Sämsta bloggaren i stan

Skrivet: 2014-08-31 Kl. 11:04:08
Sämsta bloggaren i världen, japp det är jag det.

Jobb jobb och lite mer jobb har min hela vecka bestått av. Jag fick Walter i fredags också, så jobb och lek har nog fredag, lördag och söndags sett ut.

Idag jobbar jag 7-15 så de blir raka vägen hem till mina älsklingar och sedan två lediga dagar på raken, onsdag, torsdag och fredag jobb sedan ledig helg. Underbart. Inventering på tisdag, min lediga dag.. Få se om jag få tag på barnvakt till Walter, annars så får jag nog slippa den. Tråkigt nog, har aldrig inventerat här på PB, vore ju trevligt att se hur de går till.

Idag tror jag vi får Gordon också, vore ju himla trevligt. :) städa och tvätta ska jag iallafall göra när jag kommer hem.

Ha en bra dag.
Puss 
/knHan som står mig närmast.

Skrivet: 2014-08-11 Kl. 13:39:35Det finns ingen som du.
Jag älskar allt som har med dig att göra.
/kn


Gömma mig själv i mörker

Skrivet: 2014-08-10 Kl. 23:47:32
När ångesten kommer och kryper in på, är man inte så kaxig längre.
Jag önskar mest att jag var liten nog och fick min mammas armar runt om mig, sittandes i hennes knä. Det kommer bli bra säger hon medans hon stryker sin hand över min panna och hår. 
Men nu är jag 22år, jag har barn och kan inte ge upp på samma vis som jag alltid har gjort.
Förr så var jag vaken hela dygn, åt inte och bara satt i min säng. Eller så sov jag i flera dygn och ville aldrig mer vakna upp.

Men nu måste jag ta tag i vardagen, jag måste visa mig stark inför min familj.
..fast jag vill gömma mig för mänskligheten, skämmas i min egen lilla vrå, dölja mig själv i ett mörker.

/kn


Bättre liv kan man inte ha.

Skrivet: 2014-08-05 Kl. 07:17:53
Det känns så skönt att ha börjat jobbat igen, komma igång med vardagen, få komma hem till min ihopsatta underbara familj, att vi gör saker tillsammans, uppskattar varandra och finns för varandra. 

Igår så for jag till birsta efter jobbet och mötte även upp Lillie där. Vi köpte present till min älskade systerson Tim, mitt fina gudson som jag skulle kunna offra allt för. För idag är det hans stora dag, hela 3 år. <3 ett stort grattis till dig gubben! 

Sen for vi till pizzan mötte upp Teodor och drog till bonden och käka, drack kaffe och snackade massa strunt. Sen for vi till mamma och pappa och lekte ute tillsammans med alla mina syskonbarn och deras mammor. Så mysigt! Walter va så glad och lycklig så han kunde inte ens gå. Haha, han skrattade så mycket så han föll ihop. <3 älskade unge. 

Idag är det jobb igen, sedan bär det mot dagis, hämta Walle och dra iväg på kalas. Teodor kommer efter jobbet sitt!

Längtar tills på lördag <3
/kn
Bildbombar

Skrivet: 2014-08-04 Kl. 01:11:04
Ja de finns så mycket att berätta men jag har inte lust att skriva allt via telefonen. Men jag har ju varit på bröllop för isabelle och Matthias, ett underbart bröllop och fick äran att vara tärna. Så vackert och det blev helt perfekt. Så vackert. 

Dagen efter deras bröllop så for vi till Rättvik, stress och panik innan vi kom iväg. Men även där var det underbart. En hel underbar vecka tillsammans med han jag älskar mest på denna jord. Vi utan barn tillsammans med våra vänner gjorde en ynka vecka till oförglömlig. Jag och Teodor tog vårt förhållande till en ny nivå, våra band tog och stärktes, och vi lärde känna varandra på nya plan. Jag älskar denna man, mannen i mitt liv med stort m. Och hem kom vi, och vi är mer kär nu än innan.

Känns som att jag har blivit tonårig igen, jag kan inte släppa han ur mina tankar, visa upp han för hela världen och skrika ut hans namn mest hela dagarna. Jag går på rosamoln. Ja, jag är kär. Jag har hittat han, han som jag ska dela allt med. ❤️

/kn


RSS 2.0