Wöööörkk

Skrivet: 2014-03-29 Kl. 00:04:12
Jag har jobbat hela veckan så har inte haft orken till att skriva. Jag har inte gjort så mycket än att jobbat, kommit hem, och somnat. Typ mitt liv denna veckan.

Började dagen med frulle hos mamma, jobbade två timmar på pressbyrån, vidare till Change för jobb 14-20 vidare hem för att hämta Gordon och Teodor, åkte till elin på middag, körde Teodor till någon krog och sedan for jag hem och nattade gordon. Och nu ligger vi i sängen, han snarkar och jag saknar Walle och Teodor. Måste sova nu för att orka med morgondagen. Lär ju bli en tidigmorgon för att kolla på Barnkanalen med Gordon, Teodor lär ju inte orka;) sen ska jag jobba 12-19,15 på pressis. Bara så ni vet. Ha en bra kväll nu.

/kn







Stockholm

Skrivet: 2014-03-26 Kl. 22:25:31
Idag har jag varit i Stockholm  på roadshow för Pressbyrån. Så jävla roligt att vara där. Synd att vi åkte hem innan allt va klart. Men så va de. Känns som att jag dock bara ha åkt massa jävla tåg. Helt slut i kroppen. Jag hatar tåg.

Är helt slut nu och ska lägga mig att sova, vill ju sova precis min göllis, men han är pigg och blir vaken några timmar till. Walleballe kom ju hem igår. Mammas finaste hjärta. Jag har saknat han såååå mycket. Har även saknat han hela dagen idag också. Men imorgon kommer jag kunna vara med han ett tag till, innan jag börjar att jobba på Change 14-20.

Vi hörs imorgon, ska sova nu så morgondagen få komma och ta mig med storm. Bus på hög nivå med lillhjärtat iallafall. Hoppas att isabelle kommer på en kopp Java innan vi drar igång jobbdagen på olika håll. Min fin fina vän. Världens bästa isabelle. <3

/kn




Underbara vår

Skrivet: 2014-03-24 Kl. 19:03:06
God kväll.
Idag började jag dagen 4.20, klev upp, tog på mig kläder och drog till Pressbyrån för lite jobb. Startade upp butiken själv med issa i bakgrunden. Gick bättre än vad jag hade tänkt mig faktiskt. Dagen i sig ha gått bra och rätt snabbt faktiskt. 5-10.30 idag.

Åkte hem, bytte om och gick ut och sprang i fin vädret. Gjorde lite styrkeövningar när jag kom hem, slängde mig i duschen. Efter det så började jag tokstäda och diska. Efter de så passade jag på att käka lunch och läsa lite bok. Men precis när jag börja känna mig trött så ringde Tina och frågade om jag ville komma dit på kaffe en sväng. Så då gick jag dit en timme typ. 

Teodor och Gordon kom och hämtade mig så började vi med maten. Dom åt köttfärssås och ris, jag åt köttfärssås och kokta grönsaker och keso. Mums. Ska börja dra ner på pasta och ris lite grann och självklart få i mig lite mer frukt och grönt.

Nu sitter jag och Gordon i teodors bil och tittar på när han tvätta bilen. Eller vi och vi. Jag bloggar, läser bloggar medans Gordon blir impad av hur duktig hans pappa är att tvätta. Haha, så söt.

Imorgon ska jag öppna pressis alldeles själv. Kommer ju absolut att gå bra, men jag är ju självklart lite nervös. Ska även åka dit lite innan, så jag hinner med allt utan att stressa.

Ha en bra dag nu.
Imorgon kommer Walle hem igen också, som jag har saknat honom. <3
/kn




Helgen

Skrivet: 2014-03-23 Kl. 11:44:05
Idag börjar det med mysfrukost med grabbarna grus, sedan va det full rulle med att göra oss klara inför dagens bravader. Att åka cross står på schemat. Och det är ju verkligen inte bara om jag säger så. Lasta här, lasta där, hämta grejer här och där. Och typ två timmar senare så va vi klar.

Igår så var vi också ute och flängde. Började dagen med att bada i Matfors, vidare på kalas till gordons morbror som fyllde år, vidare till birsta för att köpa skor till Gordon ö, käkade på Max och sedan till Tobbe och anna på lite lördags mys. 

Bästa helgen på länge, synd att jag inte hade Walter bara, men han är ju hos pappa sin och ha de mysigt där istället. Bästa och enda lediga helgen på säkert ett tag framöver.

Imorgon blir det jobb på Pressbyrån, sista dagen öppningen tillsammans med isabelle, sen får jag helt enkelt klara mig själv. Så sjukt mycket att komma ihåg och göra. Men det kommer nog att gå. :) så småningom ;)

/kn









Vår fredag

Skrivet: 2014-03-21 Kl. 12:52:34
Idag är de fredag, och Robins fredag. Han kom runt 12 och drack kaffe, surrade lite och for, med han tog han Walter. Själv så har jag piffat upp mig lite, så man ser lite levande ut. För idag är det jobb på Change 15-20. 

Ikväll så blir det nog bara att mysa här hemma. Har ju lite vin kvar så jag kanske ska unna mig ett glas vin till hockeyn. :) imorgon ska vi nog bada jag, Gordon och Teodor, söndag tror jag han skulle åka cross och jag följer nog med dit och kollar. Om inge annat dyker upp. 

Nu är det vår, igen. Hoppas våren kommit hit för att stanna. Ha en trevlig dag nu.

/kn



Fullt i sängen, godmorgon.

Skrivet: 2014-03-20 Kl. 09:42:56
Tänk så mycket som har börja falla på plats alltså? Mitt liv är som komplett, lite små saker som fattas bara.
Sen alla mina kompisars liv är också så gott som kompletta. Mina bästa vänner ha hus, jobb, skolan, barn, djur osv. Jag är så tacksam över det jag har. 

Walle fick äggröra till frukost idag, och de tyckte han va mumma, skrek efter mer när de tog slut. Så de var ju kul. En omelett till mamma och äggröra till minigöllis. <3 senare idag så blir det jobb med älskade issa, 15.30-21.30! Kom och köp kaffe vettja, ni få en bulla för 4kr till!  ;)

/kn







19onde mars - underbar dag.

Skrivet: 2014-03-19 Kl. 23:57:20
19 mars och ingen är gladare än jag.

* en fantastisk nyhet
* älskar mitt nya jobb.
* min pojkvän är helt underbar.
* och Walle har fått tänder.
Kan liksom inte bli så mycket bättre.

Jag älskar mitt liv. <3



Maj tack

Skrivet: 2014-03-19 Kl. 13:30:52
Nu vill jag att de ska bli maj. 
Jättemycket maj vill jag ha.



11 månader för första tanden.

Skrivet: 2014-03-19 Kl. 09:05:01
Godmorgon.
Igår såg jag walles första tand som har kommit upp, vänster sida där nere. En utav dom små gulliga tänderna. Men i förrgår så va de första gången jag kände en tand men de va minsann en hörntand på ovansidan på högersida. Lillstackarn har knölar hela munnen, men han ska väl ta igen alla tänder han inte ha fått. Haha. Så 11 månader för att få en tand, de ni.

Elin kommit hit till snart, vi ska ta en prommis och mysa på bara. Sedan vid 15.00 ska jag släppa av Walle hos pappa min, han ska vara barnvakt idag igen för jag ska jobba 15.30-21.30 på Pressbyrån. Fan va roligt :) längtar faktiskt. Men Teodor och Gordon ska hämta Walle sedan hos pappa så han slipper vara barnvakt, och Walle få somna i sin säng. Kommer gå så bra det. 

Idag ska jag skicka in dagis papperna också. Så 5/5 ska Walle börja på dagis och de ska bli så spännande, han älskar ju att vara med barn och är en riktigt social kille. Kommer ju bli mindre kul för mig dock, men de kommer att gå så bra. :) 

Nu ska jag återgå till kaffet och lek. Ha en bra dag, puss på er.
/kn



Byter jobb

Skrivet: 2014-03-18 Kl. 20:28:12
Idag va det bara att kliva upp, göra oss klara, for vidare till pappa min, lämnade Walle där och drog vidare till Change och drog av ett 10-16 pass. Skickade även in mig uppsägnings lapp också. Så från och med nu har jag bara en månad kvar på Change sedan flyger jag vidare till Pressbyrån vid tågstationen.

Hade min första dag där igår, tillsammans med fina isabelle, de gick så jävla bra och så jävla kul. Sålde kaffe, bullar och massa saker i min blåa Pressbyrån skjorta. Askul. Asbra. Kommer trivas som fan där. Kul att prova något nytt.

Nu håller jag på att tvätta för fullt! Soffan, sängkläder, våra kläder. Älskar att tvätta.

Imorgon blir det jobb på Pressbyrån igen. Love it! 
/kn




Första dagen på ny jobbet.

Skrivet: 2014-03-17 Kl. 12:30:19
Goddag.
Första dagen gjord på mitt nya jobb. Pressbyrån vid tågstationen. Jävlar va roligt de va. Så nu blir det lite veckor framöver med dubbla jobb, men vad gör det när de nya jobbet ger mig så mycket goda energier?!

Walter och jag sitter nu på vardagsrums golvet och leker lite, jag är dock as trött efter att ha blivit upp 4.30! Haha, började jobba klockan 5 idag nämligen.

Sedan i eftermiddag så ska jag, Walter och Gordon hitta på något skoj medans Teodor skjuter upp för småvilt. :)

Jag är så nöjd med hur mitt liv blev, hur fantastiskt de faktiskt är och vilka underbara vänner och familj jag har. Som alltid ställer upp. 
/kn 






Fredag och jag fick de bäst ja.

Skrivet: 2014-03-14 Kl. 09:25:12
Igår kom isabelle på lunch, jag hade gjort paj i vanlig ordning. Men innan pajen åts upp så drack vi kaffe i solen på ballen, Nicke kom också på sin lunch  och surrade lite. Efter ett tag så gick jag, isabelle, Walle och hunden pysen till Tina och hennes familj. Vi blev bjuden på kaffe och bulla i de fina varma vårvädret.

Efter de så gick vi hem, isabelle åkte hem och jag åkte till birsta med Tina och Tim, Walle va så klart också med. 

Sen blev de middag och Teodor kom hem, vi åt middag, han somnade, jag läste bok, han vaknade, bytte om och gick ut och sprang, jag fortsatte läste min bok. 

Och inatt är de första natten Walter ha sovit sin första hela natt. 18.35-06.05. Helt sjukt skönt och bra, hoppas detta blir en rutin bara, kanske ge morsan lite sovmorgon någon dag sådär! Haha.

Idag ska jag hälsa på isabelle på jobbet sitt en sväng runt 11, så Walter få vara hos monsterTina en sväng då. <3

Ikväll har jag ingen aning om vad vi ska hitta på, vi få väl se vad de blir. Men det blir nog lugnt i vanlig ordning. För imorgon ska Teodor skjuta lite.. Ja ni vet, vapen, bösser och sånt skit. Jag verkar av någon konstig anledning dras till sånna människor? Men vafan, vad gör de. ;)

Ha nu ska jag sminka mig lite.
Tack vänner, tack familj och tack Teodor för att ni finns för mig, förstår mig och orka med mig. Jag fick de bäst jag. 
/kn






Lunchbesök

Skrivet: 2014-03-13 Kl. 08:07:34
Godmorgon.
6.30 klev jag och Walter upp. Långa sovmorgnar är nu ett minne blott. Men de går bra för mig så länge jag går och lägger mig i hyfsad tid, såklart.

Idag kommer isabelle och äter lunch hos oss. Som jag har saknat denna människa. Vi har liksom inte träffats på länge, känns som att vi har en hel del att prata om. Så jag funderar på att göra en paj till lunch. Både kul och enkelt att göra. Så de blir det nog. 

Nu ska jag dricka mitt älskade morgonkaffe som precis har blivit klart. Morgonkaffe och lite bus. Tråkiga med morgonkaffet är att mjölken är slut. Känns superjobbigt. Haha! Men men, svart gå bra.

/kn


Haha alltså, jag orkar inte! :')



Två av tre

Skrivet: 2014-03-12 Kl. 21:53:51
Nu har jag läst klart min bok, torka aldrig tårar utan handskar. Jag fick panik när jag insåg att jag bara hade 30sidor kvar så jag kastade med mig ungen och slängde in oss i bilen och mötte upp jossan och Sigge på birsta. Köpte alla dom böckerna, alltså två till.
Påbörjade 2ans bok nu.

Men nu kom gölli tillbaka efter sin löptur, så nu blir det fruktmys innan natten tränger sig på. 

/kn
GodJÄVLA lunchen. <3


Vardag och fotboll

Skrivet: 2014-03-12 Kl. 09:42:42
God morgon, eller goddag som jag skulle ha sagt.
Vi har varit vaken sedan 6, jag har dock sovit i omgångar men vi klev upp ut sängen klockan 8.05 tror jag. Upp gjorde lite frukost sedan myste vi lite i sängen igen men nu sitter vi i vardags rummet och leker. Eller Walle leker och jag sitter i soffan och dricker kaffe. Måste vakna snart. Haha, förjävla trött.

Igårkväll hade vi ju fotbollsträning inomhus kl 22-23, spelade match, lite fys, rugby och avslutades i plankan tävling. Jag och Petra stog som finalister. Men jag ramlade ihop efter 3minuter och 20sekunder. Så Petra vann där! Men helvete, nästa gång ska jag vinna. Plankan tävligen känns helt klart i kroppen min dag. Haha. 

Idag har jag ingenaning om vad vi ska hitta på, något blir det iallafall. Kanske gunga lite i lekparken, vad vet jag. Tänkte gå en prommis, men jag har så jävla ont i lederna i fötterna sen alla vurpor igår. Fötterna bara viker sig på träning, precis som att dom inte orkar hålla upp mig.. Så tips och träning på de tack!

/kn






Torka aldrig tårar utan handskar

Skrivet: 2014-03-11 Kl. 08:43:55
Godmorgon.
Idag valde jag att kliva upp strax innan 7, lillen vaknade strax före 6 men de vägrade jag. Så han fick ligga och skrika lite i sängen innan de fick bli morgon. Men nu ligger han ute och sover i vagnen.

Jag själv borde städa och plocka lite. Men istället så tar jag och läser lite bok. Jag fick ju "torka aldrig tårar utan handskar." Av robin i födelsedags present. Ja jag är lite efter med att läsa boken, har inte sett serien heller. Tänkte inte göra de förens efter böckerna är utlästa. Om jag säger så här, första gången jag läste boken så hade jag läst 97sidor innan jag beslöt mig att sluta läsa. Den är fantastiskt bra. Så ni som är sugen på att läsa den, GÖ DE NU. Ska absolut köpa hem dom andra två också.
Men snart kommer mamma, vill läsa lite innan hon kommer.
Puss
/kn



Förväntansfulla tider

Skrivet: 2014-03-10 Kl. 13:04:29
För första gången i år så fick även jag njuta av vårens första varma solstrålar. Jag och Walter åkte till mamma idag. Han sover i vagnen och jag sitter här ute på Atlanten med två hundar och bara suger i mig all d-vitamin jag kan få. Dock med jacka och halsduk. Men det gör mig ingenting, så fantastiskt. De enda som fattas nu är kaffet jag precis har druckit upp, måste finna mig ork till att hämta mig en till kopp. Men tänker "äsch, jag ska sitta här, ett tag till."

Senare idag ska jag tvätta, 16-19 har jag tvättstuga. Walter kläder, mamma kläder, Teodor kläder, soffans kläder och varför inte sängens kläder medans jag ändå är igång liksom? Jag älskar att tvätta och att ha tvättstuga, så avslappnande och underbart. Och inget är väl bättre än en nybäddad säng, som doftar ljuvligt och en ny duschad kajsa. Mmm, underbart.

Tillbaka till våren. Jag älskar våren, jag älskar när snön smälter, solens strålar, doften av asfalt och framförallt de små blommorna som är påväg upp. De kvittrande fåglarna och förväntansfulla människor, förväntansfulla att sommaren kanske kan komma ändå, trots den kalla snöiga vintern som varit. Känslan att ta på sig skinnjackan för första gången, solbrillorna och framför allt converse skorna. Ja jag älskar de här. <3 våren är bättre än sommaren kan jag tycka. 

/kn



Söndag

Skrivet: 2014-03-09 Kl. 19:50:06
Idag blev min dag inte alls som tänkt. Jag hatar sprickor och ändringar i mitt stenhårda schema.

Jag vaknade, fick ångest, blev arg, fick åka och öppna på jobbet då isabelle va sjuk. Eftersom jag fick reda på detta 10.35 så blev de ju så att jag öppnade sent. Fick ångest igen.
Jobbade till stängning och hade självklart en sen kund, så 18.15 gick jag hem istället för 18.

Nu sitter jag här, väntar på pizza-jatack, jag ska tröst äta! Som fan! Har man bara ätit hårdbröd hela dagen så är man fan är det jävla pizza. Teodor kommer nämligen med den, när han är klar med allt. Karln med fullfart.

Walle är äntligen hemma nu också, men han ligger i sin säng och ska sova för natten. Nu är mamma hjärtat helt igen. Längtar tills imorgon.

PS, BELLA WALLSTEN!!! DU LOVADE MIG ATT JAG SKULLE FÅ ÅKA BUSSEN MED DIG! Svik mig inte! Blötpuss på dig snygging!

/kn
Pollen i ögat
Biff kontrollerar blöjan!
Ett ansikte av ångest.

Brinner.

Skrivet: 2014-03-09 Kl. 10:16:29
Ignorerad.
Att bli ignorerad, vilken jävla grej, vilket påhitt. Att människan som ignorerar GÖR ju egentligen ingenting, just bara....ignorera.
Och människan som bli utsatt för de här, är det nog de värsta man kan vara med om. 
Att inte bli sedd eller hörd.
Att inte personen i säg svarar på mina frågor, utan bara... Skiter i en. 
Alltså, stoppstopp. Lugn i bussen!
Ingen ignorerar kajsa nilsson, ingen behandlar mig som skit och folk runt omring mig ska acceptera mig för den jag är. Och så är det bara.

Passar inte de dig, nä men då kan faktist DU fara åt helvete. Du beter dig verkligen som en karl, ett jävla svin. Eller de är kanske det du är?

Acceptera mig eller far. Ditt val.

/kn



Fucking fredag.

Skrivet: 2014-03-07 Kl. 09:23:14

Älskar dagen, älskar fredag, jag älskar lyckan och jag älskar livet.

Idag är det en bra dag, de kommer bli en bra dag. Jag älskar känslan av att 90% av folket är lycklig idag, bara för att det är fredag. Tänk vad en ynka fredag kan göra egentligen?

Ha en bra dag ni också kära läsare. 
Idag är vi starka, vi skrattar åt dom negativa, vi förvandlar grått till färg.
/kn


Igår och idag

Skrivet: 2014-03-07 Kl. 06:57:06
Igår hade jag en as jobbg natt med Walter, han sov oroligt och vaknade lätt och mycket, vaknade för två vällingmål för natten också. Sen vaknade han 6 och ville kliva upp. Aldrig tänkte jag, så vi låg kvar i sängen fram till 8 kanske, sen pallade jag inge mer. Jag hade åkt på så mycket stryck av han. 
Åkte och jobbade kl 10-17 igår. De va ganska lugnt på birsta, trots lov(?). Men jaja, åkte till mamma när jag slutade, hämtade upp Walle eftersom hon va barnvakt, slängde in han i bilen och vidare hem där både Lillie och Teodor väntade. Lillie väntade på kaffesällskap och Teodor på en lök som jag hade och middagssällskap. 

Gårkväll blev lugn, jag somnade 22 igår och vaknade 6 av teodors alarm. Pigg och fräsch. Walter vaknade också av larmet så vi ska väl upp och käka frukost snart.

Imorse så vad jag överlycklig och sa till Teodor "GISSA VEM SOMHA SOVIT HELA NATTEN DÅ?" -ja säger Teodor tveksamt och undrar vem. Och jag pekade glatt på Walle och säger HAN. 
Men då visar de sig att Walle ha ju vaknat vid 4 inatt och skrek efter välling i vanlig ordning. Men då hade jag tydligen varit i en djupsömn och inte vaknat. MEN, de bästa betyder att han inte ätit någon välling inatt alls!! :'D gladmamman.

Idag kommer robin och hämtar Walle innan 12, och då ska jag på birsta tillsammans med lille och Tessa, vi ska ta en födelsedagsfika, eftersom Lillie fyllde ju år 5/3. Sen blir det ut och äta med Teodor. <3

I helgen blir de jobb.
/kn


Komma igång

Skrivet: 2014-03-05 Kl. 14:39:33
Idag sov jag till 10.30 efter många uppvaknanden. Walter sov hos robin inatt eftersom han va ledig igår. Skönt med en hel nattsömn. 

Så när dom kom tillbaka imorse så drack vi kaffe och drog till birsta. Jag fick välja ut en bok. Och då tog jag Jonas gardells första bok. Jag längtar tills jag få börja läsa den. 

Senare idag så ska jag träna fotboll, utomhus för första gången. Längtar somfan, de är ju som att släppa ut kossorna för första gången. Haha. Kommer bli as kul och ovant. Men skönt att springa bort min träningsvärk sen gårdagens träning jag körde här hemma. Nu har jag tagit träningen till en annan nivå. Jag vill komma ifrån och bli lite musklig. Håll tummarna för mig.

Ska träna 2-3 pass hemma.
+ fotbollen
Och äta bra och undvika de goda till en början.
sen när snön försvinner ska jag börja gå/springa ute också. Träna lite intervaller. Ska bli skönt, skönt att kanske undvika vassen på stranden i sommar. Haha.

/kn


Nu jävlar!!

Grattis knilsan

Skrivet: 2014-03-03 Kl. 10:37:01
Idag är de min födelsedag. Hela 22år blir jag idag.
De blir min första födelsedag tillsammans med Walter, och de känns superspännande och fantastiskt. Tänk så många födelsedagar vi ska fira ihop. Både hans och mina.

Just nu sitter vi i vardagsrummet och leker. Han knackar på dörren (han ser sig själv) och jag dricker kaffe på fällen. Hoppas han ska somna snart så jag kan få duscha som första gången som 22åring! ;) 

Ja som sagt, idag är de min dag. 
/kn
Skjorta och chinos i mammas ära.



RSS 2.0