Ensamhet

Skrivet: 2014-02-28 Kl. 22:29:47
Dom som känner mig vet hur jag är, och hur jag har varit. Och jag har förändrats så mycket sedan Walter kom till världen. 

Jag har alltid varit spontan, aldrig varit ensam, aldrig tvekat på en fylla.
Jag har alltid umgåtts med någon, jag klarade absolut inte av att vara själv, för då kom ångesten, ångest av livet. Sen att vara spontan, jag älskade känslan av att vara just spontan. Sen va de ju att jag kunde ju missa något, jag ville ju absolut vara där, eller göra just de där. Varenda cell i kroppen på mig skrek åt mig "ÅK, du måste!!!". 
Och fyllan, de va väl mitt andranamn va? Kajsa party-pinglan nilsson, -japp, de va jag. Festen mittpunkt, syndes, hördes, gladast och ja, fullast. JÄMT.

Men nu, jag älskar ensamheten. Jag njuter verkligen av varje sekund att vara ensam. Dom dagarna Walle sover och jag är ensam så sitter jag bara rakt upp och ner i soffan. Ingen tv, inget ljud eller något annat störande. De är oftast jag och kaffekoppen. Att tänka, andas, slappna av och bara njuta. Ojoj. De är magist att känna så. För så kunde jag aldrig göra förr, jag trodde aldrig att jag skulle njuta av att vara ensam. Aldrig.

Sen att festa gillar jag ju fortfarande, men absolut inte på samma sett. Sen tror jag fortfarande att jag är en party-pingla när jag väl är på humör. Jag tar liksom den platsen ändå. Men lugnet och ensamheten föredrar jag nog ändå.
/kn

Underbara fredag.

Skrivet: 2014-02-28 Kl. 20:12:59
Fredag, fredag, hemskt mycket fredag. Även jag som är hemma nästintill hela veckorna så längtar även jag tills fredag, tills helg. Älskar känslan av att de är fredag.

Började dagen med att mamma kom hit, jag hann göra mig klar i lugn och ro. Vi åkte vidare till Ikea, kollade, lunchade och åkte till rösta. Sedan skildes vi åt och åkte hem. Walle somnade, så då blev tiden inne för att städa här hemma. Plockade och dammsög, och den eviga disken som verkligen aldrig ta slut. När man väl ha diskat klart så kommer de mer. Jaja, ganska rogivande tycker jag, OM jag inte har en bebis som skriker och klänger på benet mitt :)

Robin kom och drack kaffe, surrade och lekte med Walle i några timmar, sen när han drog så hoppade jag ner i badet, ett snuskigt varmt bad med massa skum, och lugn härlig musik och tända ljus så klart. Nu ligger jag i one-picen i lugn och ro, ingen tv, inge ljud.. Ingenting rättare sagt. Jag ljuter av tystnaden och lugnet. Snart kommer Teodor också. Så ja, de va min underbara fredag de, helt perfekt om ni frågar mig. 
/kn

Älskade Sigge, nu är du här. <3

Skrivet: 2014-02-27 Kl. 20:17:03
jag är mamma till min son.

Skrivet: 2014-02-26 Kl. 14:16:00
 
 
Kan ni tänka er vad folk kan yttra sig om hur Walter ska få växa upp, hur ska JAG ska göra, vad HAN ska få äta, och HUR kan ska leka, bli klädd osv.. Jag känner min son BRA mycket bättre än er och jag skiter fullständigt i era åsikter faktiskt. Självklart kan ni ge mig ideer osv, men inte säga SÅ ska de vara eller så ska det INTE vara. för då blir jag bara riktigt jävla förbannad. Nu vad det något som skrev att smöret lätta inte va något bra. och att han inte skulle äta de. nä sant, lätta är inte bra. Men nu är det så att han äter inte lätta dagligen och får verkligen INTE äta ur smörbyttan som han gjorde på bilden varje dag.. herregud.
 
Sen ville jag bara gratta Josefin och Andreas ännu en gång till eran son som kom ut till världen igår kväll. Jag är så stolt över er, och önskar er all lycka i framtiden. Ni är en liten familj, en sån som alla drömmer om. en sån familj som jag drömmer om. jag älskar er, och all lycka till..
 
nu är jag hos mamma och pappa, har betalat räkningar och sånt skit som måste göras, inte alls så kul.. men som sagt, de måste göras. Så nu är man pank ;) haha! Blir nog birsta en sväng sedan för att köpa någon liten present till lilleprinsen som kom till världen igår. Sen blir det hem och göra middag med Teodor. Tänk hur fort man kan sakna en person, liksom bara efter några timmar? ja... Ikväll blir det mys på hög nivå! <3
/kn
 
bodil och jag innan min bal. HAHA
lagomt snygg sådär innan krogen med elin, massa år sedan.
 
 
 
 
 
 
 

Främmande.

Skrivet: 2014-02-25 Kl. 20:05:14
Idag har jag haft främmande hela dagen. Började med att Båsk kom på kaffe, sedan stapplade elin in. Sedan kom favvigrabbarna hem ifrån dagis och jobb. Då blev de middag.

Walle sover och grabbarna är nybadad. Luktar lite som blommor av dom ;) kan tänka mig att dom tagit min tvål. Haha.

Nu blir de träning snart för min del. Och jag hoppas ju att jag får en bild på en nyfödd bebis efter träningen. Min vän jossan har ju gått över tiden och blev inlagd igår för igångsättning. Så nu, vilken dag som helst så kommer han. Lilla underbara fina zigge, de kan jag säga redan nu. För han kommer att vara finast i världen.

/kn
Känsloperson

Skrivet: 2014-02-24 Kl. 09:46:55
Jag är en människa som är väldigt lik en bok. Välj ett kapitel så läser jag det för dig. Antingen gillar man det eller inte.
Jag är otroligt öppen och döljer inte något, skulle aldrig ljuga om något jag har gjort. Utan jag är stolt över mina dumheter, stolt över mina beslut. Jag är stolt över mig själv, att jag är jag, att jag står här idag, och är den jag är. Att jag vågat sagt ja, och även nej.

Känsloperson, ja de är jag verkligen. Jag överdriver alla mina känslor. Är jag glad så sprudlar de glädje av mig, jag smittar av mig och de både syns och hörs på mig, att jag är lycklig.
Även när ångesten ha omfamnat mig, så syns de, de hörs. Jag brukar ändå dra mig undan från folkmassan då de mörka kliver in. Men inte alltid. Jag pratar om de, jag skriver om de, jag tillåter mig själv gråta, och känna smärtan. Ja-jag tror det är viktigt att även känna de onda. Även om ångesten kan kväva mig ibland så är de nog bara gott i slutändan.

Men, just idag är jag stark, just idag mår jag bra.
/knHelg

Skrivet: 2014-02-23 Kl. 19:53:22
Idag öppnade jag butiken, packade upp varor innan folket kom och shoppade järnet. Helt sjukt grym säljare jag har varit idag, och helt sjukt grymt bra dag. Jag vaknade upp bredvid gölli, klev upp och åt frukost med gölli och hans son. Sen bar de åt birsta.

Efter jobbet så åkte jag hem, lagade ihop lite vegetarisk mat och diskade. Sen kom han, han med stort H i mitt liv, min älskade son,
kom hem. 
Och idag är det inte vilken dag som helst, utan Walter 10månaders dag. Mammas älskade son, tiden springer bara ikapp oss. Mamma hinner inte med. 

/kn

Snapchat bild;)
Känslor ba

Skrivet: 2014-02-21 Kl. 12:24:10
Jag måste lära mig att sortera tankar igen, att lägga tankarna i olika fack, att slänga iväg vissa och sortera i då och nu-tid. Att gamla minnen, tankar och känslor ska blanda ihop sig med de nya känslorna går inte ihop. Mina tankar går i högvarv och tills slut säger kroppen ifrån. Vilket slutar med ångestattacker och tonvis av tårar. 

Jag få helt enkelt skriva en lista.
Bra och dåliga saker, riva lappen i bitar och kasta ut de genom mitt fönster, låta vinden ta de jobbiga ifrån mig. 
Jag förtjänar att må bra nu. Jag mår bra, men mina svackor finns också. De kommer bara allt för sällan nu. Så smärtan jag har kommer med en käftsmäll. Att man alltid blir lika chockad av den. Förut va smärtan som en vardag för mig. Smärtan va den enda grejen som påminde om dig. Men nu mår bra, är på fötter osv så gör den riktigt ont när den kommer, för jag vill inte må dåligt.

Jag har en finkille som bryr sig om mig, ta hand om mig, finns för mig, och tycker om mig i alla väder och vind. Tack för att du gör de, tack för att du är du. Tack för att du tar dig tid med mig.
/knOnsdag

Skrivet: 2014-02-19 Kl. 10:21:28
Efterlängtade fotboll, träning och lag. Jo vad gör man? En passning som ger mig en streckning hela framsida lår. Japp, de va den träningen de. FÖRSTA PASSNINNEN? Men alltså, kom igen knilsan förfan.
Svin förbannad som jag va så kämpade jag på hela träningen ut, ett mål gjorde jag... Tunnel på målvakten, jo man tackar.

Nu leker jag med Walter, sitter på backen och dricker kaffe kanske jag ska skriva, han är de fullfart på. Klättrar, kryper, pratar och leker. 
Idag tar vi dagen som den kommer. Få se vad som händer, spännande :)

/knMysdagen

Skrivet: 2014-02-18 Kl. 17:22:43
Idag har jag och Walter varit på birsta med moster rikke, köpte ett par tränings shorts så nu är de bara träningen som fattas :) för er som inte vet har jag börjat lirat fotboll igen. Kan liksom inte förstå att jag är officiellt en fotbollsmamma nu. Min "lilla familj" kommer stå på Sudan och heja på mig och mitt lag!:') 

Efter de så släppte jag av rikke och åkte till isabelle och Matthias på en snabbkaffe innan hon började jobba. Otroligt mysigt, har ju saknat henne ja.

Nu har jag ätit middag, vegetariska biffar, broccoli och keso, helvete va gott. Lillen fick äggnudlar, wokgrönsaker och lite köttbullar. De va tummen upp tyckte han. Kul att han äntligen börjat gilla hemgjord mat nu. Sparar massor av pengar på de. ;)

Snart är det träning för min del iallafall, 21-23. En timmes teori och en timmes spel, helvete va kul de kommer att bli. Sjukt taggad. :)

/kn


Jobb-lördag.

Skrivet: 2014-02-15 Kl. 12:04:50
Imorse va det bara till att ställa klockan tidigt eftersom jag skulle på möte på jobbet som började 7.30-10.30. Klockan ringde dock inte och vaknade av att mamma stog och plingade på min dörr.. Renpanik, slängde mig upp i sängen, öppnade dörren, slet på mig kläder och for. 

Väl hemma igen så käkade jag och mamma lunch, sen for hon hem. Walter och jag kollade lite på skidor och såg när tjejerna vann OS-guld i stafett i längdskidor. Hon är sjuk den där kalla. Lillen somnade nu och jag ska sminka mig och fixa håret, blev extra jobb för mig idag 14-18, tackar ja till alla timmar jag kan få nu. Om Walter fortfarande sover när jag är klar ska jag diska lite också.

Walter och jag åkte pulka igår:) GÖLLI!
/kn

Alla hjärtansdag

Skrivet: 2014-02-14 Kl. 11:10:47
Igår hann jag röja upp lite här hemma, men de ser nog lika illa nu igen. Känns bra att jag kan skylla lite på Walter där ;) haha. "Ja men ni vet, ungar..stökar till vettu".

Idag är det alla <3-ans dag, jag har nog alltid älskat den dagen. Men just nu så känner jag bara att vafan är de för fjantig dag, allvarligt? Ett jävla hysteri kring denna dag. Jag behöver inga blommor, presenter eller någon bio-vistelse pga av att någon ska visa sin kärlek till mig? En kram eller ett nyp på stjärten så är jag nöjd ;) haha.

Så länge Walter och jag ha varandra så klarar vi allt.
/knNu är man igång.

Skrivet: 2014-02-13 Kl. 22:32:13
Nu är jag helt död i kroppen efter ett fyspass... Ångrade mig i samma veva som jag kom dit, skulle värma upp! PH herregud säger jag bara. Men de blir ju bättre, KOMMER att bli bättre. De är helt klart bara att bita ihop. Kroppen just nu är som sagt helt död, varenda liten muskel och cell skriker i kroppen på mig.

Kom hem till en sovande bebis, och en efterlängtad dusch, som satt som en smäck! Sedan blev det tv-mys med göllis. Efterlängtade göllis.

/kn


Idag

Skrivet: 2014-02-13 Kl. 10:05:46
Idag, nu på lunchtid ska jag följa med en kompis på en liten såndär hemlig grej jag inte kan skriva ut på bloggen. Och efter de har jag ingen aning vad vi hittar på. Kanske en kaffe innan hemgång för mig och w, jobb för henne.

Natten inatt ha varit perfekt. Lillen somnade 18.40 efter att jag hållt honom vaken, vaknade sedan 23.40 kanske för lite mat sedan 5.15 då fick han också lite mat. Sen vaknade han 8.45 och då la jag honom i min säng och vi klev upp halv 10 kanske.

Nu leker vi i vardagsrummet medans vi smälter frukosten. Sen blir de fulla muggar på att göra oss klara inför dagen.

Ikväll blir det min första fotbollsträning på länge iallafall. En timmes fys med alnö if div 3. Jävlar va roligt, och helvete va kul de ska bli att börja spela fotboll igen. Har ju liksom längtat efter de sen första dagen jag slutade. Haha!

/k
Aldrig nöjd

Skrivet: 2014-02-12 Kl. 14:20:07
Sovmorgon och snöväder.
Sovmorgonen va toppen, kanske dock lite för lång. för nu har jag ont i skallen och trött i kroppen. Så nu när lillen sover lunch så ligger jag i soffan idag igen, njuter av tystnaden. Men jag som verkligen behöver dammsuga!

/knTvå små bokstäver är en framtid

Skrivet: 2014-02-11 Kl. 12:42:33
När ungen sover dansar mamman på bordet... Njah, jag önskar väl mer att det är så. Men istället för det så sitter jag i soffan, dricker mitt kaffe och all elektronik är avstängd. Tystnad, ensamheten och kaffe. Jag bara njuter. Istället borde jag plocka, dammsuga, dammtorka och duscha. Men nej.

Jag har ju varit på bröllop, gay-bröllop. Min älskade systers bröllop. Jag bara älskar bröllop och fick chansen att vara vittnet, de står ni i deras papper. Att jag är vittnet till deras äktenskap, till deras ord, till deras ja. Jag blir så stolt och lycklig.

Jag älskar verkligen bröllop, och två till ska jag på i år, vad jag vet. Kanske till och med blir fler. Men ena är min syster Tina som ska gifta sig och de tredje är en nära vän till mig. Där ska jag få bli tärna också. Åh, jag älskar kärlek, bröllop och allt som hör till. Jag kommer att gråta av lycka, av kärlek, av förväntningar. De som gifter sig vill dela sin kärlek, sitt liv och sina framgångar, de ska finnas i sjukdom, i nöd och lust tillsammans. I fattig dom och i framgång. Och de bäst av allt, de vill bli gamla tillsammans, de ska leva sina liv ihop, tills de dör tillsammans. "Jag tager dig till min äkta make, i nöd och lust-JA." Att ett ord med två små bokstäver avgör dess framtid. Ja, jag blir så rörd.

Jag trodde jag hade de som kallas kärlek, han som jag skulle leva mitt liv med, bli gammal med. Men nej-så fel jag hade. Efter allt som har hänt så är han inte den längre. Men de är svårt, att veta vem sin soulmate kan vara. Eftersom jag va 100% säker att robin va min. Hur ska jag då veta? Men de kanske va så att han va min, men jag inte va hans?

Tur de finns fler prinsar.<3
/kn

Svar på fråga.

Skrivet: 2014-02-05 Kl. 23:02:14

Hej Maja!

Ja jag har flyttat ifrån alnö till granloholm, till en större och finare lägenhet. 
Jag trivs superbra här i den nya :)

/kn

Tvättstugan

Skrivet: 2014-02-05 Kl. 11:52:58
Igår kom isabelle och hennes fästman Matthias och hämtade upp mig, i Matthias bäste-bil för att åka upp till stöde. Till min gamla lägenhet, för att hämta lite grejer. Nu har jag de mesta hemma hos mig. Lite smått kvar i stöde, men de få jag ta någon annan gång. Kändes lite sådär att åka upp dit, men nu va de gjort. 

Idag har jag tvättstuga för första gången här, och jag blev glatt överraskad. Jävlar vilken tvättstuga. 5 tvättar på 1 timme och 20min typ. Nu håller allt på att torka i både tumlare, torktum och torkskåp. Herregud så skönt säger jag bara. Tog kläder, soffans kläder och sicklades. SKÖNT! Slipper jag tänka på de i några dagar. Jag kommer garanterat ha en ny lördags hobby. Haha! Fantastiska tvättstuga! Jag blir sååååglad av detta. Tänk att JAG skulle uppskatta en tvättstuga? Ja, jag blir chockad över mig själv.

/knSol-ute-sol-inne.

Skrivet: 2014-02-03 Kl. 12:20:27
Att få känna lycka och glädje.
Ett pirr igenom min kropp, ett lugn i min själ. När läpparna ler och när natten inte känns som ett hot.
När mat är gott, och då sömnen är bra.
Då oro och ångest ha blivit ett minne, tryggheten och lyckan har landat, landat hos mig. Jag är lycklig. Jag mår bra.

Jag älskar att säga dom orden,  jag är lycklig, jag mår bra. Dom klär sig så bra i min mun, och jag förtjänar verkligen de här nu. Efter 6-7 månader av ångest och panikattacker så är jag liksom tillbaka på banan igen. Jag vill leva, jag vill njuta av livet.

På söndag ska hag jobba mitt första jobbpass, och tro de eller ej. Men de känns bra. De känns bra att ska få komma igång med "mitt liv". De kommer ordna sig, de kommer att gå bra :) 
Jag bildbombar.

/kn 

RSS 2.0