Walter

Skrivet: 2013-06-26 Kl. 08:52:11

Walter har typ slutat sovit på dagarna nu. Han är vaken jämt känns de som. Och igår kanske han sov 2 timmar på heladagen.

9 hela veckor blev han igår också! Samt 2 månader i söndags. Tiden går så fort tycker jag. :)

Ska försöka sova lite mer nu, är as trött.

/kn


22/6

Skrivet: 2013-06-22 Kl. 15:03:37

Mysig kväll igår med 3 rättermiddag och kubbspel. Tjejerna mot killarna som vanligt och vi tjejer sög! Killarna vann alla gånger. Men Walter fick umgås med Edit lite, inte för att dom la märke till varandra dock.. Men kul ändå :)

Sen inatt har varit den värsta natten i mitt liv. Både jag och robin vaknade av att Walter gallskrek. Har aldrig hört han gråtit sååå mycket någon gång. Förmodligen var det magen för han pruppade jätte mycket tills de kom bajs och då blev han lugn sen. Men hans gråt skar i mitt hjärta och även mina öron och man såg verkligen hur ont han hade. Mammas <3

Sen nu till lunch kom Robins syster linda och farmor Karin och hälsade på lillaw. Han surrade och skrattade. Härligt att dagen blev bättre än natten. Men nu sitter jag och dricker kaffe och försöker komma till liv. Min skalle är tuuugn idag. Känns som att de är åska i luften.

/kn


Midsommar

Skrivet: 2013-06-21 Kl. 10:02:09

Idag är det midsommar, mammas födelsedag och midsommar. Så grattis till dig mamma och glad midsommar på er andra. Vilken tur att vi hade mammas kalas i början på veckan istället för på vår mysigaste högtid tycker jag. Att vara med nära och kära, dansa runt stång, krans i hår och sjunga fjantiga småsånger! Så underbart.

Denna kväll spenderas hos hanna och Jonas tillsammans med några vänner. Blir 3 rättersmiddag och kanske en och annan lek. Vad vet jag? :) Walter ska få träffa tjejen sin också. Sötflisan!<3

/kn


Km och kg

Skrivet: 2013-06-20 Kl. 10:34:08

Godmorgon!
Inatt har jag haft en otrolig lyxnatt. Igår fick lillen mat runt 22 och sen va han bökig i en timme innan han kunde somna, så då passade jag på att lägga mig också. Sen vaknar han 5 och ska ha mat! Alltså fatta ni? 5!! 7 1 1/5 timme sov han och jag knaprade ihop 5 timmar rakt av. Snacka om pigg morsa. Sen imorse väckte han mig vid 9 för mat, underbara son! Tack för den underbara natten med massa timmar sömn och en glad son.

Igår när jag såg alla duktiga människor som tävlade så kunde jag bara inte sitta still på en stol och titta på, så jag smörade på mig skorna och la ungen i vagnen och tog en prommis på 4.3km,80squats och plankan 3x30! Sjukt duktig och stolt över mitt lata ja! Och lyckligare än mig kunde man inte hitta imorse. För exakt en vecka sedan vägde jag mig och vägde mig nu igen, 3kg mindre på vågen! De tar sig!

/kn


Saknade vänner på främmande

Skrivet: 2013-06-19 Kl. 15:15:54

Som nybliven mamma med tusen hormoner som inte gör sig gott i min kropp. Och att älska sin son så mycket att de gör ont i min kropp att ens lämna ifrån sig honom om jag bara ska på toaletten till och med. Och att lida och sömnbrist, och en väldigt låg energi nivå när jag knappt hinner att äta + hormonerna, så är det ändå jag som är boven i det hela.

Ibland önskar man att folk hade mer förståelse än vad det har!

Idag kommer de främmande till mamma och pappa där jag bor nu (robin jobbar 14-00 tråkigt för mig att sitta ensam hela dagarna), Ida och elin ifrån klassen från hp! Spännande och roligt såklart. Har saknat dom så mycket. Vi har ju inte träffats så mycket då vi är på olika stadier i livet, men idag blir det andra bullar. :)

/kn


Egen läkande tid

Skrivet: 2013-06-18 Kl. 15:07:06

Jag mår inte så bra just nu så jag orkar inte skriva något idag. Mina tankar snurrar om och om igen. Ord som sårar ekar i mitt huvud och min närmaste stöter mig bort.

Jag behöver få egentid för att försöka trycka bort ekande ord, och läka en trasig själ.

Tur att jag har min finaste vackraste gladaste son som får mig på humör och få mig att skratta då han väl är vaken. Han ger mig energi och ork.
/kn


Kalas :)

Skrivet: 2013-06-17 Kl. 21:35:59

Ligger just nu med walter på magen då lilleprinsen är alldeles för trött, övertrött och kan inte komma till ro riktigt! Så fort han är påväg att somna så blir han skit sur och sprattlig. Mammas prinsen.

Men idag kom mamma och hämtade oss, så vi har varit i birsta och Coop för att handla lite.sen hem till mamma och pappa för att fira morfar och mamma som fyller år. Supermysigt att få träffa släkten.

/kn


Walter praktiserade som grinolle.

Skrivet: 2013-06-15 Kl. 22:55:06

Vilodag ifrån squatsen men gjorde 60st igår, och träningsvärken finns absolut idag men inte så farligt som dom andra dagarna. Härligt och tummen upp!

Hade en övertrött Walter,så han grät om vart annat och inget funkade så då passade jag på att gå en vagnprommis. Så fort jag la honom i vagnen så blev han tyst och inom loppet av 3min så hade han somnat! Tacka gudarna för vagnen! <3 så drygt 4km blev det och en låångvarm dusch, de är jag värd. Sen nu fortfarande så ligger han och sover, min fina.<3

/kn


Fotboll

Skrivet: 2013-06-15 Kl. 18:54:27

Idag har jag och Walter varit på fotboll med svärdotra min, edit och hennes morsa, min vän josefine. Stöde-Timrå och Timrå vann tråkigt nog. Men jag fick lite "egentid" med josefine och surra massa strunt, och mammaprat.

Vidare hem och matade lillaw och matade mig själv. Sen säger robin att han ska ha kvalitetstid med lillaw och sprang in till sovrummet. 5minuter senare så sover båda två. Är de kvalitetstid de? Undra när jag ska få den kvalletiden då. Smått avis och väldigt ensam sitter jag och kollar på skittv och inser vad jag behöver städa lägenheten. Spy-handdukar, lillaw kläder, filtar och massa bebisleksaker tametusan överallt. Men tänker om och tänker att jag få ta de imorgon. Haha!

Men imorgon blir det dop för lillaw's kompis Manfred. Så ingen städning då heller. Wops, då får väl jag städa någon annan dag då. Men INTE NU! :)

Trevlig bild på morgon"mys". Skit förbannad Walter som är as hungrig. -men vänta gubben, mamma ska bara knäppa ett kort till.
/kn


Squats och träningsvärk - jag ska inte ge upp!

Skrivet: 2013-06-14 Kl. 13:22:54

Yes! Igår morse kände jag i mina ben att de är kört och att jag inte skulle palla göra 55st squats, benen kunde inte bära min kropp.

Gjorde oss klara och drog till gördis jag och Walter, 5650gram väger han nu. Som sagt, mammas klump. <3 drog oss vidare till marie och Alvin för lite kaffe hinkande och surra av mig lite. Vidare till systerrikke för att överlämna Nikkans present eftersom hon fyller tre på söndag och jag ska på dop. En cykel fick hon<3 dom hade även köpt en soffa som jag och rikke byggde ihop. En Ikea möbel utan en enda "fans helvetes jävla ikeamöbel". Utan vi byggde ihop den utan några problem. Tjejer KAN!

Sen när jag kom hem så tog jag tjuren vid hornen och gjorde 55st squats och plankan 30sekx3, så fruktansvärt stolt över mig själv! Jag ska inte ge upp!!

Nu idag så sov vi till 10,30 TROR jag. Jag kommer fan inte ihåg eller 9,30? Aja. Skönt iallafall med lite sovmorgon. De va ju fint väder till en början men nu är det svartare än svartast! Jag som ville ta en prommis. Men de kanske få bli senare. + att vagnen ligger i bilen och bilen är på Robins jobb.:(

Träningsvärk idag igen, men då vet man att man lever. Ska sminka mig och göra mig klar snart medans lillen sover. Ska på studentmottagning senare till Robins kusin. Hoppas att Walter väljer att vara en sovande son just då. Vill inte att ALLA ska bära honom och peta på honom. JAG vill ha honom vid min famn och ingen annan. Hökmamma nr 1 - yes, det är jag.

/kn


Nu kör jag!

Skrivet: 2013-06-13 Kl. 00:40:20

Idag kom som sagt jossan på besök, myste med Walter och snackade skit. En kort prommis blev de också. Efter de så for hon hem.

Och då gjorde jag plankan 4x20 sekunder och sedan har jag börjat med squats. Börjar denna dag med 50st och ökar med 5 varjedag sedan "ledig" var fjärde dag i 30 dagar. Sen jävlar ska man få en snygg röv som heter duga. Men dra åt helvete så jobbigt de va. Mins ben är som spagetti fortfarande. Men nu är det bara att bita ihop och köra på. Mer prommisar och längre kommer att printas in i mitt dagliga schema! Enda undan tag är dåligt väder! ;) jag är peppad och taggad! Längtar till morgondagens squats.

Imorgon blir det bland annat BVC klockan 11 typ för vägning av Walter.

/kn


Idag

Skrivet: 2013-06-11 Kl. 23:30:14

Jag börjar med att svara på en kommentar ifrån lina!
Hon undrar hur vi kom fram till rätt vagn i denna djungel! ;)
- och jag kollade runt på internet, läste om vagnarna och frågade mina vänner och familj. Och en kompis till mig har nämligen samma vagn så mycket de hon sa om hennes vagn kändes helt rätt för oss. Då jag VET att vi kommer behöva en rejäl vagn då vi bor där vi bor . Vi kommer att gå på grusvägar och snöiga vägar så valde vi emmaljungan med lufthjul och inte gummi. Där ingick de regnskydd, solskydd, myggnät och sittdel. Helt perfekt! + att man får ju mycket hjälp av säljarna vilken vagn som skulle passa en bäst. :)

Men idag har jag och Walter sovit till 12.30 innan vi klev upp och tog vara på dagen, åkte till birsta med elin och köpte jeans till mig då jag är så jävla less på leggings. Blev en doppresent till Manfred som ska döpas på söndag också. Efter de blev de en sväng till mor och far där rikke, isa och nikkan också va! :) fick blöjor av mamma också. Nu kör vi på 3ans blöjor <3 mammas klump.

/kn


Tre underbara år

Skrivet: 2013-06-10 Kl. 16:42:57

Idag har jag och robin varit tillsammans i 3 underbara år. Tiden går fort när man har roligt och du är det bästa som har hänt mig. (Efter Walters födelse så klart.) jag kommer kämpa för oss, slåss för oss. Dig vill jag leva många år med, helst hela mitt liv. Att få vakna med dig, somna med dig är det bästa jag vet. Att veta att det är du som ligger bakom för mig, att höra dina andetag. De är ert bästa jag vet.

Du och Walter är det finaste i mitt liv. Mina prinsar i livet. <3


Främmande av familjen <3

Skrivet: 2013-06-10 Kl. 12:52:59

Idag kommer syster Tina med sina två ungar, isa och nikkan hit. Kul att dom kommer :) rikke fick jobba idag så hon fick stanna hemma. Hon får väl komma en annan dag. :) efter robin har slutat jobba så ska vi förmodligen iväg att fiska om vädret håller i sig. Isa har tjatat om fiske enda sen hon kom till sverige.

Snart är jag frisk, har bara lite snor och en klenhosta kvar sen jävlar ska jag träffa josefine och Edit! Saknar dom. Hihi!

På torsdag blir de BVC besök och fredag ska vi på studentfirande. Vi skippar att åka ner till stan utan åker hem till henne istället! Olina Robins kusse nämligen :)

/kn


Fest

Skrivet: 2013-06-09 Kl. 08:41:15

Igår var vi hos Tina på en liten välkomstfest Tina och två till hade anordnat till rikke och isa, dom visste ingenting. Superkul och Walter va också med, han bara sov och sov. For hem runt halv tio. Drog på max innan och käkade ;) de va längesedan.

Nu idag så har min dag precis börjat, har ingenaning om vad som ska hända. Spännande.

/kn


Klump<3

Skrivet: 2013-06-07 Kl. 11:05:24

Som jag hade tänkt, lillkorven hade gått upp i vikt och väger nu 5345gram. Mammas kille, här går det undan. :) allt gick bra på BVC idag.

Inatt har jag blivit fortskämd, 23.00 åt han och sen somnade han och jag var vaken fram till 00.30 typ sen hoppade jag i säng, sen vaknade jag 5 typ av att han va hungrig och sedan runt 9, snacka om underbar unge!! Jag känner mig utvilad idag. Helt underbart.<3 vaknade även upp utan feber idag också. Älskar livet idag, livet är lätt som mamma, iallafall idag.
Älskade son, älskade familj, älskade liv.


Älskade lillaw

Skrivet: 2013-06-07 Kl. 00:35:20

Oj oj oj vad jag har skrattat åt min son nu till kvällen. Vilka miner han gör alltså. Sen hjälper ju jag till och klämmer ihop kinderna och så. Men han är bara allt för söt, min älskade. <3

Är ivrig för morgondagen då han ska vägas, för det känns verkligen att han har gått upp i vikt! Börjar bli lite klumpig nu när han inte kan sitta på min höft eller hålla om mig liksom. Och nu när jag ändå så skriver om min lillaw så måste jag få skryta lite. Han är sååå stark i sin nacke nu. Håller upp den helt själv när man håller i honom (men måste ju ändå så vara beredd ned händerna bakom skallen) men min älskade, du växer för fort!<3

/kn


Sveriges dag

Skrivet: 2013-06-06 Kl. 12:21:55

Jag har varit sjuk och därför inte orkat blogga.. Är fortfarande sjuk men inte döende som de kändes som förut. Feber, halsont, snorig och huvudvärk. Döda mä!

Grattis Sverige på vår dag, och fint väder fick vi också! Men synd att jag inte kan tadel av firandet på stan. Hade lätt varit där dom inte sjukan hade varit ivägen.

Imorgon blir det BVC med lillaw för se om han fortfarande går upp i vikt, vilket jag tror. Han har blivit så stor. Stoppa tiden lite. <3

/kn


Tung klump

Skrivet: 2013-06-02 Kl. 11:41:35

Min lillaw är inte lätt att gå och bära på nu eller. Han somnade i sin säng, vaknade och somnade om på mig. Och tusan vilken klump han är, och låååång. Så jag gick till köket för att hämta mer kaffe och bar han med en arm och de kändes när jag kom tillbaka! Haha, mammas lilla växer så de knakar.

Idag blir det stan igen, jag ska handla mat och present till lillaw's flickvän Edit som är 3 dagar idag. Äntligen ska jag få handla rosa, kommer att gå loooca! Sen ska jag nog till rikke och umgås lite. :)

/kn


Systerdag

Skrivet: 2013-06-01 Kl. 09:51:03

Då sitter jag i soffan och kan knappt hålla ögonen öppna, halsar kaffe. I sin vanliga ordning tänkte jag säga, men insåg att jag har slut på kaffe.. Men fick till 6 kokta koppar, vilket är 3 kajsa koppar.

Efter lillskiten har vaknat så ska vi göra oss klar och vidare till rikke och isas lägga! Rikke skulle bjuda på kaffe!! Tack för det. :) sen tror jag vi ska till ikea en sväng. Sen ska jag vidare till min andra syster, och henne ska jag sminka för hon ska på klassträff ikväll. Spännande. :)

/kn


RSS 2.0