Massor med jobb

Skrivet: 2015-03-25 Kl. 21:39:06
Den känslan man hari kroppen då man för komma hem efter en väldigt lång arbetsdag på två underbara jobb. 9-21 har jag varit igång, har haft en otroligt fin, rolig och bra dag. 

Började dagen med 9-17 på Österro skolan och fritids sedan vidare till ett nytt jobb (17-21) första dagen idag som personlig assistent, helt underbart och där kommer jag trivas som fisken i vattnet. 

Vidare hem för att KASTA i min två mackor till middag! Vilken känsla.

Nu ligger jag i sängen och ska däcka stenhårt tills imorgon. Jobb på skolan 9-18👊.

Ja juste, har fått förlängt på skolan så där blir jag kvat terminen ut! Vilket känns uuuunderbart!


Ursäkta frånvaron

Skrivet: 2015-03-23 Kl. 19:49:52
Ja jag vill inte blogga då min blogg är sä ful. Har inte heller suttit vid någon dator heller för att fixa de.

Jag har inte gjort så mycket heller under tiden jag har varit borta här ifrån heller. Jag har typ jobbat på Österro skolan och jobbat som personlig assistent. Så jag har jobbat 6 dagar i veckan nu, i tre veckor. Och har ytligare någon vecka kvar av mycket arbete.

När livet är på topp så är de ändå saker som trycker ner mig. Men de är bara saker jag själv måste ta tag i. Men just nu har jag inte tid.

Sen ville jag bara säga till mina vänner är att jag har inte glömt bort er, jag tänker på er varje dag. Men jag har inte tid att höra av mig då jag jobbar hela tiden och har ett hem som förfaller. Men jag orkar inte! Jag gör det jag måste, sen går jag och lägger mig runt 20-21 tiden. Och sover fram till nästa jobbmorgon. Jag ber om ursäkt för mitt humör, min frånvaro osv. Glöm inte bort att jag älskar er osv. <3

/knSeg

Skrivet: 2015-03-06 Kl. 12:13:10
Teodor är segast i kommun tror jag.
Här sitter jag, klar och redo för att åka.
Medans han sitter och äter, ska dricka kaffe sedan och sen duscha. Helvetes jävla segpropp. 

Så jag dundrade ut med en sol. Och norpar lite sol och friskluft. Fantastiskt väder idag. Om man bara hade sig en skoter och va i fjällen så hade jag nog åkt upp på nå fjäll och grävt ner mig i en grop, och suttit där. Hela jävla dagen.

Japp, fredag idag! 👍
/kn


Allt samtidigt.

Skrivet: 2015-03-05 Kl. 13:35:18
Varför händer allt samtidigt?
Sist så mådde jag ju skit och saker och ting kom bara mer och mer så tillslut så brast jag.

Och nu är det tvärtom.
Jag får jobb åt höger och vänster så jag måste tacka nej till några st snart. Men måste sätta mig mer och skriva för och nackdelar om allt, innan jag tar mitt beslut.

Inte bara jobb heller. Jag har haft min bil till salu på en sida jag glömt bort. Och vips pips så skriver de en kille och frågar om priser och grejer på bilen nu. Men alltså what!! Japphapp. De va de're. 

Ja men nu är det jobb igen.
/kn


Grattis till mig.

Skrivet: 2015-03-03 Kl. 12:43:22
Idag är det min dag.
Känns skönt att äntligen fylla 23år. Känns som att jag har varit 23 länge nu. Haha. Om någon frågar mig hur gammal jag är så svarar jag 20 eller 23år. Så äntligen så är jag det.

Idag kommer en liten del av släkten. Eller mestadels min familj bara. Walter har jag hämtat, så han är här också. Så nu är jag hel igen, tills imorgon iallafall.

Hela huset är så gott som städat nu. Bara små grejer kvar som hinns med. Dock så lär de blir så jävla stökigt igen då Walle är här igen. Och att familjen kommer. Lortisar🙈

/kn


En fin dag

Skrivet: 2015-03-02 Kl. 23:43:33
Ja jätteskumt över hur jag ser min blogg. Antar att den är lika grå och trist då ni tittar på den också.

Men idag har jag lunchat hos Josefine, druckit kaffe och bara myst på. Snackat massa gojja. Otroligt mysigt.
Efter de åkte jag till Walter, Lena och Hanna. Passade på att träffa lillplutten då jag ändå var i stöde. Mammas prinsen ❤️.

Åkte hem och där hakade jag bort lite is som är vis våran gång upp till dörren, hängde tvätt, städade, dammsög, moppade golven, och bytte sänglakan i vår säng. Så nu luktar det mumma här hemma. Imorgon så ska jag slå igång en tvätt, vika den "gamla", och dammtorka allt, samt moppa golven på övervåningen. Sen är jag nog klar med de! Skönt.

Man får liksom passa på och städa medans barnen är borta. Grundlig städning alltså. Det är nog de enda bra så man har barnen varannan vecka. Den veckan jag är barnfri hinner jag med sånt jag inte gör annars. Jag kan städa i flera timmar, lugn och ro och i mitt tempo. Tvätta flera tvättar och hänga lakan lite överallt osv. 

Imorgon är det min dag ja. Nästan så att jag hade glömt. Blev påmind idag nämligen.

/knRSS 2.0