temavecka/helgen

Skrivet: 2007-10-30 Kl. 15:09:44
förra veckan hade vi tema vecka, så jag var i hk gruppen, fast i nån annan grupp som håller på att fixa och dona inför elevmiddagen! och det blev verkligen jättefint! fast de kasnke inte var så jätte kul,men de funkade! eller de gick i våger, ibland vare as kul och ibland vare inte alls kul! menmen, jag hann bara kom hem efterskolan, och sen så somnade jag typ, var svin trött hela dagarna,;) men i helgen jag har varit med maria och lillie och niklas före mesta! har varit i a-vik och festa lite, och varit lite här och där! maria sov här i natt iaf, mysmys ;)

men rikke, snart kommer vi :D<3image13elevmiddag,SNYGG:O

dagen!

Skrivet: 2007-10-15 Kl. 18:30:41
de blev att jag såg på tokio drift iställe,för den är så jävla bra, om ni inte ha sätt den så måste ni ju bara se den!
love love love o massa love till den filmen!
de börjar närma sig spanien snart ;) och fucking jävla julafton är inte heller så länge kvar till. och sen äre nyår och 3 månader efter nyår så äre jag som blir 16 år och få börja övningsköra;) haha! få se hur det går då ;)
hahah!
menmen, vetinte vad jag ska skriva om igentligen :O

miss li<3

skolan!

Skrivet: 2007-10-15 Kl. 15:54:45
skolan idag blev inte så lyckad!
idag när jag vaknade så var jag verkligen på toppen humör,och kom till och med upp i tid:O
och sen så vare bussen till skolan och lillie och ida hoppade på, nicenice;)
och matten var klockren, ingen pluggade typ, och matten blev till ett zoo.
men vad hände efter matten kajsa? hm. jag vet inte :O
min lycka föll, allt ljust blev till svart, och mitt humör rasade till ett rena helvetet!
och allt  blev bara fel, fick panik på bilden så jag blevtvungen att gå där ifrån och åkte hem efter ett tag!
och nu sitter jag här, och allt är bajs! så jag ska nog gå och starta en as bra film som jag aldrig kommer ihåg namnet på, men den har jag sätt 100000000000 gånger, men kan alltid se den en gång till? den är ju så jävla bra:D hihi, men skrivermer sen då? ah, de gö ja! pösshej<3


kvällen!

Skrivet: 2007-10-14 Kl. 23:11:20

idag har de varit en skön dag fast ändåså inte.
de började med att jag och pappa gick på pizzan och käkade, och sen kom lillie och maria hem till mig, och då såg vi på nån as bra kärleks film, love nått:d haha kommer inte ihåg vad den heter, eller igentligen gör jag de, fast kan bara inte stava :D hahah!;)efter filmen va slut så gick vi till coop för jag skulle köpa en dricka, tog med mig hunden ut också "ELVIS" så maria ville vänta ute med elvis medans jag och lillie gick in och köpte cola, efter jag shoppade på coop så gick vi vidare hem till mig och satte oss i mitt rum och tände lite ljus och hade lite musik i bakrunden medans vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord! men sen ringde marias mamma till maria och sa att dom skulle åka hem, så marias mamma kom och hämntade maria och lillie,och jag satt mgi vid datorn, men sen ringde syrran och sa att jag skulle komma upp till henne och käka chirre dirre och dricka lite cola,men självklart gick jag dit men skippade chirren och dirren,för jag har käkat så mycket idag(A) tjocka mig, måste ut och springa bort allt jag har käkat idag! så imrn ska man väl ut och springa efter skolan och de! men vi såg iaf på beck,sen nyaste :) så jävla bra :D hihi, och sen så satt vi och snackade ett tag! sen såg jag att klockan va mycket så då vare bara att gå hem,ringde niklas en singal för han ringde ju mig förut mitt i filmen,så fick han ringa upp, så jag slapp gå  "ensam" hem, så nu sitter jag fortfarande och snacka med ha i telefon och sitter här vid datorn och skriver : ) menmen, jag tror jag måste gå och lägga mig snart, måste ju komma upp i tid imrn för de är ju skola! menmen, skriver nått imrn :) pössheeej!<3

maria som kille!
lillie som snygg!
mig i min nya kofta!
 mig som ledsen :(


FILMKVÄLL!!

Skrivet: 2007-10-14 Kl. 14:48:02
har kollat på toon disney hela dagen idag ungefär, och sen så ringde lillie mitt upp i rasten, och sa att maria ska hänga med på lillie hem till mig, och ha filmkväll! så ikv blire filmkväll för hela slanten! SKÖNT!! skönt att få slappa på söndagar med dom man älskar mest! :) nått som man alltid se framimot på vardagarna(SÖNDAGAR) och idag äre prick en månad tills jag åker till syrran! vi bestämde det igår, eller vi och vi, mamma och pappa bestämde de, så dom har beställt resa till spanien, så snart drar vi till dig rikke! : ) LÄNGTAR!!:D:D men puss så längre. skriver nog mer senare :D pössheeeeeeej<3

igårdagen (lördag)

Skrivet: 2007-10-14 Kl. 12:05:17
det började med att jag hade ingenting att göra, så jag ringde lillie och frågade vad hon skulle hitta på m.m. sen slutade det med att hon skulle vara med maria och tessa så jag hänkade på! satt mig på bussen och åkte till marias parkering,och där ser man tessas blonda hår, och marias mjukisbyxer och en blond slinga, så det måste ju bara vara dom, och de vare;) så jag hoppade av bussen och stog och snackade med dom ett tag tills lillies kommer med stor bilen, och mamma dom kör, så vi fick åka med dom till a-vik! hoppade av vid vägen som är vid tessa och gick till selanders, men hade inte så mkt att göra så vi drog vidare till victor, och där vare nåra stycken, så där satt vi och umgåDDES hela kvällen. snygg svenska jag har va ;) och nu sitter jag här och vaknade för en timme sen, vaknade utan min fucking jävla dröm som inte va sann! jag drömde att de hade kommit 30 cm snö och att traktorn va här och körde,och jag var överlycklig och vaknade och flög till fönstret men inte vare nå snö på vägen inte, och inte en jävla traktor i närheten! haha TACK! så nu sitter man här och data nörda som aldrig förr, kasnke lillie och maria ska komma hit sen och se på film och mysa på söndagar som vi bruka göra :) hihi! skriver lite senare så få ni se vad jag hittade på ;) puss hej!

tjingeling:D

Skrivet: 2007-10-13 Kl. 16:11:02
idag vaknade jag utan min hund skällde och va dum typ :O
bajs på in vovve!:P men sen så sa mamma att jag skulle göra mig klar för att åka till ikea, så jag drog bara på mig nå kläder och drog på mej mössan och drog ;) träffade ju josefin på på ikea också :D
köpte en kläning skärp väskgrejj smink och örhängen,sen kommer jag inte ihåg nå mer;)
och sen åkte vi hem! så nu sitter jag här och snackar med nicke itelefon! :D har presis städat:D as fint:* jag är stolt över mig själv! (= skulle ju vara med maria idag, men de hade hon vist glömt bort och hade bestämt med tessa! så jag kasnke ska vara med mamma och mysa lite, men nu ska jag se på hcokey :D tjingeling:D pösshej!

saknar dig syrran! hoppas du hare bra <3 saknar dig somfaaaaaaaaaaaaaaaaan!<3

                            

todilooo!

Skrivet: 2007-10-12 Kl. 23:51:06

var på stan med lillie och jennifer idag :) köpte en grå kofta på jc och ett par gråa tights på gina!
och efter vi hade varit på stan så drog vi hem till mig för att lämna kläderna och byta kläder, för att
åka ut till alnö och ha kul trodde vi. men inte då. filip och doms öl,vin blev uthälda av polisen,så inget dricka för doms del, och alla var bara så tråkiga och less typ, så då åkte jag hem! + att man höll ju på att frysa ihjäääl! så vi åkte hem nåra stycken! :P jag vann frästen en negerboll idag på gården :D whii! första gången jag har vunit nått i hela mitt liv troja,och självklart jag vann en liten negerboll ; )


och imrn ska jag hitta på något med mamma tro ja! vi ska väl på ikea troja,jag vill ju ha en ny kläning,satt ska väl dit och köpa en jävlel om jag hittar någon;)

men asså, jag vill bli brun hårig igen! men ändåså inte, vad tycker ni? :o


rikke<3

Skrivet: 2007-10-12 Kl. 15:50:50
tjosanhoppsan, ville bara säga att jag saknar mig älskade storasyster rikke
som är i spanien och jobbar! saknar dig så otroligt mycket, men vill att du
ska stanna kvar där, så man kan komma och hälsa på dig!:)
vabra att du hare bra där och att du trivs! (:
visst äre lite tomt utan dig här hemma. men om du trivs där och må bra. så
för gudsskull S T A N N A !
vi ses snart. puss jag älskar dig min älskade stora syster!<3

091007

Skrivet: 2007-10-12 Kl. 15:40:46
dagen jag aldrig kommer att glömma. vila i frid farfar!
jag älskar verkligen dig. men det hära var de du igentligen ville va?
hoppas att du ha de bra där du är!
har du träffat farmor än? min farbror? eller min låssas farfar?
haru träffat alla dom döda?


men nu idag ska jag åka till stan med jennifer,och kolla på en kläning och taghits!
undra om jag/vi hittar nått. hihi!
idag på skolan gjorde vi bullar på hk:n, pappa tyckte dom inte var så himla goda!*attans!*
men tur för mig att jag inte äter bullar då, hihi!

igår kom första snöflingora i år! såg dom även med maria gumman;)
maria blev as arg för att de snöa, själv så blev man överlycklig! mermermer snö tack!
jag vill åka skoter och snowbord snart:D
hihi. men nu ska jag göra mig klar för stan! tjigeling:D<3

image2lill gumman och jag som ska på stan idag :)<3

RSS 2.0