött idag.

Skrivet: 2015-07-16 Kl. 20:07:37
Dubbelt jobbat idag kan man väl säga. Slutade på de enda kl 8.30, hem för att käka frulle med gorddan och teodor sen vidare på mitt andra jobb. Skolan. Det gick superduperBRA! Gud så jag har saknat de små liven.

Hunnit med att träffa Elin, Ida och jossie också, supermysigt! Mötte upp gorddan och Teodor i Birsta för middag och sedan hem. En dusch och sedan tog energin slut för mig. Så då drog jag med mig gorddan upp till sovrummet och slog på frost filmen, myste till de lite. Underbart.

Jobb imorgon igen, dygn 8-8.30, så på lördag hade jag tänkt att mysa med familjen. Walle kommer ju på fredagkväll eller lördagsmorgon. Sen har jag semester i 2 veckor. Det är jag ju värd! 

/knJävla människa jag är.

Skrivet: 2015-07-15 Kl. 23:23:16
Undra hur många gånger till jag ska behöva falla innan jag känner mig stark nog?
Undra hur många viljor och tankar jag ska behövs dras med innan jag ha valt rätt.
Undra hur många människor omkring mig jag ska behöva förstöra innan jag själv är läkt.
Undra hur många som egentligen förstår vad som försegår i mitt huvud, tror nog ingen människa skulle vilja byta ens.
Undra hur många jag egentligen kan berätta sanningen för?
Jag vågar inte, jag litar inte. Jag vill inte släppa på mina portar heller.

Jag dödar allt som är på min mark, tydligen. Jag har ju bevisat de redan.
Alla som vill mig väl, krossar jag, utan samvete.

/kn

Underbart

Skrivet: 2015-07-15 Kl. 09:02:58
Hade en helt fantastiskt underbar dag igår med min ihopsatta familj. Vi golfade, vi badade i regnet, vi åt pizza. Vi åkte till Njurunda, bergsåker och hem till Matfors. Alla va nöjda och glada, även jag. 

Imorse kom Robin och Sara för att hämta Walle innan jag började mitt jobb. De skulle på zoo idag och sova över. De kommer hem på fredag, och då kommer Walle hem till mig igen! Det är en evig saknad efter honom. Men nu kommer han ha skitkul ju, han älskar ju verkligen djur!

Jag själv jobbar 8-8.30 idag tills imorgon för er som inte ha hängt med. Så kallade dygn. Sen blir de hem, käka frulle och duscha, vidare till Österro skola på lite jobb. 10-16 tro ja. Underbart!! Ha saknat barnen så mycket konstigt nog. Haha! Och fredag är det ett dygnspass till som väntar. Sedan har jag ledighelg + Walter hos mig. Hoppas det blir fint väder så vi kan vara ute.

Han är ju rolig han, han älskar ju att vara ute, så fort jag frågar vad han vill äta till middag. Då svarar han, "Walter, mamma, Teodor och gogon (Gordon) äta ute." Han skiter i vad de blir för middag bara om han få äta ute är han nöjd! 😂

/kn

Blåöga

Skrivet: 2015-07-08 Kl. 22:47:28
Gossä vad trött jag är. När jag kollar mig själv i spegeln så ser de ut som att jag har åkt på stryck. Två stora blåögon.. Men nej, det är bara ett trött ansikte som behöver vila. Men tyvärr så är jag så jäääävulst uppe i varv hela jävla tiden så denna kropp kan inte ta det lugnt..

/kn aka bitterfittan

Kom hem snart. ❤️

Skrivet: 2015-07-08 Kl. 10:08:41
Man hinner tänka en del under tiden man jobbar. Jag saknar min bebis, min lillaw.Varför inte?

Skrivet: 2015-07-08 Kl. 08:50:44
Sista dygnet ska jag göra för denna vecka. Jag skulle ju bara ha jobbat två dagar denna vecka, två dygn, måndag och onsdag. Men sedan ringer skolan och undrar om jag vill jobba torsdag och fredag.. Och jag tackade ja! 🙈
Så nu blir det ytligare lite fler timmar för min del. Men det är väl lika bra eftersom jag har två veckor obetald semester sedan. Så jag behöver alla pengar jag kan få. :) och att jobba på skolan ger mig så mycket energi. Jag älskar verkligen att jobba där. de passar mig så himla bra. Att få spela fotboll med barnen, att leka häst och svara på alla dessa konstiga frågor de har om livet. ❤️

I helgen blir det tjejrally med min familj, Rikke, mamma, Tina, tror kanske nikkan ska vara med också. Och det är något som jag har sett fram till så länge. Men nu kommer de fram att det är tydligen jag som ska köra också. Mamma kan ju inte för operationen, sen litar pappa tydligen inte på syrrorna 😂 så då blev det ju bara jag kvar då.. Känns sådär. Men jaja, får väl göra det bästa av de. Kläderna vi hade tänkt oss att ha tog ju slut, så vi beställde bara några kläder i all stress. Jag är inte nöjd, men samtidigt, vafan gör det då? Så länge vi är med och ha roligt så väger de ju på allt! :)

Parken i Matfors blir det nog på kvällen, men jag ska vara sympati-nykter tydligen. Teodor ska ha jour hela veckan och även helgen och frågade om jag kunna vara nykter med han, och absolut. Varför inte? Tror de även kommer hem lite folk till oss sedan också, grilla lite innan vi åker/går till parken. Kul. Hoppas på väder.

/kn
Adhd?

Skrivet: 2015-07-07 Kl. 18:37:26
Hem från jobbet och tanken slog mig, kanske jag sova lite innan jag drar igång.. Äsch, slänger i en tvätt, viker den gamla, hoppar in i duschen, städar badrummet, plockar i och ur diskmaskin, städar köket, vidare till vardagsrummet, tvätten klar, hänger den, i med en ny, fortsatte med mitt plock. Blir klar, mamma och pappa på fika, ut och röjer gräs, klipper av grenar, fixar trappen osv.. 9 skottkärror senare kom jag på att jag ger fan inte ätit någon middag.

Vad fan lider jag av?
/kn


Nu är vi hel

Skrivet: 2015-07-06 Kl. 08:59:07
Godmorgon.
Ser på statistiken att ni har börjat fått upp hoppet på mig igen. Fler och fler läsare varje dag. Bra jobbat hurrni, ska se om jag hinner med att blogga på min ledighet också.

Igår klev jag av ett arbetspass 8.00, sprang typ hem av saknaden av grabbarna. Mötet en överlycklig Walle i dörren med en storkram och pussar.

Slog på en pannakaffe, gjorde i ordning jordgubbarna, pojkarna ville äta frulle ute. Så de fick väl bli så då. Lite kallt för min del ;) det blev en supermysig frukost med hela familjen. Gjorde oss klara för skoshopping, Walle fick två sommarskor, Teodor 2 nya och Gordon ett par. Jag skippade skorna denna gång. Vidare till sättna för att spana in dragracingen.. Spännande! 

Sedan åkte vi hem till pappa, käkade en tidig middag där, pannkakor! sedan gick vi ut och lekte lite. Spelade fotboll för de mesta. 

Strax innan 18 så drog vi till tågstationen för att möta upp Rikke mamma och NIKKAN som kom hem ifrån Barcelona ❤️❤️❤️❤️ lyckan va total!! Sen följde vi med hem till Rikke och Ronny en sväng. Seeeen va vi äntligen hemma efter en lång dag på vift!

Nu sitter jag på jobbet och jobbar fram till imorgonbitti. Jag är så trött i kroppen och mina fingrar har domnat bort. De brukar göra så ibland! Jag antar att det har med stress att göra. Men inte ens kaffe hjälper idag. Jag längtar så mycket efter en sovmorgon. Men snart så! 

/kn
Lördag

Skrivet: 2015-07-04 Kl. 08:37:54
Hela veckan fullspäckad med jobb, i fredags så stängde jag fritids, efter vi haft en fantastisk dag med vattenkrig, lek och film tittande. Underbar fredag. Vidare hem, myste på med grabbarna innan jag drog mig mot stan för lite festligheter. Men jag tog det lugnt och va mest påverkad av stämningen tror jag. Dansade och sjung hela natten lång. Fick skjuts hem och va hemma klockan 3.00. Kokhett i sovrummet, men somnade fort ändå.

Min underbara klocka ringer 7.00, upp och hoppa, grabbarna var redan vaken då. Walle lekte i vårt rum och Gordon kollade på tv nere han. Galningar!🙈 och nu sitter jag på jobbet och ska jobba ett dygn nu då. 8-8.30! Längtat hem till grabbarna och hoppas det är fin väder imorgon, isf blir det stranden. Men vi få se. Bara för att jag är ledig så lär de vara iskallt, moln och regn! 😂

/kn
Mitt liv just nu

Skrivet: 2015-07-01 Kl. 10:36:03
Jag jobbar, jobbar och jobbar. Både på fritids och som personligassistent. Förra veckan blev det 93 timmars jobb och denna vecka blir det endast 58 timmar. Jag trodde att de skulle gå lätt som en plätt för mig att jobba såhär eftersom jag hade ju två jobb oktober till december och har sen dess alltid pendlat mellan 2-5 jobb typ. Men nu känner jag hur kroppen säger ifrån. Men jag antar att det är lika bra att kämpa på nu när jag går på schema hela sommarn. Jag vet ju inte när jag står utan jobb så att säga. Lönerna blir ju fina. Men vadå, här har jag fett med pengar och en kropp som inte orkar, ja jag vet inte.. Vad är bäst? Tiden jag är ledig är ju dagarna då Walle är hemma, och den tiden är ju helande. Men då är ju min kropp fortfarande uppe i varv, vi gör ju roliga saker. Någon vila finner jag inte.

Måndags morgon, då jag klev av ett 24 timmars pass, då va Walle på dagis och skulle vara där till 13, så jag skulle hinna sova efter 13 dagars jobb i raken, varav 7 dagar på 93 timmar. Ja vad gör jag då jag kommer hem då? Slänger i en tvätt, viker den gamla, städa hela huset, plocka i och ur diskmaskinen, dammtorkad, dammsuger, hänger sen tvätten, viker slänger i en ny. Hämta Walle klockan 11, få främmande av Josefin, Sigge och Elin. Teodor kommer hem, drar till Ikea, vidare till molle, wipspips så va klockan 00.30 då jag skulle sova.

Tisdagen kom. Vaknade 9.30, frukost till Walle, Gordon och mig. Vidare till Teodor och byter bil, sen till Ica för att hämta ut paket, plockar upp Tea i granloholm, vidare till candyworld för att leka med barnen, lunch där, handlade godis, åker till Tina och tar hand om 5 ungar medans hon besiktar sin bil, vidare hem för att laga mat, kvällsprommis och lek i lekparken tillsammans med Teodor. Sen kollade vi på fotbolls finalen, nattade grabbarna i halvlek sedan kollade jag ensam för Teodor drog iväg för att hjälpa molle. Jag låg i sängen 00.00 och försökte sova. Gick inte. Men tillslut så.

Och idag jobbar jag igen, 8-8.30. Så 24,5 timmars jobb igen. Så fort jag kliver av imorgon ska jag hem, käka frulle, snabbdusch och vidare till mitt andra jobb.. Få se om jag hinner duscha eftersom jag börjar 9 där. 9-17 imorgon på skolan, sedan hem och hämta barnen. ❤️ onsdag, torsdag, fredag och lördag jobb. Onsdag och lördag dygn. Japp, de va mitt liv de!

Sen mitt i allt så ska man ju vara en bra vän och bra sambo, ska ut och ätas och donas...
/knRSS 2.0