3 månader.

Skrivet: 2013-07-23 Kl. 16:26:42

Jag kan inte förstå vad tiden springer iväg. Min älskade son är nu 3 månader. Provade sittdelen till vagnen idag också, och han satt jättebra. Men jag. Väntar ett tag till då jag inte är riktigt redo att släppa ligg delen än :)

/kn


Min fina lilla älskade bebis

Skrivet: 2013-07-17 Kl. 23:52:57

Min fina son.
Att få se dig växa och utvecklas är helt fantastiskt. Tänk så mycket du redan klarar av som du inte ens i närheten av för 3 månader sedan. Och tänk bad tiden har sprungit iväg, nästa vecka är du redan 3månader och igår blev du 12 veckor.

Att få älska dig, och sakna dig under tiden du sover är helt ofattbar. Att man ens kan känna så som jag gör? Att älska dig så tårarna börja rinna så fort jag tänker tanken. Och att få sakna dig samma sekund du somnar. Jag skulle aldrig aldrig byta ut mitt liv, jag älskar mitt liv, älskar livet som mamma. Och inte vilken mamma som helst, utan din mamma.

Du är värld mer än alla skatter och pengar i världen. <3 mamma gör allt för dig!!

/kn


Främmande

Skrivet: 2013-07-08 Kl. 20:42:23

Då har jag fått lite klagomål för att jag bloggar lite dåligt ;) ska göra mitt bästa för att komma ihåg att blogga igen!

Idag har jag haft finbesök. Elin, Josefin, Johanna och andreas :) men andreas såg jag inte så mycket eftersom han hängde med robin på skyttebanan. Samt att de blev mycket fläng hit och dit för dom. Haha ;) men vi tjejer hade det mysigt med en tjurig och grinig Walter. Magen som spökar lite! :(

Och imorgon ska vi till Sollefteå för robin ska fiska och jag och lillaw passar på att träffa en gammal vän och hennes son.

/kn


Här har jag inte varit på länge.

Skrivet: 2013-07-06 Kl. 13:05:07

Här ha de varit tyst länge. Jag har fullt upp med mitt nya liv. Livet som mamma. De ska lekas, tränas, bytas, ätas och så går mina dagar runt runt och runt igen. Jag älskar mitt nya liv, livet som mamma till min perfekta son.

Man han växer och utvecklas så de knakar. Tänk att jag blir lila chockad varenda gång han gör något nytt. Kommer jag bli lika chockad när han är 18år också? ;)

Snart kommer mamma och pappa en sväng med deras nya husbil. Eller den är ny för dom. Tuffa dom är som våga prova något nytt. Sålde husvagnen och köpte husbil. Mina fina päron.<3

/kn


RSS 2.0