Förbannad!!

Skrivet: 2013-10-29 Kl. 22:29:03
Nä nu är jag i en bottensvacka och jag önskade att min räddare i nöden fanns för mig, men han gör inte de. Han är borta.
Jag vill berätta för robin vad som händer i mitt liv, jag vill gråta och att han ska krama om mig och säga "men skit i de, de löser sig." Men han gör inte de.
Istället ligger jag och gråter, skriver i min jävla blogg och lyssnar på min underbara son som är i drömmarnas land.

/kn

Framtid

Skrivet: 2013-10-28 Kl. 13:34:50
Skit dag idag. Jag mår verkligen skit. Är nere på botten idag, verkligen.
"Kärleken övervinner allt." Fuck that, vem fan ha kommit på den skiten? Och vem fan ge sig in i sånt? Jag hatar att älska någon, jag hatar kärleken när den är som sämst, för då är den verkligen sämst. Inge snack om den saken.

Jag önskar att jag och robin va tillsammans, för de gör allt för ont för mig nu, de gör ont att vara ensam, att sakna, att älska. Jag vill bli hel, jag vill ha en hel familj och jag vill att Walter ska ha de bästa.. Klart han har de bra med mig, absolut!!

Men de är födelsedagar, julafton, mor/fars-dagar... Han kommer ju få slitas fram och tillbaka mellan mig och robin resten av livet. Han kommer att stå emellan oss.. Ha dåligt samvete för att han är hos den andra föräldern när den andra är ensam. Ja, han kommer få de jobbigt. Och jag har ju sett hur skilda föräldrar ha påverkat mina vänner, och jag vill inte att han ska ha de så. 

Jag älskar robin och kommer aldrig sluta kämpa! Aldrig.

Och förlåt om allt jävla tjat om robin, min ångest, mitt mående och allt som är dåligt. Men jag måste få skriva ur mig.. Och här är de enda stället jag kan göra de! Förlåt igen..

/kn
Vill tacka min bästa kusin som ställer upp i vårt och torrt för mig och lillaw! Vi älskar dig!!
Lillaw och hans stora kusin myser.


6 månader igår.

Skrivet: 2013-10-24 Kl. 14:36:13
Igår blev min fina son 6 månader! Ingen är stoltare än mig!
Jag ställer frågan till mig själv, vart har tiden tagit vägen? Dvala, jag ha varit i en dvala, en bubbla ända fram till nu. Jag tänker ta vara på varje dag tillsammans med dig. Min fina underbara son.

Bildbomb
/knMucka-inte-med-mig-face
Inland vill man bara ha hjälp.

Skrivet: 2013-10-22 Kl. 22:39:54
Dagen började bra. Började med babysång och Josefin följde med och Walter va helt underbart glad. Han älskar ju sångerna. Efter de köpte jag en åkpåse till vagnen.

Mamma kom på besöknoch gjorde middag till mig, fantastiskt snällt och gott. Sen när hon åkte hem kom jossan tillbaka. Vi kollade på Hollywood fruar.

Emellan middagen och fruarna så blev Walter panikslagen tror jag, grät suuuuperlänge och inget funkade. Vaggade, nappen, upp i famnen så till slut gav jag honom alvedon. Men inte ens de hjälpte. Men tillslut så somnade han, hulkade sig i sömnen i en timme efter gråtattacken, älskade hjärtat, om jag ändå visste vad de snurrar i ditt huvud. Då för tillfället kände jag mig som världens sämsta mamma. Jag önskade jag vore en till människa ibland, så jag kunde byta av mig själv när jag tappat tålamodet. Så jag få andas och komma tillbaka. Men det är inte lätt då han bara bor med mig just nu. Jag önskar innerligt att robin fanns här då för oss, i sånna tillfällen.

Nu ska jag gå och lägga mig, känns som en jobbig natt framför oss.

/kn


Jag tackar dig Lisa

Skrivet: 2013-10-21 Kl. 22:50:23
De börjar bli ledsamt nu. Ledsamt på att vara långt ifrån min älskade ex-sambo. Vi bor för långt ifrån varandra. Jag behöver en axel att gråta på, någon som orkar lyssna på mitt jävla babbel och inte svarar på mina gåtor. Ingen som säger något utan bara lyssna och låter mig bryta ihop, tar in de jag säger och förstå min smärta. För min smärta äter upp mig snart, även om jag gråter minst 2 gånger varje dag så finns de så mycket ångest och smärta inom mig. Jag hatar att älska någon som inte vill som mig. 

Nu när Walter somnade passade jag på att stoppa in propparna i öronen och lyssnade sönder på Lisa Ekdahl bland annat. Hennes låt - ljug för mig älskling. Lite så känner jag. Jag bröt ihop totalt, grät i hennes låtar och hennes tankar prickade mig rakt i hjärtat. 


Men hon tror att det som har makten att föra oss samman
rimmligen också har makten att dra oss isär
Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras
ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där

För hon vill bli förd bakom ljuset
Hon vill ha kyssar och smek

Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare,
ljug som om allt var en lek
Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare,
ljug under kyssar och smek

/kn

Det strömmar över mig.

Skrivet: 2013-10-18 Kl. 22:42:53
Nä men nu kommer dom här jävla känslorna igen. Dom kommer och bombardera mig när jag minst anar det, jag hatar det här, det va inte jag som ville de här. Men inte robin heller, utan de va ju mitt fel. Att jag inte tog chansen när jag hade den. Men samtidigt trodde jag inte att jag skulle bli lämnad för det. Typiskt människan, att ta saker föregivet. Och då kommer den störta frågan, hur i helvete kan man ta personen man älskar föregivet, då inget är givet!

Kvällarna är värst, men snart är morgondagen här.
/knFull fart som vanligt.

Skrivet: 2013-10-15 Kl. 22:54:24
Idag ha jag och lillaw varit i bredsand hos frida och hennes Elias, Nathalie och josefine va också där med deras Hugo och Edit. Vi fikade surrade och busade såklart. 

Efter de så drog jag till mamma och va där med nikkan, mamma va barnvakt åt henne. Så vi åt mat och gick en prommis för att kolla på hästarna som är där. WIIIINDIIIII skriker nikkan till hästarna. Hon har tydligen en hästtidning som heter windi. Gullgumman.

Sen åkte jag och lillaw hem och fick främmande av elin och Ida. Vi kollade på Hollywood fruar och surrade massor. Nu ligger jag i sängen och väntar på att lillen ska vakna upp och vilja ha lite käk. Men han sover så gott han, kanske hans mamma ska göra likadant. 

/kn


My life

Skrivet: 2013-10-13 Kl. 20:43:40
Oj, jag tog visst ett litet uppehåll här ja, omedvetet.

Jag är en sådan människa som vet vad jag vill, vet vad jag vill ha. Och då finns de inge undantag att jag kan ta något annat förtillfället. Aldrig. 
Sen är jag världens tjurigaste människa, jag ger mig inte. Även om jag vet att jag har fel så kämpar jag på. För jag är så.
Och min vinnarskalle, jag ska vinna. Jag kämpar mig blodig för att vinna. Jag ger inte upp, har aldrig varit en sån som ger upp. 
Jag vet vad jag vill, jag är bestämt, jag tjurar på tills jag har vunnit det jag vill.

Och det är därför jag är den människan jag är idag, jag kämpar mig igenom varjedag. Jag kommer göra allt för att få tillbaka robin också. Och jag nöjer mig inte förens jag har de så. Han är det jag vill ha. Han är de mitt hjärta behöver. Jag älskar den killen sååååå sjukt mycket. 

Bildbombar!!
/knFel planerat

Skrivet: 2013-10-08 Kl. 20:52:46
Min dag blev inte som planerad. Walter ska visst få sprutan på torsdag, så imorgon åker vi till stöde och sover över. Så, imorgon på dagen ska vi bara mysa fram till 15, då vi drar till robin och sedan ska vi dra till elin,Jimmy och Manne och hälsa på.:) fina familj<3

Idag så blev de babysång, sen åkte vi och hämtade nikkan ifrån dagis och drog till kusinvickan och hängde där. Sen när isa slutade i skolan drog jag och barnen dit och käkade middag. Sen for jag och Walter hem. Han sover och jag väntar på Hollywood fruar. 

/kn
Fullerulle hela dagen.

Skrivet: 2013-10-08 Kl. 00:10:30
Imorse kom jossan hit och vi for till mamma och pappa för att hämta Walter och blev kvar där. Jag hade verkligen saknat honom sååååå mycket.<3

Vi for till stan för mamma skulle ha lite tyg och lunchade på tant anci fröken Sara. Efter de så gick jag in till Walters faster lindas jobb och hälsade på en sväng! Fina linda! 
Åkte till nikkans dagis, hämtade henne och for tillbaka till mamma. Efter hon hade åkt hem så kom Tina Tea och Tim dit. Så ja, jag ha träffat alla mina syskonbarn idag :)

Hem till mig, jossan följde med och Tessa kom också. Kollade på teenmom2 och sedan ensam mamma söker, snackade massa skit i reklamen också.

Imorgon är de babysång, efter de kanske de blir bad på badhuset, få se hur Walters exem ser ut. Och senare ska vi dra upp till stöde och vara med robin. Ska sova där då Walter ska ta spruta på onsdag. Så vi slipper kliva upp så tidigt :) 

/knJag bara älskar min familj.

Skrivet: 2013-10-06 Kl. 21:19:15
Idag började vi dagen med att åka till primärvårdsjouren för Walter hade konstiga prickar i ansiktet han aldrig haft förut, sen kollade dom även upp alla andra fläckar han har på kroppen. Dom nya röda i ansiktet var nog utslag sen febern han haft, eller en reaktion av någon som jag har ätit. (Garanterat chokladen jag åt.) och de andra visste hon inte riktigt, men hon kunde tänka sig exem eller allergi. Robin hade ju barnallergi som bebis och jag hade ju exem. Och båda är ju ärftligt, så vi få se vad de är för något. Men han fick en salva nu iallafall som vi ska smörja morgon och kväll. Mammas älskade skatt.

Efter de åkte vi upp till norraberget och träffade syskonskaran min och deras barn. Busade lite och grillade korv, sen kom regnet så då drog vi alla vidare till rikke där jag stannade kvar och käkade middag. Sen drog vi till mamma och pappa min. Walter fick stanna kvar där så jag få andas ensam, duscha i lugn och ro och få en helnatt utan avbrott. Nya energier helt enkelt! Jag bröt ihop totalt idag. Men de blir väl så, jag har ju ingen tid för mig själv. Få aldrig sova ut, och ska alltid vara den bästa för Walter, så Walters vardag går ihop. Jag älskar ju absolut att vara mamma, men en natt på 5 1/2 måste jag ju få sova för att fungera. Imorgon kommer Walter få en piggmorsa med nya energier som saknar sin fina son sååå mycket. Känns fantastiskt. <3 tack mamma och pappa för de.

/knLördag. <3

Skrivet: 2013-10-05 Kl. 13:54:49
Så där! Hej :)
Gårdagen va helt fantastisk och jag och min syster hade de jättemysigt och roligt. Dock kanske lite besviken på bubbelpoolerna som inte alls va så varm som vi ville. Men de va tydligen nån fel på dom. :(

Robin for hem igår och kom tillbaka nu till morgonen. Walter ha fortfarande feber, de verkar komma och gå de där.:( älskade bebis, bli frisk nu. 

Idag ha Walter fått smakat broccoli och potatis, och de va en hit! Han tyckte de va supergott! Toppen :D jag blir så glad när jag få se hans ansiktsuttryck när han få smaka mat. Han lyser upp som en sol. Älskade son.

/kn
Jag blir så glad :D

Skrivet: 2013-10-05 Kl. 13:51:09

Hej viktoria! 
Och ett stort grattis till dig och ditt barn. Vilken känsla de är, eller hur? Fantastiskt. Ja jag helammar också, eller helammar.. Just nu får han ersättning innan natten, lite gröt och mat har vi ju börjat med. Men vi ammar ju förfullt fortfarande :) pjuh, de där med sömn är jag ingen expert på. Walter har ju sovit helt perfekt fram till nu. De är nu han är uppe och leker, så jag lider också av sömnbrist.;) när jag bodde ihop med robin så fick han ta Walter på en prommis i vagnen så jag fick sova en liten sväng. Och han tok även Walter någon morgon ibland sådär så jag fick sova ut, om Walter ville ha mat så väckte han mig bara. :) jag hoppas du är nöjd med mina svar. Ha en toppen dag :)
/kn

Sjukling

Skrivet: 2013-10-04 Kl. 15:17:09
Idag ska jag på relax på himlabadet tillsammans med syster Tina. Och de kommer bli så jävla bra, så jävla kul. Och de bästa av allt är att jag är så jävla värd det.

Robin ska ha Walter under tiden. Hälsa på Walters farfar Mats :) Walter vaknade 5 imorse och ville inte somna om, tog tempen och de visade sig att han hade 38,8 men sen ha den sjungit allt mer. Och nu är han nere på normaltemperatur. Men jag skickade med grabbarna alvedon om de skulle bli mer feber. Lillhjärtat, första febern för honom. Gissa om jag blev rädd!<3 mammas älskade.


/kn

Till Amanda

Skrivet: 2013-10-03 Kl. 22:31:04

Åh så kul med frågor. De är bara att fråga, jag svarar gärna på de ni undrar över. :)

Hej Amanda! Härligt att du gillar min blogg!:) 
De är väl helt okej endå. Jag var ju mycket ensam med Walter även när jag och robin va tillsammans. Men självklart är de ensamt och jobbigt många gånger. Och hade självklart velat sett robin i vår vardag varje dag. Som både sambo och pappa. Men så blev de ju inte. 
Jag måste ju se till att min och Walters vardag fungerar, annars vettetusan vad jag hade gjort. Men jag lyckas men jag vet inte hur. Jag har ju en underbar familj som alltid ställer upp om jag behöver hjälp, samma med vänner. Duscha, städa och matlagning få jag ju fixa under tiden Walter sover, även om mat är ganska överskattat ifrån min sida. Klarar mig gott och väl på mackor ja ;)
Tips, då antar jag att du menar till ensamstående mammor? Och då har jag några få tips som jag fått ifrån andra ensamstående.
1. De kommer bli bra till slut. 
2. Du är den bästa mamman till ditt barn. (Även om du känner att du inte räcker till alla gånger.)
3. VÅGA BE OM HJÄLP.
4. De är tillåtet att vara ledsen och arg ibland.

Jag hoppas du är nöjd med ditt svar. Ha en bra dag nu. Kram tillbaka till dig :)

/kn

Bildbombar

Skrivet: 2013-10-02 Kl. 16:33:01Ute idag

Skrivet: 2013-10-02 Kl. 16:28:24
Fantastiskt väder idag, och Walter älskar verkligen att vara ute. Jag med.

/kn


Onsdag

Skrivet: 2013-10-02 Kl. 10:49:02
Godmorgon.
Robin kom hit tidigt idag och hälsa på, och när Walter ha vaknat så ska vi till babyproffsen och kolla på bilstolar och åkpåsar. Blir dock bara massa tittande, klämmande och kännande innan vi köper. 

Sen när robin ha dragit på jobbet ska jag nog till alnöbadet tillsammans med min mamma och Walter då såklart. Tänkte att han skulle prova att bada för första gången i pool. Han hatar ju badkar så de ska bli spännande hur de blir i poolen. :)

Sen i eftermiddag ska vi ha födelsekalas för pappa en dag tidigare. Så grattis i förskott farsgubben. <3

/knRSS 2.0