Måndag

Skrivet: 2015-04-20 Kl. 20:48:58
Idag har jag fått varit lärare på skolan då min klass lärare var sjuk. Helt underbart roligt och vilket fantastiskt jobb!!

Lillie och Elin kom och firade Walle idag eftersom elin åker iväg på hans födelsedag och är borta hela helgen. Underbara presenter, tack för det Hedda och Elin ❤️❤️❤️ och lillie❤️❤️❤️

Har även gjort en fläta på lillaw idag 🙈

/kn
Raggarlördag

Skrivet: 2015-04-19 Kl. 20:37:39
Gårdagen spenderades med Lillie, Emelie och Sandra. Började på hotroad mässan, sen blev det en kortsväng På Birsta. Vidare till Lillie så hon fick duscha av sig och göra sig klar för kvällen.

Middagen fick bli en pizza, hem till Sandra och sminkade på oss och öppnade vinet. Så där satt vi och snackade, dansade och lyssnade på musik. 

Mamma och pappa kom och hämtade oss så vi fick åka lite impala. Släppte av oss hos Båsk för lite mer vin, sen kom de en annan bil och plockade upp oss. Drog av några varv i stan sen fick det bli railway..

Underbar dag.
/kn

Möffin

Skrivet: 2015-04-15 Kl. 19:53:08
Fin dag på jobbet idag.
Åkte och hämtade Gordon, vidare hem för lite käk. Grabbarna stack iväg för att bada och då passade jag på att baka.
Muffin.
Chockad.
Chockadmuffins.

Nu står dom här och är klara, och jag har ingen aning hur dom smakar.
Dom ser ju fin ut iallafall.

Men utsidan är ju inte allt, det är ju insidan som räknas...så att säga!

...MÖFFIN..

/kn
Tisdag

Skrivet: 2015-04-14 Kl. 21:54:03
Idag har jag haft en fin dag på jobbet, och efter det blev det en Birsta sväng med Gordon och Elin. Gordon fick välja middag och han valde köttbullar och potatismos på ikea😅. 

Mycket bra saker fick följa hem, även en present till Walter oxkså, tänk han pojken blir två år snart. Mammas hjärta!

Och kvällen avrundas med lite kakbak. Syltkaka nämligen. Igår gjorde jag kolakakor, och imorgon blir det chokladsnittar. Tänkt att de va så roligt att baka ändå. 

/knKänner mig bra idag.

Skrivet: 2015-04-12 Kl. 23:50:16
Idag klev jag och Walle upp runt halv 8 vill jag minnas. Började dagen ned att slå igång en tvättmaskin. Vidare till frukosten, macka och mjölk. Sen blev det lite tv tittning för att vakna till liv. Tvätten klar och redo att hängas, vek den andra och hängde den som va klar. Jag va lite rastlös i själen. Så jag började städa i köket, dammsög och moppa, vipspips så hade jag möblerat lite i köket också (tillbaka som vi hade först.) 

Sen blev det mer tv tills Teodor vaknade runt 12 typ. Lite kaffe och mellis för mig och lillaw. Sen jävlar tog vi tag i att städa hela övervåningen medans lillaw låg och sov. Bädda rent i allas sängar, plocka, dammtorka, dammsög och moppade golvens. Fantastiskt skönt må jag ju säga nu i efterhand. Sen blev det två maskiner tvätt till. 

Gordon kom till oss och fick välja middag, hamburgare och strilles valde han. Sen satt vi och myste, dansade och lekte i soffan fram tills Isabelle och Matthias kom på en liten fikasväng, Walle bjöd på underhållning av dans. 

Fantastisk dag.

Imorgon är det jobb, som jag har längtat. Men nu ska jag sova så jag orkar med alla barnen imorgon. :)

Ha en fin dag.
/knnu är jag tillbaka!

Skrivet: 2015-04-12 Kl. 00:10:29
men nu jävlar har jag minsann fixat till bloggen min.  inge lat man är just eller.. gå in på en dator för att blocka av en liten grej..men nu har jag fixat det och kommer förmodligen igång och blogga lite igen. hade liksom glömt bort hur fin bloggen min var (A) haha.
 
Idag har vi hunnit med mycket. Godfrulle här hemma, gjorde oss klara för att åka till molle för att spana in lite nya skotrar, sen kom pappa och mamma och hämtade upp mig och walle i raggarbilen för att ta en liten sväng, vidare hem till dom och käkade lite luuuunch. UT I SOLEN och busade, drack kaffe. Walle fick åka lite fyrhjuling med både mamma och rikke, lyckoosten. Sen åkte vi till anna, tobbe och affe för att busa av oss lite grann. MYS!<3 och vidare hem, emlan kom förbi på kvällskvisten och myste på lite. fingoooommsan.
 
nu jävlar blir det snart natten för mig! 
ha en trevlig kväll, vänner!! 
IM BACK!

/kn
RSS 2.0