Yes!

Skrivet: 2015-07-17 Kl. 08:45:20
Sådär ja! Då är man på jobbet och dricker lite kaffe till att börja med. Hungrig redan och har bara en matlåda med mig. Bra jobbat knilsan, bra där!

Ställer min klocka alltid en timme innan jag ska gå, för de tar typ en timme för mig att bli klar. Så klockan ställt på 7.00, och jag vaknade 8.30(??!!) jag fick panik!! Slängde i allt i väskan, håret i en fläta sen drog jag. Så jag hann ju hit, de visste jag ju. Men allt mitt fix fick man ju glömma. Tur som fan att de är min granne jag jobbat åt, så de tar ju 1min för mig att gå hit! Men ändå. Att starta dagen med stress är inte kul. 

Annars då? Jo men man håller väl leendet vid liv,  tankarna är i fullrullians och kroppen börjar ge upp nu. Jag orkar ingenting, ingen motivation till något. Jag vill bara ha lönen in på kontot nu så kanske de känns lite bättre. Jag har ju jobbat som en galning.

Men nu är det bara den här dagen och morgonen kvar, sen ledig söndag sen jävlar har jag TVÅ veckor OBETALD semester. Känns ju fantastisk. Undra vad man ska hitta på.
Vi tänkte ju Rättvik v31, men vi har ingenstans att bo.. Så det känns ju inte så kul. Jag vägrar ju bo i bilen. Men vafan, jag känner ju många som är där. Frågan är, ska man vara lite wild and crazy och ba fara ner, så får man se vart man hamnar liksom! Nä äsch, tror jag skippar de å.

Men v30 då? Vad ska vi göra då? Teodor fyller år på onsdag, Walle kommer onsdag-söndag, mer då? Umgås med min underbara familj? Åka iväg på nå bad kanske? Walle ha ju nyss varit på ett zoo med Robin så de känns ju dumt att ta med honom på ett ytligare zoo? Ja jag vet inte! Kom med idéer om ni har!

Vad ska ni göra med era barn?
Om du hade haft barn, vad skulle ni ha gjort?

/kn

Kommentarer
0 KOMMENTARERKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0