Känslor - för han

Skrivet: 2014-05-29 Kl. 21:40:33
Jag är så kär, så kär så att känslorna svämmar över ibland. Att han är den enda som snurrar runt i min hjärna, han väcker mina fjärilar i magen. Och det bästa av allt, han gör mig lycklig.

Igår när han kom hem så öste han på mig kärlek, sa så mycket fina ord om mig - till mig. Ja jag själv blev i en sån chock så jag låg bara där, och fnittrade, för mig själv. Inombords.

Att vara i mina kläder, och att få höra så mycket kärlek utav min partner, de är något nytt. Jag är liksom inte van med det. Men jag hoppas att jag blir det, för jag älskar de, trots att de va lite speciellt. På ett bra sett.

Min fina fina teodor. <3
/kn


Skrivit på kontraktet

Skrivet: 2014-05-28 Kl. 22:00:35
Idag har jag och lillaw varit hos rikke och lekt med Tina och deras barn, efter de så gick vi på pizzan och åt. Jag var duktig och tog en sallad. Efter de så åkte jag Teodor och lillaw ut till alnö för att skriva på kontaktet på vårt hus boende, och boendet kommer att vara i Matfors :) så fantastiskt skönt. Vi alla kommer att få plats. <3

Efter de så svängde vi förbi elin och drack kaffe och sa hej. Sedan åkte vi hem. Lillaw sover och jag sitter här ensam. Teodor drog i väg på fest. Tråkigt nog, eller tråkigt för mig och roligt för han. Jag hatar ju att vara ensammen. Hade ju hellre spenderat min kväll med honom. Men de få blir något nästa vecka, för denna veckan har han ju fullt upp. 

Imorgon så ska jag och lillaw till bergsåker, de är ju hattparad. Hela min familj ska dit, så vi ska träffas hos mamma och gå ihop dit. Hoppas så klart på bra väder, annars blir vi nog hemma. 

/kndet löser sig

Skrivet: 2014-05-27 Kl. 06:53:45
Godmorgon.
Nu sitter jag på Pressbyrån och hat precis bakat klart allt och gjort mina plikter som bör göras varje morgon. Nu är det bara resten kvar.

Idag har jag så mycket planerat så allt har kört ihop sig.
Jag slutar 10.30 men skulle tatuera mig klockan 10-14 och ska på arbetsintervju klockan 13 och hämta Walle på dagis klockan 14.. Alltså jag orkar inte med mig själv och hur yr jag är. Så här ser mina dagar ut JÄMT! Jaja, jag vet inte hur jag löser allt än, men jag kommer att lösa de iallafall. 

/knMåndag

Skrivet: 2014-05-26 Kl. 15:24:51
Saker och ting börjat falla på plats. Och på onsdag ska vi skriva på kontraktet. Åh gud så spännande, och ingen är gladare än jag. 

Idag har jag jobbat, lunchat hos älskade isabelle och druckit kaffe, som vanligt. Myspys med henne och Walle. 

Nu sitter jag hos mamma och pappa och inväntar familjen, Tina och hennes barn ska också komma snart.

/kn


Mys lördag

Skrivet: 2014-05-24 Kl. 09:28:58
Underbara lördag, underbara sol och underbara jag.
Tänk er att komma in till Pressbyrån, trött, less på alkisarna som luktar piss, fulla och är allmänt äcklig.
Och bestämmer sig för att komma in till mig, och få ett stort leende av glada mig, surrar öronen av mina kunder och avslutar vårt samtal med "ha en bra dag/helg."
Ja gud, jag hoppas dom blir lika glada som jag. Haha.
Jag älskar verkligen mitt jobb, Pressbyrån passar mig perfekt, handen i handsken. 

Idag är de lördag som sagt, ingen är gladare än jag. Fint väder, jobbhelg och ett glatthumör. De känns i kroppen att allt i livet är perfekt, så som de ska vara.

Igår så åkte jag Teodor och Gordon raggarbil, snurrade runt i stan och bara myste runt. Kom hem, Gordon somnade och jag och Teodor tog en varsin öl, kollade på tv och bara va. 
Underbara liv.

/kn
Torsdag

Skrivet: 2014-05-22 Kl. 07:03:15
Godmorgon.
Uppe före tuppen idag, myser runt på jobbet med en kopp kaffe just nu.
Öppning idag fram till 10.30, sedan ska jag hem och byta om till bikini och åka till mamma och pappa. Låna gräset lite. Tänkte försöka mig på att sola lite, om nu vädret tillåter.

Igår så var jag visst ledig, jag, jossan, Sigge, Walle och Gordon åkte upp till norraberget och lekte och fikade, vidare till mamma och pappa där vi fikade igen, sedan tvättade jag bilen. :) vidare hem och Teodor va redan hemma, dagen bara sprang förbi igår.

Sedan på kvällen så blev det bilbingo för hela slanten med mamma Tina och rikke. Ingen jävel vann, så vi åkte under sista bingon. Jävla skit spel! Haha.

/kn
Tisdag morgon

Skrivet: 2014-05-20 Kl. 06:54:59
Godmorgon.
Idag känner jag mig så kärleksfull. Jag vill bara tala om för alla mina vänner, familj och min älskade pojkvän att ni är guldvärda, att jag älskar er. Och att ni är ljuset i mitt mörker. Jag skulle kunna offra allt för er, och kommer slå mig blodig om de skulle behövas. Och de hoppas jag att ni vet. 

Just nu sitter jag på jobbet, allt är klart och de är lugnt. Pratar med en karl på jobbet som alltid är här, han surrar och surrar. Ja, och jag pratar tillbaka. Stackarn kanske är ensam? Vad vet jag. Jag kan ställa upp som "kompis" om de är så. 

Sedan blir de att hämta lillaw på dagis, ta hand om Gordon medans Teodor åker på jobbet och tvätta kläder. 

Ja, de va min dag de! 
/kn

Underbara fredag

Skrivet: 2014-05-16 Kl. 22:30:17
Idag vaknade jag och lillprinsen halv 10. Tog på oss kläder och for till mamma min, åt frukost och myste på. Vidare på birsta för mamma hade ärenden att utföra. Vidare hem till dom och sedan åkte jag o lillaw hem igen.

Hem och väntade på grabbarna grus som hade slutat jobbat och varit på dagis. Bytte om och tog med oss lite fika och åkte mot lekparken :) lekte ett tag och sedan blev de minigolf. Och Gordon vann, han är riktigt bra på golf den lilla ;)

Nu ikväll så somna lillaw otroligt tidigt eftersom han har knappt sovit något idag under dagen, Teodor åkte till Tobbes garage och hjälpte till att skruva lite cross, och jag och Gordon ha kollat på hockey och tjuvstartade lite på lördagsgodiset. (De är hemligt, pappateodor vet inget.) ja, men nu sover ju han också, så här sitter man.. Ensam och gammal! Haha!

Imorgon blir det brännboll med raggargubbar. Toppen de!

/kn
...

Skrivet: 2014-05-13 Kl. 20:31:23
Man vet vad som är äkta eller inte.
Vad som passar in i mitt liv och inte.
Vilka diskussioner sin ska tas eller inte.

Jag själv undviker att diskutera nu för tiden, de slutar bara med bråk iallafall.
Och jag är en sån människa som bryr mig, bryr mig om allt och alla och lite där till. Vilket går åt fel håll, att jag blir ledsen för allt också. Om de rör mig eller inte. Men om de rör mig, och är de värsta av allt, att de är ett påhitt, ett ljug eller en förvriden mening så tas de otroligt hårt.

Tur att jag ha de bästa i mitt liv nu, vet exakt vilka jag kan lita på och berätta saker för. Och de har jag fått upp i ansiktet IGEN. Förstår inte hur folk vill förstöra för mig jämt. Att jag aldrig kan få vara "en i mängden." Och inte vara den folk pratar om. Jag blir så sårad. Det handlar liksom inte bara om mig längre, utan min son och min ihopsatta underbara familj också. 

/kn


Måndagmorgon.

Skrivet: 2014-05-12 Kl. 06:10:07
Godmorgon.
Idag är det äntligen måndag, nu start, ny vecka och nya möjligheter.
Jag startar min vecka på Pressbyrån. Morgonpass. Efter 3,5 timmes sömn så är jag helt okej pigg ändå. Men jag lär ju vara tokslut när jag ska hämta Walter från dagis (13.00).

Idag är det tvättdag, jag är redan överpeppad för det också. Jag ska tvätta soffan också. Jag älskar att ha en nytvättad soffa. Stackar er som inte ha en soffa man kan ta av och tvätta säger jag bara. Jag ska alltid ha en tvättbar tygsoffa.

Jag håller tummarna att allt går bra för Walter idag då Teodor lämnar han på dagis idag. Annars blir det jobbigt för mig, jag kan ju liksom inte hämta honom då jag jobbar.

/knUnderbara helg

Skrivet: 2014-05-11 Kl. 19:39:35
Helgen har ju varit toppen!
I fredags så åkte vi till elin och Joel på middag och avslutades hos anna och Jonny i deras nya hus. 
Lördagen spenderades med Båsk på stan, lunchade och tog en bärs på Svensson. Vidare hem till han och kollade på hockey och drack bärs. Efter någon timme så kom isabelle, Matthias, Olivia och Victor. Så då slängde vi in oss i båsks raggarbil och gasade mot Timrå. 

Så fulltös, med dans och sång i bilen hela natten lång. Underbart.

Idag så tog jag på mig ett extrapass på Pressbyrån 15.30-21. Skönt att få söndagen att gå. Imorgon ska jag jobba igen, här på PB. Så då blir det Teodor som lämnar Walle på dagis, för första gången! Åh så spännande.
Sedan blir det tvätt för hela slanten :)

/kn


Dagistid

Skrivet: 2014-05-08 Kl. 10:05:59
Dagismamman, dagissonen. 
Jag kan inte förstå att dagistiden är inne alltså. Här sitter jag och lapar kaffe medans Walle är ute och leker med fröken och sina nya kamrater. Medans jag...ja tittar på..inomhus och dricker mitt jävla kaffe. Fan va sjukt. 

Tänk er, att en dag, kommer Walle att klara sig själv, utan mig eller fröken. Han kommer laga sin egen mat, tanka sin egna bil, tjäna sina egna pengar och bo i sin egen bostad. Men alltså va(?) där vill jag ju inte vara än, tiden går ju så fort så nu jävlar ska jag ta vara på tiden. Framtiden skrämmer mig. Kommer bli en ensam mamma känns de som. Haha.

Dagispojken

Skrivet: 2014-05-07 Kl. 13:21:12
Walter har börjat på dagis denna vecka och ingen är stoltare än jag. Han har redan lätt sig att dricka själv i ett vanligt glas, han försöker använda skeden men det går sådär, men han försöker ju. Han älskar att leka med de andra barnen och ingen är stoltare än jag, än mamma kajsa, jag. 

Jag sitter nere i personalrummet nu, dricker kaffe och väntar på att lillhjärtat ska vakna som sover o vagnen ute, på dagis. Så jävla stolt alltså! Haha!

/kn
RSS 2.0