Bra natt och fräsch mamma.

Skrivet: 2013-11-27 Kl. 11:34:15


Godmorgon folket, idag har vi haft en jättebra natt, han åt bara en gång och inget bråk och tjafs heller. Utan vi bara sov. Sen fick han hoppa över till mig säng 8.30 men ändå va jag vråltrött och ville sova vidare, men de fick jag inte! :) upp och hoppa mamma skrev Walter.

Han ligger ute och sover så då passade jag på att duscha, skööönt! Har haft så fett hår! Haha. Ny trosan på och rosa handduk på skallen - check! Tänkte städa idag också, vi få se vad Walter tycker om de. 

Inget planerat idag, kanske blir en hemma mys dag idag. 
/kn7 underbara

Skrivet: 2013-11-26 Kl. 23:47:08
Idag har jag och Walter varit på babysång och efter de så drog vi till birsta för att luncha med Vickan. Kom hem med ett nackskydd till Walters bilstol och tre trosor till mig själv. Har man hittat nya snygga favvo trosor är de bara att köpa på sig ett gäng och kasta bort de gamla. Livsfarligt att jobba i en underklädsbutik och inse hur viktig de är med snygga underkläder.. Men skit i de.

I lördags blev Walter 7 underbara månader och för en vecka sedan klev han över 10kg sträcket och just nu ligger han och snarka som en man i sin säng. Wtf? Vad hände med tiden då han låg på mitt bröst och smakade lite med munnen? Haha! Tiden bara springer iväg sedan jag fick barn. 

Han har börjat prata så mycket nu, högt och grimaserar. Dadada,tititi, mamamama och låter som en bil. Mammas älskade kille. <3

/kn

Hör du mig?

Skrivet: 2013-11-25 Kl. 10:21:07
Så många frågor utan svar.
Hela livet är ett stort frågetecken. Jag förstår liksom inte hur jag ska hitta ut ifrån denna oändliga tunnel. Jag har ju bättre dagar och sämre, precis som alla. Men just nu tycker jag att jag har varit i dom sämre ett par dagar nu. Betyder de att jag kommer få fler bättre dagar sedan? Nä inte vet jag. 

Och robin, du ska bara veta att jag älskar dig över allt annat, och jag önskar att vi kommer bli tillsammans en vacker dag. Jag hatar verkligen att leva ett liv utan dig. Jag hatar att inte veta vart jag har dig, vissa dagar är underbara tillsammans med dig och andra dagar känner jag mig bara ignorerar. Ser du mig? Hör du mina ord?

/kn

Bildbomb

Skrivet: 2013-11-21 Kl. 13:20:47
Todilooooo!!
Bildbomb.Tisdag

Skrivet: 2013-11-12 Kl. 22:44:15
Idag blev de babysång till morgonen, efter de följde nattis och Hugo med hem i några timmar. Sen sov Walter och jag dammsög och plockade lite.

Efter han hade vaknat drog vi upp till Tessa och hängde lite, sen Ica och sedan hem.

Ja en skön dag idag. 
/knHelgen

Skrivet: 2013-11-10 Kl. 23:40:29
Helgen har nu passerat.
Fredags så åkte vi till min mamma och pappa, kollade på idol och sov över där. Lördag kom robin och hämtade Walter. Så jag och mamma åkte och tände ljus på gravarna. Sen firade vi farsdag eftersom mina systrar jobbade söndag. Jättemysigt.

Efter de for jag till Vickan och drack lite vin. Lyssnade på underbar musik och bara snackade huuuur mycket och DJUPT som helst. Sen beslöt vi oss att åka in till stan. Och de sög, as lite folk ute. Men vi träffade ju halva alnö ute ändå så de va ju trevligt. 

Runt 14 så kom robin hit med Walter igen, en helt underbar upplevelse. Jag hade saknat han sååå mycket, och han blev jätteglad att se mig. Min älskade son.<3

/kn
På bra humör trots lite sjuka.

Skrivet: 2013-11-08 Kl. 23:31:44
Fredagfredag! Dagen vi alla längtat efter.
Konstigt nog så längtar jag också alltid efter fredag, fast jag har fredag hela veckan. Underligt men sant.

Idag åkte jag och lillaw och hämtade upp kusinen Vickan i stan och åkte mot birsta. Fördrev tiden lite och jag köpte leggings och en nässpray till Walter så både han och jag är lite krassliga. Tror han är mer dålig än mig. 

Åkte hem till mig, drack kaffe och busade. In i bilen igen och vidare till morsan min. Och här är vi kvar. Imorgon kommer robin och hämta Walter och han ska sova där också. Jag själv ska spendera min barnlediga dag tillsammans med kusinvickan.

/kn


Onsdag

Skrivet: 2013-11-06 Kl. 18:55:58
Idag har jag och korven varit på birsta och köpt farsdags-present till min pappa. Vi mötte upp mamma och hennes kompis sussi. Dom käkade lunch och jag köpte kaffe. Blev en ny body till lillaw och ett par byxor som jag har suktat efter så länge :)

Sen drog vi hem till mamma och drack ännu mer kaffe, gjorde mat och jag tömde min telefon på datorn min. Jag har ju inge internet här hemma så jag grejade där medans lillen sov. 

Nu är vi hemma, vi ha busat och gosat. Men nu sover han sött och jag kollar på tv, tänkte plocka ur diskmaskinen snart också. Ja, ni ser. Ingen lugn stund här inte. Har nappflaskor som ska diskas och måste göra ordning mat tills inatt för Walter också, så de är klart. 

Imorgon kommer robin på besök efter jobbet, vi längtar :) det är så roligt när han kommer hit, Walters fina farsa. 😍

/kn

Familj i några minuter.

Skrivet: 2013-11-05 Kl. 22:54:16
Idag har vi varit på babysång, surrat och busat med andra barn och mammor.och jag som ensamstående uppskattar verkligen de. Att jag har någonstans att rymma och få komma iväg. Prata med andra som ha barn i samma åldrar och få vara lite mer jag, samtidigt som Walter upptäcker nya saker och kollar på människor och leker med små människor.

Efter de så gick vi hem, jag städade och lillaw sov.  Efter några timmar så kon robin hit, busade med w och sen beslöt vi oss att åka att handla på Ica maxi. Och de va så skönt, att få handla tillsammans med någon, fick hjälp. Turades om att dra Walter, han var mina påsar in i bilen medans jag satte fast w. De blev så enkelt! Sen kändes de ju skönt att få spendera lite tid med robin också, de kändes som att vi va en riktig familj i några få minuter iallafall. Han är så vacker, de finaste jag har i mitt liv efter lillaw då. 

Sen natta jag Walter och robin åkte hem, kollade lite på tv, bökade på med Walter som vaknade upp. Och jaa, nu är de min tur att få sova också. Spännande, hoppas jag somnar fort ikväll då!

/knInga måsten

Skrivet: 2013-11-04 Kl. 22:18:07
Idag har jag och Walter haft en toppen dag. Vi har bara varit för oss själva hemma heeela dagen. Vi har busat, skrattat och myst! Sånna här dagar måste vi ha oftare min son. Inga måsten, inge stress, bara vara. Vara du och jag.

Prisen somnade runt 19.00 och jag satt bänkad framför tv tills nu. Nu ligger jag i sängen, varvar ner och kollar på internet på allt möjligt.

/knEn bästavän.

Skrivet: 2013-11-01 Kl. 23:46:17
Även om de är jobbigt att vara nyseparerad så är jag och robin goda vänner. Han är min bästavän. Jag kan berätta allt för honom, ALLT. Och som när vi va tillsammans var vi som två bästavänner i ett förhållande. Vi hade så roligt tillsammans och älskade varandra så mycket. Eller de gör vi ju fortfarande men är inte tillsammans. 
Vi har så roligt tillsammans och jag älskar hans humor, han skratt och hans dåliga skämt. De är kul att se honom lycklig i min närvaro. 
Du är den jag kan falla tillbaka på. Tryggheten i mitt liv är du.
Du är en vacker person och jag älskar att få vara med dig.
Njuter av varje minut, även om det gör ont när du går.
Men de onda får mig att inse verkligheten och att du verkligen va den bästa för mig.

/kn

RSS 2.0