Måndag.

Skrivet: 2013-09-30 Kl. 22:41:39
Idag kom Jossan på morgonkaffe och morgonbus, efter de så drog vi till mamma och pappa och myste på. Mamma bjöd på lunch och fika.

Sen satt jag och surrade med pappa efter mamma och jossan hade dragit.

Hem och försöka lägga pojken, efter typ 2 timmar så somnade han och jag och jossan kollade på teen mom och ensam mamma söker. Självklart käkade vi lite glass också. 

Imorgon så ska jag och lillaw på babysång och sedan drar vi vidare till min kusin Victoria på lite fika. Kanske bli där ett tag. De vet man aldrig. :)

/knSöndag

Skrivet: 2013-09-29 Kl. 21:51:15
Helt fantastiskt att Walter kan sitta helt. Min fina son, du växer och utvecklas så de knakar. Men varför ska de gå så fort? Tur att jag ha två kompisar som är på smällen så jag kan få snosa lite bebis snart. Haha!

Idag har jag och lillaw hjälpt pappa min med att bära soffor och en annan grej som jag inte kommer ihåg va de heter, efter de kom robin hit. Så idag ha vi haft fullt upp fast på en bra nivå. Utan stress och fart! 

Imorgon kommer Jossan hit på morgonkaffe och sedan drar vi vidare till mamma min. Ska väl hjälpa till och möblera lite och bada sonen min i deras badkar. 

/knDe är sig likt.

Skrivet: 2013-09-25 Kl. 14:42:00
Nu sitter jag ensam i min eller min och min, vår gamla lägenhet, och de känns vill jag tala om. Minnen som strömmar och en konstig skräck lycka inom mig. Jag kan ju inte bara sakna de vi har haft, sakna dom fina stunderna vi haft tillsammans. Tänk att jag tillochmed ha saknat våran äckliga nersuttna soffa.

Morgonen börjar i panik, ingenting stämde och klockan bara sprang iväg. Men jag hann till babysången i stöde med josefine och Edit. Jenni och Sam kom också. Jag och josefine gick hem till henne och hängde där i 2 timmar tills de va dax att lämna över lillaw till robin ett par timmar.. Och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra för att dagen ska gå lite fortare. 

Och idag är de ingen vanlig dag för de är min älskade systerdotter Teas födelsedag, hurra hurra hurra!! 5 hela underbara snabba år. Jag älskar dig <3

/kn

Hur dum får man bli?

Skrivet: 2013-09-24 Kl. 16:18:29
Om och om igen. 
Att jag inte lär mig, att jag måste ljuga och inbilla mig själv att de kommer bli bra, de blir de alltid.. Men de blir inte de, de är bara jag som bli ledsen i slut ändan.
Och nu sitter jag här, tårarna bara rinner och ett brustet hjärta igen.. 
Jag vill inget annat än ha min familj tillbaka, och den finaste människan i världen vid min sida.

Jag älskar dig robin!!<3

/kn

Walters ( månaders dag.

Skrivet: 2013-09-23 Kl. 22:47:45
Idag blir Walter 5 månader. Tiden går alldeles för fort!<3 min fina son.

Idag har vi varit hos Nathalie och fikat tillsammans med henne Hugo och Josefin. Robin kom för att hämta mobilen han hade glömt och efter de for vi till mamma min och hängde. Hem igen för att ha ensam mamma söker date här tillsammans med Josefin.

Igår så var robin här tillsammans med oss, han sov här också. Stackarn som klev upp 5.10 för att komma i tid till jobbet. Fina du, fina pappa till mitt barn. Så skönt att få vara en hel familj, även om de bara varade i några timmar.

Imorgon blir de babysång med Nathalie och hennes Hugo. Josefin ska också följa med för sällskapet. Trevligt. Senare på dagen så skulle robin komna hit igen.

/kn

Ta de med en nypa salt.

Skrivet: 2013-09-21 Kl. 22:46:30
Nä nu stormar känslorna mig igen.
Jag hatar att älska någon som inte älskar mig. Och hur kan världen vara så oretvis? Att jag skulle kunna offra mitt liv för en person men inte han för mig!
Att jag kan ge han allt jag har men inte han för mig?
De känns ju inte rätt, inte okej. Helt fel.

Men Robin, jag vet att du skulle offra mycket för mig, ta en kula för mig. Med ditt hjärta, det är de som saknas. Allt de andra har vi. Men varandra.. Har vi inte. Du har mig, alltid haft och kommer alltid att ha. Men jag har inte ditt hjärta.

Tur i ituren kommer jag ju ha dig i mitt liv, resten av mitt. Men jag vet inte om de kanske kommer bli så kul i alla lägen. Jag kommer ju dö i omgångar då du skaffar en ny tjej som blir sambo, fästmö, plast mamma till mitt, vårt barn, din fru, ditt liv och sist men inte minst, den nya mamman till dina barn. Uscha, hemska tankar.. Jag kommer dö inombords sakta och lite i taget.

Tur att jag har vår fina son som lyser upp mina mörka stunder. Fina fina Walter. Du gör din mamma hel.

/kn

Kaffe och loppis

Skrivet: 2013-09-21 Kl. 14:35:22
Idag har jag varit på barnloppis. Köpte lite märkeskläder till lillen, vardags slit och släng liksom. Skönt att ha lite sånt nu när han bara spy och dreglar hela tiden. sen gick jag och Tina bort till moster ylva och hängde lite. Mamma och Tinas barn va där, Simon Vickan och jullan också. Sen när vi skulle dra så kom Rikke isa och nikkan och sa hej. :) 

Nu sitter jag hos mamma och lapar sol och bäljer i mig massa kaffe medans lillaw sover. Blir tacos här ikväll också, YES!

Imorgon kommer papparobin på besök också. Ska bli så mysigt och roligt. Walter blir ju så glad när Robin är hos oss. 

/knSöööömn!!

Skrivet: 2013-09-17 Kl. 22:40:14
En slut mamma säger godnatt efter nästan 2 timmar kämpandes för att få lillaw att sova. Känns som att vi ha varit vaken i flera dygn nu. Hoppas på en bra natt. 

Imorgon nalkas de babysång med Nattis och josefine med deras små <3 

/kn

Ut med er känslor, ni kväver mig!!

Skrivet: 2013-09-15 Kl. 20:42:48
Lite tankar och känslor.

Jag står här och du känner mig. Känner mig utan och innan. Jag har berättat allt för dig, och du känner mig. Du har mitt liv i dina händer och du har alltid haft de sen du och jag träffades. Men du väljer att ge tillbaka de till mig. Att jag ska gå vidare med vårat liv utan dig. Våra framtidsplaner, vår framtid, våra dagar utan dig. Hur ska jag kunna göra de? Du är mitt liv, mitt hjärta, pappan till mitt barn. Hur ska jag kunna gå vidare utan dig? Sedan dagen du lämna mig har jag känt mig halv, vart jag än går så känns de som att jag glömt något, men de är bara du som saknas i mitt liv. Och vissa dagar så känner jag att jag orkar inte kliva upp, jag vill liksom inte göra något av dagen som är framför mig. För jag vill inte leva mitt liv utan dig. Medans andra kvällar och nätter så vill jag inte somna, för jag vill inte drömma om dig, om oss. Och jag vill verkligen inte vakna upp och kolla till vänster och bara se en vägg, en  tom säng. För de är fel, där ska du ligga. Du ska vara där. Jag älskar min förra pojkvän, förra festman, min förra sambo och pappan till mitt barn. Jag älskar och saknar dig, dig robin vestman. 

/kn

Helgen

Skrivet: 2013-09-15 Kl. 09:17:30
Men äntligen har jag kommit in på bloggen via mobilen, och wow vilken uppdatering dom ha gjort. Toppen.

Inatt va de den första kvällen/natten som ha varit bra på länge. Walter somnade för natten nästan utan grin och skrik, han grät bara när vi tog på han kläderna men sen när jag la honom i vagnen så gick de bra. Sov fram till 8 med 2 måltider under natten.

Igår hann jag med mycket, hälsade på mamma och pappa som har kommit hem ifrån Turkiet, åkt hem och fick besök av Alex, alltid lika trevligt att träffa henne. Efter de åkte jag till elin och Joel. Blev middag och film mys, Josefin va också där. Super mysigt. Sen blev de en tidigkväll, fantastiskt skönt :) 

Jag kan inte tänka mig att Walter är 5 månader snart :O

/knVackra människa.

Skrivet: 2013-09-09 Kl. 20:26:46

En bättre dag idag men de blir nog en jobbigkväll ändå.. Robin kom runt 6 och åkte nu, han är så vacker och underbar den där pojken. Jag önskar att han någondag vill ha mig tillbaka. Att vi kan försöka igen. Men jag är redo på att ändra mig och försöka igen. Men frågan är, är annat folk redo att ändra sig för vår skull?

Imorgon är de tisdag, tisdag tisdag. Veckans tråkigaste dag. Undra vad man ska göra då, fotboll står på schemat iallafall, men innan de då? Hm, vi få se. Kanske bara en slappar dag? Vi få se!

/kn


Hoppas på en bättre dag imorgon.

Skrivet: 2013-09-08 Kl. 21:33:58

Idag är de en jobbigdag, åtminstone en jobbigkväll. De enda jag tänker på är robin idag. Jag önskar att allt vore bra och att vi kunde leva våra liv tillsammans. De är ju han jag vill åldras med, han är mannen i mitt liv, mannen med stort M. Varenda cell i min kropp skriker efter honom. Jag vill ligga honom nära, höra hans andetag och hjärtat slå. Att få pussa honom godnatt och få vakna upp vid hans sida. Att få se honom varje dag, att se Walters lycka när han är i närheten av hans pappa. De är lycka för mig.
Jag älskar min familj, även om mitt hjärta nu gick i tusenbitar och mina framtidsplaner gick i krasch..

/kn


Familj och vänner.

Skrivet: 2013-09-06 Kl. 15:21:58

Idag har Joel och elin varit på besök och hjälpt mig att sätta fast tv och en hylla. Vilka fantastiska vänner man har som kan och vill hjälpa till.

Nu är robin här på besök, vi ha gått en prommis med vagnen så Walter skulle somna och han sover fortfarande. Alltid kul när familjen är samlad även om de kan vara jobbigt då vi inte är tillsammans längre. Men det går, jag gör allt för min älskade son.

Ikväll blir det middag hos elin och Joel, Josefin och andreas kommer också senare. Fina vänner, de är de enda jag kan säga.

/kn


Pusselbitar på plats

Skrivet: 2013-09-05 Kl. 23:15:47

Nu har jag kommit i ordning med min och Walters lägenhet, bara en soffa som fattas och att tv ska upp på vägen. Sen är de klart här. Och jag trivs som tusan här. Förmodligen för att den ligger på alnö och att den är vit och rymlig.

Livet börjar väl bli bättre, men jag klarar mig. De har jag ju alltid gjort. Sedan jag flyttat hit har jag inte varit ensam en enda dag heller. Fantastiskt! Fast om kvällarna/nätterna har jag njutit av tystnaden och ensamheten.

/kn


RSS 2.0