en veckas snygging.

Skrivet: 2013-04-30 Kl. 16:07:42
En veckas snygging <3 
/kn

En vecka gammal.

Skrivet: 2013-04-30 Kl. 13:34:50
Vilken underbar natt och morgon för en nybliven mamma. 
Lillen vaknade 3.20 så lite käk och ny blöja, somnade om efter en timme, vaknade nästa gång 7.20 så då blev de lite käk och sedan somnade vi om, och nästa gång vaknade jag SJÄLV och lillen sov forfarande. Jag klev upp 10.20 och lillen sov till 11.. HERREGUD! lyxunge, och hoppas att de fortsätter åt de hållet. 
 
Så idag är både mamma och pappa utvilad, tur är väl det för vi är bjuden på middag idag hos Elin och Jimmy ju.Samt att vi kommer få lite främmade nu på dagen, har nyss haft Robins morfar här med hans fru och snart kommer Robins mormor med hennes karl.. Sen är de nog vi som drar till rönningen.
 
Men nu ska jag måla på mig ögonbryn för första gången på 2 veckor, samt lite fransar tänkte jag mig. Gissa om Robin kommer bli kär i mig igen. Haha.
Lyssnar på Håkan hellström just nu, så de bara sprutar glädje om mig just nu. Kanske därför jag vill sminka mig också. 
 
Lillen är en vecka idag, vilket menas att jag har varit mamma i en vecka och att jag har haft en liten familj på tre i en vecka också. och jag har klarat mig utmärkt. <3
 
/kn

Natteblogg

Skrivet: 2013-04-30 Kl. 04:04:30

Här ligger vi på mammas axel och lyssnar på när pappa snarkar på. Min lilla kille är så otroligt stark i nacken redan. Lyfter huvudet ifrån bröstet och vrider och vänder. Han vill vara med, nyfiken i en strut. Undra vem han ärvt de av?;)

/kn


KÖP!

Skrivet: 2013-04-29 Kl. 22:03:12

Jag måste ju hojta till nu med lite reklam här om topparna jag köpte idag på kappahl. Sömnlösa toppar/bh som finns i alla möjliga färger och kostar 149kr. Supersköna och känns knappt. Brottarrygg är de också, vilket sön avlastar mina spända axlar.

Men lite synd att jag ska vara så fjortis att jag köpte en rosa och inte tänkte ett snäpp till. Men som tur är köpte jag ju en svart åtminstone. Kommer vara perfekt att ha om nätterna sen när spänningen i brösten har släppt. (Y) världens bästa köp som jag rekommenderar till alla som är less på bh. Man behöver inte amma eller vara gravid för denna.

Imorgon ska vi till rönningen på middag hos Elin,Jimmy och lillemanne. Jimmy hade även slängt ihop massa rat så de blir lite majbrasa kollning på gården deras också.

Men innan de så ska Robins mormor och hennes karl komma och hälsa på och träffa lillen för första gången. Hoppas nu på en bra natt så vi orkar med detta. Men imorgon behöver vi ju i te kliva upp innan 7 och åka till stan som vi ha gjort i 2 dagar i rad. Härligt!!

Fick kvällsbesök av lillens mormor, hon blev Walle och kajsa sugen. <3
på bilden ligger jag och ber med mormor. Haha<3
/kn


gulsot och iphone 5.

Skrivet: 2013-04-29 Kl. 15:30:00
Alltid kul när folk berömmer än och så. Just idag och igår har jag fått jätte mycket respons på min berättelse och många gillade den och berördes av den. Va härligt, känns ju underbart att kunna beröra andra på ett bra sätt. Jag är så less på att läsa negativa förlossnings berättelser så jag är så glad att min förlossning blev helt perfekt, lite för snabbt men ändå helt perfekt. 
 
Idag åkte vi tillbaka till sjukhuset då lillen hade höga värden för gulsot igår, men de visade sig idag att de hade gått ner så ingen solning för lillen och gulsoten försvinner av sig själv. Tur att de inte är farligt med gulsot på bebisar, då hade jag ju tuppat av, men de är ju så vanligt med de så de har ju full koll på BB. 
 
Efter sjukhuset så drog vi på birsta så jag fick köpa min två toppar eftersom BH är ju inte min grej för tillfället. Så en knall rosa och en svart blev de. Fjortiskajsa, hur tänkte jag nu? Hur i helvete kunde jag köpa en knallrosa när jag bara använder svar, mörkgrönt och marinblått. haha?! jaja, jag skyller på amningshjärnan.. Och när vi ändå så var på birsta så förlängde jag mitt mobil abonnemang så nu har man en iphone 5 <3 så Robin få ta min gamla, håller på att upptatera den och ta bort all skit så den bli som ny. eller den är ju som ny. inte en enda repa. Snacka om att jag har tagit hand om min förra alltså. Men nu är det 5an som gäller och jag är så stolt :)

Nu får bebis vakna tycker jag, han bör vara as hungrig nu <3 
/kn
 
 
 

Förlossnings berättelse

Skrivet: 2013-04-28 Kl. 21:18:53
Kommer nog vara stavfel och ord fler placerade men just nu orkar jag inte läsa igenom detta.
Men här kommer det förlossnings berättelse som jag vill dela tillsammans med er.
 

FÖRLOSSNINGS BERÄTTELSE.

18/4
Vi kan ju säga att allt började med att jag skulle till sjukhuset för att kolla mitt blodtryck samt att jag hade samlat urin i 12 timmar (18-06). Om de hade ökat eller minskat sen sist.. De misstänkte ju havandeskapsförgiftning. Robin skulle jobba, mamma jobbade och min systers barn blev sjuka och jag vägrade ju åka dit ensam, OM något hemskt skulle hända. Så jag ringde min vän Josefin så hon fick vikariera som pappa. Hon gjorde ett bra jobb må jag säga.

Då låg mitt blodtryck på 150/105 och jag hade då 0.9g protein i urinet. Och de bestämde sig för att lägga in mig över natten för att låta mig samla mer urin och ha koll på mig. Josefin stannade kvar till sena eftermiddagen för att göra mig sällskap tills Robin kom.
Proteinet blev ju bara värre och värre, blodtrycket va väldigt svajigt och vattnet i min kropp bara ökade, - ja jag såg ut som ett träsktroll, träsktrolls mamma.

Nog om det,
22/4 Bestämde de sig för att äntligen sätta igång mig. Läkaren kom in och frågade mig vad jag tyckte om de, jag skrek nästan rakt ut. JAA, JAA sätt igång mig, jag orkar inge mer.
Så samma dag fick jag en dos av cytotec upplöst med vatten i en spruta rakt i munnen, fick 6 st allt som allt och man får tydligen bara ta 8 st, men som sagt 6 st räckte för mig.
Jag fick mer sammandragningar för varje dos, men inga riktiga värkar. Så de beslöt sig att jag skulle få en sovdos och sussa lite under natten och låta mig samla krafter inför förlossningen, och gissa vem som var less då. Jag var ju redo på att föda barn, jag skiter väl i att sova. Och hur i helvete skulle jag kunna sova ens? Jag var ju nyfiken, lycklig och förväntasfull. Jag var redo att träffa den lilla, MIN lilla.
Sååå, då kom barnmorskan med sprutan med morfin och alvedon ( 00.05).
Jag somnade ganska fort och hårt, men jag kommer ihåg att innan jag somnar så hade jag jobbiga sammandagningar.. Vaknade sedan upp vid 03.49 med ont i magen, så jag passar på att gå på toaletten kände jag, fast jag inte var kissnödig(?) Men satte mig på toaletten och tryck ut några droppar kiss, och när jag torkar mig ser jag färskt blod. BLOD, tänkte jag i all panik, ställde mig upp alldeles groggy och kollar i toaletten… BLOD, ännu mer blod. Hur i helvete kan de komma blod, jag är ju gravid va min första tanke. Andra tanke, panik. Min bebis är död! Trycker på röda knappen, springer till Robin och skriker BLOD, de är blod!! Va, vadå blod svarar Robin. Jag blöder, som mens skriker jag med rinnade tårar och i panik. Vadå blod, rött eller mörkrött svarar Robin som inte fattar något alls eftersom han låg ju och sov och vi skulle ju föda barn imorgon, och jag skulle ju sova.

Barnmorskan kommer in, kollar hur mycket öppen jag är, 2cm öppen och tappen var borta.
På med CTG på magen för att kolla hur bebis mådde, och han mådde bra. Men mina värkar hade ökat.
Men hon kunde inte svara på varför jag blödde, teckningsblödning trodde hon att de var.
Hon skulle komma in efter en halvtimme, för att kolla hur kurvan såg ut. Men hon hann bara att gå ut innan jag var på den röda knappen igen. För jag hörde nämligen ett ljud ”ploffs” och jag ställde mig upp i all den hast och inser att vattnet mitt ha gått. (03.55) De forsar nämligen, som på film.. Och Robin gubben satte sig bredvid mig och var alldeles sömnig på ögat. Men han var så duktig.

Och just då hjälper barnmorskan mig och Robin med lite tips hur vi ska bete oss under förlossningen. Hur jag ska andas genom värkarna, hur vi ska tänka, hur Robin ska bete sig/göra och påminde oss att detta kunde ta en låååångtid innan bebis kom. Just för att jag är förstföderska + igångsättningen.

05.20
Så förflyttade vi oss ifrån BB till förlossningen. Barnmorskan kom med en rullstol för jag kunde verkligen inte gå. Jag spydde även så fort jag ställde mig upp, så snabbt ner i rullstolen så klarade jag mig. Mot förlossningen!!! Nu är de dags.
Samma där så var jag öppen två cm bara, så sköterskan skulle komma med frukost till oss så vi fick i oss något innan de var dags. Jag fick min sockerdricka och Robin kaffe.. Mackorna skulle hon gå och göra.

05.30
Jag önskade mig att få EDA som smärtlindring. Så då ville narkosläkaren ville ha nya färska CTG-prover ifrån mig innan han gav mig de. Så två barnmorskor i väg, ena för att hämta grejerna och den andra till läkaren för att visa CTG:t.

06.05
Men då smäller de till för mig, - JAG SKA FÖDA, DET TRYCKER PÅ,skriker jag.  Student barnmorskan (hade dock bara ett år kvar) skrattade åt mig och sa jaja, vi kan väl kolla hur mycket öppen du är, men krysta inte. Det är inte dags än.. Men jag krystade ändå, jag kunde ju inte hålla emot. Och hon kollade snabbt hur öppen jag var. Hon kollade på mig rakt i ögonen och säger, Kajsa, det blir ingen EDA för dig, för nu ska du föda barn. Du är 10cm öppen nu. Och ber Robin att springa till den röda knappen och trycka där så de kommer fler folk eftersom de var dags. Så hon slapp vara ensam. Och Robin fattade inte riktigt vilken knapp han skulle trycka på. Och jag, förbannad skriker MEN ROBIN FÖR I HELVETE, TRYCK PÅ KNAPPJÄVELN, HUR SVÅRT SKA DE VARA.

06.40
Jag krystade och Robin fanns vid min sida och stöttade, hejade och andades med mig igenom förlossningen. Jag fick ju lustgas fast jag inte ens ville ha de. Men på väldigt lågdos då jag inte ville spy mer. Men ett litet klipp på slutet för att hjälpa lilleman ut så tog de två krystningar så var han ute. Och vilken lycka när de kastade upp min älskade son på magen/bröstet på mig. Jag kollade på Robin och han bara gråter, tårarna rinner ner längst hans kinder och förens då börjar jag gråta.
Han klippte navelsträngen och jag skrek åt barnmorskorna att knäppa kort hela tiden.

Så där är min förlossning, smått och gott. Jag är jätte nöjd och kommer absolut att föda fler barn. Lätt som en plätt, haha. Men jag är så himla nöjd, allt gick så bra. Jag fick en otroligt vacker son och underbar familj som jag älskar överallt annat på denna jord. <3

Urban Walter Westman – 130423 <3
Mamma och pappa älskar dig.

 

Sista magbilderna (38+3)

Sista magbilden (38+3)
 
Min fina träsktrolls fot som jag inte kommer att sakna.
 

Cola mage.


Lycklig mamma <3


Bästa som har hänt mig, min fina familj.

Allt gick så himla bra, bästa tiden i mitt liv.<3
 
/Kn

Bröst och en kort promenad.

Skrivet: 2013-04-27 Kl. 15:50:30

Återigen, mina bröst(!!!!!!) de kändes ju bra efter han hade käkat men sen sover han ju så länge, så nu är dom sprängfyllda igen. De gör ont. Måste fixa en bröstpump för detta går inte.

Robban sover lite lunch, bebis med. Kanske jag också borde de? Nä inte än. Går hellre att lägger mig tidigare ikväll. För imorgon ska vi ju till sjukhuset, så vi ska åka här ifrån klockan 7.00! YES!!

Juste, ha gått med vagnen ute idag för första gången. Över vägen bara.. Haha. Inte ens 100m tror jag. Men vi bokade en tvätt tid iallafall :) härligt. Finns mycket tvätt sen vi va på sjukhuset, konstigt nog.

Nu kommer de snyggis bilder på min bebis igen!<3


Bröst!

Skrivet: 2013-04-27 Kl. 09:24:52

HELVETE! Mina bröst. Dom sprängs, är enorm, de är huuuur mycket mjölk som helst och min lillkille verkar inte vilja vakna. Han bara sover fast han behöver käka nu. Jag har försökt väckt honom, men han vill inte vakna.

Inatt, första natten hemma har varit oförskämt bra. Fick vakna engång inatt och ge honom mat, fick dock vara vaken en timme efter amningen innan jag gav honom till robin. Fick byta två bajs blöjor på raken och byta kläder för lillen kissade ner allt. Sen la dom sig i soffan tydligen? Inser jag när jag vaknar av mig själv och lillen är fortfarande inre hungrig? Haha vafan? Jag ska väl inte klaga när jag väl få sova. Men har jag grädde i tissarn eller? :)

Ska prova väcka han igen och se om han kan käka lite.. Han ska ju ha mat typ varje 3:dje timme.. Och han har ätit en gång på 6 timmar.. <3 mammas sovtuta.

/kn


Här ligger jag och är vackrast i hela världen.

Skrivet: 2013-04-26 Kl. 20:11:10

Jag fick komma hem idag, vilken lycka. Men vilken match de va att packa ihop allt och ta oss ner till bilen. Herregud. Jag var helt slut när vi kom fram, fast jag inte ens bar något. Jag hade min väska på ryggen sen hade robin ALLT + bebis. Min fästman kan han <3

Innan vi for hem så åkte vi på Coop och handlade. Fyllde både kyl och frys med käk. Så förhoppningsvis så slipper vi åka och handla på ett tag. Vi ska försöka isolera oss ett tag. Bara vara vi och komma på hur de är att leva i vardagslivet med en till i familjen. En till som vi måste anpassa oss efter. Min älskade son, som jag inte kan sluta kolla på.

Väl hemma så känns det helt fantastiskt. Lilleman fick träffa sin farfar för första gången idag också, eller farfar fick träffa Walter, för lille Walter låg ju och sov hela tiden. Haha :)

Ps, jag kommer att bomba bloggen med bilder på lilleman nu, men de hoppas jag ni förstår. Han är det finaste jag vet.


Håll tummen för mig.

Skrivet: 2013-04-26 Kl. 08:10:47

Håll tummarna för mig nu! Barnmorskan skulle ringa mig efter ronden (mellan 9.30-10) och säga hur de blir för mig. Och jag hoppas verkligen på att få åka hem.

Inatt har de varit en toppen natt. Vi har ammat 2,5 och 7 och sovit mellan varven, även jag. Så jag känner mig helt utvilad. Men ska försöka sova lite till nu när både han och robin sover.

Walter Westman heter min älskade son för er som undrar och inte ha sett eller hört det än. <3

/kn


Sista dagen hoppas jag.

Skrivet: 2013-04-25 Kl. 19:00:46

Mobil inlägg återigen = att vi inte har kommit hem än.

Mitt blodtryck går alltså upp och ner, imorse va de högt (8.00) sen under lunch va det perfekt (14.00) och sen ska jag göra dagens sista ikväll (20.00) samt att de blir ett till imorgon bitti. Som jag har fattat det som så får vi alltså åka hem imorgon efter blodtryckskollen som är klockan 8.00 då.. Eftersom de vill ha kvar mammor på sjukhuset i 3 dygn som har haft havandeskapsförgiftning. Och imorgon är det ju mitt sista och tredje dygn, så antingen blir det vän blodtrycks medicin eller inget alls. Hoppas självklart på inget alls.

Ska handla lite käk och sånt imorgon innan vi åker hem till oss. Allt lär ju vara gammalt i kylskåpet nu. Tänkt att jag har legat här en hel jävla vecka idag, mycket som har hänt på den veckan. Bästa veckan i mitt liv iallafall. <3

Och på söndag är vi tillbaka här igen för en kontroll på lillekillen. Ska väl väga och kolla lite reflexer kanske? Har ingen aning.

Idag har de varit mycket främmande och mamma kajsa och pappa robin är helt slut. Jag har varit väldigt nära till gråt hela dagen (läs ha gråtit hela dagen) pga alla hormoner som är nu samt att lilleman har varit lite bökig med amningen fram till middag.. Men nu är de fullt ös. + att mjölken har runnit till för mig nu också. Det var en stor sten som fall ifrån mina axlar.

/kn


<3

Skrivet: 2013-04-24 Kl. 16:33:35

Bombar med bilder <3
Allt går bra och vi har gått flyttas till vårdhotellet då de bara ska ta blodtryck på mig 3 gånger per dag. Så 20.00 idag blir de ett. Amningen går galant än så länge.

Morfar och moster Tina har varit här idag.

https://cdn2.cdnme.se/349034/6-3/pic_5177e938ddf2b3354fc200e7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/349034/6-3/pic_5177e94fddf2b335a05af3a2.jpg" class="image">


230413, bästa dagen i mitt liv.

Skrivet: 2013-04-24 Kl. 06:46:37

Går dagen var den bästa dagen i mitt liv. Och den mest omtumlande dagen. Jag levde på måln, jag var hög på kärlek av min familj. Jag var helt euforisk.

Kommer skriva ett längre inlägg då vi fått komma hem, men nu ligger vi ju kvar eftersom jag hade havandeskaps förgiftning och dom ville ha koll på mitt blodtryck..

Just nu ligger jag och tittar på min lilla familj på tre.. Har så svårt att slita blicken ifrån han. Och inatt det blev det inte många timmars sömn för mammsen. Hoppas på timmar under dagen.

/kn, världens stoltaste mamma


Prins

Skrivet: 2013-04-23 Kl. 22:23:19

Nu är han här.
Blogg.se har inte fungerar på några dagar..
23/4 6.40 kom min prins till världen.
51cm lång 3374gram <3


12 dagar och lördag.

Skrivet: 2013-04-20 Kl. 06:36:22

Nya prover tagen, de har tagit mitt urin till labb och här ligger jag och inte kan somna om. Frukosten början 7.30 och jag kommer att KUTA dit fast jag bara ska ta de lugnt. Men helvete va jag är hungrig. Haha.

Idag ska mamma och pappa komma och hälsa på. Vad jag vet! När vet jag dock inte. Hade tänkt att lyssna lite på bok efter frullen.. Ja.. Jag vet inte så mycket mer. Vänta på va läkararna har att säga vore väl också bra.

12 dagar kvar. <3
/kn


Uppdatering av dagen.

Skrivet: 2013-04-19 Kl. 22:08:52

Kvar blev jag... Nu ifrån klockan 18.00 har jag samlat urin.. IGEN!! Ända fram till 06.00 imorgonbitti, för att se om proteinet har ökat eller inte. Om de har ökat blir jag ju garanterat kvar annars vette tusan, kanske får åka hem då, lite permis sådär.. ;) nä men jag har ingenaning. Lika bra att vänta och se vad läkarna säger imorgon.

Haft mycket besök idag, Josefin idebring var hos mig i flera timmar idag <3 Sen kom mamma och pappa, sen kom nattis, mattias och Josefin (igen) en sväng och sa hej bara, sen kom min älskade sambo som jag har saknat så mycket och sist men inte minst så kom Tina och Tea en sväng. Men nu är jag helt ensam då robin åkte hem nyss. Han ska fixa de sista inför bebis ankomst + att han ska sova ut då han har sovit dåligt om nätterna då jag har legat här.

Men läkaren undersökte mig förut idag och hon gjorde en hinnsvepning och kände om jag var öppen. 1cm och tappen var mjuk eller va hon sa... Så de är ju en cm utan tio som är klar. Haha 9 kvar. De är väl så man ska tänka?! ;)

Imorgon kommer de mer info om vad som händer med mig.

/kn


Kvar eller inte?

Skrivet: 2013-04-19 Kl. 07:54:41

Godmorgon igen då.
Nu har jag och magen ätit frukost, blev både fil och flingor och två mackor med ost och gurka på. Och nu sitter jag med en varm kopp oboy.

Jag har ingenaning vad som händer idag, så de ska bli spännande när läkaren kommer och skvallra lite. Som på läkaren låter de som att jag ska bli kvar här tills bebis är ute och på sköterskorna så låter de som att jag ska få åka hem redan idag... Sjukt.

Återkommer när jag vet mer.

/kn


Välkommen v39 och 13 ynka dagar

Skrivet: 2013-04-19 Kl. 04:42:43

Då har min bekant fått sin son. Hennes underbara fina son. Som kom en dag efter BF på 4100g någonting. Och han ser så fin ut på bilderna :)

Så nu har jag två vänner som ligger på samma våning som mig, fast jag på bb, ena på 45:an och frida har jag ingenaning om vart hon ligger. Kan nog vara förlossningen fortfarande som bara är några meter ifrån mig. Så detta är ju 2/3 brudar jag brukar träffa som också va gravid. Så nu ligger vi 3/4 inne på sjukhuset och josefine nordlinder verkar klara sig bra än så länge ;) haha. Ganska kul ändå. Men nu ska jag försöka få mig lite sömn då blodtrycket va okej då jag har sovit och jag nyss ha lämnat urin.. Få se vad de säger då.

Jag vill också få ut min älskade bebis. Och idag inser jag ju att jag går in i v39 (38+0) helt sjukt.. 13 dagar kvar och skriver som jag skriver varje vecka, jag hoppas han kommer tidigare.<3 mamma är redo nu.

/kn


Sjukhuset.

Skrivet: 2013-04-18 Kl. 18:07:20

Så nu ligger jag inne på sjukhuset och kommer troligen bli kvar här tills bebis är ute har jag fattat de som. Men sjuksköterskorna är lika yr som mig och inte ha någon aning.. Men jag hoppas ju på att jag blir igångsatt snart så jag slipper detta..

Vägrat ligga här i två veckor till. Jag får ju inte ens gå.. Ska ju bara vila, vila och vila.

Innan jag blev inlagd så hälsade vi på Nathalie och hennes fina Hugo.<3

/kn


Skapat ett liv, som redan är fantastisk.

Skrivet: 2013-04-18 Kl. 07:19:50

Juste, glömde lägga ut denna bild. 95% av graviditeten är klar, så jag bara ha 5% kvar. Och här tycker jag att jag har en långtid kvar tills bebis är här, men vilken jävla tid jag har gått igenom och jag måste inse att jag inte ha mycket kvar. Även om jag skulle få gå över i två veckor så är ju de ett ögonblick än de jag har passerat redan.

Jag är så sjukt stolt över mig själv. Hur jag har kunnat vända mitt liv som jag har gjort. Från botten till toppen, från sår till att läka, från halv till hel, från snorunge till blivande mamma. Detta är ju helt fantastiskt, att jag ska bli mamma, att jag och robin har skapat ett liv och en EGEN familj. Och det känns ju het fantastiskt. Min älskade sambo ska bli världens bästa pappa, och jag mamma. Vi ska visa vår son den rätta vägen in i livet, och lära han att bli en bra människa. Gud så jag längtat.

/kn


Fråga och ett svar.

Skrivet: 2013-04-18 Kl. 06:27:41

Jag fick nämligen en fråga här i bloggen som jag ska svara på :) spännande! Finns de fler som har någon fråga eller undra någon så är de bara att fråga :)

Hejsan. Har några frågor till dig. Är halvvägs i graviditeten, men är lite nyfiken. Ville ni veta kön direkt, och fick ni veta könet på sjukhuset? Hur gör du sen med mammakläder? Jag tycker det är otroligt svårt att hitta snygga plagg... Lycka till med lillkillen! :) Kraam

Svar:
Hej :)
Åh ett sort grattis till dig och graviditeten och hoppas du mått bra :) ja vi ville verkligen veta kön, jag är ett kontrollfreak samt så himla nyfiken så vi tog reda på de när vi gjorde rutin ultraljudet som görs på sjukhuset :) åh mamma kläder... Stryp mig långsamt! Jag hatar mammakläder då inget egentligen passar mig i smak. Men leggings ifrån h&m har jag tusen stycken av. Dom älskar jag och passar perfekt. Har två par jeans var av ett par har jag växt ut, också ifrån h&m. Sen köper jag vanliga baslinnen över allt och koftor som är lite större. Just för att mammakläderna passar mer på en "vanlig" människa. Men helvete va jag ska shoppa när jag fått tillbaka min kropp ;)

Hoppas du är nöjd med svaret på dina frågor, bara att skriva igen annars :) lycka till med graviditeten och kram på dig :)

/kn


14

Skrivet: 2013-04-18 Kl. 06:21:16

Här ligger jag och har varit vaken till och från sen 04.45. Sammandragnings SM kan man ju säga. Är smått nervös inför idag, jag hoppas ju självklart proverna är bättre då de bara har blivit sämre och sämre. Men det är frågan de..

Pappajosefin kommer till mig "snart" runt 8 och ska dricka kaffe innan vi drar till sjukan. Själv ska jag halsa i mig äckel hallonbladstet.. Men vad gör man inte för sin lilla?

/kn


Jo nåfan har jag käkat ananas.

Skrivet: 2013-04-17 Kl. 22:09:42

Spännande dag hurrni! Ena min vän (hon vattnet gick på) hon har fött sin lilla pojk idag, eller ikväll rättare sagt. En riktigt stilig en pojk. Och min andra bekanta fick åka hem i från förlossningen och invänta starkare värkar som jag fattade de som.

Själv så är man ju så avundsjuk så jag tror jag spricker. Käkat ananas och druckit hallonblads äckel jävla te. Samt att jag har sprungit på både stan och birsta idag. Bebis du är välkommen nu och vi vill ha dig i vårt liv och vardag nu. De börjar göra ont i min mage nu för att du tar för mycket plats.;)

Imorgon bitti så blir det ju sjukhuset för min del, nya prover och ny urin odling. Josefin idebring ska vikariera som pappa imorgon då robin ska jobba och inte kom ifrån. Men Josefin kommer bli en bra pappa och ett bra stöd imorgon! ;)

/kn


15

Skrivet: 2013-04-17 Kl. 09:46:32

Inatt gick min KOMPIS vatten så hon ligger på förlossningen och har även värkar, snacka om spännande! Hennes lille pojk kan komma NU! Hon skulle få den 24/5 så lite tidig är han ju men samtidigt så är han ju så pass färdig för att komma ut nu. Sen en annan bekant verkar se som att hennes värkarbete är igång också och hennes BF är nämligen idag. Gissa om jag är avis på dom? Men lycka till brudar och jag skickar energi till er.<3

Själv så har jag 15 dagar kvar till BF idag, och hoppas att han vill komma tidigare, godare mat här ute, du får mer kärlek samt ett större ställe att växa på. <3

Ska ner och käka frukost nu, dricka lite hallonbladste och kanske gå ut och sätta mig i solen. För de är väl sol? :)

/kn


Lite sen födelsedagspresent.

Skrivet: 2013-04-16 Kl. 21:11:23

Vi åkte till stan, käkade på biteline då robin blev så avis på mig igår då jag käkade där. Men idag blev de en pizza för min del. Åkte vidare mot media markt för jag skulle köpa en mindre kamera då jag tycker system kameran kan vara lite klumpig ibland. Hade ju pengar sen jag fyllde år samt presentkort sen betalade robin resten som födelsedagspresent. Så nu har jag äntligen fått den.

Åkte vidare till bergeforsen för att kolla hur fisket såg ut där, självklart var de han som kollade de och inte jag. Jag satt kvar i bilen och blippade på kameran. Sen åkte vi och tvättade bilen i Haga.

Och just nu kollar vi på en skit film och äter gurka, morötter och dipp. Mums. <3 men eftersom denna film suger så hoppar jag och bebis ner i badet istället. Härligt.. Sussar hos mamma och pappa denna vecka då dom är i fjälls så jag har nära till sjukhuset om jag skulle få sådär ont i skallen igen som jag hade igår.

/kn


16

Skrivet: 2013-04-16 Kl. 10:11:28

Ynka 16 dagar kvar fast hoppas de blir innan och att vi absolut inte går över tiden. Det har jag inte tid med, varken tid eller ork. Men snart är han här, vår fina älskade son. Två blir nu snart tre.<3

Vaknade upp med samma huvudvärk som jag hade igår, undra om jag ska ringa till förlossningen ändå och påpeka de, eller om jag ska vänta tills på torsdag då jag ändå ska dit. Ja jag tror jag väntar. Jag orkar inte fara 8mil för att få göra ett ctg kurva och blodtryck samt ett urinprov och sedan få åka hem efter 5timmar.

Nu blir de frukost sen ska jag och min älskade BABE sätta in bilstolen i bilen så den är redo. <3

/kn


Blä.

Skrivet: 2013-04-15 Kl. 21:59:49

Sammandragning på sammandragning, illamående och ilande/pumpande huvudvärk. Fan att jag redan är i stöde, hade nog åkt till förlossningen annars. Tror nog att de har något med havandeskapsförgiftningen att göra..
Tog två Alvedon och få väl se om de hjälper.. För nu är det inte kul.

Käkade middag med elin jonsson idag på biteline och Josefin idebring kom senare efter hon hade slutat jobbet. Myspys.

Nu kommer robin med tvätt som han har tvättat. Ska nog hjälpa till att vika. Min älskade sambo, vad hade jag gjort utan dig?

/kn


Apr. 15, 2013

Skrivet: 2013-04-15 Kl. 11:20:25

Helt fantastiskt att få se min älskade son idag. Min lillaknubbis. Hans ploffsiga kinder, min haka, min bulliga näsa men Robins läppar. Låg och sparkade på ul apparaten och tanten skrattade bara. Men han väger just nu 3200 och låg precis på normalkurvan. Lite lite ovanför men helt perfekt.

Proteinet i urinen hade ökat sen sist, så nu vill dom ha koll på mig och minsta lilla så ska jag höra av mig till dom.
Men torsdag ska jag dit nästa gång, och då blir de ny urin samling, blodprover och blodtryck.

Idag har jag blivit bjuden på middag av elin jonsson, mysigt.

/kn


17 dagar

Skrivet: 2013-04-15 Kl. 07:58:31

Mot sjukhuset nu då för att spana på lillen och lämna prover.
Frukost intagen, tanden borstad och håret i en häst.

Då håller ni väl tummarna för mig att allt ser bra ut? :)

17 dagar till bebis är beräknad.

/kn


Elton min håriga lillebror.

Skrivet: 2013-04-14 Kl. 20:06:57

Sitter hos mamma och pappa inatt och ska sova här inatt eftersom jag ska till sjukhuset så tidigt imorgon.

Så jag passar på att myser lite med lillebror elton (hunden) han fick ju åka in på sjukhuset han också i fredags. Han hade tryck i ögat eller något. Fick ligga med dropp ett tag och fick medicin och fick åka hem, men skulle tillbaka på lördag och kolla hur de såg ut. Och lillgubben fick ta bort ögat. Så nu har elton bara ett öga. Han ligger här med lilltratten och ett ihop sytt öga. Men han är pigg, pigg och glad som förut. Så de känns skönt. Att han mår bra och skäms inte. Lillhjärtat vårat.

/kn


18 dagar kvar

Skrivet: 2013-04-14 Kl. 16:32:30

Så då har jag varit på sjukhuset och kollat upp bäckenet. Men hon gav mig två citodon och sa att det är bara att bita ihop. Att de finns inget att göra.

Så kryckor och piller. <3 de är livet nu de. Imorgon blir de sjukhuset igen. Då ska jag ju lämna urinprov som jag ska börja samla redan ikväll 19.00-07.00. Men det jag ser fram emot är ju tillväxt ultraljudet. Gud så spännande. :)

Nu, grillat hos mamma och pappa till middag. LYX!

/kn


Sjukhus övernattning

Skrivet: 2013-04-14 Kl. 10:55:27

Men nu kan jag äntligen blogga via mobilen. De har ju legat nere ett tag. Men här kommer ett inlägg iallafall.

Fredags blev ju inte alls som jag och robin hade tänkt. Vi var ju till barnmorskan som vi sa men sen fick vi åka upp till förlossningen för mitt blodtryck va jätte högt + att jag hade äggvita i urinen. Så hon trodde att jag utvecklade havandeskapsförgiftning. Och när vi väl kom dit så kom doktorn fram till att de är bäst jag få vara kvar över natten för att dom skulle kunna ha koll på mig och göra massa prover. Robin fick också en egen säng på sjukhuset, så han sov över med mig den natten <3. Och som tur va så fick jag åka hem på lördagen för att proverna såg bättre ut. Men jag ska tillbaka på måndag för nya prover och ett tillväxt ultraljud. Ska bli kul att se bebis igen :)

Men igår så tog jag en kortare prommis och de ångrar jag skapligt idag. Jag kan inte gå, jag kom knappt ut ur sängen imorse. + att jag ha tagit två värktabletter så hjälper de inte. Det är bäckenet som dödar mig. Så när robin kommer hem ifrån fisket så ska vi åka till akuten. För jag måste få smärtstillande, jag KAN inte gå. Jag får panik.

/kn


V38 (37+0) och 20 dagar kvar <3

Skrivet: 2013-04-12 Kl. 10:34:19

Sådär! Då har jag bara 20 dagar kvar tills träsktrolls kroppen är borta, eller barbamamma som min kära syster säger. Men 20 dagar, de kommer gå fort de. (Hoppas jag)

Nu ska jag sminka på mig ett eller två ögonbryn, fixa till garnet lite (läs sätt upp de i en svans) och sedan invänta min man. Lite smått nervös inför barnmorske besöket idag. Ska bli kul och se hur hon reagera på hur mycket jag gått upp. Hon som sa att jag bara fick gå upp 10-12 kg. Eheheh! Jag har
Gått upp liiiiiiiiiite mer än det, skyller på vätskan i kroppen.. Ehehe <3

Välkommen v 38(37+0) idag! <3
/kn


Träsktrolls ben! <3

Skrivet: 2013-04-11 Kl. 22:11:38

Sover hos mamma och pappa inatt, eftersom jag ska till barnmorskan imorgon. Så robin kommer någon gång runt 12 och hämta upp mig och klockan 13.00 ska vi vara hos barnmorskan.

Har även varit och köpt tre olika tyger så jag håller på att sy en vimpel till bebis lillerum, alla vimplar är klar så nu ska se bara sättas ihop!

Hoppas allt se bra ut. :)
Kolla in mina träsktrolls ben, är ni avis? Lika sexig som en modells ben tycker ju jag då.

/kn


21 dagar kvar <3

Skrivet: 2013-04-11 Kl. 10:22:29

Oj så spännande. Nu är ett bara 21 dagar kvar till beräknat datum. Och jag håller alla mina tummarna och tår, jag ber till Gud att jag slipper gå över i två veckor.. Eller mer ön 3 dagar, vet inte om jag skulle palla det.

Men idag vakande jag upp av smärta i bäckenet, jag kunde inte röra på mina ben, eller jag kunde inte röra på kroppen alls. Så här i sängen låg jag, kissnödig som FAN och kunde inte röra på mig. Tillslut kom jag ju upp och fick kissa. Men idag har jag ont så idag blir det nog kryckor om de inte blir bättre.

Nu hickar lilleman så mycket så hela min kropp hoppar. Haha. <3

Idag kommer de stadsfrämmande till mig, nämligen Josefin! Ska bli super mysigt :)

/kn


Älskade hjärtat. Välkommen ut nu <3

Skrivet: 2013-04-10 Kl. 19:05:21

Idag blev det en sväng till elin för att snacka lite med henne och busa lite med Manne. Marie och Alvin kom efter en stund också. Så där sitter dom med en varsin unge och jag höggravid.. Ville just inget annat än kalva just där och då.

Sen drog jag och marie till E14 baren för lite käk, mötte upp mattias och Niklas också. Så en pizza blev de. Stenhård och kolsvarta kanter. Tack för de.

Och nu sitter jag i barnrummet och har precis vikt in lillens kläder i garderoben. Jag köpte ju en trådback för någon dag sen ju. Så de har jag fixat nu :) så nästan alla kläder ligger där, har ju lite otvättat samt lite kläder som redan ligger nedpackad i bb-väskan.

Du få gärna komma ut nu bebis, vem du nu kan vara. Mamma och pappa vill träffa dig och längtar efter dig. Och du är redan älskad av oss alla <3

/kn


22 dagar kvar, 2 år och 10 månader <3

Skrivet: 2013-04-10 Kl. 10:48:25

22 dagar kvar och jag ska börja dagen med att äta frulle, för fyfan vad jag är hungrig.

Igår så drog jag till stan och va med mamma, Tina och barnen. Käkade middag och bara va hos mamma och pappa. Sen drog jag till Tessa för hon skulle åka och handla men har ingen bil så man är ju en god vän och ställer upp. Sen blev jag kvar hos henne ett tag. Surrade lite skit och käkade nötter.

Och idag har jag ingenaning vad jag ska göra, mer än att käka frukost då och dricka en kopp hallonbladste. Men nu, upp och hoppa! <3
Grattis till mig och robin som har varit tillsammans i två år och tio månader idag. <3 min prins.

Ha en bra dag.
/kn


23

Skrivet: 2013-04-09 Kl. 11:38:11

Inatt har de varit ett helvete. Lilleman väckte mig, så jag har varit vaken sen 04.30 till 6.00 någon gång. Han har sparkat och buffar så jag har inte kunnat sovit. Men jag somnade ju om tillslut men nu är jag ju helt slut.

Få ta och käka lite frukost och se om jag piggnar till. Kanske ska åka till stan sedan och vara med Tina :)

/kn


Svullet träsktroll utan skor.

Skrivet: 2013-04-08 Kl. 22:04:32

Idag blev det birsta med josefine. Skulle dit för att köpa skor men kom hem utan skor. Men de blev annat skoj som
- linne (ner packat i väskan till bb)
- batteri (febertermometer)
- trådback (till bebis)
- hallonbladste (100% hallonblad) köpte fel förut.
Sen tror jag att de va slut på dagens shopping, ja jag handlade ju mat också men de vill ni nog inte veta vad jag köpte ;) lite tråkigt de.

Men jag och jossan åkte 13.30 och kom hem 20.00 typ! Snacka om del dag med mig! Vi var på birsta, Ikea, skopunkten OCH i stan! Ja vi var överallt helt enkelt. Två höggravida brudar sprang runt. Men när jag kom hem så tog jag tag i den enorma disken som är diskad nu, plockade lite i hallen som såg ut som ett bomb ner slag samt att jag fixade bebisen trådback då. + att jag drack teet också. Detta tee va mycket godare än va de andra va som jag köpte. Men bu hickar bebisen och jag har sjuka sammandragningar. Jag vet inte om de beror på min rörliga dag eller om de är för teet. Hoppas de är pga teet då.

Ha en bra kväll. Puss
/kn


24 borde de ju vara. <3

Skrivet: 2013-04-08 Kl. 11:53:41

De måste ju vara 24 dagar kvar idag om det var 25 igår. <3

Sitter i soffan och funderar på vad jag ska göra idag, jag vill göra något, hitta på något. Men frågan är VAD?

Inatt har jag sovit som en Gud, ville bara dela med mig av de. Skönt med lite sol idag också istället för snön <3

/kn


25 dagar kvar <3

Skrivet: 2013-04-07 Kl. 10:28:03

Fyfan vad jag är hungrig nu. Upp och hoppa för att TRYCKA i mig frulle. <3


Igår var jag och mannen i mitt liv bara hemma och tog se lugnt, "kollade på tv" jag satt vid telefonen och han vid ipaden. Skjutsade svärmor och hennes karl till deras kompis och skjutsade micke p till fest sen slappade vi bara :) jag gick och la mig 23.30 (!!) de är sent för mig de, men de blir de ändring på.

Längtar tills eftermiddag, då ska vi käka grillad kyckling!!! MUMS!

/kn


Besök i staden.

Skrivet: 2013-04-06 Kl. 17:48:00

Idag har jag mått bättre, mycket bättre sen igår. Kanske berodde på sömn, vad vet jag!:)

Jag och Lillie har varit på klädbytardag i nedansjö, tänkte kolla om jag hittade något till lillen men allt var bara i rosa. Och tyvärr så vill jag inte att min pojk ska ha rosa kläder med blommor på! Någon måtta få se va. Efter de så drog vi till stan för att träffa Tessa och hennes kompis Jenna. Sprang runt där lite innan vi drog vidare hem till Tessa. Och där gjorde sig brudarna klar inför fest. Gjorde bål och sminkade sig ruggigt snygga, iallafall Jenna. Tessa surrade bara med mig och Lillie och va stressad + typ borstade håret. Haha :)

Men jag längtar också tills jag få göra mig snygg, sminka mig fin, fixa håret och på med snygga kläder.. Men de kan jag ju göra nu också, men vem gillar ett träsktroll med mycket smink? Njah! Inte jag iallafall.. Men snart så <3 när lilleman är ute få mamma ta och bli skinnybitch igen :)

/kn


26 dagar kvar

Skrivet: 2013-04-06 Kl. 10:12:57

Åh de ska tydligen snöa idag, kollade på en app där stog de upp till 1-2dm!!! Vafan är de? Jag vill inte ha vinter nu IGEN! Jag vill ha vår, vår och en bebis (stampar med foten)..

Ligger fortfarande i sängen och har inte klivit upp än, har liksom inte vågat efter går dagen då jag mådde så jävla dåligt. Men magen börjar kurrar så de är nog dax snart att våga sig upp. Men inatt jag har sovit oförskämt bra, kan det vara för att jag är hemma igen? I min säng, kanske vem vet. Men jag har inte haft så ont i fogarna eller i bäckenet. Så jag har kunnat vänt på mig utan stök, bök och smärtor. :) hoppas detta håller i sig:)

/kn


Ont i skallen!!!!

Skrivet: 2013-04-05 Kl. 19:25:17

Idag har jag inte mått så bra. Ont i skallen och lite konstig i kroppen. Och nu är de ännu värre. Super ont i skallen, känns som att de ska sprängas och jätte konstig i kroppen, lite som att jag ska svimma och spy.

Men nu väntar jag på mat, robin står vis grillen och jag har gjort sås och sallad. Så de är bara köttet som fattas. Hoppas de blir bättre när jag fått i mig lite käk i kroppen.

Ja juste! V37 (36+0) idag<3 nu är det nära.

/kn


Hela brudhögen i ett rum

Skrivet: 2013-04-04 Kl. 21:57:37

Då har jag köpt mig hallonbladste och även tagit mig första koppen. De smakade inte alls som jag hade tänkt mig och det var inte speciellt gott men de ska nog gå ner ändå. Ska prova med en sockerbit imorgon, de var lite surt tyckte jag.

Idag har jag hängt med jossan, kollat när hon har målat en gammal dörr som ska bli hennes sänggavel, samt att vi har käkat sallad på stan också. Mums så gott. Sen åkte vi hem till mamma och pappa där Tina och hennes familj också va, men dom drog ganska snabbt men Tea blev kvar. Så nu ligger vi mamma jag Tea och elton i mitt gamla flickrum och ska sussa. Tea har dock en egen säng, men ändå.

Få se om de blir någon sömn för mig, har sammandragningar som tusan.

Träffat på rådjur idag på alnö! En hel familj.
/kn


28 dagar kvar och 10% kvar

Skrivet: 2013-04-04 Kl. 10:38:22

Oj oj oj vad bra man sov hos mamma och pappa då, i gamla flicksängen. Som en stock. Nu ligger jag och elton (hunden) i sängen, han sover fortfarande men jag ligger och drar mig och känner på magen då min älskade ligger och ha hicka <3

Nu är det bara 28 dagar kvar tills BF och jag var inne och smygläste på 3 appar som ändrar vecka redan idag.
Men vilken stor bebis jag har i magen nu. Och i slutet av min graviditetsvecka så är barnet redo att komma ut. Spännande.

Idag har jag ingenaning vad jag ska göra, hitta på något med mig? Jag är i stan och har ingen bil :)

/kn


Barnmorske besök.

Skrivet: 2013-04-03 Kl. 14:23:50

Då var lille hjärtljudet på 135 slag/minuten nu, lilleman låg nog och sov. Han är inte fixerad än utan det är ruckbart, och helvete va ont de gjorde när dom kände på magen..

Sf-måttet var på 34cm i vecka 35+5. Så jag var lite över den normalakurvan! ;) pojken är stor vettu! :)

Sen mitt blodtryck kom jag inte ihåg vad de låg på, men det är högt men ändå "normalt" som höggravid. Och ingen havandeskapsförgiftning som tur är. Men jag skulle ringa in om det blev värre :)

/kn


29 dagar kvar

Skrivet: 2013-04-03 Kl. 10:11:59

De är något fel med mina ögon, de bara svider och rinner tårar hela tiden. Precis som att jag skulle haft ögona öppna länge och inte blinka. Har de med graviditeten att göra eller är de något annat? De är as jobbigt iallafall.

Nu så sitter jag i soffan och robin ska i väg till gamla lägenheten och såga ner gamm sängramen och sen är de bara städningen kvar tror jag. Har inte varit där på ett tag så kommer inte ihåg hur de såg ut! Vi skulle ju ha varit ute där 1/4 men eftersom vår hyresvärd varken svarar i telefon eller kommer dit så har vi kvar nycklarna och jan verkar inte så intresserad att hyra ut den till någon annan.. Men vi ska se till att allt är klart den vecka iallafall.

Blir till att käka frukost för min del nu, göra mig klar och sedan ska vi väl mot stan eftersom jag missade ju tiden igår hos barnmorskan. Så 13.30 ska vi vara där idag. Ska bli så spännande. Sen hem igen och min älskade robin att jobba direkt efter åt och kommer hem 2 inatt. Sämst. Men så är de.

29 dagar kvar till BF<3
/kn


Ledsen fettopreggo

Skrivet: 2013-04-02 Kl. 14:27:37

Fanfanfanfan!!! Blir så jävla less!
Jag och robin åkte till stan för att träffa barnmorskan och skriva förlossningsbrev. Och jag hade skrivit att de bökade 13.00 vilket de inte gjorde tydligen.. Efter en halvtimme så blev jag tvungen att fråga om dom glömt bort mig eftersom vi väntat så länge, men tydligen hade jag tagit fel på tiden och jag skulle ha varit där klockan 10.00 och inte 13.00!! KILL ME.

Som tur va fick vi en tid i morgon istället klockan 13.30.. Tur att vi fick så fort. För jag är lite nojig på havandeskapsförgiftning.. Eftersom jag har lite symtom på de nu. Men imorgon får vi se. Så håll tummarna.

Nu sitter jag här och surar för att jag i te ha någon bil + att jag vill umgås med någon. Men bor man där man bor så är de svårt att umgås med någon utan att ha en bil!

/kn


En ynka månad kvar.

Skrivet: 2013-04-02 Kl. 10:02:27

30 dagar kvar tills bebis är beräknad. En ynka liten månad kvar. De måste väl gå snabbt? Eller? Kanske de är den segaste månaden under graviditeten? Nä men de tror jag inte. April kommer ju bli en sån härlig månad.

Jag och älsklingen ligger i soffan nu och kollar på tv, väntat på att tiden ska gå så vi kan åka till stan till barnmorskan. Ska bli kul att se vad hjärtljuden ligger på och om han är fixerad nu :) vi få se helt enkelt :)

Sofia, jag har blivit brun! ;) woohoo!!
/kn


Nattmänniskan i mig är borta.

Skrivet: 2013-04-01 Kl. 22:38:50

Jag som alltid har varit nattmänniska orkar inte vara vaken längre. Natten har varit min grej, då kan jag få slappna av och tänka igenom saker och ting. Men nu? Klockan 21.30 börjar jag nicka till i soffan.

Jag får helt enkelt lyssna på min preggokropp och gå och lägga mig. Hoppas jag få sova ut imorgon bara.

Ska till barnmorskan imorgon också, ska prata om min huvudvärk jag har börjat fått! Håll tummarna att de inte är någon havandeskapsförgiftning på g! För de är de sista jag vill.

/kn


Träsktrolls mamma.

Skrivet: 2013-04-01 Kl. 19:10:51

Behöver jag ens säga att jag saknar min gamla kropp?
Jag vill kunna ta på mig strumporna utan att behöva gå in i slagsmål med dom.
Jag vill kunna andas som folk, inte flåsa om en häst och knappt få in någon luft.
Jag vill kunna smala in mig och inte riva ner allt med min mage som bara är ivägen och är otymplig.
Kunna ta en promenad, eller bara kunna ta mig ut ut soffan.
Jag vill att vätskan ska försvinna ifrån min kropp.

Jag saknar min vardag helt enkelt!
/kn


Första april

Skrivet: 2013-04-01 Kl. 08:48:43

1 april och det är 31 dagar tills jag är beräknad. Hoppas bebisen kommer ut innan och bli en april bebis. Jag orkar inte mer och jag känner mig redo för att föda nu. :)

Vaknade 7.45 idag, solen lyser in i mitt sovrum och sambon ligger i soffan och sover, hörde att han smög dit innan jag vaknade till. Vi har ju nämligen inga rullgardiner och vi har morgonsolen rakt in i sovrummet.

Ligger och drar mig i sängen och kollar på karatekid när han försöker ta sig ut ur min mage. Älskade son <3 vi längtar efter dig.

/kn


RSS 2.0