Elsabebis

Skrivet: 2015-05-18 Kl. 22:52:17
Äntligen har även jag träffat lillafluffsan ❤️❤️

Fin raggarsväng!

Skrivet: 2015-05-09 Kl. 23:29:51
Dåligt med träning i veckan kan jag tycka. Men det är helt okej ändå, mer hade de ju kunna ha varit. Men ändå.

Idag har vi varit och åkt lite raggarbil med farsgubben min. Blev en sväng till myre till den nyöppnade resturangen där. Herregud så fint de va! Gott också! Walle va nöjd för de mesta kan jag tycka. Massor av folk och jänkare. Synd att de blev så varmt där inne bara. Men helt okej! Kommer åka dit fler gånger iallafall!!

/kn
En trött liten raggare påväg hem<3Tisdag

Skrivet: 2015-05-05 Kl. 22:22:34
Idag har jag jobbat, och jag har haft en tugg dag idag. Tuffa och jobbiga beslut har tagit inom familjen och en liten del av hjärtat är som utslitet. 

Åkte och hämtade min solstråle Walter som förvandlades snabbt till ett monster 😂 2års trotsen är hemsk, tur att han är så söt imellan varven.

När Walle väl hade somnat så var jag verkligen kanon trött men beslutade mig för att gå ut och springa. Jag böir ju inte direkt smalare och starkare av att sitta i soffan inte. Så en spring tur på nästan 5km fick de bli. Banan och vatten efteråt. Bättre resultat än sist! Känns skönt.

Nu har jag duschat, vikt och hängt tvätten och packat väskan för morgondagen som består av ett core-pass efter jobbet.

Ha en fin kväll!
/knHög prioriterad just nu är JAG

Skrivet: 2015-05-03 Kl. 09:54:27
Ja jag har inte tid att blogga, kanske ni märker. Jobb, träning och umgås med nära och kära är det som ligger på toppen för mig just nu.

Sista april käkade jag och Teodor middag hos Emelie och polly, vidare till Maja på fest. Skulle till e-street men en viss Kajsa tappade benen och för mycket av det goda fick jag åka hem. Tur var väl de.

Upp dagen efter och åka till Stockholm med pappa för att hämta mamma som har opererat höften. Jag mådde som tur va som en prinsessa trots min superfylla. Resan dit och hem gick superbra! Skönt att ha mamma hemma igen.

Lördagen blev det jobb 8-16, hem för att byta om och vidare till gymmet för att kötta ben och röv med Emelie. Hem och drog ihop en zucchini lasagn och fruktmys till kvällen. Lillie kom också och hängde. ❤️ 

Och idag lika så, jobb 8-20 och sen få vi se vad kroppen säger om det blir någon träning idag eller inte. Hoppas att jag orkar. För isånnafall blir det en springtur matlådor måste göras också. 

Måndag blir det jobb på skolan, hämta Walle på dagis sen blir det någon middag med en vän som sällskap, Teodor kommer väl hem någongång efter 18.00 tror jag. 

Förra veckan mätte jag kroppen på vissa ställen. Vissa delar ska bli större andra delar mindre, tänker på vad jag stoppar i mig och träningen ska bli en vardag. Nu jävlar ska det bli ordning och reda på torpet.

/kn


RSS 2.0