Imorgon!!!

Skrivet: 2013-01-31 Kl. 23:23:32

Imorgon när jag vaknar är jag i v28, helt SICK! Då är de liksom bara två veckor kvar till 30! Och inte bara att jag är i v28 imorgon utan det är februari också! En månad närmare bebis och en månad närmare flytt! Eller bara 28 dagar närmare.

Idag har jag även hämtat ut en fäll som jag har beställt tills lillebebis kommer ut, som jag ska ha i vagnen. Super mjuk och gosig.

Men fan vad less jag är att min vårdcentral inte har tid för mig! Jag har ju så jävla ont och behöver hjälp. Vart ska jag vända mig om inte dom har tid? Blir se akuten då eller? Sitta i flera timmar och inte få hjälp iallafall.. Näru, någon måtta fåre vara!

/kn


Det blev inte alls som jag tänkt mig!

Skrivet: 2013-01-31 Kl. 09:44:20

Jag som skulle ta sovmorgon... Vaknade 8.30, de var ju KUL. Nä. Men iallafall, upp och hoppa och ringde vårdcentralen och skulle boka tid med läkare men inga tider fanns tydligen. Så då skulle hon boka in mig på akuttid men de fanns ingen läkare heller som kunde ta emot mig! Så då skulle som helt enkelt ringa upp mig när tid fanns. Låter ju helt sjukt tycker jag, hoppas dom ringer upp fort då.

Idag hade jag tänkt att städa och plocka lite innan jag börjar att jobba. 14-20 idag :)

/kn


Halsbrännan och jag.

Skrivet: 2013-01-30 Kl. 22:21:57

Idag har jag jobbat, 10-16 men var kvar till klockan 17 då de blev saker som kom emellan. Efter jobbet så drog jag hem till mamma och pappa för att jag och pappa skulle till fyndlagret och kolla om jag kunde fynda en byrå till lilleman som jag sedan kunde måla om. Hittade en men ska avvakta lite. För på måndag ska jag och jossan till kretsloppsparken där de också säljer begagnade saker.

Imorgon så jobbar jag 14-20, så imorgon blir det sovmorgon för min del. Hade även tänkt att ringa till vårdcentralen och be att då träffa en läkare angående mina fogar. När inte tens och bälte funkar, och ha ett jobb som inte fungerar så behöver jag hjälp. Speciellt nu när jag känner mig misshandlad på morgonen och tidigt på dagen. Så hoppas att få komma in redan imorgon då:)

Nu ska jag och halsbrännan + sambon sova.

/kn


Fyndis

Skrivet: 2013-01-29 Kl. 22:31:51

Efter jobbet så åkte jag och jossan till matfors för att fynda ett skötbord. Men innan vi kom fram vettu!! Tacka gudarna för gps på telefonen annars hade vi fan aldrig hitta. Åkte ju helt mot fel håll. Meeeeen vi kom ju fram tillslut och då slog jag till direkt, 400kr för ett skötbord som skulle gått på 995kr! Helt okej för mig, jag behöver ju inte köpa allt nytt liksom!

Efter de så drog vi till Nathalie som fyller 21år idag, grattis till dig. Sen drog vi till min mamma och pappa och satt där en sväng. :)

Imorgon kommer nog min bil att fungera igen låter de som :) den hade blivit lite sur samt en ispropp tror jag att de va. Jag bryr väl mig inte så mycket! Haha.

Imorgon är det jobb 10-16, sen har jag ingenaning vad jag ska göra.

/kn


idag och igår.

Skrivet: 2013-01-29 Kl. 14:08:27
Så, nu hade jag tänkt att slänga in ett litet inlägg.

Dagen igår började med att jag åkte till Josefine en sväng innan vi skulle vidare till birsta för att träffa Nathalie och Frida. Men där satt vi bara och surra och väntade in tiden. När tiden var inne så drog vi oss mot birsta, mötte upp brudarna och tog både en lunch och en fika på charm, supertrevligt. Alltid lika kul att prata med andra som också ska ha barn ungefär samtidigt. När vi var klar där så drog jag och Josefine till Ikea,babyproffsen och Willys. Jag handlade bara mat och betalade 2000kr utav vagnen. Men Josefine storshoppade till bebisen. Vissa har tur dom. Själv så får jag ta de lite lugnt på den fronten ett tag. Vi åkte sedan hem till mig och gjorde lite middag, pasta och korv. Sen var jag helt slut efter den dagen
 
Nu är jag på jobbet och idag klockan 16,00 så kommer Jossan (idebring) till mitt jobb för vi ska till matfors för jag ska köpa ett skötbord begagnat för 400kr. Känns ju lätt värt de. Hoppas de bara få plats i bilen. EHEH! Sen ska jag väl nog bara hem? jag har inget annat planerat. Och imorgon ska jag försöka komma ihåg att ringa till vårdcentralen och be att få träffa en läkare angående mina foglossningar! Få se vad han säger.
 
tack för mig
/kn

Ansiktet kommer att ruttna!!

Skrivet: 2013-01-28 Kl. 23:16:10

Jag älskar att jag INTE kan tvätta av mig sminket eller diska ikväll, för jag har Inge varmvatten i läggan............. Kill....

Ska gå och lägga mig nu och inser att jag har glömt bort att blogga idag, men se fixar jag imorgon. Då kan jag skriva lite om vad som hänt idag och händer imorgon.

/kn


Bada bada

Skrivet: 2013-01-27 Kl. 15:46:16

Helt förstörd och trött efter en dålig sömn inatt så drog jag mig upp iallafall och satte mig i bilen. Mot mamma för att senare dra oss mot alnöbadet för att bada med Tea och Tim. Det var super mysigt och jätte kul. Men de känns i fogarna nu. AJ!

Nu är jag iallafall hemma och är super trött, Robin är ute ned fredrik och ska kolla om dom får igång audin våran efter den ha stått ett par dagar. :) håller tummarna att den går igång.

Imorgon så ska jag på birsta med Nathalie, josefine och frida. Vi alla ska ha barn i maj bort ifrån frida som ska ha 15 dagar innan mig. Så i mitten på april ska hon få. Men ändå, super trevligt ju.

Ska snart börja på med maten.
Bilderna är efter badet, snacka om trötta barn. Haha
/kn


Elins födelsedag

Skrivet: 2013-01-26 Kl. 16:46:29

Idag är de en dag då min bästavän fyller år, denna tjej som fyller år blir hela 22år. Ett stort grattis till dig elin bästa jonsson. Vi har haft 15år tillsammans och jag hoppas på fler. Gud vad gammal jag kände mig nu, har vi varit vänner så länge? Haha. Grattis iallafall igen.

Idag har jag och Robin varit på drakborgen tillsammans med min syster och hennes två barn. Snacka vilken lycka de är att se barnen så lyckliga. Alla barn springer och är helt galen, många barn stannade och tog tag i tim och drog i kinderna på honom och gav honom en kram. Haha. Sjukt.

Men nu är vi hos mamma och fördriver tiden så vi kan få åka till elin någongång. Vi ska fira henne ikväll, robin ska dricka någon öl också :) och en annan få köra bil, eheheh!! :)

/kn


Lilleman och jag.

Skrivet: 2013-01-25 Kl. 19:15:54

Nu ville mobilen vara min vän, bjussaråååå väl på en bild.


Jag hoppas på en myskväll.

Skrivet: 2013-01-25 Kl. 18:59:36
Det är något tok med min telefon, jag kan inte knäppa kort, jag kan inte lägga ut en bild på instagram (!!!!) KILL ME, nä men jag ska föraöver lite bilder och sånt till datorn så kanske de går bättre.. eller inbillar jag bara min själv nu? Och ja, jag har tagit bort instagram och laddat hem de igen.. De är något konstigt på G.
 
Men de ska väl gå bra ändå? Just nu är jag på jobbet och detta är min första ledigastund sen klockan 13,00. Har haft fullfokus på kunderna hela dagen men gissa hur min kropp mår. Mina höfter är död. Hoppas det blir myskväll ikväll med sambon, håller tummarna. Imorgon är jag äntligen ledig också, ledig heeeela helgen, till och med måndag.. så på Tisdag börjar mitt liv igen! :) Hoppas på att få svar av F-kassan denna vecka också angående gravidpenningen, men det lär jag ju inte få.
 
IDAG ÄR JAG I V27 (26+0) WOOOHOOO,snacka om att tiden går fort ändå!! tre veckor till så är jag i v30.. herrejävlar alltså. Bild kommer senare ikväll tror jag. Jo men de gör de. bild kommer till er som är nyfiken :D
 
Vecka 27
Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer. 
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo och är drygt 36 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.
 
/kn

Jan. 24, 2013

Skrivet: 2013-01-24 Kl. 19:17:37

Samma smärta idag igen nere vid magen, men de är nog foglossning de också? Egentligen har jag ingenaning om vad de är för smärta jag har nu. Men samma skit i dag med som sagt :) sitter på jobbet nu och väntar på att Alex ska sluta jobbet så jag får sällskap sista 30 minuterna.

Innan jobbet idag så shoppade jag också lite till bebisen. Men här kommer bilder på gårdagens shopping :)

/kn


99 efterlängtade dagar.

Skrivet: 2013-01-23 Kl. 18:50:21
Idag kan jag bara säga BAD-DAY! Vaknade upp och de kändes som ett stort ilande blåmärke under magen,höfterna och rumpan. (där fogbältet sitter) Och då visste jag redan då att denna dagen kommer bli ett helvete, och så har de varit också. Upp och hoppa iallafall, gjorde oss klara, åkte mot stan, lämnade robin på körskolan och väntade på honom där tills han blev klar och körde honom till tåget. For sedan till Sonda, där syrran (Tina) var och hälsade på, fikade lite.. Sen drog jag mot birsta för att fika med tessa, viktor och niklas. Efter de så skulle jag och Tessa shoppa lite, då började de värsta..
 
Nu på jobbet så är det inte en kotte, men nu när jag kan sitta ner så kan jag knappt de heller för de gör också så jävla ont i sittbenet och långt nere i ryggen och ena höften. Jag menar KOM IGEN!!! Jag kan väl åtminstånde få sitta eller stå, nä nu värker de i vilket som. Kill me.. Men åter igen, bara 99dagar kvar tills bebis kommer.
 
99dagar, tänk er! det är fan snart de.
 
Idag har jag köpt två byxor och en body till lilleman i 56. Kunde lixom inte hålla mig. Tessa fick känna på en spark också, haha. Stackarn var så nervös så handen skakade på henne. Men sen tror jag hon blev ganska stolt när hon fick sig en spark av lilleman, han sparkar ju så hårt nu. Man märker att han växer så att säga.
 
/kn

100 dagar, och redan imorgon 99?

Skrivet: 2013-01-22 Kl. 22:26:05
Tänk att imorgon när jag vaknar så är det 99 dagar kvar tills bebis kommer. 99 DAGAR? För mig är det helt sinnes. Men som sagt, någon gång ska ju lilleman komma ut. Och självklart blir ju dagarna färre tills dess. De är nog så man får tänka. Jag har redan börjat blivit less på att vara gravid. Att ha ont, att vara otymplig, att magen ska vara i vägen, att de ska vara så svårt att komma ut ur bilen, att kissa hela tiden och foglossningarna, Tänk när allt detta är över. Vilken lycka, snacka om att jag bara ska köpa knytskor, bara för att jag kan.
 
Ikväll har jag nämligen kollat på tre avsnitt av en unge i minuten, snacka om vilket underbart program. Jag längtar tills det är vår tur att vara på förlossningen. De ska bli så nytt och spännande. Och undra hur känslan känns i kroppen när man får se sitt barn för första gången. Att ligga och titta på sin lille bebis i flera timmar och inte bli less och fortfarande är lika lycklig som när man börja titta på bebisen. åh vilken känsla kan jag tänka mig. Men snart är det min tur, min och Robins tur.
 
Vår barnvagn ska ju komma i v8-eller 9 och de längtar jag verkligen till, men det är ju också snart. Då kommer det nog en till "aahaa" upplevelse att vi ska ha barn snart. Sen att bara få provdra vagnen här i lägenheten och känna den känslan lite :) + att skötväskan kommer ju också, tror jag ska packa den på engång. Har redan en outfit redo för bebisen, en tröja och byxa. Så herregud. Snart så, snart. Jag få ha tålamod.
 
/kn

Lite milstolpar checkade.

Skrivet: 2013-01-22 Kl. 08:48:34

Milstolpar
* att vara i v12 - check
* att varai i v13 - check
* ultraljudet (v18-19) - check
* att vara i v20 - check
* att vara i v25 - check
* Tina fyllt år - check
* att ha 100dagar kvar till BF - check

Det är milstolpar jag har haft till nu, och de känns ju skönt att ha lite att checka av i listan man har, sen ju mer man checkar av ju mer inser man att de faktiskt ska komma en bebis snart. De jag har kvar i min lista är.

* hämta vagnen (V8-9)
* att vara i v30
* att alla hjärtansdag
* min födelsedag
* Robins födelsedag
* flytta till nya lägenheten
* fixa babyrumnet

Och när de lilla ha varit då är de Inge länge kvar tills bebis kommer. Eftersom vi flyttat i början på april och jag blir ju inte klar ned babyrummet på en dag precis. Och wops så är det 2/5 och bebis vill förmodligen komma ut då. Haha :)

/kn


Snosat på bebis

Skrivet: 2013-01-21 Kl. 23:10:52

Idag så fick jag kliva upp tidigt och skjutsa in sambon till körskolan och jag drog vidare till min syster och lämnade hennes barn på dagis sen käkade vi frukost hos henne. Vi pratade lite och kollade på bilder sen Tea och Tim var liten. Pratade självklart om bebis och om förlossningar. Hihi. Så rolig :) sen drog jag och hämtade robin, käkade på donken sen åkte vi hem.

Jag åkte vidare till josefine för att hämta upp henne och vi drog vidare till elin och hälsade på där, snosade på lille Manfred som redan blivit större. Tänkt så fort de går. Efter de så åkte vi till pizzan och köpte med oss middag hem till mig och satt och pratade resen av kvällen. Nu ligger jag i sängen själv med en vaken bebis i magen. Mysigt, men jag vet inte riktigt hur jag ska ligga för fogarna..

Imorgon är jag ledig igen, ska även då kliva upp tidigt och köra robin till körskolan och imorgon ska jag vänta hos mamma på att robin ska bli klar. Herregud att jag aldrig få sova ut på mina ledigadagar. Jag måste ju passa på nu innan det är to late.

/kn


Dagen blev bättre.

Skrivet: 2013-01-20 Kl. 20:01:12

Kan ju säga att dagen blev bättre än trodd. Trots min jobbiga morgon med tårar och rädsla så blev min dag bra trots allt. Har inte varit lila känslig och dagen gick fort på jobbet. Kände så klart av fogarna men inte alls lila mycket som igår. Så de är ju bra. Så nu är jag ledig i två dagar, två underbara dagar.

Imorgon ska jag kliva upp tidigt för att köra robin till körskolan, sen ska vi väl kanske sitta kvar där och plugga lite? Vad vet jag, vi få se. Men sen börjar han jobba 14.00-00.00 så då jag har ingenaning vad jag ska hitta på, vi få väl se vad dagen erbjuder mig.

Nu ska jag kolla på tv, kanske hoppa in i en dusch, känner mig lite frusen.

/kn


Gravidhormonerna tar knäcken.

Skrivet: 2013-01-20 Kl. 11:14:39

Okej, nu är de så här att jag har börjar blivit känslig nu, känslig och svartsjuk. Och det suger, det suger stenhårt när man inser att "oj, så här skulle jag inte reagerat i vanliga fall, om jag inte vore gravid.". Och de känns inte så bra. Och att jag börjar gråta över någonting och inte kan sluta gråta, och bli arg på mig själv för att jag inte kan sluta och över att de är en töntig grej, så gråter jag ännu mer?! Ahhmen alltså förstår ni, snacka om GRAVID!

Ligger i sängen nu och har haft min första sovmorgon på hela veckan, och det var underbart. Synd att jag inte vaknade upp med min älskade, de hade ju varit de bästa. Men han är och pimplar med Jimmy och svärfar. Och jag själv ska väl kliva upp snart, KISSA så klart.. Min blåsa sprängs och bebis sparkar men jag ligger ett tag till ändå, käka lite frulleska jag ju också göra.. Mackor med stektägg hade jag tänkt att unna mig. Efter de så blir de väl lite tv innan jag drar iväg på jobb. 14-18 idag, hoppas jag få sitta still idag i 10minuter iallafall. För igår var de ju som sagt ett helvete.

Ha en bra dag medans jag ska gråta, bli arg, gråta lite till, bli svartsjuk och gråta osv..

/kn


Död åt min kropp

Skrivet: 2013-01-19 Kl. 17:59:58

Jag är förstörd. Min kropp är förstörd. Är det verkligen så här kroppen ska må som gravid? TENS-apparaten få bli min bästavän ikväll. För dra åt helvete vad ont jag har nu, efter en dag med jobb utan att sitta ner, utan en rast.

Robin sprang iväg på kiosken en sväng, skulle köpa dricka till groggen sa han. Själv så passar jag på att slänga mig i soffan efter middagen. PALTKOMA! Vi åt plattkorv (falukorv) i hamburgebröd med lite pålägg på. Mums och proppmätt.

Jag och robin ska nog till grannen micke en sväng sen och umgås lite. De va länge sedan :)

/kn


TENS apparat är på i full rulle.

Skrivet: 2013-01-18 Kl. 22:06:34
Så där.
Nu kommer jag och slänger in tre bilder ifrån v26 (25+0) helt ny tagen och helt nu duschad är jag. Insmord i krämer som är bra för magen  nu när den växer. Samt att jag sitter med min TENS-apparat som inte lilleman gillar alls. Han lever rövare när apparaten är på.

 
 
 
 
 

Lite sådär om mig och bebis vecka 26 (25+0)

Skrivet: 2013-01-18 Kl. 18:35:50
VÄLKOMMEN KAJSA TILL VECKA 26 (25+0)
Och hur känns det? åh ja helt fantastiskt. Världens bästa dag att hoppa in i en ny vecka på.För idag hade jag nämligen tid hos barnmorskan och idag så mätte vi magen ( vilket var helt perfekt, i mitten på kurvan ) och lyssnade på hjärtljuden på lilleman. Vilket var ju helt underbart. 150 slag i minuten dunkade min älskade sons hjärta. Så nu har man ju både "sett" honom och hört honom. Han lever verkligen och finns inom mig.
 
Sen såg hon även att jag hade lite dåligt med järn i kroppen så ska shoppa lite järntabletter imorgon efter jobbet hade jag tänkt då. Inte så konstigt att jag har varit så trött och slö. Men en tablett om dagen sa hon, så de var ju bra. Har ju läst att folk brukar ju äta fler. Men imorgon så jobbar jag 10-16 och idag jobbar jag 14-20 så hem direkt, hoppa in i duschen och knäppa kort på magen ska jag göra. Slänga upp bilderna på bloggen. Så för er som är nyfiken på magen kan ju kika in runt 22,00 ikväll och kolla om jag har hunnit lagt upp någon bild :)
 
Gud vad jag glad jag är över att ha hört min älskade son, jag längtar efter dig nu lilleman.<3
 
Gravid vecka 26 I magen:
Fostrets ögon har hittills varit stängda för att näthinnan ska kunna utvecklas men nu öppnas de och fostret börjar blinka. Ögonfransarna växer och det gör även håret på huvudet. Vener syns genom huden som fortfarande ser skrynklig ut. Huden omvandlas allt mer från genomskinlig till ogenomskinlig. Om du trodde att livmodern var en tyst plats får du tänka om. Ljudnivån i magen kan nå upp till 80 decibel, vilket motsvarar en stökig stadsmiljö. Barnet lyssnar på mammans röst och omgivningens ljud. Det hör också ljud som nysningar, hjärtslag, bubbel från magen och blodet som susar. vikt & längd: 900 gram 29 cm Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Mamma:
Du har kanske fått sträckmärken på din hud. Många gravida får sträckmärken på mage, rumpa, lår och bröst. En del får mycket andra får lite eller inga sträckmärken. Sträckmärken är rödaktiga ränder i huden. Som tur är bleknar de och blir mindre med t
iden, men de försvinner aldrig helt. Ränderna är ett bevis på att du burit fram ett barn. Bär dom med stolthet! 
 
(de var ju kul om mamman, för inge sträckmärken har jag fått ÄNNU! PEPPARPEPPAR)
 
/kn

Bm imorgon.

Skrivet: 2013-01-17 Kl. 19:41:10

Jag har väl lixom inte haft tid att blogga, eller jo de har jag väl. Men inget att skriva om tycker jag väl. Samt att det är så tråkigt att skriva ifrån mobilen, det blir så mycket slarvfel, stavfel och ändringar.

Men som sagt, jag har ju varit hos sjukgymnasten igår då. Jag fick med mig en tens-maskin som ska hjälpa mig med foglossningarna. Jag har inte vågat använda den sen jag låg där, jag hade lite ont efteråt för jag är så öm i huden nu. Men ska prova imorgon igen och se hur de blir. Om de blir bättre. Jag vill ju liksom ha de på höfterna men de går ju inte.

Inatt har jag och robin sovit hos mamma och pappa, ska även göra det inatt också för han ska köra imorgonbitti och jag orkar inte kliva upp tidigt för art köra honom. Men runt 13 så ska jag till barnmorskan och mamma ska följa med för robin inte kan, samt att jag ska lyssna på hjärtljuden. Spännande. Och efter de så ska jag iväg och jobba :)

Har även hämtar min bil idag, så nu är rutan hel och fin :)

/kn


Gravidhjärna

Skrivet: 2013-01-15 Kl. 21:21:18

Vafan, skapligt less man blev när jag kom till sjukgymnasten då, då hade hon bokat för imorgon och inte idag som jag trodde, eller som vi kom framtill. Som tur va fick jag gå ifrån jobbet i rättan tid, annars skulle jag ju jobba 10-16 imorgon men nu blir de 10-13. Skapligt less.

Sen nu idag har jag jobbat då, fått varor så in i helvete, men de är ju bara bra de samt att jag har bökat på med gravidpennings ansökan! Helvete, det är inte bara att söka eller.

Och nu ligger jag och väntar på att robin ska duscha klart så vi kan äta kvällsfika. Jag är hungrig. Ehehehhe! Har sammandragningar som tusan nu också, haft en jobbig idag trotts allt.

/kn


Bebis spakar

Skrivet: 2013-01-15 Kl. 09:18:54

Idag ska jag till sjukgymnasten, och hur kan de komma sig att jag inte ha så ont just idag då? Så nu måste jag röra på mig innan jag ska iväg till henne. Håller tummarna att hon tar mig på allvar idag då.

Lilleman spakar otroligt mycket nu för tiden, det är liksom inte några små puffar längre. Utan hela sparkar och rörelser. Kul :)

Inatt sov vi hos mamma och pappa för robin skulle köra på körskolan imorse, då slipper jag kliva upp klockan 7, blev 8 istället. Och imorgon så ska jag och mamma lämna in bilen min någonstans i birsta för att fixa rutan min, och kommer att hämta den på torsdag. De känns ju skönt. :)

/kn


Jan. 14, 2013

Skrivet: 2013-01-14 Kl. 11:47:25

Ligger i soffan och samlar energi för att göra lite frukost. Men jag är slut i kroppen efter städet igår. Men efter vi hade städat klart så åkte vi till elin, Jimmy och lille Manfred igår. Huga va fin han är, och Gud vad jag längtar!

Idag ska jag nog fortsätta städa lite till eftersom allt blev inte klart igår, de är bara moppning av toa golvet som är kvar, och lite plock i vardagsrummet.

Robin jobbar till två, undra vad vi ska hitta på senare. Vi få se :)

Min goda fina broccolisoppa jag gjorde igår:)

/kn


Städ-dag i de fina vädret.

Skrivet: 2013-01-13 Kl. 11:07:31

Godmorgon.
Idag blev jag väckt av Tim, min systerson och gudson. Han hade som vanligt tagit Tinas mobil och där efter ringt mig. Och han surrar ju så mycket "hej hej, hej mamma, hej pappa, mamma, Tea" och sen efter typ 3min så hör man Tina, vem pratar du med då? Haha jag trodde hon va medveten om att Tim ringde till mig, men nej!

Så nu är jag vaken och har precis slängt igång en maskin med kläder. Och förhoppningsvis hinner jag slänga in en till senare idag! Vår tvättmaskin är ju så jävla seg och låter så mycket. Men idag måste vi tvätta, eller jag. Ska även på börja min broccolisoppa också, men tänkte vänta på att älskade prinsrobin få vakna först. Blir en städ-dag idag fastän min kropp skriker nej ifrån igår då jag bytte gardiner alldeles själv. :) men de måste göras.

Kvällen igår var toppen, supermysigt och fruktsalladen var ett stort plus tyckte robin :) de var ju kul att höra. Och filmen vi såg på var också bra, the hobbits. Så kvällen igår var lyckad:)

/kn


bebismage med frukt.

Skrivet: 2013-01-12 Kl. 22:08:36
Då borde min sambo komma hem när som helst. Det ska bli så mysigt att få umgås med han innan vi går och lägger oss. Han har ju kommit hem runt 1-2 varje natt hela veckan, och då har ju jag sovit. Så det här ska bli supermysigt.. Jag har även fixat lite lördagsmys gott, hoppas han inte blir besviken, för deg är inte chirre och dirre utan fruktsallad med glass. Men det är ju supergott de med, jag och bebis behöver lite frukt.
 
Jag hade så tråkigt här hemma så fast jag INTE KAN/SKULLE plocka undan julen så har jag gjort det iallafall. Bytt gardiner, plockat bort julen och bytt lakan/örngott i sängen och tro mig. Det känns i mina fogar, men samtidigt jag kan jag inte vänta på Robin tills han har tid för då kommer det vara jul ända fram tills vi flyttar. Och de vill jag verkligen inte. 

Men anledning till jag skrev nu var för att jag skulle lägga in en bild på magen ifrån igår, då jag var i v25 (24+0) så här kommer det. :)
 
/kn


 
 
 
 

blev donken då..

Skrivet: 2013-01-12 Kl. 17:32:48
Då jag jag lämnat min bil hos mamma och pappa, så fick jag låna pappas bil tills min är klar. Snacka om att jag har tur och en snäll pappa. Jag kan ju inte sitta i stöde och är ledig och inte ta mig någonstans.. ne du!
 
Men när jag kom till Bergsåker så tog jag mammas hund och gick en sväng, slängde in hunden i bilen och drog till mormor och morfar och hälsade på. + att jag tog med mig lite fisk till mormor och Robin har fiskat upp, och oj vad de uppskattades. Hon blev superglad och morfar också.. Så om ni vill göra era morföräldrar glad, ta med er fisk! haha. Efter de så åkte jag hem och hämtade upp mamma och vi drog till Willys och handlade lite, drog till birsta sen och käkade donken.. Jag som skulle göra soppa.. Men jag får väl göra det imorgon då :)
 
Men nu sitter jag och väntar på att filmerna ska bli överförd till intrernahårddisken för sen ska jag åka hem och förbereda en fruktsallad som jag ska äta ikväll, bjuda lillgubben på nyttigt istället för chips. Han skulle få sluta runt 22,00 idag, så hoppas på det då så det inte blir allt försent, jag saknar han ju.
 
/kn

Krossad ruta men en trevligkväll

Skrivet: 2013-01-12 Kl. 11:15:21

Godmorgon
Idag tog jag mig en sovmorgon och hoppas att jag var värd de. Men det klart jag är. Idag har jag ingenaning vad jag ska göra idag, vi då helt enkelt se vart dagen leder mig. Robin fiskar nu på dagen och sedan börjar han att jobba igen.. Kväll, men tror dom skulle sluta tidigare än 12 ikväll. Hoppas, jag har ju liksom saknat han nu.

Men igår hade Nathalie, ida, elin och jag en jätte trevligt stund på olearys, käkade lite snacks och snackade skit. Helt underbart mysigt. Sen när jag skulle åka hem (hade lämnat min bil kvar på birsta) så skulle jag skrapa rutorna och inser att det är någon som har krossat min ruta!!!!!!! Min framruta på min bil!!!!!! Skapligt jävla less och förbannad då. De var 3-4 sprickor i rutan och självklart att sprickan där jag sitter är as stor och de ramlar små glassplitter in i bilen till och med! KILL ME! Jag har inte lust att betala 1800kr nu när jag snart ska hämta ut barnvagnen och flytta! Så jävla arg är jag. Snorungar som inte ha något liv.

/kn


Där är vi nu :)

Skrivet: 2013-01-11 Kl. 18:46:31
Barnet
Barnet kan känna igen din röst och reagerar mer på mammans röst än andra ljud. Ett korttidsminne har utvecklats. Barnet ligger och växer och mognar. Många rör sig mycket medan andra är mer stillsamma.
Redan från vecka 23 har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.
Vikt 800 gram.

Mamma
Olika kvinnor har olika magar. På en del börjar det synas först nu medan andra fick mage för länge sen. En del är nästan helt runda medan andra har mer putmage. Barnet kan trycka mot din blåsa vilket kan göra att du behöver gå på toaletten oftare än vanligt. Många gravida börjar även få kramp i benen. Undvik att knipa med tårna eftersom det kan öka cirkulationen och fungera som en utlösande faktor för kramp i benen.

Pappa/partner
Kanske kan du nu höra fostrets hjärtljud utanpå magen genom att lägga örat mot magen. Det kan ta lite tid att hitta rätt plats på magen och vinkel på örat, men det går efter ett tag. Fostrets hjärtljud är avsevärt snabbare än kvinnans, men desto svagare och kan blandas ihop med kurr från mage och tarmar. Det kan vara lättare att höra om man sätter en tom toalettrulle mot magen. Nu är det dags för ytterligare ett besök hos barnmorskan. Besöken äger vanligtvis rum under arbetstid och du har kanske svårt att motivera för dig själv och kolleger att ta ledigt från jobbet vid varje besök. Men tveka inte att prioritera åtminstone några besök. Då blir din delaktighet i graviditeten naturlig. Fyra öron hör bättre än två. Vi hör olika saker och ställer olika frågor. Väl hemma kan ni prata om vad barnmorskan sa och inte sa. Engagemanget blir naturligt.

blev annorlunda än tänk

Skrivet: 2013-01-11 Kl. 16:40:40
Som jag trodde så var det en till lugn dag på birsta city, vilket lyx alltså. Speciellt som kund, kunna parkera längst fram och kunna gå och shoppa i lugn och ro. Ingen som drar i samma kläder som du och ingen att puffas med. Men då är det vi för oss som jobbar här, haha.. Det är ju lite tråkigt men samtidigt kan jag tycka de är super skönt. Veckan innan löning så lär det ju bara vara vi som jobbar i huset som är här.
 
Istället för tant anci och fröken sara så blev det Olerys istället, en alkoholfri öl och lite snacks till de. Supermysigt ju. Nathalie Holmgren följer också med, så de blir ju mysigt med några ifrån klassen och bara snacka skit och mysa på. Nathalie ska ju också ha barn i maj, fast den 24de då.. Då 22 dagar efter mig får hon en liten pojk också. Superkul!
 
/kn

Ursäkta mig för hållningen på ena bilden.

Skrivet: 2013-01-11 Kl. 12:53:45

Då är vecka25 här alltid 24+0. Känns ju helt magiskt att vara i v25. Men så är det och nu är det 112 dagar kvar tills lilleman är beräknad.

Idag ringde sjukgymnasten upp och jag fick en tid den 15/1 och jag hoppas att hon tar mig på allvar denna gång. Men fram tills dess är de bara att köra med bältet på och gå med små steg! Yes.

Nu ska jag fara till jobbet, 14-20 idag och det kommer nog att vara lika lugnt som resten av veckan. Skönt! Få vila kroppen lite :) efter jobbet så ska jag till stan för att möta upp ida och elin för en fika på tant anci fröken Sara.

Nu sparkar lilleman otroligt hårt! Kul:)
/kn


Du vaknar nu när mamma vill sova?

Skrivet: 2013-01-10 Kl. 23:33:12

Hur ska jag kunna sova nu när lilleman är vaken? Nu är det hårda sparkar och stora kullerbyttor tror jag. Jag har en nattuggla till son, precis som jag var förut. Innan jag blev gravid. :)

Ska försöka sova nu iallafall och hoppas att sjukgymnasten ringer upp mig imorgon som lovat. Sen blir det jobb 14-20 och efter de ska jag träffa upp ida och elin ifrån klassen, de ska ju bli skoj. Vi har nog massa skit att plöja igenom. :)

Natti folket.
/kn


Men imorgon smäller det. V25

Skrivet: 2013-01-10 Kl. 12:54:24
Då säger 3/4 gravid appar att jag går in i v25 (24+0) idag, alltid kul att smygläsa fast jag går efter den som hojtar till imorgon om v25. Medans vi endå pratar om min graviditet så kan jag säga att jag som kajsa mår bra, super bra och känner mig lycklig, glad och lite vacker faktist med min mage som bara växer. Kajsa som kropp så mår jag inte alls bra, min rygg, mina ben och mina fogar... killing meee!!
 
Idag så fick jag kliva upp klockan 7,00 för att skjutsa sambon till körskolan, men dra åt HELVETE vad jag var trött alltså, hoppas han tänker kliva upp och skjutsa mig när han fått körkort. man ska ge igen! Men jag släppte av honom och åkte till mamma och var nyttig och tog ett äpple och surrade med henne. Åkte till jobbet och mötte min syster Tina med barn som också skulle till mamma. Hur kan de vara så trafikerat hos min mamma och klockan hade inte ens slagit 9,30. Snacka om poppismamma. Håller tummarna att jag också bli en poppismamma.
 
Efter jobbet så ska jag träffa Elin Jonsson en sväng, blir lite fika sen ska vi även byta kön en sväng och fixa karlgöra, som att pumpa mina däck på bilen och fylla på spolarvätska.. Sen ska väl jag åka hem och även hon, kanske jag ska köpa med mig en ostsås hem så jag kan göra en soppa.. Broccolisoppa. Vore ju bra och nyttigt såhär som gravid.. Tråkigt att äta middag själv bara. Men vad ska man göra när karln jobbar eftermiddag då!
 
Idag har även jag och min prins varit tillsammans i 2år och 7månader<3 Grattis till oss. eheh! Att jag ens orkar hålla koll på hur länge vi har varit tillsammans.. Töntig som man är så påminner jag honom om de VARJE månad. Och påminner även honom hur mycket jag älskar honom, men det gör jag mer än en gång i månaden.
 
Ha en bra dag alla.
/Kn.

ZZzzzZZ

Skrivet: 2013-01-09 Kl. 15:34:20
jääääääääääsp, gud så trött jag är. Mina ögon svider och tack gode gud att det är lugnt på jobbet, vad annars skulle jag ha gjort. Funderar på att trycka i mig middagen nu redan, är nämligen lite hungrig ;) Fjärilpasta och korv stroganoff. MUMS! Har även köpt med mig två st chocklad också, sportlunch! Dom är ju sååå goda!
 
Har även förberätt allt för att skicka in och ansöka om gravidpenning, nu är det bara moderskaps intyget jag väntar på samt ett intyg ifrån min chef, men sedan är det bara att skicka in och vänta en månad och se vad jag får för beslut! Hoppas att jag få gå vidigare. Jag håller ju redan på att bryta ihop för alla smärtor och krämpor, samt min mage som är lite i vägen när jag ska bära tunga lyft!
 
Äsch, jag tar och äter min middag nu.
/kn

Jobbigt natt

Skrivet: 2013-01-09 Kl. 11:03:32

Jobbig jobbig och jobbig natt.
Jag har vridit och vänt mig, har fått sockerdricka i händerna/armarna, fogarna har gjort ont hela vatten. + kissnödig och drömmar på de. Det är inte lätt att vara gravid inte!;)

Idag blir det som sagt jobb, har inte tänkt att göra något innan eller efter jobbet heller. 14-20 är de worktime. Skriver nog ner under dagen :)

/kn


lite känslor

Skrivet: 2013-01-08 Kl. 23:44:49
Jag sitter ensam hemma och kan lixom inte somna. Men det var en tanke som slog mig alldeles nyss. Vilken lycka jag har inom mig och vilken tur jag har som har Robin som fästman,sambo och är pappan till vårt blivande barn.
Vem trodde att vi skulle finna varandra? Det var ju av en ren slump.
Vi var båda bjuden på samma inflyttnings fest och jag var så bakfull så jag kunde verkligen inte tänka på att dricka en dag till, och helt plötsligt kommer festens fullaste kille och var så sjukt dryg och elak mot mig.
"Du kommer ifrån stan va? - Ja, svarade jag. - Och du dricker inte ikväll? - Nä, jag är sjukt bakfull och pallar inte dricka idag svarade jag. - Då tycker jag du kan ringa din skjuts och åka hem, svarade Robin."
 
Åh helvete tänkte jag, han var de krut i.. Så jag drygade lite tillbaka och wips så sa han "Jag skulle vilja kyssa dig men det får man väl inte! - Nä svarade jag och ångrade mig så fort jag svarade honom! "
Och så for han hem, och jag tänkte att nu har jag missat mannen i mitt liv, och jag kommer aldrig mer få träffa honom. Men jag luskade fram hans nummer av hans vänner och då började jag smsa, och hans smsade tillbaka men det blev inte så mycket mer än så.. Vi lixom dog ut i 3 månader ungefär. Jag gick vidare, han samma så tills han ringde mig mitt i natten när han var i stan och hade varit på krogen och "kom inte hem!" vilket han ljög om, men då åkte jag ner och hämtade honom och han fick sova hos mig, och då råååkade han glömma sin tröja hemma hos mig också som INTE ALLS LUKTADE GOD PARFYM, inte alls. JO! den låg jag och sniffade på ända fram till sista april 2010, då vi träffades igen och jag sov över hos honom. Till och med hade han bytt påslakan till rosa bara för att jag ville de, och skämtade om de. men det var Robin själv super seriös med.
 
Och efter vi hade sovit med varandra varje helg och pratat varje dag från sista april till den 10/6-2010 så bestämde vi oss för att bli tillsammans. Så sen dess har vi suttit ihop. Han var inte alls den killen jag hade tänkt mig, långt ifrån min drömprins. Vi är inte alls så lik men ändå så är vi så lika. Just nu är han verkligen prinsen i mitt liv, han är den som räddar mig ifrån all onska med den vita hästen alla tjejer drömmer om. Nu när jag tänker efter så skulle jag aldrig vilja ha en sån kille som har samma hobbys som mig. Jag älskar att Robin gör sitt och jag gör mitt men ändå så stöttar vi varandra fullt ut i det vi brinner för. Han är verkligen mannen i mitt liv, mannen med stort M. 

Jag är ingenting utan min Robin och jag ser fram emot då vi två blir tre, då vi är en egen liten familj. Då Robin och jag har skapat det vackraste våra ögon någonsin har kollat på. Då vi kan ligga i sängen och kolla på vår lille prins i flera timmar och inte bli less. Robin kommer att bli en sådan bra pappa, världens bästa pappa. Och samma med mig, jag kommer att bli en sådan bra mamma. Vi kommer alltid att finnas för vår lilleman, hjälpa, stötta och ge bra råd.. Följa med honom fast han är på fel sida av den rätta stigen, finnas där och leda honom rätt. Tänk att jag redan älskar vår prins, när jag inte ens har sett honom, hållt honom.. Jag känner honom bara, mammas älskade prins. MIN SON, VÅR SON! <3
 
Oj, det blev lite mer skrivet än tänk.Lite tankar och känslor ifrån mig!
Tröjan han glömde, med ett tryck av sig själv.
 

Vårt första nyår tillsammans. Min älskade <3
/kn
 
 
 

Med massa kryddor så.

Skrivet: 2013-01-08 Kl. 20:23:29

Medans min andra halva jobbar och dra in pengar så sitter jag och kollar på tv och trycker massa popcorne. Jag som inte ens gillar popcorne så mycket, men nu jävlar blev jag sugen. Grillkrydda, vitlökskrydda och aromat på! Helvete vad gott det är. Självklart dricker jag trocca också. Livet är bra skönt ändå, saknar min andra hälf dock. Men men.

Imorgon nalkas de jobb.......
/kn


en checklista

Skrivet: 2013-01-08 Kl. 15:37:43
Jag snor den här av Frida www.gravidochnitton.blogg.se
Tyckte den såg rolig ut, och då får jag se hur mycket jag har kvar att shoppa.
 
Jag kommer att checka vagn, för den är beställt och kommer v.8-9.
 
Vagn
(x) Vagn 
(x) Filt 
( ) Åkpåse 
(x) Täcke 
(x) Kudde 
(x) Plastad frotté
(x) Vagnleksak/Mobil
( ) Reflex 
(x) Skötväska
(x) Regnskydd
(x) Myggnät

Bil
( ) Sparkskydd till sätet
(x) Bilstol 

Sova gott
(x) Spjälsäng/Vagga 
(x) Spjälskydd
(x) Madrass
(x) Täcke
(x) Kudde
(x) Lakan
(x) Plastad frotté 
(x) Påslakanset
( ) Leksaksmobil/speldosa
() Gosedjur 

Sköta om
( ) Skötbord
( ) Skötbädd/skötskydd
( ) Våtservetter
( ) Tvättlappar 
( ) Blöjor
( ) Blöjhink 



Äta mat
( ) Amnings-BH
(x) Dreggelhaklappar
( ) Bröstpump
( ) Nappflaska
( ) Flaskborste
( ) Modersmjölksersättning 
( ) Amnings kupor
( ) Haklappar

Bada
(x) Badbalja
( ) Badhjälp
() Tvättlappar av frotté
(x) Babyolja
() Badhandduk med huva
() Badleksak

Mini-Apotek:
( ) Kräm mot röd bebisrumpa
( ) Näsdroppar för spädbarn
( ) Panodil, stolpiller för spädbarn 
( ) Febertermometer 
( ) Kräm mot torr hud 
( ) Idomin 
(x) Barnolja
( ) Babypuder

Övrigt
(x) Amningskudde 
(x) Bärsele 
( ) Babysitter
(x) Snuttefilt
(x) Nappar
( ) Förvaringsmöbel till bebiskläder
(x) Babygym
 
Det är mest skötbord och dom grejerna som jag har inte köpt eftersom jag ville avakta med det tills vi hade flyttat men de kan jag ju börja kolla på snart :) 
Amnings grejer och mat är ju ingen idé att köpa nu. Så de kan ju väntas.
Mini-apotek känns ju inte heller att jag behöver stressa med! :) KUL! :D
/kn

Det finns alltid något att klaga på:

Skrivet: 2013-01-08 Kl. 14:51:33

Det känns ju konstigt att skriva de här... Men... Jag svettas ihjäl, fan va varmt de är i lägenheten. Haha! Men det är väl bättre med varmt än kallt, och alltid finns det något att klaga på, eller hur?

Verkar bli en lugn dag för mig, en latis dag. Bara ligga framför tv och slappa, tryckte precis i mig nudlar och halsar i mig vatten! Mums.

Nu? Awkward!
/kn


shopping

Skrivet: 2013-01-08 Kl. 11:26:00

Sååååå! Klockan är 11.02 och jag och robin har kollat på en lägenhet i stöde och hunnit sagt upp vår lägenhet! Så i april blir de flytt till en 3:a. Snacka om att det känns skönt, en sten ifrån mitt hjärta har släppt! Nu är det bara att tänka framåt och vi kommer att få plats.

En lycklig kajsa funderar över dagen, vad ska jag göra? Jag har ingenaning. Jag orkar verkligen inte städa bort julen, de måste robin hjälpa mig med.

Men här kommer bilder ifrån dagens shopping.
*amningskudde
*spjälskydd
*byxor med fötter
*tröja och byxa ifrån barbapappa
*kudde och spy handdukar
*spy halsdukar
*lakan och påslakan

/kn

Lite dräggel-halsdukar.


Spjälskydd

Amningskudde

Byxor med fötter


Barba tröja och byxor


Kuddar och spy handdukar

Lakan och påslakan

 

 


I'm dead

Skrivet: 2013-01-07 Kl. 23:38:35

Jag är död. Lägger in bilder på dagensköp imorgon när jag har vaknat. Är så himla trött och har ont.
/kn


Istappen är jag.

Skrivet: 2013-01-07 Kl. 12:16:10

Mobil inlägg kommer här!
Idag vaknade jag 10.30 och va fortfarande trött men ganska så snabbt inser jag att jag kan ju inte fortsätta att sova, så kollade igenom Facebook, insta och massa bloggar. Sen låg jag och drog mig ett bra tag för de är så jävla kallt här, kanske +15.. Men varmvatten har vi!! Så hoppas att värmen kommer senare då.

Igår kväll hade vi ju värme i lägenheten men de började att bli kallare runt 22.00 och då hade ju pannan lagt av!

Men nu ska jag till birsta och möta upp jossan, tänkte köpa en amningskudde, kudde till spjälsängen, lite kläder jag har hittat till lilleman och matlådor till oss själva! Vi få se om jag kommer hem med mer eller mindre.

Tar och bloggar sen då!
/kn


Jag har vaknat mamma!!

Skrivet: 2013-01-06 Kl. 21:46:00

Nu har karatekid vaknat märker jag. Magen strutsar åt alla håll och han snurrar runt och byter håll. Just nu sparkar han på vänster sida! Lilleman!<3

Inte bara att han är karatekid förtillfället utan jag har haft kanske 25-30 st sammandragningar sen jag kom hem ifrån jobbet! Man märker ju att man lever iallafall!

/kn


Teen mom / fiskefilm

Skrivet: 2013-01-06 Kl. 19:10:04

Nu blir de ett mobil inlägg och hoppas på att de blir rätt ord på rätt plats så inte telefonen ändrar av sig själv.

Men idag så kom det in en trollunge till jobbet som jag känner, mosters älskade Tea och Tina kom och hälsade på. Vi tog även en fika efter jag hade slutat att jobba. Hon är ju bara så rolig Tea, jag har saknat henne så mycket. Så de var superkul att få träffa dom. Efter jag hade hängt med dom en sväng så träffade jag Josefin och andreas en sväng innan jag åkte hem.

Hem för att göra middag, det blev korvstroganoff och fjärilpasta. Men mums vad vi gjorde de bra, jag och min älskade. Blev mätta i magen samt matlådor och stroganoffen som var kvar blir infryst! Snacka om perfekt.

Och nu sitter jag och kollar på tv tillsammans med min älskade, jag kollade nyss på teen mom och robin kollar på fiskefilmer på ipaden. Teen mom vad Inge kul idag, trodde jag skulle börja gråta på slutet. Det var ett fint program idag, fast de var lite jobbigt att hålla in tårarna sådär. :) man få skylla på gravidhormonerna.

Imorgon är jag ledig, så jävla ledig! Kan knappt förstå att det är sant.

Dagens bild få lille Manfred stå för!<3
/kn


Ingen värme, lite klagomål, lite kärlek åt Manne!<3

Skrivet: 2013-01-06 Kl. 10:29:01
Godmorgon! 
Idag är det jobb, 9,45-14,00. Och jag trodde de inte var sant när klocka ringde klockan 8.00, jag låg verkligen att hoppas på att de var Robins klocka som ringde, om han skulle fiska eller något.. Men NEJ! det var min klocka. Jag var helt knäckt, jag ville verkligen somna om, sova i fleraaaa timmar till. Men upp och hoppa tänkte jag och hoppade ut ur täcket och kom på/kände av att de är fortfarande inge värme i lägenheten, MEN SNÄLLA JAG VILL INTE KLIVA UPP NU! hahaha, skit morgon.
 
Men nu är jag uppe och är på jobbet, har så fruktansvärt ont i svanskotan? precis som att jag har slagit mig ordentligt fast det har jag ju inte, vad jag vet. Men det gör AS ont när jag sitter och i vissa rörelser, men det kanske tillhör foglossningen? Jag vet faktiskt inte de. Inte bara de, jag har ont i magen idag också.. Vettetusan vad de är som spökar där, men jag har inte så ont så att jag är orolig och vill åka in eller så, jag tror nog att de försvinner snart.
 
Idag är de min arbetsdag 5/5, och efter denna dag så kommer jag att vara ledig måndag och tisdag, jobba onsdag torsdag, fredag sen är jag ledig lördag, söndag och måndag! Gissa om de är behövligt för mig. YES! då hade jag tänkt att städa vår äckliga lägenhet (har jag ont, så händer inget i lägenheten, mer än att den blir stökigare och stökigare), och vila.. VILA VILA VILA!
 
Igår kväll så var jag hos lille Manfred en sväng, ÅH han är så fin, och så liten! Fast han är ju inte liten, det är ju bara jag som är van med klumpar! haha. Han luktar så gott, och är så mjuk och har så mycket hår. Jag blir ju så tossig och längtar ännu mer tills min lilleman kommer ut. Jag provdrog deras vagn också litegrann, haha vi har nämligen också beställt en sådan! :) Längtar tills vi får den också!

Ha en bra dag!
/kn

lite halvdött sådär.

Skrivet: 2013-01-05 Kl. 16:55:33
Står på jobbet nu och väntar på att tiden ska gå..
Det är lugnt så in i bomben på birsta, skönt jag klagar inte.

Jag är hungrig, fast jag nyss tryckte en korv.
men jag vill ha en till, vågar inte köpa en till. EHEH!

Hoppas att vi har värme i lägenheten när jag kommer hem,
annars vettetusan vart vi ska ta vägen alltså, för det är kallt som FAN!

Är inte så kul att sitta på pälsad med kläder samt täcke och filt
och stor tofflan som tar alldeles för storplats i soffan!
/kn

+14 igår och kallare idag.

Skrivet: 2013-01-05 Kl. 11:28:18

Med +14 i lägenheten och Inge varmvatten så är man inte stor eller. Tacka gudarna för att jag är gravid och inte har ett spädbarn just nu, för vafan skulle jag ha gjort då? Flyttat över natten?! Idag är de också superkallt, kallare än igår tror jag. För idag kan man inte gå barfota på golvet för där är de iskallt, och jag är påpälsad med kläder och sitter med täcket på men fryser ändå. Hoppas de kommer värme underdagen.

Idag blir det jobb 13-18 och de är ju lördag vilket menas dubbeltbetalt, klirr i barnvagns-kassan. Efter jobbet så blir de hela vägen hem och se vad vi hittar på. Robins mamma fyllde ju år igår men tror han skulle gå dit undertiden jag jobbar.

Iförrgår när jag var hos mamma så hade hon köpt lite bebiskläder och filt. Tänkte lägga upp en bild på de, nu är de tvättat också. Härligt!! :) tack världens finaste mamma.

/kn


tjockismage!

Skrivet: 2013-01-04 Kl. 19:16:01
Så där, nu har jag slutat jobbat, träffat Elin en sväng på birsta samt tagit en kall dusch!
Vårat varmvatten är slut som vanligt.. Så nu är jag kallare än jag var innan jag hoppade in i duschen.
Meeeeen, gissa vem som får sitta under filten dårå??? JAAAAG!
HÄÄÄÄR kommer lite Kajsa mage i v24 (23+0).



 
 

V24 (23+0) IDAG!!

Skrivet: 2013-01-04 Kl. 10:20:54

Idag är dagen här,då skuttar vi in i vecka 24. Det känns ju helt ofattbart.

Just nu är jag på jobbet, och de är en lugnmorgon på birstacity.Vilket är super för mig. För idag har jag foglossning som heter duga. Jag har aldrig haft en sådan smärta som jag har nu, att det till och med gjorde ont när jag körde bil?!
Nu får jag ta mig i kragen helt enkelt och ringa till BM och se vad dom tycker om detta.

Barnet
Hörseln är väl utvecklad. Barnet känner igen mammans, partnerns och eventuella syskons röster. Den hör även mammans hjärtslag. Nu börjar det bli lite trångt där inne.

Barnet känner vad som är upp och ned. Balansorganet i innerörat har utvecklats. Nu börjar nästa viktiga utvecklingssteg av hjärnan.

Nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.

Vikt 700 gram.

Mamma
Din livmoder har växt så att den når över naveln. Nu kan du känna hur det spänner och trycker ju mer magen växer. Du kan få en del krämpor som halsbränna, ryggont och ont i benen. Du kanske också måste gå och kissa oftare. Många drömmer livliga drömmar nu. En del gravida samlar på sig vatten och får svullna ben framemot eftermiddagen och kvällen. Lägg upp benen på bordet eller stolen och vila dig. Du kan också använda stödstrumpor. Dina bröst har blivit större och du behöver säkert större BH med bra axelband. Kanske har du uppmärsammat att vätska kan sippra fram ur brösten. Brösten förbereder sig för sin kommande funktion, mjölkproduktionen. Varje bröst kan öka 200-400 gram men det är mycket individuellt.

Kul att de stämmer på sätt och vis de här. För i går hade jag en halsbränna ifrån HELL!
Ikväll så lägger jag ut bilder på min egna mage! :)


Och folk som tycker att JAG har en tjockmage, är de så konstigt då när ungen tar stor plats?:)
/kn

Tiden går nog fort ändå (?)

Skrivet: 2013-01-03 Kl. 21:56:08

Oj vad jag längst tills imorgon (torsdag), för då kliver jag in i v24. Det låter ju helt sjukt!! 24!!!! Tiden går fortare än vad man tror ändå. När man väl räknar veckor så känns de ju som en evighet tills jag ska få se min älskade prins för första gången, men samtidigt har veckorna gått fort som tusan sen jag plussade. Så tiden kommer nog rinna förbi ändå.

Idag på jobbet så var de lugnt och jag fick vila i mellan åt så fogarna skulle orka med dagen, köpte även en ny bh och tillhörande trosor. Oerhört sköna och en bra färg att ha under ljusa kläder. Imorgon blir det också jobb och efter de så ska jag hem till mamma och pappa och hämta elton (hunden) för han ska sova över hos mig och robin en natt för mamma jobbar kväll. Kan bli mysigt de.

Vi hörs imorgon, och de kommer magbild då också. :)

Lille Manfred och robin!
/kn


Kiddo är vaken nu.

Skrivet: 2013-01-03 Kl. 09:40:14

Jävla iPhone. Att den ska rätta av sig själv, jag menar ju självklart jättefin och inte jätteformat igår de jag skrev om kläderna jag fick av harman! Haha:)

Men nu säger 3/4 appar att jag har klivit in i v24 (23+0) men jag väntar tills att säga de tills imorgon, för de är de en annan app som säger de. Sen är det väl alltid lite festligare att gå in i en ny bebisvecka på en fredag istället för en torsdag?;)

Sitter på jobbet nu och väntar på att datorn ska vakna till liv, jordens segaste dator. Men sen är de jobb på schemat. Efter de ska jag hem till mamma en sväng och hälsa på, sen blir de nog hem till mig. Men juste, bara jag och robin som inte har sovit på två dagar? Jag blir tokig på att ligga och snurra runt i sängen i flera timmar innan man ska somna. Och nu är jag ju helt knäckt, så sjukt trött. Hoppas på sömn inatt.

Nu är karatekid vaken.
/kn


Jag kom inte ut ur bilen.

Skrivet: 2013-01-02 Kl. 21:49:43

Vad tycks om nya designen då, folk?
Jag älskar den och det få jag Tacka min vän Matilda för. Hon ska även fota mig,magen och robin snart, nu i januari iallafall. Gå in och kolla på hennes underbara hemsida och njut av dom bilderna, www.fotografmahuldan.se

Men idag på jobbet har det gått bra faktiskt. Skönt med folk hela dagen, jag har alltid haft saker att göra så tiden har gått fort men ändå inte stressat ihjäl mig. Hoppas på samma imorgon då jag öppnar och jobbar fram till tre. Men jag kände inte av smärta så mycket i fogarna tills jag kom hem och skulle kliva ut ur bilen och inser att jag kommer inte ut!! Jag har för ont och de går inte. Vafan ska jag göra nu, tänkte jag? Ringa robin och be han hjälpa mig? Nää tänkte jag och fick dra mig ut ur bilen och gå med småa myrsteg hela vägen hem till oss.

Just nu kollar jag och robin på sagan om ringen 2 som är på tvn och jag längtar tills reklamen så jag få ta något att äta! Haha, en eller två mackor vore ju gott!;)

Även harman, min vän kom in på jobbet idag och hade en present till mig och bebis, mest till bebis dock! Jätteformat kläder. Tack för de gumman!:)

/kn


Jan. 02, 2013

Skrivet: 2013-01-02 Kl. 10:01:29

Känns som att tiden står stilla just nu för mig och bebis. Men samtidigt när jag tittar på min app så tycker jag att den går superfort. Så jag vet inte vad jag tycker helt plötsligt. Haha:)

Nu ligger vi i sängen och lilleman sparkar på, min karatekid. Jag älskar när han sparkas på morgonen. Känns liksom en bra start på dagen. :)

Idag är det jobb, hoppas på lite folk för min egenskull och för min kroppskull men bara för de så lär de väl bara kaos!

/kn


Nyår och lite gravidklagomål

Skrivet: 2013-01-01 Kl. 22:41:56
Vad härligt att det är fler som har hittat hit till min blogg, hoppas det blir fler :)
 
Nyårsmorgonen var ju inte som jag hade tänkt, Robin hade ont i magen och sov mest hela morgonen och dagen fram tills timmen innan vi skulle åka, då gjorde han sig klar och kände sig lite bättre. Som tur blev han piggare efter middagen så det var ingen sjukdom som spökade. Trerätters middag blev det, skaldjurs soppa till förrätt, fläskfilé och potatisgratäng till varmrätt och någon god kak/glass grej som var super god. Efter de så blev det lite spel och lek i par så klart, även tjejerna mot killarna. Sen kom de lite fler folk och gruppen som var enig blev delad i två grupper.. De var väl de enda som var dåligt under kvällen. Alla var endå städad kan jag tycka och kvällen blev mysig.
 
Idag blev det en låååång sovmorgon för mig som brukar bli väckt av lilleman i magen runt 9, men idag så sov både jag och Robin till 12. Snacka om att jag hade panik när Robin sa att jag skulle vakna och att klockan var 12. Herregud, 12 tänkte jag 12 mitt på dagen !!!!!!! Vi har kastat bort hela dagen, men sen tänkte jag efter att gud vad härligt att få sova så länge för en gångs skull. Käkade pizza till frukost och åkte senare till Elin och Jimmy för att hälsa på lille Manfred som är 6 dagar. Så himla vacker.

Idag har jag en sådan smärta i mina fogar.. Hoppas självklart att jag mår bättre tills imorgon då jag ska jobba. Men nu måste jag söka hjälp igen. Jag kan inte ta på min skona själv (stå på ett ben), ligga på sidan, ta mig ur bilen och kan inte gå fort. Samt mina sammandragningar som blir allt fler och fler, de känns inte heller så
speciellt bra. :( Här kommer lite bilder sen nyår :)
Innan nyårs firandet v23 (22+3)
v23 (22+3)

Morgonmage v23(22+3)
V23 (22+3)
Jonas och Hanna
Väntan på förrätten

Grabbsidan

Tjej sidan
Min älskade

Linus och Josefine
Skål ifrån min älskling
HAPPY-BJÖRN

Anna

Linus och Jonas laddar för spel

Hanna mumsar på vindruvor
Med andra ord

PUSS
 
Snyggvän

Började blöda näsblod! <3
 
 
Fotbolls spel och en hoppande lycklig Hanna
 
 
 

RSS 2.0