Lördag och söndag

Skrivet: 2014-11-30 Kl. 22:34:33
Igår hade vi rikkes överraskningsfest.hon fyller ju hela 30år 2/12 så vi passade på att dra ihop en fest igår. Vi hade svinroligt verkligen. Lyssnade på Carola, vi dansade och sjöng så hela gatan måste ha hört oss. Vi åt god mat och drack mycket öl. Eller jag drack inte så mycket ändå.. De tog slut! Haha.

Sen försvann alla, jag blev liksom ensam kvar med de som städade. Maja och hennes polare kom och hämtade upp mig, och vi drog till dallan. Och där var de drag i vanlig ordning. Fick en redbullvodka av gafa, drack den, surrade lite skit och drog hem runt två. Så prick 3.00 klev jag innanför våra dörrar och klev rakavägen upp till sovrummet och somnade som en stock.

Idag var man pigg och fräsch. Eller njah. Inte alls bakfull men snorig och hostig nå så jövulusis. Vi åt mysfrulle och efter de så åkte vi iväg och köpte ved, sen for jag på jobbet. Och idag har det varit kaos. Sjuuukt mycket folk alltså.

Jaja, bergsåkerskola imorgon och på tisdag, Pb onsdag, torsdag och fredag kväll. Sen lördag och söndag är man ledig. Wallehjärtat kommer imorgon också. <3 som vi längtat efter honom.

43dagar kvar.
/kn






Svar på kommentar

Skrivet: 2014-11-29 Kl. 08:01:02
Sen fick jag även en kommenterar av Felicia på bloggen vad jag räknar ner till!
Och de kommer jag svara på om kanske 30-40 dagar!;)
Det får helt enkelt vara en liten hemlis tills dess. Ni som är nyfiken får helt enkelt fortsätta läsa! Vem vet? Jag kanske avslöjar de redan imorgon.

Så himla roligt med kommentarer på bloggen! Fortsätt med de :)



Lördagmorgon

Skrivet: 2014-11-29 Kl. 07:58:21
God lördagmorgon.
Här sitter jag på jobbet och lapar kaffe i vanlig ordning. 
Idag jobbar jag 6.45-13.30 sen blir det raka vägen till Lillie, plocka upp henne och dra till Birsta. Ska hitta ett linne inför kvällens bravader. Hem till Lillie igen, duscha och göra oss klara. 

Igår så blev det jobb på skolan först, sedan på pb. Eleverna tycker att de är så tråkigt att jag ska sluta och att de ska få en ny där i köket och kafét, så de hade bakat en kladdkaka till mig och även köpt en liten present. I presenten inföll de två nagellack, maskara och ett läppglans, och de sakerna va de som reseprenterade hon jag fick de av. så himla fina mina elever.

44 dagar kvar.
/kn



Ytligare två dagar till

Skrivet: 2014-11-27 Kl. 23:08:53
Började dagen med att skjutsa lillag till dagis, sedan en kaffe på byrån. Vidare till skolan för jobb och sedan blev jag inringd på extrajobb på byrån. Så idag har jag jobbat 10.30-21.00! Toppen de.

Fick besök på jobbet i olika omgångar, men Teodor, Gordon, Lillie och Jens va de som tittade in. Alltid kul med främmande sådär på jobbet.

Efter att snart ha jobbat varjedag i 3 veckorstid så känns de inte lika jobbigt längre konstigt nog. Trodde ju att jag skulle få vara ledig i två dagar i rad (måndag, tisdag) men då behövde skolan mig iallafall. Sen onsdag, torsdag , fredag nästa vecka så jobbar jag ju på byrån. Så 3 veckor och 5 dagar jobb i sträck blir de minsann. Sen har jag en ledighelg framför mig! Pjuh! Den helgen ska bli skön.

Nu ska jag sova lite! Hörs heeeej!
46 dagar kvar
/kn


Vit-torsdag

Skrivet: 2014-11-27 Kl. 09:14:33
Godmorgon.
Idag är de torsdag och en kallmorgon, frosten har lagt sig vit över hela gården. De glittrar så fint. Jag älskar vinter och kylan. Att klä på sig, att elda och bara ute. Så mysigt.

Håller på att göra mig klar för att åka iväg till skolan för lite jobb. Men först ska jag ju släppa av Gordon på sitt dagis. Efter jobbet och hämtning av lillag så blir det nog middag och möblera. Idag ska vi möblera och de ska bli klart. Nu har vi skjutit upp de för många dagar. 

46 dagar kvar
/kn


Header

Skrivet: 2014-11-26 Kl. 10:11:23
Fick kommentaren nu på bloggen, "ska du inte göra om dig header på bloggen? Svaret på den är självklart borde jag göra om den, men jag kan inte och sen har jag ingen bland mina vänner som kan heller! Tyvärr, så bloggen få se ut sp här ett tag till.

De bästa av de är ju att jag aldrig se den eftersom jag bloggar ju via mobilen ;) men ska göra mitt bästa för dig som stör dig på de! ;)

47 dagar kvar ;)
/kn

Måndag måndag och måndag.

Skrivet: 2014-11-24 Kl. 23:04:56
Hostan och bihålorna är värre, såklart! Ingen träning men däremot så blev det fika hos Lillie efter jobbet, icamaxi med Teodor och Gordon. Middag på Ikea och handlade även lite möbler och annat smått och gott där. Känns skönt! Hoppas nu att vi kommer i ordning snart. Man blir ju lätt hemmablind, och de har vi blivit. Men nu är vi igång igen.

Imorgon blir det jobb på skolan och förmodligen lite shopping med Lillie imorgon. Ska köpa lite julklappar hade kah tänkt. Iallafall åt mina syskonbarn så det blir klart någongång. 

Nu blir de till att borsta tänderna och hoppa ner i sängen. Jobb imorgon på skolan. 

49 dagar.
/kn


Söndag

Skrivet: 2014-11-24 Kl. 00:02:48
Just nu är jag så less på en viss människa, jag vill bara strypa mig själv nästan. "Jag lovar att inte berätta för någon" men jag hinner bra vända ryggen till så ha orden ur hennes mun redan ramlat ut. Saker jag vill berätta själv är redn sagt, saker jag inte vill att någon annan ska veta, vets redan om.

Och hur länge kommer jag klara av att hålla god ton gentemot henne är ju min fråga. Jag kommer ju att brinna av någon gång.. Ja ja, men nu är lite ilska och irritation borta, tack för det bloggen. Imorgon är det ny dag, och dänger av ett arbetspass på underbara skolan och dess fina elever. 
De arbetet ger mig så mycket energi. <3

Efter arbetet och hämtning av Gordon sp blir det ett jävulusiskt gympass av ben så länge inte sjukdomen blir värre.

50dagar kvar
/kn



Sjukdomen kom

Skrivet: 2014-11-22 Kl. 23:42:10
Precis som jag hade på känn, sjukdom.
Vrålont i bihålorna, halsen ömmar och hosta på de. Jag har inte tid med att vara sjuk nu. Efter nästa vecka hade gärna varit sjuk. Men inte då. Nu tydligen :(

Får väl ta mig en sväng på något apotek och köpa på mig massa skit nu så jag klarar mig ett tag, eller iallafall för veckan som kommer. 

Bajs också!
Godnatt på er!
/kn



Jobblördag

Skrivet: 2014-11-22 Kl. 15:58:33
God lördag.
Idag fick jag och Teodor en rejäl sovmorgon, lillkillen vaknade 10.30 mesans jag och Teodor vaknade 10. Så vi kunde till och med ligga kvar i sängen och dra oss. 
Upp och käkade frulle och myste på. Klockan rann iväg och jag drog vidare på jobbet.

Här på Pb sitter jag nu och har glömt bort hur lugnt de är här på lördagkvällar. Knappt några tåg som går idag. Helt sjukt lugnt. Slutar ju klockan 19.00 idag. Så då ska jag hem till mamma och hämta lillaw som har varit med henne i några timmar och vi ska väl åka hem och sova tror jag väl. 
Teodor ska iväg med grabbarna ikväll och kolla på någon ny skoterfilm eller något och sedan ska de förmodligen ut och käka och krogen. Men han visste inte om han skulle bli med ut. Överraskning för min del och se. 

Imorgon blir det Jobbkväll igen. Snart är de bara en vecka kvar till ledighet.. 8 jobbdagar kvar. Och när dom jobbdagarna är slut så har jag jobbat i 3 veckor varjedag. Dubbeljobb vissa dagar.. Omg, skjut mig!

51 dagar.
/kn




Fredag

Skrivet: 2014-11-21 Kl. 06:12:48
Åh godmorgon.
Jag har ju tränat varannan dag denna vecka och har kommit på nu att jag finner ingen ro i kroppen för att sova de dagarna jag inte ha tränat? Vafan är de frågan om.

Igår då jag kom hem så sprang jag upp till sängen på en gång. Och där låg jag, vred och vände mig. Somnade i kanske två timmar och vaknade igen, kunde inte somna! Jag håller på att bli tokig. Med tanke på att jag skulle upp klockan 4 för att jobba klockan 5 på byrån. Tro mig, Jag är helt död idag. Dock så har jag inga myrkryp i benen idag, än så länge.

Måtte jag vara piggare senare så jag få dänga av ett träningspass. Och blir de så att jag drar iväg så blir det ben på alla vis. Blev ju ett lugnt med benen i förrgår så idag behöver som smaka på syran. De va de! Puss

52 dagar kvar
/kn


Dubbeljobb och myrkryp

Skrivet: 2014-11-20 Kl. 22:29:33
Idag blev de visst dubbeljobb för min del. Men vad gör de? Så roliga jobb som ger så mycket energi så de gör mig absolut ingenting. 

Träningsvärk sen igår? Eh, ja! Axlar och bröst gör aaaasont och jag är stel som en pinne. Men tänkte kanske träna imorgon, få se vad kroppen säger om de. För imorgon är det jobb 5-10 på byrån och 10.30-14.30 på skolan. Efter de så blir de raka vägen till dagis och hämta Walle, invänta Teodor, sen kanske de blir lite träning för mig.. Få se! De är ju trots allt tacofredag Och jobb i helgen så jag kanske ta en dag till att mysa med familjen. 
Stängning både lördag och söndag så jag få passa på och morgonmysa med Walle hela helgen då! Och helgafrullen, mums.

Nu ska jag försöka sova så jag orkar med morgondagen. Och hoppas myrkrypen i benen försvinner under natten OCH inte kommer tillbaka. Sååå obehagligt. Varför får man så? Myrkryp I benen? :(

53dagar kvar
/kn



Kötta på gymmet

Skrivet: 2014-11-19 Kl. 20:25:49
Antar att Walle börjar bli frisk, ingen feber idag iallafall. Är han feberfri imorgon så ska han få gå på dagis iallafall. 

Kvällsjobb på byrån är de enda inplanerade för morgondagen.

Köttade armar, axlar, bröst, lite ben och mage på gymmet idag. Gossää så jag tog i! Svetten bara rann kändes de som. Kunde nätt och jämt tvätta håret pga av syran i brösten! Nu jävlar är man igång!
Måtte ingen sjukdom förstörta detta nu, för då är jag ju körd, och lär inte börja träna igen! Ja sån är jag, känner mig själv ja!

54dagar kvar.
/kn



Tisdag

Skrivet: 2014-11-18 Kl. 19:27:30
Godkväll.
Idag har de varit fullt upp.
En sjuk Walter fick vara hos morfar idag då de ringde ifrån skolan och ville att jag skulle jobba. För mig gick de bra, fick vara med om lite spännande grejer idag, men vet inte riktigt hur mycket jag få skriva ut eftersom det är en skola. Så jag håller de för mig själv. Och för morfar och Walle har de också gått bra. 

Efter jobbet så stannade jag kvar hos pappa och inväntade att mamma skulle sluta jobba. Middag betyder de. Köttbullar, mammas underbart goda brunsås och hemlagat potatismos, behöver jag säga mer? MUMS!!

Hem, bytte om till Pyjamas på Walle, myste i soffan, läste två böcker och natten för han. Jag sitter och invänta Teodor så jag kan dra iväg till gymmet och kötta lite. Få se när han kommer, för jag är helt slut nu, man ska aldrig sätta sig i soffan.. Ehehe!! 

Men igår så köttade jag ben på gymmet, drog även av lite axlar och bröst också. Kul och skön känsla då man känner att man lika gärna kan var kvar på gymmet ett tag till än att åka hem!  Men åker jag inte ikväll så kommer jag garanterat åka imorgon, och då blir de blodigt allvar! 

Ja, de va de're!
55dagar.
/kn






Helgen

Skrivet: 2014-11-16 Kl. 23:47:40
Godkväll.
Idag blev de sovmorgon för min del, skönt som tusan. Frukost med babe i soffan, på med kläderna och ut och fixa med veden, ja jag vet att vi är sent ute. Men vafan! Sen gick jag in och gjorde mig klar för jobbet!

Jobbelijobb på pb 15.30-21, lugn och skön dag för min del. 

Och igår efter jobbet så sprang jag till sängen och sov i två timmar. Teodor väckte mig och sa att de va träningsdax. Emot min vilja så tog jag på mig träningskläderna och satte mig i bilen och åkte. Så jävla trött, och inte alls peppad så drog vi av ett snabbt pass. Uppvärmningen gick åt helvete men resten gick bättre. Mage och axlar körde jag iallafall. Och träningsvärk kom som ett brev på posten. 
Snabbt till pizzan, köpte med oss sallad hem, in i duschen och vidare till Lillie. Slängde in henne i bilen och åkte till Jens i hans nya lägenhet. Surrade ett tag men for vidare till södraberget och drog av en bowling och tog en öl. Träffade på några efterlängtade stödebor där också. Superkul!

Och efter de så åkte vi tillbaka till Jens och kollade på småstadsliv, SEEEEN ÅKTE VI HEM! Gissa vem som va trött? Tuppen jaaaaaag.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Walle kom hem idag igen<3 mammas prinsen. Imorgon blir de jobb på bergsåker skolan, vidare till gymmet och sedan hem till Walle och Teodor. <3 

57 dagar kvar :)
/kn



Lördag

Skrivet: 2014-11-15 Kl. 08:57:30
Ja men sådär, kanske ska börja med ett godmorgon istället!

Då har man smackat upp butiken, bakat alla bullar, fyllt på all dricka osv osv. Nu är de bara att underhålla allt tilla Michaela kommer och byter av mig!

När jag har slutat så ska jag hem, smida om till träningskläderna och dra iväg på gymmet idag igen, tror jag börjar gilla de här med träning trots allt. Jag och Teodor va iväg igår och dängde av lite axlar, armar, rygg och bröst. Idag hade jag tänkt att göra ben och röv, vilket Teodor tycker är as tråkigt. Förmodligen för att jag har starkare ben är honom ;)

Sen ska vi väl hitta på något annat, kanske åka och hälsa på någon? Vad vet jag. Påtal om hälsa på, så åkte vi till Isabelle och Matthias igår och drack kaffe och myste på med alla djuren. Så de var ju kul, vi har ju inte träffat dom på länge :) och fint har de fått de i huset också, superfint och bra jobbat! :)

Nu vill jag bara att denna jobbdag ska försvinna lite fort så jag få jobba hem till min babe! Saknar han liksååååm!

/kn



Jag hoppas på en ny rutin

Skrivet: 2014-11-12 Kl. 06:44:04
Mitt i all stress, jobb, kärlek och familj så har jag börjat träna nu igen! Jag är ju en träningsfreak i grund och botten, så nu har jag köpt mig ett gymkort. 
Första passet igår med Teodor. Kändes himla skönt, ännu skönare idag.. NOT! Träningvärk som tusan. Men varan, de går vi bort idag.

Idag står de jobb på schemat, öppnade Pressbyrån klockan 5, ska sedan blir det bergsåker skola för mer jobb. Sen ska jag hem, 16.10 ska jag stå på bron ombytt och klar sa Teodor igår, för de blir ben och röv idag på gymmet!
Känns så härligt att vi har varandra att peppa nu då vi är barnfri denna vecka.

Träning, städa och jobb står på mitt schema alla dagar denna vecka :) vi får väl se om jag lyckas.

Hade även tänkt att hinna handla och göra egna biffar också. Men de får vara sist prioriterat! 
Ha en trevlig dag fuckers!;)
/kn



Livet

Skrivet: 2014-11-05 Kl. 06:55:20
Äsch, vi försöker igen!
Jag har ju haft de lite jobbigt med telefoner på sistone, tappade iPhone 5 i toan- svärdog, lånade mammas samsung, fattade ingenting och hade den i 20 dagar - tappade den i toan. den funkade och kämpade på ytligare 3 dagar tills jag köpte mig min iPhone 6, and i Love it!! <3

Så nu sitter jag på byrån, inväntar både varor, kunder och hjärtat som ska komma och byta bil med mig. Han skjutsade barnen till dagis idag eftersom jag började 5. Och jag ska hämta dom efter mitt andra jobb. Så skönt att de inte behöver gå på dagis så länge på dagarna, kan jag tycka.

Snö är de ute nu också, Jag klagar verkligen inte! Spraaaang upp till garderoben imorse och slet ut vinterjackan, sprang ut till bilen och tok skrapade rutorna. Kom till jobbet på håret alltså! Haha, att de ska ta sån tid att snabbskrapa bilen liksom?

Nu onsdag, torsdag och fredag så börjar jag 5 på Pb, slutar 10.30, gasen i botten till bergsåker skola där jag kliver på jobb nr2. Jag börjar egentligen 10.30 där också, men fick komma sent. Så 10.30-14.30 kommer jag vara där! Känns toppen! Blir likadant nästa vecka, fast på måndag tisdag då jag är ledig ifrån byrån så är jag i bergsåker. Åh, känns så bra! 

Nu kommer Teodor!
Puss hej!
/kn



RSS 2.0