Stort grattis prinsen

Skrivet: 2016-04-23 Kl. 22:07:36
Idag är det prinsens födelsedag, prins Walle 3år. Som önskats sig en stor riktigt lastbil.. Hoppas han inte blir allt för ledsen bara 😅
Toppar och dalar

Skrivet: 2016-04-23 Kl. 22:05:06
Som jag trodde.
Sköldkötteln mådde utmärkt, men bara inte mitt inre jag. Så nu har min läkare skickat remiss av utredning. Känns toppen tycker jag, dock det jag ska utredas för kändes inte som jag riktigt. Men det får jag ju säga till läkarn jag kommer träffa där, på psyket. Men det kommer att kännas så skönt om jag nu skulle få en stämpel på mig. Att veta varför jag mår som jag gör, hur ska jag tänka nu och där. Varför jag känner som jag gör, hur gör jag med känslorna då. Varför jag reagerar som jag gör, hur gör jag då. Att mina toppar och dalar kanske kapas av till hälften. Att min sömn kommer bli bättre.

Ja jag är nyfiken på framtiden och alla förändringar jag kommer genom gå.

/kn


 

Im in.

Skrivet: 2016-04-18 Kl. 11:13:53
I så många år har jag försökt sökt hjälp pga av mitt mående. Jag har blivit avvisad, jag har bokat tid men inte dykt upp, jag har avbokat tiden osv osv. För jag är en fighter, en överlevare.

Men nu orkade även inte jag nå mer. Jag var påväg att skita i tiden för jag orkade inte gå. Men tog mig i kragen och gick dit. 

Tog prover för sköldkörteln vilket va ett "måste" tyckte läkaren. Och imorgon får jag resultaten. Är det negativt som jag tror så ska vi boka in tid för utredning av mig. Ska bli så skönt att få i ordning på tankar, känslor, bort med ångest, bortdomnade armar, inre stress, stora dalar av lyckan och negativitet.

Kanske jag kommer känna som ni gör snart? Härligt isånnafall.

Nu är jag inne i snurren i sjukhus världen och det känns så skönt, sån lättnad. Efter mötet så kände jag att jag klarar av allt, lite som "brb, ska ba prova gå på vattnet, jag klarar nog det idag." 

/kn

Tack till er.

Skrivet: 2016-04-05 Kl. 19:25:20
Det är tur att jag har en magisk ihopsatt familj. 
Som ger en otrolig lycka,
Som ett stort plåster på de onda.

Men varannan vecka utan som två små är jag inte så stor.
Eller hel.

/kn

När...

Skrivet: 2016-04-05 Kl. 15:32:54
När fingrarna, händerna och armarna ha domnat bort.
När jag känner händerna, under mina revben som nyper åt mig.
När jag hör röster i huvudet på mig.
När tårarna aldrig slutar rinna.
När paniken aldrig släpper.
När luften har tagit slut.
När organen i kroppen spricker.
När hjärtat aldrig sluta smärta.
När känslan av ångesten aldrig släpper.

Då är det dax
för
hjälp.

/kn

RSS 2.0