Lördag.

Skrivet: 2015-01-31 Kl. 22:24:07
Walle sover och Teodor är på krogen.
Jag själv har tagit ett vaaaarmt och långt bad. Ligger nu i soffan och kollar på sex and the city som går på tv. 
Att det ska vara så mysigt och nyttigt att vara ensam. 
Fast självklart hade det ju varit mysigare att ha Teodor här hemma. Men vafan, han ska väl få roa sig någon gång han med. <3

/kn



Skotrar

Skrivet: 2015-01-31 Kl. 17:38:08
Idag har vi varit på sättna och kollat på skotrar och hälsat på molle som stod där. Trevligt minsann! 

Walle va som ett ljus han, han älskat verkligen skotrar och va en helt fantastisk son. Klagade inte för 5 öre och åt sin korv som om de vore den sista och gick och gick och gick. Pekade och skrek "mamma titta, skoko" (skoter). Helt lyrisk.

/kn
Redo
cool Gordon fick åka skoter en sväng.
och Walle han fick sitta på han!<3


Gordon 4år!

Skrivet: 2015-01-31 Kl. 10:29:35
Godmorgon.
Födelsedagsfrulle för Gordon idag, för idag fick han bestämma själv vad han ville ha. Det blev yoghurt och flinger. 😂 

Nu sitter vi alla i en soffa och trängs. Walle är vild, som vanligt. Men vi ska väl göra oss klara och åka upp till sätena en sväng och spana in lite skotrar. 

Sen verkar det bli lördagsmys med Walle ikväll bara. Tror Teodor skulle ut. :( tråkigt för mig men kanske välbehövligt iallafall. 

Igår kom Jens, polly och Emelie hit igår och drack någon öl innan dom drog vidare till krogen. Hubbe kom hit och va här en timme kanske innan han körde dom till stan :) så de va ju trevligt! 

/kn

Se upp

Skrivet: 2015-01-30 Kl. 14:14:22
Tagit första steget till att få ordning på min vardag. Tagit första steget för att må bättre. Nu hoppas jag att motparten av denna "sak" kommer förstå och göra det bättre och inte ta de negativt och försöka få mig mer illa tillmods. Jag hoppas inte hon kommer ta det som ett hot eller så. Utan jag vill bara ha det lugnt och skönt, att bli behandlad som alla andra. Att kunna vara med mitt barn då de är sjukt eller så.

Nu håller vi huvudet högt och kämpar vidare mot lyckan! Se upp, för här kommer jag.

/kn



TO DO

Skrivet: 2015-01-30 Kl. 11:23:42
Dagens to lo list
1⃣ möte med "hemlis"
2⃣ hämta Gordon på dagis.
3⃣ snabb städning av huset
4⃣ börja lite med tacosen
5⃣ invänta familjen för kalas.

Gordons fyller ju hela 4år imorgon. Så jag har bjudit min familj + barn för tacomys för att fira Gordon. Vi blir ju ett gäng, undra vart alla ska sitta? Undra hur alla ska få plats? Men men, finns det hjärterum finns det stjärterum. Typiskt Nilssons måtto!🙊

/kn

Ta hand om mig, Jag kvävs.

Skrivet: 2015-01-29 Kl. 22:08:59
Jag har tappat mig själv... Igen..
Jag ska hela tiden tänka på andra, andra än mig själv. Det är barnen så klart i första hand, mina älsklingar. Allt för att ni ska ha det bra, så klart!<3 det är min älskade sambo. Men er tar jag hand om, mer än gärna. Sen kommer det till vänner och de runt omkring mig. Jag vill så gärna finnas för er med, jag vill ju att alla ska ha det bra som är runt om mig. Men det kväver mig, långsamt. Jag tappar bort mig själv. Vem är jag och vad är mina behov nu? Jag har tagit alkoholen som tröst nu ett tag men vad fan är det för tröst? Nu får det vara nog med det. Jag är för fan mamma och ingen jävla 14åring eller? Klart jag ska vara ute och festa ibland. Men inte varenda gång jag är utan barn! Nu får det fan vara nog.

Jag ska finna mig själv igen, jag ska må bra och jag vill må bra igen. Jag vill vara en trygg mamma/Kajsa med mycket energi, våga säga ifrån då det blir för mycket och hålla mig undan. Ensamhet och tystnad är läkande för mig. 

Haft kusinvictoria här idag, det är minsann en vettigfilur. Vi hade tvn avstängd, tända ljus och bara snackade. Så jävla härligt att bara få andas och vara Kajsa. För det kan jag verkligen med henne. Hon tar ingen energi av mig utan hon bara ger. Ger och ger och ger. Jag älskar dig för det.

Från och med nu sätter jag ner foten, för mig själv. Jag ska hitta mig själv igen. Ensamhet och tystnad, det är det jag behöver. Att få ligga nära Teodor och bara få vara. Det är läkande. Jag behöver kärlek och närhet. Ömmande ord. Kärlek ifrån barnen och min familj. Jag behöver lycka i min vardag. 

Nog om detta.
Jag.
Ska.
Hitta.
Mig.
Själv.
Igen......

/kn



Trots

Skrivet: 2015-01-29 Kl. 13:20:34
Idag skulle jag och Walle ha en bra dag. En mysig dag. Så vi for till mamma och åt frukost och vidare till Birsta för att köpa present till Gordon, luncha osv. Men det blev inte så. Kom på Birsta och som tur är va mamma snabb att hitta present till g och sen brast Walle. Allt va nej nej nej. Inte sitta i vagn, inte sova, inte gå, inte ta på kläderna osv. Och då brast jag. Tog upp pojken och satte han i bilen och drog hem. Blir tokig på dom här faserna. 2 års trotsen? Ja!

Så nu försöker mamma få han att sova ute i vagnen. Går inte så bra tror jag. Eftersom dom har varit ute i 15 min nu kanske.. Jag som måste åka och handla inför fredags kalaset också. Men nej, får nog göra det imorgon då.. :( vart är min glada son? 

/kn



<3

Skrivet: 2015-01-28 Kl. 19:39:40
Igårkväll hade jag en underbar kväll. 3 underbart fina tjejer kom runt tidigkvälls tid på kaffebesök. Teodor åkte och jobbade nämligen. Olivia, Ida och Isabelle kom till oss. Jag la grabbarna i säng sen blev det tjejsnack för 100%. Och det var så skönt, såååå mysigt för min del. Och sånt älskar jag. Förgyller min själ verkligen.

Idag blev det drakborgen för oss. Gordon, Walle, Tina, Tim och Tea. Mysigt. Va inte alls mycket folk där. Vidare till hemmet, till middagen. Och nu ligger grabbarna nyduschad och i sina sängar. Och Teodor ska åka och jobba igen. Jag själv kollar på teen mom.

Just de, har ju varit tillsammans med Teodor ett år idag. <3

/kn







Ångestdagen blev en mysdag

Skrivet: 2015-01-26 Kl. 23:30:34
Min ångestdag blev ingen ångestdag. Dock låg jag ju kvar i sängen tills 13.30, klev upp och käkade frulle och drack massvis med kaffe så klart. Sen drog jag igång en tvättmaskin, började små plockade lite. Sen jävlar kom jag in i ett städmode. Dammsög, moppade, tvättade igen, bytte sängkläder och balalalaaaaa..

Sen kom lillprinsen hem. Och han ville sitta i soffan med filten han. Åh<3 sen fick jag nog. Så då tog jag med mig lillemannen upp till hans rum och lekte lite. Sen kom mina andra två grabbar hem. Och då ringde middagsklockan. Strilles och korv fick de bli. Mums. Kaffe och tvmys.


Nattade barnen, hängde tvätten och sedan blev det bestämde jag och Teodor för att mysa lite.

Imorgon ska jag och Walle till Josefin och Sigge på besök, tror Elin också kommer. Vidare till Gordons dagis och in med han i bilen och vidare hem. Sen tror jag även att Ida och Isabelle skulle komma på lite kaffebesök. Vi får väl se om jag har den turen! 💕💕

/kn



❤️

Skrivet: 2015-01-26 Kl. 12:43:53
Nä jag vill inte kliva upp ut sängen idag. Jag har en dålig dag, mår skit, och vill bara gråta typ. Ångest som tusan. Vill bara ligga med Teodor i sängen och mysa, hela dagen. Men det går ju inte då han är på jobbet.

En roligsak att se framemot till idag är ju att walleballe kommer hem igen! Mammas finpojken. Som jag ha saknat dig! ❤️❤️❤️




🐹🚜

Skrivet: 2015-01-24 Kl. 18:28:45




Egoisten
/kn

Lördag

Skrivet: 2015-01-24 Kl. 12:34:03
Nu skulle jag skriva ett inlägg om vad jag gjorde igår. Men jag kom fan inte ihåg vad jag gjorde igår?

Men började med frukost hoppas jag, drog vidare till Bodil på kafferep <3 vidare hem då Teodor hade slutat jobba. Mot stan för att hämta Gordon på dagis, vidare till Birsta (bolaget) och mötte även upp Lillie där. Det slutade med att jag hoppade in i lillies bil och åkte vidare till Jennifer och hälsade på. Och däääär spenderade vi kvällen. Mysigt.

Idag så ska grabbarna bada på himla, jag får inte bada än (har även ingen bikini som passar.) så jag ska till Lillie och vara där hela dagen. Blir förmodligen en godmiddag hoppas jag och sen ska vi vidare på äventyr. Vet inte om jag vågar skriva vart efter som en viss person läser mig blogg och förmodligen kommer ställa till ett helvete för mig om jag berättar. Är ni nyfiken så ring mig vettja! 😂

/kn
Eller kan jag bada i den här måntro?😂


Fina vänner ❤️❤️

Skrivet: 2015-01-22 Kl. 23:39:42
Jag önskar att jag hade en liten Apple dator, en bärbar. För då skulle jag ligga i sängen varje dag och varje ynka minut jag hade över till att blogga långa inlägg om saker och ting. Hade förmodligen lagt ut såååå mycket mer bilder osv. Men nej! Ni få nöja er med mobil inlägg. Felstavade ord, snabba meningar med bortglömda ord. Japp, de för bli så!

Idag kom ju Josefine och Edit! Jag bjöd på korv med bröd (a) och kaffe med en kaka så klart. Och Edit var blyg i kanske 3 sekunder sen blev hon varm i kläderna! De gick undan :) pussar och kramar fick jag också, fast hon tydligen är en svårflörtad liten fröken! Jag och Josefine satt och pratade på, om allt! Tänk att allt är sig likt när man träffa äkta vänner, som man inte ha träffat på länge! Allt faller sig så naturligt då vi träffas. Sen när det var dax att fara för dom så va det en liten fröken som inte ville hem, eller klä på sig🙊 så då fick man rycka in och ta på henne kläderna, pussa och kramas hejdå. Gullgumman❤️
Selfieeddan

Kollade på frost med Gordon, tredje dagen i rad dessutom. Toppen bra tycker han, ja jag med också för den delen. 

Imorgon blir det förmiddags dejt med boddan Bodil wedberg. Känns ju också toppenbra. Samma där också, vi behöver inte träffas på 10 månader men när vi väl träffas så är det som igår. Gud vad jag älskar äkta vänner alltså! <3

Nu ska jag snicksnacka lite med Teodor, kanske kolla på en dokumentär. Sen blir det natten för vår del. Ha en trevlig kväll fuckers!

/kn




Fan vad jag lurar er nu. Inte tror ni att vi är såhär snygga eller.. Nu kommer jag med en äkta bild. Hur jag och Bodil alltid ser ut då vi hänger tillsammans!











Japp! De va vi i ett nötskal! 

❤️

Skrivet: 2015-01-22 Kl. 11:53:46
Återigen finfrämmande, denna dag av Josefine och Edit! ❤️ svärmors gullgumman på besök. Synd att jag inte ha Walle hemma! 

/kn

B-kändis nudå!

Skrivet: 2015-01-21 Kl. 20:58:31
Lite spännande idag då.
här ploppade man upp på tattooed_swegirls. Alltid lika kul liksom 🙊😍

/kn

Fika främmande

Skrivet: 2015-01-21 Kl. 15:08:53
Inatt har jag sovit så jäkla dåligt, börja bli jävligt jobbigt att sova på ryggen nu, speciellt då jag inte har ont i tittarna längre. Men får helt enkelt kämpa på ett tag till. Eller jag måste ju.

Elin och hennes mamma Carina kom till mig idag, fikade och surrade lite. Så mysigt <3 Carina har ju varit så nyfiken på hur jag bor. Men nu vet hon de :) 

Jag själv sitter nu i soffan och kollar på teen mom 2. Inväntar att Teodor ska sluta typ. Så vi kan åka och hämta Gordon som är på dagis! <3

/kn



🎥

Skrivet: 2015-01-20 Kl. 23:21:45
Ikvällsmys med gorre förut idag.
Kollade på frost och drack massor med vatten🙊
I våran säng dessutom! Imorgonkväll blir det nog likadant! <3

/kn



Cheeeeck

Skrivet: 2015-01-20 Kl. 21:39:20
Fick ett godkänt på brösten idag iallafall. Ena snittet hade läkt igen helt och de andra hade läkt till 99% så de kändes ju skönt.

Idag har jag hunnit med alla mina måsten och allt känns bara såååå skönt. Kom precis ut ur duschen också, fantastisk känsla. Passade på att skrubba fejan också. Lyxdusch.

Sport mammsi😂😂 ser ut som så iallafall.

/kn

Skulle så gärna vilja ha en macka

Skrivet: 2015-01-20 Kl. 10:10:21
Spännande med brösten idag då. Återkontroll av tissarna! Tror själv att det kommer gå bra, just för att det känns bra. :)

Tänkte kliva upp nu och hälsa lite kaffe nu, kanske äta ett ägg. Insåg just nu för stunden att vi inte har några mackor alls :( livet utan mackor suger.. Buhu.

/kn

Två 🐝(flugor) i en 👊

Skrivet: 2015-01-19 Kl. 23:55:50
Helvete, kanske ska berätta vad jag gjort idag?

Vaknade klockan 10.00 av att larmet gick. Det första jag gör är ju såklart att titta på telefonen. Två sms ifrån fina Josefin och Isabelle. Josefin skrev 9.55 och Isabelle 9.56 😂😂 de både ville umgås, och smidig som jag är så tog jag en fika med både två samtidigt. Två flugor i en smäll.

Träffade Lillie innan jag fikade också. Hon hakade på mig till mekonomen, jag skulle nämligen köpa bromsskivor till opeljäveln. Snabbopel, terrängopeln, rggaropeln .. Ja you name it!

Efter fikan så drog jag vidare till gordons dagis, hämtade upp han och drog på teodors jobb en sväng. Vidare hen och elda tusan i kåken. Och nu är det så jävla varmt så jag vill dö typ.😂 lite dålig på att elda, allt eller inget! Mitt vanliga motto liksom!

Nu snarklådan, imorgon kanske de blir en date med Isabelle och sen blir det återkontroll på brösten. Hoppas allt ser bra ut. För det känns bra iallafall. :)

/kn


Energi

Skrivet: 2015-01-19 Kl. 23:47:46
Varför kommer jag alltid igång så här på kvällskvisten? Jag får damp! Började sortera barnkläder nu, försöker sälja. Kan inte sälja! Vill bara ge bort till de som behöver, till de runt omkring mig och till de som inte ha råd! Nu ryker alla småbarns grejer. Funderar även på att sälja barnvagnen. Han åker ju aldrig vagnen längre. Och om vi behöver vagn så får jag väl köpa en liten billig sittvagn då.

Packat två påsar med mina kläder till behövande, en påse med Walle kläder som är Robin och fias, en påse med småa Walle kläder som ska ges bort, en påse till Isabelle och hennes fina e. Och va naturligt det blev att skriva "hennes fina e." Lillgummsan ligger ju i hennes mage och gror. Har ju ingenaning om hur'na se ut! 🙊 typiskt mig. 

Men nu vill jag få ordning i våran hall uppe. Som för tillfället är kaos. Där har vi sakerna vi inte packat upp, inte använder men inte kan slänga.. Ja ni vet dom lådorna ja.. Men där ska det bli en myshörna till pojkarna. Madrasser med tv så vi/de kan kolla på film och mysa på.

Svammelsvammel.
Hörs hej!

/kn



Fanns inte så mycket mer att säga

Skrivet: 2015-01-19 Kl. 11:50:56


/kn

Stora frågan i livet.. Varje dag!

Skrivet: 2015-01-18 Kl. 23:00:38
Tanken slår mig nästan varje gång jag kollar på mina bilder på telefonen!

Varför knäpper ingen (läs teodor) bild på mig när jag står så är sexigt och gräver i kylen efter mat? 
Är det för att jag inte ser så här sexig ut i kylen? (Fast de klart jag gör.) 
Eller är det för att han telefon inte ligger nära tillhands? (Så klart de är så.)
/kn

🍒🍒

Skrivet: 2015-01-18 Kl. 21:35:55
Men helvete hurrni! Jag har ju för fan inte bloggat idag? Har haft fullt upp från den tiden jag klev upp till nu.

Vaknade sent faktiskt, klockan 11. Upp och gjorde frukost, hoppade in i duschen och gjorde mig klar (självklart glåmande på snygglökarna också.) alla blev klara, hoppade in i bilen och hämtade upp lilleG och vidare till systertina som hade kalas. 

Umgicks med familjen lite och stannade kvar och käkade pizza med systrarna + respektive + allas barn + Erik, Sandra och Svante. Sen for vi hem. Busade med barnen en sista sväng innan de hamnade i säng.

Jag surrade med Lillie i telefon och städade toan lite 😂 nu sitter jag i soffan med Teodor och kollar på tv. Jappppps de va den veckan de.

Tuttarna mår så bra idag också, skönt! Så inatt ska jag inte ställa någon klocka för att inta medicin utan väntar tills jag vaknar och känner efter noga innan kag stoppar i mig någon.

Gud så jag längta tills jag få köpa nya underkläder! 😍 jävlar va många raffsett de ska bli med tillhörande trosa. Så klart! Ni som känner mig vet ju att jag bara ha matchande underkläder och skulle aldrig komma på frågan att ha en snygg rosa trosa och en svart bh eller så. Aldrig. Tänk om jag krockar? Ambulansen måste klippa upp mina kläder! Aldrig att jag ska sitta och skämmas över att jag inte ha samma färg på underkläderna, nog om dom är jättefin, men så länge de är olika färger så skjuter jag hellre mig själv. Tänk på de tjejer! Ha fina underkläder, samma färg. Köp alltid två tillhörande trosor (minst) till varje bh. så kan ni ha samma sett en dag längre. Jag själv byter ju inte bh varje dag. Så ja! Köp fler trosor till bh-n, jag säger ju de! 

Ha en trevlig kväll!
/kn



Minen😍😍






Fina pappis

Skrivet: 2015-01-17 Kl. 13:39:36



Är hos mamma och pappa en sväng medans Teodor åker cross. Pappa skulle iväg på hockey och tog på sig tröjan han fick av mig i julklapp. Så himla fin. <3

/kn

Lördag

Skrivet: 2015-01-17 Kl. 07:59:42
Värsta natten på hela veckan. Hade svårt att somna, trött på att ligga på ryggen i högtläge, gör lite ont i svanken liksom. Vaknade och hade skvin ont, kunde inte somna om. Fick gå ner och hämta morfintablett och somnade väl inom 15 minuter dårå. 

Walle vaknad 7.15 tyvärr.. Så nu ligger vi i sängen allahopa. Vi ska väl ändå upp snart med tanke på att vi ska till stan tidigt. Teodor ska ju åka cross.

Hoppas att jag har en bra dag med brösten idag, inte så ont osv. Varför sväller de mest på kvällen då jag ska sova för?



❤️❤️❤️

Skrivet: 2015-01-16 Kl. 22:43:09
Första duschen på 3 dagar var uuuuuunderbar, och mina flickor skötte sig så bra! För jävla snygga om inte annat! Sen fick jag tabort den övre tejpen idag också. Dom satt på bröstet för att hålla implantaten på plats. Och de va också en frihet.

För idag när jag vaknade hade vänster tutte svällt upp lite och tejpen hade köttast ner i huden liksom. Ja svårt att förklara, men de gjorde as ont. Men nu är den boooortaaaaa! 🙊🙊🙊


Imorgon ska jag få lämna huset för första gången också. Ska bli så skönt. Teodor ska åka cross så då passar vi på att åka till mamma och pappa och hälsa på. Jag kan ju inte vara ensam med Walle nu, medtanke på att jag inte får lyfta. Men det har funkat superbra! Skönt för mammahjärtat! 😂❤️

Nu ligger vi i sängen faktiskt. Sjuktskönt för att vara fredag och klockan är nu 22.42. Första gången på länge tror jag. <3

/kn




❤️

Skrivet: 2015-01-16 Kl. 10:36:33
Idag kommer Lillie efter sitt jobb, 12 slutar hon. Och idag ör det fredag, tredjel dagen för mig med bröst, det betyder att jag få duscha idag😂🙊❤️😀😀😀 jag är så glad. Lite nojig att släppa flickorna fria bara. Känns ju som att allt ska ploppa ut igenom stygnen 😂

Inatt har jag sovit bra, ska käka frulle nu. Vet inte vad jag ska skriva! Vad vill ni läsa om? Självklart kommer jag snacka bröst ett tag till!




✌️

Skrivet: 2015-01-16 Kl. 10:32:57

Hej Elin! 
Jag har alltid sagt, "allt eller inget! Jag vill ha sillituttar eller inget alls." Så sa jag när jag va i tonåren eftersom jag hade ganska stora bröst då, eller har alltid haft! Sen under graviditet och amning blev dom ju ännu större och poff så va mina tuttar borta. Och att ha haft "stora" bröst och gå till ingenting på engång kändes både fel och tokigt och insåg ganska fort att jag ska göra bröst. Mina kläder satt ju inte ens bra längre utan tuttar. Men få se hur de blir nu då, med dom nya lökarna.

Nya brösten är ju inte stora, långt ifrån playboytuttar. Jag själv tycker mina nya tuttar har samma storlek som jag hade i tonåren. En fin hylla liksom!:) ser naturligt ut.

Sen att spara till op. Vill man så kan man? Eller hur? Ingenting ör omöjligt och allt handlar om att prioritera. 

Tack för kommentaren och hoppas du är nöjd Elin!

/kn

👸

Skrivet: 2015-01-15 Kl. 17:44:25
Dagen har gått bra, tills jag skulle ha på mig min jacka.. Helvete va de brände till i vänster bröst. Men nu känns de bra igen. Och jag hoppas inte att de hände något med stygnen heller.

Jag och mina nya bröst.
Jag älskar dom!

Mamma är här nu ocksp, kom med tullisar eftersom de är tulpanens dag idag! Busar för fullt med Walle också! Mammas hjärtat! <3 tur att du älskar mormor lika mycket som hon älskar dig! 

Walter har blivit så stor nu! <3 mammas!
/kn


🙊

Skrivet: 2015-01-15 Kl. 14:22:53







☕️

Skrivet: 2015-01-15 Kl. 11:00:11
Godmorgon. 
En toppen natt för mig, sov som en klubbad säl och vaknade då klockan ringde klockan 2.00 och då va de dax för Ipren och alvedon. Somnade om fort igen. Vaknade nu runt 10.

Idag känns det inte lika ömt som igår, lite mer bortdomnat idag kanske?! Igårkväll började de svida i ärren ganska rejält. Kan tro att de är för att sporttoppen sitter ju där och trycker. Men jag har inte klivit upp ur sängen idag så jag har ingen aning om hur jag mår.

Idag tror jag mamma skulle komma till mig, hämta Walle ifrån dagis lite tidigare, busa med han lite här hemma. :) 

/kn


☑️

Skrivet: 2015-01-14 Kl. 15:09:43
Fick med mig en liten bra checklista i olika veckor framöver. 
Det känns ju bra :)



Svar till Amanda

Skrivet: 2015-01-14 Kl. 14:55:39

Tjenare Amanda! :)
vi åkte hem samma dag, så vi sov inte över på kliniken just för att allt gick så bra och att jag var så pigg efter op! Förmodligen kan jag amma om jag får fler barn. Det är olika från varje person pga av hur mjölkkörtlarna ligger. Men de flesta kvinnorna med inplantat kan amma efteråt! :)
Tack för din kommentar och hoppas du är nöjd med ditt svar.


Bara att ösa på med frågor så svarar jag :)

/kn

Bästa beslutet för mig.

Skrivet: 2015-01-14 Kl. 13:32:18
Jag är så lycklig över mitt beslut. Ångrar inte en enda sekund av allt som har hänt. Helt underbar klinik och alla som jobbar där är värd alla diamanter som finns i världen. De är som klipp och skuren för detta jobb.

Jag blev chockad över den lillasmärtan som är, vet inte ens om jag kan kalla det smärta. Öm blir bättre. Jag hade ställt in mig på den värsta smärtan ever, samma med graviditeten och sen när det är gjort så blir jag chockad, för att det gör inte så ont som alla säger att de ska göra. Jag lyckades föda barn utan smärtstillande och jag lyckad göra bröst och skippar starkaste medicinen efteråt. Ja jag kanske ha högsmärtgräns ändå.

Jag säger samma sak som efter förlossningen, "det värsta med det här är att ha droppgrejen i armen, den gör fan mest ont!

/kn

Ny opererad

Dagens bröst

💊☕️

Skrivet: 2015-01-14 Kl. 11:09:37
Inatt har jag sovit gott. Ställt alarm på lite olika timmar för mer tablettinerhav. Dock så bestämde jag mig för att inte ta någon morfintablett för det känns som att så mycket smärta har jag inte. Så jag har varit utan den sen 2 inatt. Men får jag ont under dagen så tänker jag inte vara rädd för att ta en tablett som sagt.

Ligger i sängen nu fortfarande, så kallt i huset så vill inte kliva upp ut mitt varma täcke. ;)

Har inte knäppt några nya bilder än dock. Men det kommer förmodligen under dagens lopp! Eftersom jag älskar mina nya bröst!

/kn


Svar på kommentar

Skrivet: 2015-01-13 Kl. 23:40:12

Hej Ebba! 
Jag gjorde min bröstförstoring på art clinic i Uppsala. En fantastisk bra klinik där jag fick så mycket service, de gjorde allt och tog hand om mig så bra! Ingen är nöjdare än jag med val av klinik! Sen betalade jag 49500kr. Självklart finns det billigare kliniker än så. Men jag kände mig mest bekväm med art clinic och en så bra läkare som jag verkligen litar på. Så betalar hellre 15tusen kr mer och blir nöjd och bekväm! kul att du vågar fråga och fråga ni andra också om ni funderar över något. Jag svarar på allt som jag har svar på :) 

Längtar tills på fredag. Då blir det första duschen och första titten av brösten!

/kn


High-five

Skrivet: 2015-01-13 Kl. 23:02:31
Helt sjuk så bra jag mår idag. Oförskämt bra och nästan så att jag skäms lite. Syster har ont för hennes ingrepp och inte alls lika pigg som mig. Imorgon ska jag ha min värsta dag tydligen. Hoppas den blir ändå okej.

Larmen är ställda för inatt pga av intag av medicinen. Känns ändå okej. Bilfärden gick bra för min del men värre för Tina! Men vi fixade de. Positiv inställning för min del.

När jag hade vaknat upp ur narkosen så kollade jag in mina bröst och skrev "jävlar va snygg mina tuttar är, bra jobbat och highfive" så jag hade gett alla sköterskorna en varsin femma 😂 humöret var på topp även då! 👋

Nu ska jag prata lite med min efterlängtade sambo. <3



Normala bröst is back!

🙏✌️

Skrivet: 2015-01-13 Kl. 18:36:37
Operationen är klar för ett par timmar sedan. Jag mår som vanligt, pigg och fräsch. Tina är det dock sämre med. Hon är trött och har ont. Men jag har ju sovit i flera timmar medans Tina inte alls kunde sova.

Jag kan ju avslöja vad jag har gjort iallafall, vill inte berätta vad Tina ha gjort än iallafall.





Dagen D

Skrivet: 2015-01-13 Kl. 05:51:36
4.20 klev jag upp. Hoppade in i duschen och drog av sista gången med den speciella tvålen jag skulle ha. Mitt hår mår skit nu. Va precis som att slänga i handsprit i håret.. De luktade och såg ut som så.

Hämtade upp syster. Och nu sitter vi i bilen är påväg mot Uppsala. Jag är inte nervös ännu. Syster vet jag inte, för hon ligger och vilar i bilen. Lillie kör.

Jobbigast av allt.
Ingen mjölk till kaffet!
Några få timmar kvar och mil till mitt mål. Nu kör vi!

/kn





Fåtal timmar kvar.

Skrivet: 2015-01-12 Kl. 23:28:45
Nu är det svulla på högnivå. För klockan 00.00 så får jag inte äta nått mer. Bara dricka klara drycker. 
Donken till middag och chirre och dirre nu. Tråkigt nog så vill jag inte svulla nu för att jag är mätt. :( synd om mig.


Dumbild att lägga ut egentligen medtanke på att det är bara några timmar kvar. För jag ska nämligen upp snart igen. 4.30 ska jag upp för att duscha den sista renliga duschen med den där cp tvålen/schampot. Strax innan 5 så drar jag och Lillie till syster Tina och hämtar upp henne inför dagens äventyr. Lets do this!




❤️❤️❤️

Skrivet: 2015-01-12 Kl. 09:54:14
Lillprinsen Walter hade ju somnat igår då jag kom hem ifrån jobbet. Vilket Jag förstod, men jag hoppades innerst inne att han kunde vara vaken så jag kunde mysa lite på honom. Jag har ju saknat han så mycket.

Nu 9.30 vaknade jag av att han ropade efter mig, MAAMMAA,MAMMAA! Sen sken han upp som en sol då han såg mig. Jag la honom i sängen och myste, vi prata, gosades. 

Nu 12 så kommer Elin Sassi, Josefine och Sigge! Elin har ju varit i USA den jäveln i ett år. Men nu är lillstumpan hemma igen.<3

/kn







🙊✌️

Skrivet: 2015-01-11 Kl. 17:10:42
Imorgon börjar jag med förberedelserna inför tisdagen uppdrag.

Nu jävlar börjar jag bli taggad! Snart är dagen d här. Som jag har längtat efter!

/kn

Egoistiska föräldrar skadar barnet

Skrivet: 2015-01-11 Kl. 17:09:07
Att vara egoistisk som förälder är det barnet som drabbas. 
Att vara ledsen, arg och krossad som förälder märker även barnet. Visst kan det vara bra att gråta ut av ren frustation. Men att leva i ett ständigt kaos tar skada för barnet. Tänk för i helvete på barnet först innan du tänker på dig själv. 

Nu pratar jag inte om mig själv, inte om någon speciell utan föräldrar överlag. Jag hatar verkligen egoistiska föräldrar. 
Jag kommer att göra allt i min makt för att du ska ja det bra hos mig. När duär  hos någonannan så kan jag tyvärr inte göra så mycket. Men hos mig kan du vara lugn, jag ska ordna att du kommer ha ett hjärta av guld, en fin självkänsla och ett gott självförtroende. Jag ska leda dig till rätt spår i livet alla gånger. Visa dig att mörkret är inte så farligt som det ser ut, ta med dig ljuset in i mörkret så ser du lite bättre. Att monsterna under din säng finns inte, och ett krossat glas är inte hela världen. Vi sopar upp de, tillsammans hjärtat.

Har vi varandra så kommer vi långt. Mamma älskar dig. Vi ses snart!

/kn

2⃣0⃣1⃣5⃣❤️

Skrivet: 2015-01-11 Kl. 01:45:11
Jag förstår inte hur ett år bara kan swisha förbi så fort?
Så mycket som har hänt under 2014, och mycket av de som har hänt skulle jag helst bara vilja glömma. Men mycket av de, mestadels av allt galet som har hänt har varit såååå bra! Livet vände, och även jag. 


2015 är helt klart mitt år. Kan inte bli mycket bättre start än denna rivstart. Nu är de bara att hålla tempot och sakta men säkert göra allt bättre än ifjol! 

/kn

😭😭😭💔

Skrivet: 2015-01-10 Kl. 16:08:10
Jo jävlar vad jag gråter! Nu är det sluttittat på film för min del. Helvete, gråter fortfarande och är helt omtumlad.
Snart exploderar jag
Ingen film jag rekommenderar för blödiga människor som jag. Fyfan.

Jag älskar mina vänner och familj. 
Där sätter jag punkt!

/kn


😷

Skrivet: 2015-01-10 Kl. 10:16:27
De börjar närma sig att jag kläcker ur mig min lilla hemlighet.
För er som inte vet ännu, så har ni era funderingar, aningar. Kanske vissa av er kanske TROR att ni vet. Men de gör ni inte.
Gud vad jag är glad.
Vill bara skriva ut vad jag ska göra, men ni får nog suga på karamellen tills dagen D är här! ;)

/kn

✌️☕️

Skrivet: 2015-01-10 Kl. 09:09:44
Bitcheeeees!

Är inte pirrig idag heller, mer förväntasfull, spänd osv.. Blir nog nervös när jag sitter där och doktorn kollar läget och vi väl bestämmer att de blir så.

Ja ni läste rätt. Doktorn. De jag ska göra behöver man en doktor till! Tror många av er börja förstå vad min grej handlar om! Men 3 dagar kvar. Orkar inte räkna ner nå mer! Låt de bara bli tisdag ;)


Jobb idag. 6.45-13.30! Ni vet vart ni har mig. Kom på kaffebesök eller något sånt!


/kn


😩🔫🙊

Skrivet: 2015-01-09 Kl. 19:41:40
Känslan när taxigubben som körde mig i helgen kommer in till jobbet, säger hej Kajsa och ger mig en varm kram! Hm! Tjejen som är socialast i stan i fyllan skämmer ögonen ur sig! 😂😂

Mitt liv, i ett nötskal! Hejade glatt tillbaka och kramar tillbaka. Fick även en puss på kinden, den va nog lite läbbig dock!

/kn



☕️☕️

Skrivet: 2015-01-09 Kl. 12:39:37
4 daaaaaaaagar!!
Nu jävlar är de nära, woopwoop!

Är hos Lillie nu på kaffe och lunch, jobb snart 13.30-21! Ses på byrån.
Hörs hej!

/kn



🍪

Skrivet: 2015-01-08 Kl. 16:24:25
Lillie, räddaren i nöden. Kommer med kaffe då mitt är slut. Hon kom även med lite kakor också! ❤️❤️❤️ vilken klippa!

/kn


✊✊

Skrivet: 2015-01-08 Kl. 11:29:34
5 dagar kvar och jag börjar bli orolig eftersom jag är förkyld. Risken finna att mina planer kan bli avblåsta då. Jaja, sista dagen idag som ledig denna vecka så jag får vän kurera mig hela dagen lång. Fredag lördag och söndag är det jobb. Måndag hoppas jag är ledig, har inte fått något nytt schema än.

Tror Lillie kommer komma till mig idag? Jag hoppas det. Vill liksom inte vara ensam 😂 sen håller jag alla tummarna för Teodor ikväll som ska på ett viktigt möte!!✊✊ jag tror på dig ja, älskling!❤️

Som sagt, 5 dagar kvar och hoppas jag blir frisk!

/kn


🎥❤️

Skrivet: 2015-01-07 Kl. 20:58:38
Idag var det bebismys, verkligen! Sen blev det ju lite siggemys också, som verkligen blev en storkille idag. <3 självklart va de ju lite jobbigt då inte min lilla älskade kille va med, men de kommer ju fler gånger. <3

Kom hem, tokslut. Laga mat tillsammans med den bästa, dukade undan och hoppade i säng. Kollade på film. Varav Teodor somnade efter 20minuter kanske.. Hm! Han sover fortfarande och vill tydligen inte vakna! Haha.

6 dagar kvar.
Och äntligen har jag fått skvallrat för Josefin va det handlar om! ;) ni då, är nu nyfiken eller vet ni redan om de! ryktena går nog nu! 😂

/kn



Just nu

Skrivet: 2015-01-07 Kl. 14:29:17
Bebismys på högsta nivå.






👶❤️

Skrivet: 2015-01-07 Kl. 00:34:15
Imorgon blir det skoj, eller när jag vaknar iallafall🙊 ska nämligen möta upp Jossan på Birsta sedan drar vi till Sofia i hemmanet för att träffa Signe för första gången. Fina lilla. Ska bli så mysigt att få gosa bebis igen, alla bebisar runt omkring mig har ju blivit så stor. Framför allt min😂

Senare på kvällen blir det elin mys!<3

Sen är de ju bara 6 dagar kvar imorgon också ;)

/kn




💃🙊

Skrivet: 2015-01-06 Kl. 13:07:09
Jajust!!
7 dagar kvar 🙊



❤️

Skrivet: 2015-01-06 Kl. 13:05:42
Just nu hälsar jag på min pappa på sjukhuset då han inte alls mår så bra, han är inte alls på sin topp. Fläckar på lungorna, ont i kropp och hals. Min fina pappa, måtte du bli frisk snart. Hatar att se dig såhär.<3

Sen vettetusan vad jag ska hitta på. Vi får väl se vart jag tar vägen. Få bli som de bli. Ska hämta Teodor i bergsåker sedan iallafall, eftersom han är ute och åker cross nu.




☕️

Skrivet: 2015-01-05 Kl. 21:56:46
Idag blev de en rejääääl sovmorgon. Gjorde mig klar, drog till Lillie som hade kaffe klart. Svepte kaffe och drog till Birsta. Köpte saker inför dagen D.

Vidare till Vickan på kaffefika. Tog med henne hem till Lillie, drog ihop en kyckling broccoliopaj till dom. Sedan tog vi och kollade på alla avsnitt av morran och Tobias. För jävla bra. Nu när Vickan ha dragit hem så dunkar vi dansband och myser på ba. Småstadsliv blir de snart.

8 dagar kvar.
/kn


😇

Skrivet: 2015-01-04 Kl. 23:01:04
9 DAGAR KVAAAAR(!!!!)

/kn



Bakfull

Skrivet: 2015-01-04 Kl. 16:57:14
Blev spontan utgång för mig igår. Va absolut inte menat.. Men de va as kul, jävlar så kul vi hade.
Jennifer och Lillie kom förbi och myste lite, dom hade med sig vin. Sen jävlar öppnade jag spritflarran, och då blev de redbullgrogg för hela slanten. Jajjemen.

Blev dallan först och sedan oscars, dansade, sjung och ba va dampiga. Träffade massor av alnöbor ute igår. As kul ;) 

Efterfest blev de också 😅 måste bara inse att jag är fan förgammal för sånt nu.  WoopwoooP!

/kn



Inte länge kvar nu

Skrivet: 2015-01-03 Kl. 13:09:34
Jääääävuslt med folk på byrån idag. Ingen snabbmat har vi heller. Så de blir ju korv för hela slanten, OH!

Inte många timmar kvar tills jag slutar. Längtar ihjäl mig nu till grabbarna! <3

/kn



En hemligklubb

Skrivet: 2015-01-03 Kl. 07:23:42
Godmorgon.
Sitter på jobbet och halsar kaffe alltså. Inne på kopp nr2. Inatt kunde jag inte somna, pga av stormen som härjade och att jag låg ensam i sängen, Teodor kollade nämligen på hockey halva natten!😂 men tillslut somnade även jag. 3 timmars skönhetssömn för prinsessans del. Kan ju tala om att prinsessa är väl inte rätta ordet för mitt utseende idag. Men vi söger väl så.

Jobbelijobb fram till 14.30 som jag skrev igår, ska sota ur oplet raka vägen hem till grabbarna mina som jag saknar så mycket. Teodor skulle nog iväg och fixa lite med crossen sedan.  Och jag ska mysa så otroligt med grabbarna. Lillie kanske skulle komma sedan. Jag hoppas de! Hon har nog några hemlisar och berätta. Vi har ju startat en klubb. BFF hemligaramklubben. Där snackar vi hemlisar, i min loge, med pannlampa, röker och dricker öl. I hemlighet så klart.

10 dagar kvar.
/kn




Håll tööömmerne

Skrivet: 2015-01-02 Kl. 22:50:18
Tjejen som vill jobba med allt. Lite här och var fast inte där!😂

Måleri och barn och fritid, vilken jävla blandning.
Håll tummarna vilket som!
/kn

Min fina!

Skrivet: 2015-01-02 Kl. 22:12:44
Nu är jag såhär ruskigt kär i min fina underbara Teodor.
Jag är ju alltid kär, men bara kär liksom. Sen ibland kan jag vara asjobbigt kär.

Tänker på han helatiden, pirrig i magen, vill vara nära ja ni vet allt sånt där.
Supermysigt! 
Ska hoppas och göra bomben på han nu. Pussas lite! Han är den finaste jag vet.

/kn










Tatueringsbubbla

Skrivet: 2015-01-02 Kl. 22:07:09
Jobb idag var det ja.
Ingen som jobbade mellanpasset alltså. Lars drog då jag kom. Han hade haft det as mycket att göra, massor med folk och hade knappt tid till att fylla på saker och ting. Jag började passet med kaos med folk, bakade och fyllde på all dricka. Då de va klart blev de kaos igen. Och så har jag haft det hela dagen. Ingen kunna komma in och jobba mellanpasset heller.. Ja jag ville typ gräva ner mig underjorden. Men det gick bra ändå.

Nu sitter jag hemma och kollar på hockey. 2-1 till Sverige. Jajjemen! Heja på heja på.

Imorgon ska jag jobba igen. 6.45-14.30! Pjuh😅 har inte klivit upp så tidigt på länge. Måtte jag ta mig upp alltså. 

Har hamnat i en tatueringabubbla nu. Vill göra så många fler. Synd man inte är rik och kunde tatueraöver alla mina fula och så lite snyggare och över hela kroppen. Ska göra klar armen snart, sen är jag sjukt sugen på händerna, bröstet och halsen. Få bli nästa de.

Jajjemen.
De va den dagen de!
11dagar.
/kn




Morgon

Skrivet: 2015-01-02 Kl. 11:38:43
Känslan då man vaknar 11.30 då vi ha båda barnen hemma. De är sjukt de. Walle låg och sov och Gordon låg och blippade på ipaden.

Walle hade ju skite på sig, från höften till hälarna typ. Hela sängen och överallt. Så nu får han bada. 

De blir frukost nu och sedan göra sig klar för lite jobbelijobb. Komma och hälsa mig på pb vettja!

11dagar kvar.
/kn

Kommer inte kunna sova.

Skrivet: 2015-01-02 Kl. 00:27:55
Juste, helvete.
Blir så nervös varjegång jag går och lägger mig nu. (Eftersom jag lägger mig varje dag efter klockan 00.00) så ser jag på appen att de bara är xxdagar kvar.

Och nu inser jag att det är 11 dagar kvar. Så imorgon är det fucking 11 dagar kvar(!!!!!!) 
Tror jag ramlar av stolen..sängen!

Jossan mamman Idebring! Jag vill så gärna träffa dig innan 11 dagar så jag kan få säga FACE TO FACE vad jag ska göra! 🙊🙊

/kn


Love it

Skrivet: 2015-01-02 Kl. 00:17:05
Verkligen svårt att få en bra bild på håret alltså.
Men jag äääälskar den mörka färgen i håret alltså. Så jävla underbart snygg brunfärg så ja vill bara hångla med mig själv. 


Den blonda färgen ser mest bara gul ut i detta ljus. Men där blir ni lurad minsann. För gult är det INTE!

/kn

Byebye

Skrivet: 2015-01-01 Kl. 22:14:37
Åh fyfan va skönt. Nu är julen borta även hos familjen Nilsson, Öhlen, Westman och Persson 😂😂 (moderna familjen). Jag tycker det verkligen är supermysigt med julen.. I kanske.. 4 dagar, sen spyr jag nästan. Dagen efter julen brukar jag tabort skiten. Så i år har jag varit sen. Men nu är skiten borta. 

Inser nu att jag måste köpa nya gardiner till vardagsrummet. Så nu får jag ha kvar mina julgardiner där. Som förövrigt inte ser ut som julgardiner. Men temat i vardagsrummet ska bli grått och högfärgat liksom. Så vi få se när jag tar tag i de.. Skulle ju som sagt ha satt upp tavlor, hyllor, målat bordet, tv-bordet osv för bra länge sedan.. Men nej! Jag har varit lat så de har helt enkelt inte blivit av! Sen vet jag inte vilken färg jag ska måla borden i, funderar på att betsa de i brun. Jag hatar ju vitt nu förtiden. Så jävla tråkigt när man ha barn. Jaja, vi få se!

Hejdå julen, jag välkomnar våren.

/kn


12 dagar

Skrivet: 2015-01-01 Kl. 20:30:42
12 dagar kvar, och 6 jobbdagar kvar (som de ser ut nu.) 
Sen är dagen här som jag längtat efter, räknat ner till, läst så mycket om, och varit nervöst och spänd över. 12 yyyynka dagar. Sen är de över, då har jag inget mer att längta till. ;) eller jo, självklart längtar jag ju till veckan efter, då saker och ting hamnat på plats osv. Kan inte avslöja allt för mycket. 

Lite kul att jag längtar till den 13/1 men det gör inte Lillie, eftersom de är hennes sista dag som sjukskriven och sedan börjar hon jobba igen. 😂 dock påminner jag henne säkert 16372gånger om dagen, just för att jag är så glad över mitt beslut.

/kn
Läppglans på gorre! #passarpådåpappaärborta

Nyår

Skrivet: 2015-01-01 Kl. 10:40:12
Vi åkte till Irene och Lars, mötte upp de i pulkabacken, ja vi va ju sen som vanligt. Men Gordon åkte pulka som aldrig förr och Walle tyckte också de va sjukt kul. Men han började bli lite trött så han va ganska gnällig.

Drog hem till dom, Madde började med förrätten och vi andra gjorde oss klara. Räkmacka, med sallad och aioli till. Supergott, även att jag inte tycker om räker så var allt annat supergott.

Varmrätten, kött och klyftpotatis och sötpotatis. Helvete va gott de va alltså. Sen hade Irene gjort massa såser också. Jag och Walle öste ju på vitlökssås vettu. 😂 mums.

Och efterrätten hann jag inte riktigt med på vad det va. Men jag antar att de va mörkchokladfluff typ och vanligtfluff. Det va helt makalöst gott alltså. Och jordgubbar till, ooohhhh va god dom vaaa. Smäller av!

Sen lekte barnen, kollade på tv, plattan, kollade på raketerna vi smällde klockan 22.00. Sparade några till 12 slaget oxkså.

Ett jättemysigt nyår och de va ingen som blev full heller, eller jo, en. Men han somnade lite senare. Så jag drack någon mysöl sådär och Teodor likadant. sen kom Lillie och hämtade oss så for vi hem. Alla barnen somnade fort om, jag var också supertrött och somnade fort. <3

Men de va mitt nyår de. Gott nytt! <3

/kn



2015 här kommer vi!

Skrivet: 2015-01-01 Kl. 02:31:09
Gott nytt år <3







(Hemskbild, jag vet.)





Gordons kärlek leia!

/kn


RSS 2.0