Prinsen är sjuk

Skrivet: 2014-04-30 Kl. 05:50:39
Igår fick jag vabba för första gången, lillälsklingen är sjuk. Högfeber, hemsk hosta, snoren rinner och vill inte äta. Ni som känner oss vet ju att min son vill ju liksom inte göra något annan än att just äta. Så det här är helt nytt för mig. 

I söndags sov han hela dagen, samma med måndagen, tisdagen va bättre på dagen men blev genast sämre på kvällen. Nu imorse när jag lämnade honom så  kändes han varm och han har varit gnällig hela natten. Jag valde att åka och jobba idag så få Teodor vara hemma med Walter istället, Teodor är också dålig nämligen och ska till vårdcentralen idag för att kolla upp sitt öga som gör ont och är svullet. Han fick ingen tid igår så ska dit idag istället.

Jag jobbar från 5-12.30. Blir mys för fylla muggar för oss ikväll. Jag och hjärtisteodor ska äta godmat, snacksa på någon godfrukttallrik ikväll och kolla på en film han ville se, så klart när mammas sjukling ligger och sover. 

Jag älskar mitt liv just nu, ibland måste jag stanna till, ta åt mig av det jag har och bara, njuta till lite, stanna liv och andas i mig de goda.

/kn














Anna, Alfred och tatueringar

Skrivet: 2014-04-21 Kl. 00:30:04
Idag har jag varit med anna och hennes son Alfred, så himla mysigt. Walle och affe går så himla bra ihop, så dom ha lekt hela dagen.

Amanda kom när dom åkte, och med sig hade hon sin tatueringsmaskin. Så nu har jag äntligen gjort min tatuering som jag ha velat haft länge, den efter min pappa. En sån som man bror ha gjort på han. Sen gjorde jag en text på vardera smalben och sen kunde jag inte hålla mig. Gjorde en på mig själv och en på Lillie.

Men jävlar vad jag skakade, lillies ena blev alldeles skakig, den andra blev helt okej på frihand sådär.. Haha!

/kn
Vänstra är pappas, den högra är min.

Texterna på benen, sjukt svälld och massa bläck kvar.

Bildbevis på mig ;)
Skakiga bildbeviset
Lillies andra! (Sjukt stolt;))


Påminner mig själv.

Skrivet: 2014-04-20 Kl. 12:13:03
Jag kan bli så osäker på mig själv ibland. Så jag måste påminna mig själv att jag är:

Snäll
Omtänksam
Hjälpande
Bestämd
Tjurig
Ärlig
Tar hand om de jag älskar.
Visar att jag älskar mina närmaste.
En mamma.
Tankegrubblare.
En ältare.
Tror jag är en bra vän.
Väldigt yr.
Planerar allt, jämt.
Många bollar i luften.
Dagdrömmare.






Vart är måndagen?

Skrivet: 2014-04-19 Kl. 12:30:33
Vilken mysig dag jag hade igår.
Jobbade på Change 10-15, blev bjuden på lunch av elin som kom förbi med en påse ifrån charm. Sedan hem till rikke för att hämta Walter, och då hade Walter målat sitt första påskägg, så himla fint.
Sen åkte jag, elin och Walle och handla lite mat.

Tacosallad till middag, vanligkvarg med jordgubbar till efterrätt och lite vin. Anna kom också hit och drack vin med oss. Så här satt vi, drack vin, lyssna på musik och snackade massa skit. Så himla mysigt, sånt som jag verkligen behöver göra oftare.

Elin åka hem för ett tag sedan, Walle sover på ballen och jag har nyss käkat lunch, rester från igår. Mums så gott. Senare idag ska jag och Walle nog ut till isabelle en sväng, men vi ska även åka lite bil med Båsk också tror jag. Vi få se.

De här är min enda lediga helg denna månad, men jag längtar redan tills måndag, då vardagen kommer tillbaka, då jag få jobba på underbara pressis, och då grabbarna kommer tillbaka ifrån Malmö. Jag saknar dom så, det är så tomt utan dom här hemma. <3

/kn






Mysig dagen till ära.

Skrivet: 2014-04-17 Kl. 21:25:59
Morgonjobb på pressbyrån.
Isabelle och Matthias har haft Walter idag då Teodor och Gordon åkte till Malmö idag. Efter jobbet så for jag och hämtade Walle och vidare hem. Väl här hemma så kom Walters farmor på fikabesök.

Båsk kom senare, vi drack kaffe och jag bjöd på middag. Han for hem och jag hoppade ner i ett varmt bad och ett glas vin till äran. 

Nu blir det sängen för min del, jobb 10-15 på Change imorgon och Walter blir hos rikke, isa och nikkan. Mysigt :)

/kn







Tisdag

Skrivet: 2014-04-15 Kl. 22:49:39
Idag öppnade jag på älskade PB, bästa jobbet jag någonsin haft.
Efter jobbet drog jag en till Vickan, de va nämligen hon som va barnvakt åt Walle idag. Bättre kusin och bästavän kan man inte ha, jag vill bara ha de sagt. 

Efter de drog jag och w till isabelle och Matthias. Drack kaffe och käkade nån jävla bulle av något slag. Men jävlar va fint dom fått de i huset. Som dom ha målat och donat, man kan ju inte vara något annat än lite avis.

Imorgon är jag ledig, men dock ska jag tvätta från 6-10... Jobbigt, ingen sovmorgon alltså.. Jaja, ska bli skönt att bli av med tvättjäveln. Haha.

/kn







Tankar

Skrivet: 2014-04-08 Kl. 19:24:52
Så jävla less på alla prövningar livet har att ge mig. 
Så jävla less på allt fel som händer mig.
Så trött på att hela tiden mata på massa skit, älta gamla jävla skit, om och om och om igen.
Jag vill bara att jag och min älskade son ska ha det bra, eller nä. Inte bra, utan bäst.

Fick byta bort passet

Skrivet: 2014-04-08 Kl. 09:20:45
Idag fick jag ringa in någon annan som kunde jobba åt mig, för jag hade ingen barnvakt. Sämst att de ca just idag, 9 timmars passet liksom.. Jaja, så är de om man har unge.

Så klockan 13.00 idag så ska vi till sjukhuset för vi ha tid på barn. Walter ska äntligen få huden uppkollad. Känns ju för jävla bra.  

Så nu blir det frukost för oss.
Puss 
/kn
Gnällis

Tog bort dig ja!

Skrivet: 2014-04-06 Kl. 07:43:54
Okej. De där var inte kul att vakna till, inte alls. Jag blev arg, ledsen och fylld av ångest. Jag vet inte vad jag ska göra, för jag kan inte göra någonting. Det bara är så. Så för att lätta allt för mig så va det lika bra, att jag gjorde som jag gjorde. - tog bort dig, på Facebook.

Idag blir det jobb 10-14, sedan hoppas jag väl på lite myspys. 

/kn

Jobb jobb och jobb

Skrivet: 2014-04-04 Kl. 21:58:20
Alltså jag har inte tid att blogga. 
Jag jobbar varje dag, innan eller efter jobbet så spenderar jag varje minut tillsammans med min älskade son. Som jag saknar varje gång jag lämnat honom. Det är skit jobbigt att vara ifrån honom så mycket. Jag måste ju ha pengar för att överleva. Mina mammadagar är ju liksom slut.

På Pressbyrån har jag ju mina timmar, men sen behöver även Change mig nu. Och jag stället upp för dom. Så denna månad som är, kommer jag att vara ledig 3 dagar, allt som allt. Men som folk säger, cash is king. Jag få ta och spara lite pengar så jag och min son kan göra någon rolig semester så småningom, kanske till hösten. Vore ju supermysigt att fara utomlands. Jag Teodor och grabbarna :)

Imorgon blir det jobb på Change, även söndagen. Och idag har jag varit på Pressbyrån. 

/kn







Tisdag

Skrivet: 2014-04-01 Kl. 22:48:12
Nu har jag varit dålig på att skriva igen.
Men jag har jobbat ganska mycket nu, på både Pressbyrån och Change. Och på PB tycker jag att jag har kommit in ganska bra nu. Kan de grundliga sakerna, öppna och stänga går helt okej. Nu ska de bara finslipas till att bli till de bästa.

Imorgon blir det jobb på PB 12,30-21. Sen blir det hem till att tvätta lite. Har tvättid mellan 19-23 så några maskiner hinner jag ju med. Så imorgon blir det fullt ös.

Nu ska jag sova, ladda batterierna efter att ha klivit upp 4.00 idag för att jobba på PB.

/kn



RSS 2.0