Piiirrriiigggt

Skrivet: 2014-12-31 Kl. 13:52:06
Nu är fransarna gjord också. Överdrev som fan bara för att de är nyår och provade även på volymfransar. Nya för mig, extra böjda också. Insåg nu dock att jag skulle nog ha tagit lite längre. Men wtf? De få vara såhär nu. Jag tappar ju mina så fort iallafall.

Håret blev jag jättenöjd med som vanligt hos Jenny på saxokam <3. Syns inte så bra på bild men ska se om jag kan få någon bättre bild idag.

Pulkåkning står på schemat idag. Tillsammans med Lars och Irene, Johan och Madde + alla barn. Ska bli mysigt. Middag och nyår hos Lars och Irene då. Underbart att fira ett nyår man kommer ihåg. För förra året blev ju dock nyktert, fast på akuten :( Teodor fel 😂😂.

Ja, de va de re.
13 dagar idag då! Dingdingding!

/kn


Många läsare

Skrivet: 2014-12-30 Kl. 17:23:11
Oj oj vilka höga förhoppningar ni har på mig på bloggen 😂😂
Många tittare och antal gånger idag! Härligt de. Kan de beror på nyfikenhet om hur snygg jag kommer bli idag kanske? Eller är de andra saker ni vill läsa om.

Bild på snyggmorsan kommer runt midnatt! Raw!
 
/kn


Punkt

Skrivet: 2014-12-30 Kl. 10:45:08
Bjuder upp till dans men avslutar dansen.
Välkommen till min blogg

Skrivet: 2014-12-30 Kl. 07:07:50
Great och gud så roligt, eller kanske mer välkommen.
Hen som hörde av sig till mig igår läser min blogg! Eller någon som hon känner. Ja de här älskar jag. 
Ja jag ska dra igenom hela historien och skriva ut mer så ni som känner mig vet exakt hur de kommer ligga till.. Eller kanske till och med ska lägga ut smsen här på bloggen. Jag kunde inte bry mig mindre. Men det skulle nog pappan till mitt barn göra (som jag tydligen inte få lägga mig i, eller bry mig om han liv längre. Som nu hans EX tycker) svartsjuk brud, i know! ;)

Nu ska jag upp, göra mig snygg och dra till Lillie! 

14 dagar.

/kn

Ska bli fin...ARE

Skrivet: 2014-12-30 Kl. 01:04:31
Ja juste fan! Imorgon smäller de också.
9.00- klipp och färgning av hår 
13.30-21 - kvällsjobb på pb
21.30 - förlängning av fransarna!

Milf goes supermilf så att säga! ;)
Bara en liten grej som fattas, eller två ;)
Då blev man en riktig milf!
Elaka sms, 14 dagar kvar

Skrivet: 2014-12-30 Kl. 01:01:17
Idag har man varit och hämtat lillkillen min, for vidare till moderjord och käkade lunch och drack kaffe. Underbart. Sen när Walle somnade lunch så drog jag vidare till mitt jobb och drog av ett kvällspass. DRA ÅT HELVETE VA FOLK DE VA DÄR! trodde absolut inte att jag skulle hinna göra alla mina måsten innan stängning, men de hann man visst! ;) 

Sen har jag även fått riktigt elaka sms av en viss människa som påstår att jag inte ska lägga mig i en viss människas liv men hen som skrev de "fina smsen" till mig får visst lägga sig i mitt liv? Och hur kan man vara så elak att skriva till en människa man knappt känner att "du betyder ingenting för han iallafall." Hur kan hen komma och säga något sånt? Hur kan hen föra någon annans talan, och framför allt säga så till en man inte ens känner.. Ja, men jaja. Jag svarade alla sms i god ton och fick elaka svar tillbaka. Jag ska försöka att inte bry mig och ta åt mig av dessa elaka sms. Även om de svider att läsa.

Men nu ni, andra bullar. Imorgon då jag vaknar är det 14 dagar kvar, två jävla veckor kvar!! Ding ding ding!! Tacofredag för hela slanten - JAJJEMEN!! 

/kn
Galen jul

Skrivet: 2014-12-28 Kl. 13:43:32
Helvete vilken helg!
Jävlar vilken party dagen efter julafton. Gossää!
Orkar inte skriva så mycket om allt. Jag lägger ut lite bilder så får ni något att kolla på iallafall 😂

Nu vill jag mest skriva om hur nervös jag är, och förväntasfull, ivrig och helt galet glad över mitt beslut.
För nu är det bara 16 dagar kvar. Helt sick.

16 jävlar dagar kvar(!!!)
/kn

GOD JUL! <3

Skrivet: 2014-12-24 Kl. 14:20:03
Underbar julaftonsmorgon.
Klev upp och gjorde frukost, kokade kaffebord dukade fram. Väckte Teodor och vi gick till barnen med en julklapp och väckte dom. Walle fick fyra bilar och Gordon fick en Spider-Man dräkt som han tjatat om så länge.

Åt frukost och Walle fick öppna alla sina klappar, gjorde han klar sedan kom Robin och hämtade honom. Teodors mamma och pappa kom och gav julklapparna till Gordon. Även Lena kom förbi och myste på med oss alla.

Alla drog och jag blev kvar. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar för julafirande. Så nu ska jag ta vara på min familj och julmysa på högnivå.

/kn


5/5nissar säger Walle

Skrivet: 2014-12-24 Kl. 00:58:19
En nöjd Walter och Gordon för några av klapparna, ett fint sällskap och en fantastisk kväll. Grabbarna sover och snart även vi.

Imorgon ringer klockan strax innan 8. Äta frukost, öppna paket och mysa tillsammans innan Robin kommer och hämtar Walter. De ska jag ta vara på. Morgon myset tillsammans, allesamman. <3 bästa stunden i mitt liv. 

Sen ska vi göra oss klara och gå åt skilda håll. Jag ska till mamma och pappa, Teodor ska till sin mormor och Gordon ska till sin mamma. Känns tråkigt att vi inte kommer att fira jul tillsammans, men de får väl bli såhär. Kanske nästa år blir bättre.

Sov gott nu alla.
God jul. <3
/knLillajulafton

Skrivet: 2014-12-23 Kl. 16:39:06
Sista chansen nu.
Skjut mig. 
Teodor handlar alla sina julklappar idag. Som alla andra tydligen? Tyckte jag va sen som handlade sista klappen för några dagar sedan. Men tydligen inte.

Och nu står vi på stan och jag fick tydligen inte följa med. Så jag och Walle sitter i bilen och väntar..och väntar...och väntar lite till. Undra varför jag inte fick följa med! ;) undra vad jag ska få! ;) jag hoooooppas att de är mig han handlar till. För han har ju sagt hela tiden att jag inte ha få någon julklapp, för han ska i te skämma bort mig så jag kan tro att jag alltid ska få julklappar eller presenter.. Gubbjävel. Klart han ska skämma bort mig känner jag.

Men sen ska vi hämta Gordon och åka till morsan och farsan på lite bingo och middag, samt lillajulafton eftersom Walle och Gordon ska fira hos sina andra föräldrar.

Goooodjul!
/knJobbdag på pb.

Skrivet: 2014-12-22 Kl. 23:31:54
Idag har jag varit på dollar, köpt lite bra att ha saker. for till Lillie gjorde vi sedan, jag och Walle. Drack kaffe gjorde jag, Walle fick några skumgodisar och kollade runt i lillsan lägga.

Efter de drog vi till pappa, lämnade grabben där så drog jag och jobba på pb. Teodor åkte och hämtade honom efter hans jobb. Jag har inte så mycket att berätta om mitt jobb eftersom de hände inte så mycket, inte något som är värt att berätta.

21 dagar.
/kn
Snabbhunden 

Nervöstjejen

Skrivet: 2014-12-22 Kl. 23:27:32
Jag är så spänd över mycket nu så jag vet inte vad jag ska koncentrera mig på. Julafton, klipp och färg tiden, lösögonfrans-tiden, nyår eller 13/1! Eller vafan ska jag vara nu? Så exalterad över allt så jag var så svårt att leva i nuet! Haha, känner mig som ett litet vilset barn.

Men imorgon blir det storvinsten på Bingolotto iallafall, jajjemen!

21dagar kvar.
/knHjälpa mä kanske?

Skrivet: 2014-12-21 Kl. 21:27:44
Ska färga och klippa hår den 30/12.. Så undra hur de blir med färgen. Toppa håret blir de iallafall på klippfronten. Men sen är de ju frågan... Vilken färg?


Är dock inne på bleka så gott de går i längderna och ha mörktmörktmöööörkt i botten. Är typ sugen på silver/blått i längerna. Men så mycket går de ju inte att bleka just nu.. Men en början kanske!

/kn


Extra dagar med prinsen<3

Skrivet: 2014-12-21 Kl. 21:20:22
Idag har jag varit och fikat ned mina systrar och deras partners på Birsta, lämnade Walle hos mamma pga av hostan och lite ögoninflammation kvar. Ville inte ta med honom så han smittar ner alla barnen där! Ida, Olov och deras lilla William kom också och fikade.

Efter de drog jag till morsan och myste på där tills Teodor och Gordon hade badat klart på himla. Hämtade upp dom och drog hem. Teodors familj kom till oss med tacos och efterrätt. Så de ha varit här ikväll också. Klätt granen har vi också gjort tillsammans. Så mysigt att de kommer förbi såhär.

Imorgon blir det jobb 13.30-21 och Walter få vara hos morfar sin tills Teodor slutat jobba. Jag kommer att ha Walle två dagar den här veckan pga av en tidig jul med min familj. Sen på onsdagmorgon så kommer Robin och hämtar prinsen min och åker iväg på julafirande på deras håll. Och det känns för jävligt för mig att fira jul utan min son :( hjärtat går av i tusen bitar liksom. Men men :( livet som separerad kan jag tänka mig. Man vänjer väl sig snart? :(

22 fucking jävla dagar kvaaaaar.
/knLördag sägs de!

Skrivet: 2014-12-20 Kl. 23:50:16
En sjuk Walter idag igen.
Men idag fick jag nog. Lämnade Walter hos Teodor i 2-3 timmar, tog med mig Anna Persson till Birsta och dankade av mina sista julklappar, - Bäääääm liksom! Living the dreeeeeam -Wooohoooo!
Näämen typ, den känslan hade man ju. Synd att jag inte hade en mille till i fickan ba, Jag älskar ju att skämma bort nära och kära. Men kontot sken stopp, stanna, nu är det nog.

Släppte av Anna, hämtade upp grabbarna, for och hämtade Gordon och åkte hem. Och då kom teodors familj och hälsade på.<3 fina familj. Snackade massa strunt, drack te och myste på. Teodors syster var ju med nu också, första gången jag träffade henne. Guuuuuud så lika de va :') jättefin och trevlig syster de där. De gillas!! 

Nu myser vi och kollar på och truckers. Ehehe. Spännande program de där! 

Och jag har legat och läst, pluggat in och tagit åt mig massa information om min uppdrag som händer om...

...23 dagar som sagt!;)
Börjar ni bli nyfiken nu eller?

/kn


Grabbarna grus - mot lördagsgodiset


Varknölar

Skrivet: 2014-12-20 Kl. 01:09:40
Kollade konstigt nog på mina halsmandlar nyss, variga bollar, huuuur många som helst. Även en lång jävla boll bakomför halsmandeln. Säg förfan inte att de är halsfluss jag fått.

Få se hur det blir tills på måndag. Isf får jag ju ringa till vc om de fortfarande är kvar. Blir så jävla less på alla jävla sjukdomar nu. Tur i oturen jag har en ledig helg. Annars vet jag någon som hade blivit arg.

Idag så drog Teodor iväg till Tobbes stuga över natten och Lillie kom på besök hela kvällen. Kollade på film och käkade bullar. Ja de va den kvällen de. Tog mig en dusch nu eftersom jag luktade röv och va frysen. Kung de! Nu blir de sova för hela slanten.

Och imorgon då jag vaknar är det
23dagar kvar!

Och ett stort grattis till Sofia och Magnus till deras fina bebis som valde att komma ut idag <3
/kn
Sjukstuga

Skrivet: 2014-12-19 Kl. 12:49:57
Walle verkar bättre idag, men ögonen rinner som aldrig förr, var som klibbar, hostan och snorig fortfarande. Men febern är borta som tur är.
Jag däremot hade tok mycket feber igår kväll, snorig, ont i skallen och frös nå jävulst. 
Men idag så har jag bara ont i bihålorna och huvudet. Så de är okej.

Idag blir det återigen en lugn och mysdag. Sjukstuga hemma hos oss. Till min förvåning hade Teodor möblerat om hela vardagsrummet igår och allt var flyttat. Så himla fint. 

24 dagar kvar. 
/knVad tycker ni? :)

Skrivet: 2014-12-18 Kl. 19:38:48
Vad tycks om nya designen då? 
Jag älskar den.
Enkel, fräsch och snygg! 
Jag få tacka Matilda tusen gånger för den hjälpen. Kanske tipsa er mammor om att gå in på hennes företag och titta? Hon är en fantastisk fotograf.

http://www.fotografmahuldan.se

Och hon har ju självklart knäppt fantastiska bilder på min fina Walle också. <3

/kn

25 dagar imorgon

Skrivet: 2014-12-18 Kl. 00:08:22
Imorgon då jag vaknar är det 
25 dagar kvar.

Vråltrött nu och måste sova. Kan bli en låååångnatt med en sjuk walle. Han har väärldens hosta mammas älskling. <3
Hörs imorgon.
Kan skvallra lite nu att imorgon blirbdet BVC en sväng för Walle och kolla upp ögonen osv. <3

/kn
Mammas prinsen

Skrivet: 2014-12-17 Kl. 16:19:56
Mammas prinsen fortsätter att vara sjuk, nu är det ögoninflammation också. Finaste älskade du, bli frisk nu! <3 sover på mig och håller hårt, men lugn bara lugn hjärtat, jag ska inte släppa taget om dig. 

/knBärsjal

Skrivet: 2014-12-17 Kl. 06:50:59
Brukar man inte säga att bättre sent än aldrig? Nu har jag beställt min första sjal, en ringsjal. Till mig och Walter. Jag är så lycklig och det ska bli så mysigt. 

Min rygg är totalt förstörd efter allt bärande, bland annat på felsätt. Så nu hoppas jag att detta kommer hjälpa mig mycket i vardagen. Walle är ju sp himla mammig då han är hos mig. Och vill bara vara nära. Och ibland behöver kag använda två händer, men de har ju aldrig gått. Men nu har jag inget att skylla på längre! Som jag längtar tills den kommer :)


Fast en svart.
/kn

Onsdag onsdag

Skrivet: 2014-12-17 Kl. 06:13:44
Godmorgon godmorgon.
Allt är nu uppbakat på jobbet, toan är städad och nu är de bara rapportera tidningarna kvar. Sen är mina "måsten" för dagen slut. Bara se till att hålla butiken fräsch och påfylld. 10.30 får jag gå hem för dagen. Walle antar jag inte är bättre. Igår va han hängig, blek och snorig, hostan sitter kvar så klart. Jag önskar bara att han vore frisk så vi kunde leka lite tillsammans, medans han är hemma hos mig. <3 

Annars är väl läget underkontroll, har äntligen blivit helt frisk ifrån allt jävla skit jag har haft. Väntar in lönen så jag kan köpa mig ett gymkort också, så kag kan börja träna igen. 

Nu ni, är det nämligen vare 26 dagar kvar!;) jag är så glad!!!

Kanske man ska passa på att göra klar min jävla arm någon gång? :')

Så nära men långt bort

Skrivet: 2014-12-16 Kl. 20:19:20
27 dagar kvar och jag har nog aldrig längtat till något såååå mycket som jag gör nu. Och jag vill bara skrika ut de över hela världen och skriva ut det i bloggen. Men jag kommer nog vänta med det ett tag till. Tills den dagen mina nerver äter upp mig, av all nervositet och spänning! Har fått förfrågan av några om jag är gravid, men svar nej! De kan jag svara på redan nu! Nu får de vara lugnt med ungar några år framöver. Även om jag skulle vilja ha 3 till. Men fokus på eget hus, snygga och bra bilar, färdigt hem osv. Sen kan jag nog tänka mig en till ;)

Men de jag ska göra är något som bara är för mig, en inre längtan som ska bli sann, och en del av mig kommer att bli hel igen. 

Ja, ynka 27 dagar kvar! <3
/kn
Walter hemma

Skrivet: 2014-12-15 Kl. 16:35:05
Walterballe är hemma, hemma med sjuk. Feber, hosta och snorig. Mammas skatten. <3 hoppas han blir frisk snart, så vi kan hitta på roliga saker under tiden han är hos mig.

Trots han är sjuk och hängig så måste vi ut och handla. Och om de blir Birsta eller Ica Matfors de får vi se. Skatten mammas <3 

Lillstackarn har inte ätit någonting idag, men bulla fick han i sig minsann 😂 huuga, biffen vettuuu.

28dagar kvar
/kn

Mysig helg ba

Skrivet: 2014-12-14 Kl. 13:09:10
Igår så skulle jag och mamma kolla på film, men vem fan somnade i soffan strax efter 21 då? Ehm, joråsatteee de var jag. Jag var pangtrött. Så mamma fick kolla på filmen själv och jag fick sova över hos mor och far. Jag hat nämligen sovit i 14timmar inatt/idag. 

Idag har man ju ätit kungfrulle. Hårdbröd, keso, ägg, majonnäs och smörgåsgurka. Men släng mä iväggjäveln va gott de va!

Nu myser jag med pappa eftersom morsan åkte och jobbade. Duger ju de å. Och senare blir det jobb för min del. 15.30-21! 😅 

29 fucking jävla dagar alltså!
WOOPWOOOP!
/knViktigt möte tydligen.

Skrivet: 2014-12-12 Kl. 01:05:06
Jag kan inte sova och jag mår skit.
Jag har ångest över något jag inte borde ha ångest över. Men det är väl det ovetande som gör min ångest tror jag väl. Chefen smsade att hen ville ha möte med mig imorgon, men jag kunde inte. Så då sa hen att de fick bli på lördag istället eftersom jag jobbar redan då. När jag frågade vad detta möte handlade om så fick jag inget svar. Dock skrev hen att de var viktigt. 

Och blir det något möte som är negativt mot mig, eller för mig så ska jag försöka stå på mig och inte låta hen köra över mig. Som de brukar bli. Jag är dåligt att stå upp för mig själv då de blir negativt för mig. Men ska försöka göra mitt bästa för att stå på mig. 
Undra om facket har öppet lördagar? Kanske jag ska prova ringa dom imorgon och kolla om dom kan tänka sig följa med mig på mötet. Men man vet ju aldrig, de kanske inte ens bli något möte. Har ju varit med om detta förut. Att hen inte dykt upp. 

Tusen tankar går i mitt huvud, har jag gjort något fel? Vad, när, hur? 
Har jag sagt något fel? Osv osv..

En fågel viskade i mitt öra att hen hade sagt att jag hade njurproblem men att jag sagt till en annan att jag hade ryggskott. Och att de va konstigt att jag bakade lussebullar på min sjukskrivnadag. Och hur kan jag göra de då jag har njurproblem?

Så jag antar att det är de mötet kommer handla om.
Men jag sa till hen att jag väntade på att vc skulle ringa mig och att jag inte kunde jobba pga av ryggsmärtor och ont i njurarna. Ja de gjorde jag. Efter jag hade varit på vc så ringde jag till personen i fråga och sa att jag hade ryggskott (eftersom njurarna va okej visade proverna). Och att Lillie kom förbi på kvällen och att vi tillsammans bakade lussebullar. Är de olagligt? Ska man behöva ha ett möte pga de? 

Ska jag behöva gå på ett möte som jag inte ens vet vad det handlar om? Mer än att det är viktigt? Åh! Förstå ni min ångest? Förstår ni vilket missförstånd! Fel att ringa mig och fråga hur jag mår och vad jag gör? Istället för att dra egna slutsatser och vara sur på mig?

Måtte mitt liv vända snart.

Imorgon när jag vaknar är det 31 dagar kvar.
/kn


Mamma älskar dig.

Skrivet: 2014-12-10 Kl. 18:12:01
Jag saknar Walter så mycket. Jag vill bara krama om honom, gosa och känna hans doft. Höra hans skrikande röst som ropar efter mamma, ropar efter kaka, bil, traktor eller vad de nu kan vara. Jag vill bara ha han här, hemma, med mig, föralltid och jämt. Min fina son.

/kn


Amen

Skrivet: 2014-12-10 Kl. 07:48:22Lussebak

Skrivet: 2014-12-09 Kl. 21:31:13
Nybakt kaka och lussebulle. Doftar ljuvligt här hemma. Synd att jag inte gillar Lusse alls, eller kanelbullar som jag gjorde igår.

Idag fick jag diagnos ryggskott. Kom igen kände jag. Jag är ju bara 22år, men tydligen. Sjukskriven onsdag, torsdag till att börja med. 

Sen har jag även sökt in till en skola. Barn och fritid. Måtte jag komma in så jag kan jobba med det jag vill. Åtminstone ett steg närmare. Älskade barn och ungdomar, som jag vill hjälpa och finnas för er. <3 jag har så mycket att ge.

34 dagar kvar.
/knKonstigt nog så gjorde jag bara en Lusse snopp?Måndag

Skrivet: 2014-12-08 Kl. 11:42:13
Idag är vi hemma för att jag spydde konstigt nog lördagnatt. Två gånger sen va de bra, vrålhungrig då jag vaknade. Så jag antar väl att jag hade väl blivit matförgiftad då.

Igår kom Lillie och Jens på adventmys, eller vi skulle ha de. Men de blev en varsin pizza istället. Haha! 

Idag till morgonen har jag och Walle ätit frulle, bakat peppisar och nu kollar vi på tv och myser bara. 

Snart kommer Lillie och då ska vi baka lussekatter och bullar :) mysigt.

35 dagar kvar.
/kn
Myslördag

Skrivet: 2014-12-06 Kl. 22:51:48
Lördag lördag.
Dagen började med att kliva upp tidigt, Teodor och Robin drog iväg och pimplade. 5 fiskar totalt, bra jobbar grabbar. Hem kommer Teodor och vi packade ihop badväskan och drog till himlabadet. Åh va roligt de va att de grabbanas lycka alltså. Att åka kana, plaska i vattnet, hoppa ifrån kanten och heja på allt folk! Lyckan i hjärtat.

Sedan for vi till min mamma och pappa där isa, nikkan, Tina, Tim och Tea också va. Fullt ös med discodans sedan lite middag och efter de drog vi igen och lämnade Gordon hos hans mormor. Och vi tre for hem. Myste med Walle lite innan han skulle sova. Och då passade jag och Teodor på att käka fruktsallad med glass, ost och kex. Myste på ba!

Nu ligger jag i sängen och är tokslut. 30 grader här på övervåningen också. Gossä så vi eldar och va varmt de blir! Haha.

37 dagar kvar.
/kn
Mot badet

Torsdag

Skrivet: 2014-12-04 Kl. 23:01:03
Vad vill ni läsa om? Eller nöjer ni er med min vardag och läsa inlägg efter inlägg om hur mycket jag jobbar? 😂

Idag har jag lämnat båda barnen på dagis, och jobbat på mina två jobb. Pb va fett jobbigt idag, otrevliga kunder, hotande kunder osv. Ville bara skjuta mig själv i benet ett par gånger. Men de gjorde man ju inte.. Bet ihop och kämpade på. Klappade igen butiken, åkte och hämtade Rikke på hennes jobb och körde hem henne. 

Tryckte i mig lite kvällskäk och nu ligger jag bara och vänta på att duschen ska bli ledig. Lär ju somna i duschen. Tokslut.

Imorgon är de jobb x 2 på schemat sedan är jag minsann ledig i lördag och söndag! Lyckligare finns inte! <3 

39 dagar kvar.
Tänk att nu är de bara 39 dagar kvar! Snart 20 liksom! Haha.

/kn
Två brev man har fått under en veckans tid! <3 egoboost!

Onsdag

Skrivet: 2014-12-03 Kl. 22:19:00
En underbart rolig dag på skolan och en lugn dag på pressbyrån. Så har min dag sett ut idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om riktigt..

Men jag jobbat fortfarande på att bli frisk, jävligt trött på hostan som kväver mig om nötterna alltså. Och min röst börjar ju bli bättre men långt ifrån vanlig alltså. Ja, så nu va de sagt också. 

Saknar träningen, jag som hade kommit igång så bra. De gick så bra och jag kände mig bra. Men jag få ta nya dag på kroppen säger till och är redo.

40 dagar kvar.
/knTacomys

Skrivet: 2014-12-02 Kl. 19:58:11
Ja idag är det en ny dag. En bättre dag. Walter har varit så mammig, man ser på hela han att han har saknat mig då han inte är här hemma.

Men idag har jag jobbat på skolan, vi har ätit tacos hos Anna och Tobbe. Affe och Walle leker så himla bra nu alltså, pussas och kramas hela tiden också! Åh <3 gullisarna.

Och imorgon blir det dubbeljobb för mig, eller de blir det onsdag, torsdag och fredag. Börjar på skolan och avslutar kvällen på byrån. Sen är jag ledig i helgen, så efterlängtat och skönt.

Vi ska börja helgen med att bada på himlabadet tillsammans med grabbarna. Sen ska vi nog hitta på något annat tok tillsammans. <3 jag älskar verkligen grabbarna i mitt liv. Och jag älskar verkligen då vi kan umgås tillsammans så här, alla tillsammans. <3

Berättade jag att jag fick förlängt två veckor till på skolan? Så denna vecka och veckan efter? Hur toppen är inte de? Jag är superglad ja.

41 dagar kvar.
/kn


Mitt barn före allt!

Skrivet: 2014-12-01 Kl. 10:20:03
Jag blir ledsen sårad och arg.
Skaffar man barn till världen så får man se till att barnet ska ha de bra och må bra. Och som separerad som jag är ifrån barnets pappa så är de sista jag vill att vara ovän med honom och hans nya flickvän. De sista jag vill är att skapa kaos där. Jag vill att vi ska kunna umgås för Walters skull. Förstå vilken lycka för Walle att få umgås med både mamma och pappa samtidigt, och + våra partner. En fika då och då, kanske dragborgen tillsammans eller så. Men nej, de är helt oförståeligt hur jag tänker då. Och varför skulle jag vilja umgås med pappan och hans partner? Men alltså de är väl inte dom jag vill vara med! Det är väl förfan mitt barn jag tänker på hela tiden!!! Jag är inte lika egoistisk som er, utan alltid mitt barn först.

Att de alltid ska bli sån kaos när jag bara vill ha fred och älska mitt barn. Jag ska sluta försöka göra allt bra, för tydligen så blir det bara mitt fel iallafall. Då jag bara vill väl. <3

42dagar kvar
/knRSS 2.0