De kommer bilder :)

Skrivet: 2014-06-30 Kl. 07:53:49
Och som sagt, bilder kommer absolut på huset när allt är på sin plats.
Just nu är de saker överallt :) 


Flytten

Skrivet: 2014-06-30 Kl. 07:42:29
Jag har inte skrivit på ett tag, eller jag har inre haft tid till att skriva.

Nu under tiden jag har varit borta ifrån bloggen så har jag/vi, flyttat, städat, plockat, lastat och allt som tillhör. Jobbat på morgonen, åkt och lasta, åka till huset hela dagen lång, sedan försöka plocka upp allt till sena natten, sedan har det börjat om igen. Evighetsgöra som aldrig har sitt slut.

Nu idag ska jag jobba till 10.30, åka till lägenheten och besikta den, och jag håller ju alla mina tummar att jag slipper att städa om den. Men de tror jag nog. Hon är petig hon som besiktar. 
Efter de så ska jag kolla på tapeter till sovrummen i huset, sedan ska jag försöka fördriva tiden tills Lillie slutar jobbet. För då ska vi till birsta och laga min bil och försöka shoppa där emellan. Sedan blir det hem till sängen. Ledig dag imorgon. Toppen!!

/knKaos

Skrivet: 2014-06-26 Kl. 23:39:46
OmgomgomgOMG!
Vad slut jag är, i kropp och själ.
Att dålig sömn tar så mycket på kroppen, så här slut har jag nog aldrig någonsin varit. På två dagar har jag sovit 6 timmar ungefär. + att jag har jobbat morgon, packat, flyttat och burit om dagen, packat upp, packat in om kvällen och letat saker inom sena kvällen. Sedan har jag svårt att komma till ro, och wips så var det morgon igen. Samma visa igen. 

Men nu börjar jag se ljuset i tunneln. Pyttelite kvar att städa i lägenheten innan den nya flyttar in, jobbhelgen och måndagen är snart över och de betyder några dagars ledighet,vilket betyder att jag förmodligen kommer att få mycket gjort här hemma i de nya hemmet. Vårt fina hus. <3

De är så skönt att jag står med båda fötterna på jorden, jag har allt jag vill ha och mitt liv i sig är helt fantastiskt. Det är några saker i livet som inte är på plats än. Men efter sommarn så blir de nog så. 
Jaja, Teodor kommer hem snart. Lyllo mig.

/kn

Söndag älskade söndag

Skrivet: 2014-06-22 Kl. 13:43:20
Söndag söndag, älskade söndag.
Jag älskar söndagar, älskar känslan av att imorgon är det måndag, en ny vecka, nya planer och en ny längtan efter helgen. 

Igår så åkte grabbarna och jag till mamma och pappa efter jobbet mitt, fira henne eftersom hon fyllde är igår. Efter de så drog vi en "liten tur" med bilen. Kollade även på huset som vi ska flytta till i veckan. Så fint. Jag längtar så mycket. Sedan for vi hem. När grabbarna hade somnar så blev vi as hungrig, så Teodor for till Max och köpte med sig mat.

Nu sitter jag, Gordon och Walle i soffan och busar och kollar på tv. Teodor är hos Lars och laga bilen inför Sättna som är i helgen. Trevligt. 
Sedan när han kommer hem så drar jag till jobbet. 15.30-21. Skönt med kvällsjobb, men jag lär ju ha de jag gör. Alla lär väl fars hem ifrån sitt midsommarfirande.

Och måndag, älskade måndag! Då kommer jag vara ledig en dag. Helt underbart. Tisdag så blir det jobb och tvättstuga. Ska försöka hinna packa ner lägenheten också där emellan. Haha! Hur jag kommer att hinna de? De är frågan de.
Nu är det nog.

Skrivet: 2014-06-21 Kl. 17:16:50
Jag måste börja säga ifrån, jag är så trött på det här nu. Trött på att bli klampad på, trött på att bars höra negativa saker. Trött på dig. Så jävla trött. Midsommar

Skrivet: 2014-06-21 Kl. 09:43:50
Midsommar och godmorgon.
Igår så får jag, Teodor och barnen till hans kompis Lars på midsommar firande. De va vi, madde och Johan och barnen, och vi va ju hos Irene, Lars och barnen. Började med mingeldrink, bus med barnen sedan en fin midsommar middag med efterrätt. Sedan blev det surr fram till 00.30 så for vi hem. 

Idag var jag jävligt seg till morgon då klockan ringde. Helt tokslut. Men hann i tid till jobbet, i god tid. Gjorde bullar och öppnade butiken i lugn och ro innan klockan slog öppning. På jobbet idag så har det varit stendött. Bara alkisarna utanför butiken här som varit inne. Ens köper nya lotter på lotter, han har nyss fått pengar tror jag. Han gör minsann allt för att vinna storkovan så han kan få starta ett nytt och bra liv.. Men tyvärr så tror jag det är försent. Den andra han köper bara nya bullar och Coca-Cola hela tiden. Huga vad dom surrar. Blev brydd över att jag var nykter igår, de var ju trots alls midsommar tyckte han. Haha. Och igår gav han mig tipset innan jag drog från jobbet. "Du gumman, gör inget som jag inte skulle ha gjort." Öh, Näråå, behöver inte oroa dig. Haha.

/kn


Kom ihåg lista

Skrivet: 2014-06-17 Kl. 16:04:53
Återigen så måste jag komma ihåg att älska mig själv, ta hand och finna tid för mig själv. Jag ska alltid se till att de runt omkring mig ska må bra och ha de bra, så jag glömmer bort mig själv. De inser jag när jag redan har kört mig i botten.

Jag behöver inte göra så att allt blir bra för omgivningen, för det är inte mitt problem utan deras, visst ska jag finnas för de, prata med de men inte ställa till deras problem till de rätta. De får de Fia själv.

Jag måste ta hand om min egen hälsa. Sova bra, äta rätt och dricka mycket vatten. Och framför allt nu. Inse att jag är sjuk och focusera på mig själv.

Unna mig saker, unna mitt utseende, både hår, naglar, och kroppen. De är något jag inte ha gjort på länge. Så länge utseendet ser bra ut blir man ju lite piggare faktiskt. De är en bra grej att tänka på.

Dina problem är inte mina. De är nog de viktigaste för mig att komma ihåg.

Våga säga nej. Vill jag inte så vill jag inte, kan jag inte så kan jag inte. Det är okej att säga nej, men endå har jag svårt för det? Det är ju bara mig själv de drabbar i slutändan. 

Och är med de som ger energi och inte tar. De finns allt för många som tar min enegeri och inte ger tillbaka. Det behöver jag inte i mitt liv. 

De gäller att välja rätt, tro på mig själv och älska mig själv.

/kn


Fullt upp

Skrivet: 2014-06-15 Kl. 22:55:47
Min månad kommer vara fullspäckad och kommer nog inte blogga så mycket tror jag.
Jobb, jobb och lite mer jobb.
Packa inför flytten, packa lite till och packa upp. Och stöda, flyttstädningen, eviga jävla städning.. De va de.

Nu ska jag mysa ner mig med Teodor. Jag har saknat han så.
Ha en trevligkväll.

/kn
Hejdå grabbar - ses imorgon.

Skrivet: 2014-06-12 Kl. 22:47:18
Nämen idag har jag haft en helt fantastisk dag, trots jag varit inne hela dagen. Började dagen med morgonmys och bus med älskade w som va ledig ifrån dagis idag. Sedan kom mamma vid 15 och hämta Walter så jag kunde åka och jobba. 

15-21 på PB idag, mysiga kunder och en strålande dag. Allt gick som på räls tills klockan slog 20.50, för då dog hela butiken, kolsvart.. HAPP - tror jag ringer chefen. Drog ner gallret och skrek till gubbarna som "bor" i vänthallen -"jag stänger nu ja, hejdå grabbar, ses imorgon."  Haha! Gissa om annachiiifen dog i teleofon då! Huuuga, va glad dom blev gubbarna ;)

Nu sitter jag och kollar på tv, nyss tryckt i mig nudlar, men snart blir det en dusch innan jag tar och dejtar John blund. Teodor är på firmafest och Gordon är hos mammalena.. Så ja, Teodor ramlar väl in senare inatt.

Imorgon blir det jobb 9.30-16.30 sedan blir det kalas för lille nikkan som blir hela 4 år (dock den 16onde.) men de blir kalas imorgon för de åker till Barcelona på 3 veckors semester på lördag. Sedan får vi väl se vad kvällen erbjuder. Vi alla är nog helslut efter kalaset imorgon.

Puss
/kn
Gladaste galenpanna.

My girl

Skrivet: 2014-06-11 Kl. 21:35:01
Det är ingen vanlig dag för det är PB-bullens födelsedag, hurra hurra hurra!

Ett stort grattis på din dag idag gumman. 21 hela pannor. Jag hoppas du firat den på de bästa sätt, jag älskar dig och du är en toppenvän, en bästavän. Dig kommer jag följa genom livets långa väg, många födelsedagar till. Du är värd den bästa födelsedagen man någonsin kan ha! PUSS!
Finaste pojkvännen

Skrivet: 2014-06-11 Kl. 00:27:43
Ja, vad ska jag säga! Finns bara några få ord att säga.
Teodor, du är underbar, helt klart den bästa för mig.

/kn


Går tiden snabbare då?

Skrivet: 2014-06-09 Kl. 22:15:47
Ahmännnn!
Jag kan knappt tro de, min fina är hemma. Och inte bara han, Gordon är här också. Hela gänget är samlade och nu kan jag äntligen slappna av igen. Fullt hus med tre grabbar och jag - då är jag hel igen. 

Idag kom Maja på besök, hon och sia (hunden). De hjälpte mig med tvätten och hämtning av Walter på dagis. Kaffe och tilltugg, bus och stoj. Walter va dörädd för sia i första stund men de övergick ganska fort till kompisar. Haha, Walter delade på sina leksaker snabbt han. Bushjärtat mitt. <3

Sedan kom Tina och barnen, samtidigt som Teodor och Gordon. Men jag passade på att skjusa hem mamma då medans de va här, vaktade Walle. Inte kunde dom gå hem i detta ös regn, åska och blixt som varit. Sen blev de fullt ös tills klockan 19, och då blev de godnatt för lillaw.

Gordon sover, Teodor i duschen och här sitter jag och längtar ihjäl mig tills vi flyttar till huset. Snart så, funderar på att börja packa snart till och med. Haha. Går tiden fortare då kanske? ;) 

/knTröttmössa

Skrivet: 2014-06-08 Kl. 08:16:22
Godmorgon.
Igår så skulle jag ju gå hem efter jobbet, men mamma ringde och frågade om jag ville ha skjuts hem, de regnade ju ich jag hade glömt träningskläderna hos mamma. Ja men okej då, kom och hämta mig då ;) 

Hem och byta kläder, jag åker väl ner på cruisingen en liiiiten sväng då. Jo men tjena! Tror vi åkte där ifrån sist av alla. Lillie följde med hem och skulle sova, men ne. Runt tre så kom hon på att hon skulle hem iallafall. Och jag kunde verkligen inte sova, så 2 timmar sömn har jag fått idag. Lite halvslö då jag skulle upp imorse.
2 timmar sömn = 9,5 timmes jobb. Pjuh, kaffe och redbull få vara mitt liv idag.

Frukosten är intagen, ett ägg och två hårdbrömackor, kaffe och vatten. Kycklingsallad till lunch och avokado till mellis. Taggad på att bli nyttig nu, vi få se om jag hinner och orka gå ut och gå efter jobbet. Walle kommer ju till mig idag. Men jag vet ju inte riktigt när han kommer. 
Mammas älsklingspojk. 

Och de är inte vara han som Komner heller, utan Teodor också. Eller han åker iallafall ifrån Norge, sedan om han kommer hem inatt eller imorgon de få man liksom se! Så skönt att bli hel igen. Gordon kommer också till oss, på måndag! Hela gänget samlat igen. 

/kn
Nyenergi

Skrivet: 2014-06-06 Kl. 22:56:38
Idag har de varit en mysig dag för mig. Jag har verkligen fått samla på mig massa nyenergi.
Walle är ju hos robin så jag är ju barnfri, Teodor är ju i Norge, så både barn och karlfri hela helgen. De är både bra och dålig. Mestadels dåligt.

Men idag har jag som sagt, sola sola solat. Slappat, och solat lite till. Duschat i lugn och ro. Gått en liten pw på 3km. 3 km är ju bättre än ingenting. Lagat matlåda tills imorgon i lugn och ro också. Kycklingsallad med kokta ägg och avokado blir det. Smaskens. Jag hoppas nu att jag kan börja leva lite sundare nu ett tag. Tänka på vad jag stoppar i mig, träna där efter också. Eller så mycket jag bara kan vore bra. Jag trivs ju inte alls i kroppen min nu, men tränar jag inte rätt och äter dåligt, så få jag ju skylla mig själv.

/kn
Teodor

Skrivet: 2014-06-06 Kl. 15:46:37
Hejhopp.
De blir mycket tjat om Teodor på min blogg har jag nyss insett. Förmodligen för att jag är så lycklig tillsammans med han, för att han är bäst och min. Just nu så saknar jag han extra mycket, känns som vi inte ha sett på flera dagar, fast de har vi ju inte heller. Men nu vill jag bara ha måndag, så jag få ligga vid hans sida, vid han bröst och bara vara. Mysa, få ha han nära. Känns så tomt utan han.

Och snart börjar de närma sig flytt också. Fantastiska flytt. De längtar jag som tusan över, att vi ska få flytta till vårt första gemensamma boende, att vi tillsammans få starta upp något ihop. Min fina Teodor. Mitt liv.

Påtal om något helt annat så har jag inte gjort så mycket idag, klippt gräset åt mamma och pappa, sedan har jag bara solat, sola sola sola. Allt för att bli brun inför bröllopet då jag ska vara tärna. Men konstigt nog så blir jag bara röd istället för brun. Hahah. Jävlar! Få fusksola som fan två veckor innan bröllopet. Ska bli så kul med de. Jag älskar bröllop, och jag gråter jämt. Så himla vackert. Jag längtar tills de är min tur. Jävla massa år bort bara :)

/kn
Mamma saknar dig.

Onsdag

Skrivet: 2014-06-04 Kl. 06:43:39
Godmorgon.
Öppning på PB idag. Första stormen med kunder avklarad, och nu nalkas frulle och lite rapporter. Idag finner ni mig här till 12.30.

11.15 så är det visning på lägenheten, jag hoppas den skiner lika mycket som den gjorde när jag lämnade den imorse.
Man vet aldrig vad Teodor och Walle lyckas med på morgonen. 

Idag ska jag hämta Walle på dagis klockan 14.00 gud så skönt. Då kanske jag hinner sova lite efter jobbet. Har ju en förmågan att vara helt slut efter ett morgonpass. 

Inte hann jag träffa Teodor igår heller, jag somnade runt 23 och har ingenaning om när han kommer hem. Men kanske idag, jag hoppas över hela mitt hjärta att jag hinner träffa honom idag. Jag hoppas också att dom inte får ihop Lars bil heller, hahah! För då håller han sig hemma torsdag-måndagmorgon och inte i Norge. Men samtidigt, klart de ska åka till Norge om bilen är hel.. Ah men nä, jag håller tummen ;) 

Skulle vilja tvätta soffan också, men eftersom tvätta är så himla poppis där jag bor så fick jag ingen tvättid förens på måndag. Men alltså, allvarligt? MÅNDAG? Jag har ju inge kläder till pojken och soffan är äcklig.. Jaja, what to do?

Ha en bra dag finisar! <3
/kn
Galen i glass.

idag.

Skrivet: 2014-06-03 Kl. 20:42:40
godkväll människor.
idag har jag jobbat på change, och kände att jobba där har jag verkligen kommit över.. Så nu har jag jobbat min sista dag där, hade ju ett pass till men kände verkligen att någon annan förtjänar det bättre än jag. varför ska jag gå runt och jobba där, och vara bitter? nä, så nu är jag över där och är verkligen en pressis på riktigt. PB-kajsa vettni.

Åkte till mamma efter jag hade varit och hämta walle på dagis, åt middag och busade på med henne. pappa gick upp och sov just för att han skulle jobba natten i natt, walles favvo. Sen for vi hem, strax efter 18.. kom hem och började dammsuga, efter de gjorde jag klar wallis för natten. efter de så började jag tokstäda. imorgon är det visning av min lägenhet nämligen. så nu luktar det gott och inte massa leksaker överallt :') dom där älskade leksakerna... dom är minsann överallt dom.

ikväll så hoppas jag på att få träffa min älskade teodor, vi har gått om varandra i några dagar nu, liksom inte träffats så mycket och snart drar han liksom till norge också. huga :'( han fick väcka mig i soffan igår när han kom hem. wops, skulle bara blunda ögonen i pausen till halv 8 hos mig, men somnade visst. så IKVÄLL, ikväll hoppas jag på att få vara vaken så jag få umgås lite med min fina.

/kn

Underbara kära helg.

Skrivet: 2014-06-02 Kl. 06:24:07
Godmorgon.
Morgonkaffe och nu är jag inne på andra morgonsnus, lika god är den. Idag är knilsan på bäste PB, bakar bullar, säljer kaffe typ. Godmorgon tröttkunder, köp kaffe vettja, se ju jag de att du behöver. Ha en bra dag hej!

Idag slutar jag 10.30, kort morgon på PB, tråkigt men sant. Hem ska jag, ringa och säga upp elen till lägenheten, en adressändring kanske, ska även ringa till försäkringskassan. Så allt de här ska jag hinna till klockan 12, för så ska jag hämta lillaw på dagis. Ska faktiskt gå till dagis om de fortfarande är fint väder. Och vill solen fortfarande lysa på tänkte jag kanske dra till mamma efter de, sola lite. Få lite färg på belkbena som aldrig vill bli brun heller..

Helgen har varit fantastisk. Jag och lillaw har följt med Teodor upp till Sättna och kollat på dragracing, trodde ju Walle skulle skita på sig av alla bilar där, men ne. Han pekade på bilen, skrattade åt bilarna, och började dansa, göra bil ljud med munnen. Huga! Mammas killen! <3 så de kommer garanterat att bli fler gånger, när Walle tog allt så bra. Anna, Jonny och Arvid va också där. Så jag fick sällskap i några timmar.

Och sedan har jag blivit kär på nytt, helt galen är jag i Teodor. Pirrig i magen, han finns i mitt huvud dagligen och jag längtar verkligen tills han kommer en ifrån jobbet så jag få vara honom nära.
Min min min min fina Teodor. <3 DU ÄR
BÄST! 

/knRSS 2.0