Ja de va det, de.

Skrivet: 2014-09-29 Kl. 06:50:34
Godmorgon.
Idag ör det morgonjobb på byrån. Och dra åt helvete va trött jag va imorse då jag skulle kliva upp. De var ju så varmt och mysigt under täcket tillsammans med min andra halva. Mörkt och kallt ute oxkså. Men nu börjar mörkret gå tillbaka till sitt och dagen kommer med sitt ljus. 

Ibland är livet så orättvist och så konstigt. Jag vill leva livet min vän Lillie lever, jag vill ha allt hon har osv.. Och hon vill leva mitt, ha de jag har. Och VI är bästavänner med lever helt olika liv. Synd att man inte bara kan byta i ett par månader så man få se, om det är grönare på andra sidan ändå.

I helgen har det varit lite kaos med mina känslor, men jag har haft dom någorlunda i kontroll ändå. Jag har jobbat, fick Walle och även varit med Lillie heeela helgen! Teodor gick ut på krogen i lördags, så han såg man ju inte så mycket, och i söndags va han sjuk som han kallar det, jag säger bakfull. Men han va som sagt "sjuk" fram tills jag åkte till jobbet. Och sen när jag slutade 21.00 så va visst bonden och hans granne på besök hemma hos oss. Trevligt! Sen blev det natta för oss..

Ja, de va det. Imorgon nalkas ledighet! 

/kn
Min älskade

Skrivet: 2014-09-17 Kl. 21:01:12
Alltså jag har inte tid för att blogga, eller så mår jag kanske lite för bra för det? Jag älskar ju att skriva ut alla mina känslor, så klart när dom är negativa. Jag har bättre på att sätta ord för de istället för mina positiva känslor.

Men jag har varit ledig ett par dagar, jag har bara njutit av walles sällskap. Vi har lekt, inne och ute. Vi har skrattat, ätit så klart och myst gärnet.

Tusen bilder kommer nu.


Äpplen

Skrivet: 2014-09-03 Kl. 19:50:34
Idag har vaknade vi upp, åt frukost, in med pojkarna i bilen och släppte av de på dagis, sedan in till jobbet och jobba. Första delen av dagen jobbade jag med isabelle och andra Ida. Anna kom även in ett par minuter. Sen 16.30 gjorde jag kväll och hämtade grabbarna och åkte hem.

Väl hemma så stod maten på bordet. Dukat och klart, underbara Teodor. <3 och när vi hade ätit och dukat av bordet så fick vi ut allesammans. Åt äpplen och päron ifrån träden på gården. Jag rensade en av alla tusen blomrabatter och nu sitter vi i soffan till Barnkanalen medans min lillaskatt ligger i sin säng och drömmer.

Imorgon blir det ett kvällspass för min del! 
/knRSS 2.0